Results 1 to 20 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Να ρωτήσω κάτι. Όταν δίνω δέρματα στον Pearson μου έχει τύχει να γράφει donate for crafting ενώ στις συνταγές του δεν φαίνεται ότι χρειάζεται το συγκεκριμένο. Πχ σε rabbit pelt μου γράφει donate for crafting ενώ όταν βλέπω τι λείπει από το camp δεν αναγράφεται πουθενά. Θα υπάρξουν καινούργια πράγματα αργότερα ή είναι κάποιο bug; Να τα δίνω στον trapper διαφορετικά. Είμαι chapter 4

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Να ρωτήσω κάτι. Όταν δίνω δέρματα στον Pearson μου έχει τύχει να γράφει donate for crafting ενώ στις συνταγές του δεν φαίνεται ότι χρειάζεται το συγκεκριμένο. Πχ σε rabbit pelt μου γράφει donate for crafting ενώ όταν βλέπω τι λείπει από το camp δεν αναγράφεται πουθενά. Θα υπάρξουν καινούργια πράγματα αργότερα ή είναι κάποιο bug; Να τα δίνω στον trapper διαφορετικά. Είμαι chapter 4
    Όταν γράφει donate for crafting, αυτά τα παίρνει ο Pearson και τα "αποθηκεύει" για να τα κάνεις crafting αργότερα. Όταν πας στο μενού του crafting μετά σου δείχνει ΠΧ στα satchel κάτω "Rabbit Pelt x1", και αναλόγως αν του δώσεις και άλλα πάει x2,x3 κτλ. Επίσης τα δίνεις και για αναβαθμίσεις "cosmetics" στο camp σου.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Όταν γράφει donate for crafting, αυτά τα παίρνει ο Pearson και τα "αποθηκεύει" για να τα κάνεις crafting αργότερα. Όταν πας στο μενού του crafting μετά σου δείχνει ΠΧ στα satchel κάτω "Rabbit Pelt x1", και αναλόγως αν του δώσεις και άλλα πάει x2,x3 κτλ. Επίσης τα δίνεις και για αναβαθμίσεις "cosmetics" στο camp σου.
    Καλημέρα Αποστόλη. Ίσως δεν ήμουν ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει satchel (τα έχω φτιάξει όλα) ή cosmetic που να ζητάει rabbit pelt. Παρ'όλα αυτά μου βγάζει μήνυμα Donate for crafting. Παρουσιάζονται καινούργια πράγματα να φτιάξω όταν προχωρήσει η ιστορία;

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Καλημέρα Αποστόλη. Ίσως δεν ήμουν ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει satchel (τα έχω φτιάξει όλα) ή cosmetic που να ζητάει rabbit pelt. Παρ'όλα αυτά μου βγάζει μήνυμα Donate for crafting. Παρουσιάζονται καινούργια πράγματα να φτιάξω όταν προχωρήσει η ιστορία;
    Καλημέρα!

Μπορεί και να είναι bug όπως λες τότε. Αλλά θυμάμαι πως και να τα έχεις φτιάξει όλα (τα satchel) και του πας πάλι τα ίδια υλικά για κάποιο, πάλι donate for crafting γράφει. Ένα satchel "Valuables Satchel" θέλει rabbit pelt.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

5. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Kane (17-01-2019)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Μπηκα πολυ προβληματισμενος και θα ελεγα και με μια "αρνητικη" σταση απο τα προβληματα που διαβαζα στην αρχη για το παιχνιδι. Για τον χειρισμο, για τα προβληματα με το HDR, με την αποδοση σε σημεια, με το loot, με ...παιδια ειμαι μονο chapter 2 δεν εχω κανει πολλα αλλα ΤΙ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?Ζεχνει ποιοτητα και φροντιδα αυτο το παιχνιδι. Τι απαράμιλλη ομορφιά ειναι αυτη?Τι ωραιο δεσιμο με τους χαρακτηρες(ηδη)?
    Ειχα καταλαβει οτι ειχαν εμπλουτισει το παιχνιδι με survival στοιχεια,επιβεβαιωσα τις θεωριες μου και κανανε πολυ καλα και με ωραιο τροπο...χωρις να σε αναγκαζουν στο βαζουν ετσι ωστε να νιωσεις ακομα πιο πολυ στο πετσι σου την αγρια δυση...μπραβο για αυτην την προσθηκη..
    Δεν ξερω ελεγα οτι το GoW ειναι ξεκαθαρα goty 2018 αλλα αν συνεχισει ετσι, ο αρθουρ θα τον φαει λαχανο τον Κρατος οσο αστειο και να ακουγεται αυτο!
    Spoiler!

7. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

Kane (11-02-2019),mihalis13 (11-02-2019)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Οταν μιλαμε για Goty η ακομα και παιχνιδι της γενιας αυτο ειναι το υλικο που το αποδεικνυει...Ποσες εναλλακτικες και τι στησιμο χαρακτηρων εχει πεσει...Αν το πας σαν ενα ακομα shooter και εαν περιμενεις ενα GTA με τρελους ρυθμους στην αγρια δυση...χανεις την ουσια του παιχνιδιου που ειναι ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ κοσμος και η μαγεια της τοτε αγριας δυσης...chapter 3 και ειμαι καθηλωμενος...
    What Happens If You Decide To Leave Vs Drink Vs Taste Stew - Aberdeen Pig Farm

Spoiler!

πεσατε πανω σαυτους τους τρελους?
    Spoiler!

9. The Following 3 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

Giannis1979 (21-02-2019),mihalis13 (20-02-2019),spartan (21-02-2019)

PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Οταν μιλαμε για Goty η ακομα και παιχνιδι της γενιας αυτο ειναι το υλικο που το αποδεικνυει...Ποσες εναλλακτικες και τι στησιμο χαρακτηρων εχει πεσει...Αν το πας σαν ενα ακομα shooter και εαν περιμενεις ενα GTA με τρελους ρυθμους στην αγρια δυση...χανεις την ουσια του παιχνιδιου που ειναι ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ κοσμος και η μαγεια της τοτε αγριας δυσης...chapter 3 και ειμαι καθηλωμενος...
    What Happens If You Decide To Leave Vs Drink Vs Taste Stew - Aberdeen Pig Farm

Spoiler!

πεσατε πανω σαυτους τους τρελους?
    Υπήρχε ένα ελάφι λίγο έξω από το σπίτι το οποίο κυνηγούσα. Το σκότωσα, συφιλιάστηκε ο τύπος και μου την έπεσε πρώτα αυτός και μετά η γυναίκα του. Ενήργησα ενστικτωδώς και τους καθάρισα.

11. The Following User Says Thank You to Kane For This Useful Post:

chronohill (21-02-2019)

Bookmarks

Bookmarks