Results 1 to 20 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by toninio View Post
    To θέμα για εμένα με το RDR2 είναι ότι, ναι μεν φωνάζει από χιλιόμετρα ότι έχει γίνει φοβερή δουλειά στη λεπτομέρεια, τον κόσμο και τη διάδραση, αλλά.....βαριέμαι να το βάλω να παίξω. Το χω ξεκινήσει, οκ, το προχωράω αργά, θα το παίξω και θα το τελειώσω σίγουρα, αλλά εάν δεν λεγόταν RDR2 και δεν υπήρχε όλος ο ντόρος και η αναμονή, μπορεί και να λεγα "έλα μωρέ, σιγά το παιχνίδι". Όσο και να ...παίρνει φωτιά παρακάτω, σε ιστορία, χαρακτήρες και ό,τι άλλο, θεωρώ πολύ αρνητικό και φάουλ το ότι τις πρώτες.....20 ώρες είναι βαρετό. Εντάξει, μπορεί ο στόχος των developers να ήταν ένας φουλ interactive κόσμος ας πούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει κάπως βαρετό ξεκίνημα ή δράση. Απλά, αναρωτιέμαι αν έχει νόημα όλο αυτό, σε ένα videogame.
    Tεσπά, προφανώς είναι νωρίς ακόμα για εμένα για να το κρίνω. Ελπίζω να μου αλλάξει γνώμη το ίδιο το παιχνίδι. Όμως, το ότι έχω καθίσει 4-5 φορές ως τώρα, κι ακόμα δεν με έχει κάνει να θέλω να παίζω (όπως έχουν κάνει τόσα και τόσα άλλα παιχνίδια, από τα πρώτα λεπτά τους), είναι κάτι αδιαμφισβήτητα αρνητικό.......
    Δεν ειναι προβλημα αυτο καθαυτο του παιχνιδιου.

Προβλημα του κοσμου και του ολου hype που δημιουργειται δεξια και αριστερα ειναι το οποιο μεταφερεται αυτοματα και στον ιδιο τον παικτη.

Αναλογα σχολια που να μην αρεσε σε κοσμο το καθε περιοδου δημοφιλες παιχνιδι μπορω να σου βρω παρα πολλα.

Απο το Bloodborne και το last of us,μεχρι το god of war,breath of the wild,Witcher 3 και mario,τα GTA ή ακομα και το προσφατο Resident evil 2.

Οσο καλες κριτικες και να εχει παρει ενα παιχνιδι ειναι αναμενομενο να μην αρεσει σε ολους το ιδιο ή και φυσικα καθολου.

Αυτο μπορεις να το δεις ακομα πιο ευκολα καθε φορα στα βραβεια της χρονιας για τα παιχνιδια.

Για αλλους πχ παιχνιδι της χρονιας ηταν το God Of war,για αλλους το Odyssey,για αλλους το Red Dead,για αλλους ακομα και το Monster Hunter.

Last edited by Fulgore; 07-02-2019 at 19:15.

Bookmarks

Bookmarks