Quote Originally Posted by ScaryTerry View Post
Μα με μισή ώρα τι να καταλάβεις από τον χειρισμό? Δεν λέμε ότι περπατάς κ πέφτεις (μπορεί να έχει γίνει σε κανά bug) το save μου έλεγε 83% οπότε μπορώ να εκφερω άποψη θεωρώ. Η φάση είναι λίγο fallout αλλά στην αντίθετη πλευρά. Εκείνο το θαβαμε επειδή ειχαμε ακούσει ότι είναι μάπα. Εδώ το εκθειαζουμε επειδή είναι Ροκσταρ. Από την μέρα που το τελείωσα δεν βρίσκω λόγο να μπω στον κόσμο του κ με κούρασε κατά την διάρκεια του. Παιξτο με το καλό κ εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Κουβέντα κάνουμε απλά πολλοί εδώ μέσα αν δεν συμφωνείς μαζί τους στην πέφτουνε αμέσως. Είναι γεγονός.
Μια χαρά ξεκάθαρα κ χωρίς κανένα μπέρδεμα έχω τα πράγματα.

Όχι φίλε μου. Αν έχεις παίξει παιχνίδια από τότε σχεδόν που ξεκινήσανε - ένα μισάωρο είναι υπεραρκετό να καταλάβεις όχι απλά το πως είναι ο χειρισμός αλλά και γιατί είναι έτσι.

Όπως αντίστροφα και να μην έχεις παίξει ένα παιχνίδι (fallout 76 στην περίπτωση μου) από αυτά που διαβάζεις να καταλάβεις στο περίπου αν όλες οι αρνητικές κριτικές, είναι φαινόμενο βρήκαμε bethesda να χτυπάμε αλύπητα ή όχι.

Για τα περί σεναρίου/ιστορίας κλπ. εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο ως feature/review point σε κάθε παιχνίδι που ο δημιουργός του δεν είναι Sierra ή LucasArts εδώ και 3 δεκαετίες, ειδικά αν δεν ανήκει στο σπάνιο πλέον είδος των adventure.

Θα προτιμήσω να δω ταινία.