Results 1 to 20 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Το παιζω και εγω το red ded 2 το τελευταιο διάστημα.Το παω πολυ αργα διοτι θελω να απολαυσω αυτο το αριστουργημα μεχρι τελευταια σπιθαμη. Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει και μου εκανε τρομερη εντυπωση.Ειναι στο ποσο ζωντανη ειναι η φυση γυρω απο το παιχνιδι.Πραγματικα οι τυποι θα επρεπε να να ειχαν παρει βραβειο απο το ιδιο το national geographic.Εχω παθε τοσο μεγαλη πλακα,με αποτέλεσμα
    να ανακαλύπτω νεα ειδη ζωων και να προσπαθω να τα πιασω όλα..

Γενικα το κυνηγι δεν είναι ευκολο,θελει στρατηγικη και καταλληλα οπλα.Και κατι επιπλέον οντως
    ο χειρισμος του χαρακτηρα
    στην αρχη μπορει να σου φανει βουνο και να σε ξενισει λιγο.Αλλα με το που συνηθισεις.Μετα δεν σε ενοχλεί καθολου

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Γενικα το κυνηγι δεν είναι ευκολο,θελει στρατηγικη και καταλληλα οπλα.
    Έβγαλα τα μάτια μου με τα μικρά πουλιά. Δεν φαίνονται με τίποτα (παίζω σε 55"tv στα 1,5m). Επίσης είχα μια δυσκολία με τα small game arrows. Ευτυχώς δεν ήταν πολλά ζώα που έπρεπε να σκοτώσω με αυτά.

3. The Following User Says Thank You to Kane For This Useful Post:

spartan (08-03-2019)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Έβγαλα τα μάτια μου με τα μικρά πουλιά. Δεν φαίνονται με τίποτα (παίζω σε 55"tv στα 1,5m). Επίσης είχα μια δυσκολία με τα small game arrows. Ευτυχώς δεν ήταν πολλά ζώα που έπρεπε να σκοτώσω με αυτά.
    Ναι δεν δινει πολλα τοξα.Η μονη λυση ειναι να σκοτωνεις συνεχεια πουλια και να μαζεύεις τα φτερα τους

Bookmarks

Bookmarks