Page 52 of 78 FirstFirst ... 24248495051525354555662 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Δεν υπάρχει λόγος για αγανάκτηση φίλτατε.
    Απλώς μπορείς να δίνεις τεκμηριωμένα, σύντομα και με όσο δυνατόν λιγότερη ορολογία την εξειδικευμένη γνώση σου εφόσον σου ζητηθεί.
    Διαφορετικά θέτουμε γνώμες και απορίες και το κυριότερο μοιραζόμαστε εμπειρίες.

Κανείς δεν μπήκε στο forum αυτό για να γίνει τεχνολογικός guru.
    Να διαβάσουν και να γράψουν θέλουν όλοι για το αγαπημένο του παιχνίδι.

Όλα στον τόπο και το χρόνο τους
    Last edited by Peteoklis; 13-11-2018 at 23:09.

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Απλώς μπορείς να δίνεις τεκμηριωμένα, σύντομα και με όσο δυνατόν λιγότερη ορολογία την εξειδικευμένη γνώση σου εφόσον σου ζητηθεί.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Άρα μιλάμε για group hobby talk;

Ε, αυτό δεν εστί φόρουμ. Κατ' εμέ. Δεν ξεκίνησε έτσι το φόρουμ, αλλά έτσι εξελίχτηκε από το 2010 περίπου.
    Last edited by Lefteris_X; 13-11-2018 at 23:16.

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

-
    Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Τώρα σοβαρά μιλάς; Αυτό κάνουμε και τρώμε κράξιμο. Τεκμηρίωση = όνειδος.

"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by djpar View Post
    vengeance το ps4 παιζει hdr10 αρα πας για mastering στα 1000 εως 4000 nits. προς το παρον μονο 2 tv ξερω με 10.000 nits (μαλλον) ολες οι αλλες παιζουν κοντα στα 1000. Τωρα κατα ποσο παιζει σωστα το hdr στα 900nits δεν χρειαζεται να μιλησω εγω ουτε εσυ...μιλανε τα διαφορα site απο μονα τους. Το θεμα δεν ειναι μονο τα nits αλλα και το colour gamut αλλα τι ξερω εγω τωρα, εσυ ξερεις καλυτερα μιας και εισαι guru στο ειδος οπως και με τον hdd πριν μερες.
    Τι εννοείς με αυτό? Στείλε PM για να μην είμαστε off-topic.

Όσο για το mastering άστο... Τι σχέση έχει το mastering με την καλλιτεχνική προσέγγιση? Ε σε πληροφορώ ότι ότι BotW σε SDR ντροπιάζει πολλά HDR games. Αλλά ξέρω - όλοι γουστάρουμε "καμένη" εικόνα...

6. The Following 3 Users Say Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

AlexandrosQV (18-11-2018),DJTaurus (13-11-2018),spartan (14-11-2018)

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Άρα μιλάμε για group hobbie talk;

Ε, αυτό δεν εστί φόρουμ. Κατ' εμέ. Δεν ξεκίνησε έτσι το φόρουμ, αλλά έτσι εξελίχτηκε από το 2010 περίπου.
    Το gaming ένα χομπυ είναι Λευτέρη. τι νομίζεις ότι είναι?
    Όπως όλες οι τέχνες για τον κόσμο είναι χόμπυ η ζωγαφική η γλυπτική ή ότι άλλο θες ακόμα και ο αθλητισμός κλπ.

Αν το βλέπεις επαγγελματικά είσαι σε λάθος forum.

Αν μπει σε φιλλαθλητικό forum ένας τεχνικός ποδοσφαίρου και λέει ότι αυτός νομίζει κλπ θα λέει δε με καταλαβαίνουν αφού προσπαθώ να τους εξηγήσω πως παίζεται η μπαλίτσα ...

Αλλά σε λάθος τόπο βρίσκεται εκείνος.
    Μπορεί να παίρνει το λόγο με την ιδιότητα του τεχνικού ποδοσφαίρου ή του διαιτητή ή οτιδήποτε μόνο όταν ζητηθεί η γνώμη του και να του πουν ευχαριστώ.
    Διαφορετικά είναι ευπρόσδεκτος να μοιράζεται απόψεις αλλά ποτέ με ταμπέλα ειδικού ή την αυθεντία της επαγγελματικής του θέσης.

Εδώ έχεις λάθος, ή μάλλον το βλέπεις απο λάθος οπτική το όλο πράγμα.

Anyway το παιχνίδι είναι καλό και έχει πολλά να προφαίρει (για κανένα λόγο 97, έχω κολλήσει) αρκεί να μην αναλωνόμαστε με την τρίχα ή τα παπάρια του αλόγου και να δούμε συνολικά το παιχνίδι σαν μια εμπειρία.

Έτσι κι αλλιώς μια εμπειρία είναι και αυτό και όποιο άλλο παιχνίδι ακόμα και τα online (σκουπίδια κατ εμέ) έχουν και αυτά να δώσουν κάτι σε κάποιους (δεν θα μπώ εκεί να κράξω όμως τη φιλοσοφία τους γύρω απο το gamming ή τη ζωή τους και λέω ξυπνήστε ρε!).

Αξίζει να παιχτεί το παιχνίδι όταν θα είστε πιστεύω σε ηρεμία και σε μια χαλαρή καθημερινότητα ή τουλάχιστον θα έχετε ένα χαλαρό 3ωρο που θέλετε να ξεφύγετε και πλανηθείτε, να αφεθείτε στη μαγεία της μοναχικής και συνάμα επικίνδυνης άγριας δύσης του 1900 μχ.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Αν προπονητής μπει σε τέτοιο φόρουμ όπως λες και του πω το σύστημα σου είναι λάθος ΤΕΛΟΣ. Αυτός με ρωτήσει "οκ συμφωνώ, γιατί;" και του πω "ωχ που να σου εξηγώ τώρα, να πάρε ένα άρθρο της εφημερίδας που λέει αυτό που λέω". Ο προπονητής μου ανέλυε με κατανοητή γλώσσα χωρίς όρους πολύπλοκους ότι αυτό που λέω μπορεί και να είναι λάθος και εγώ δεν το σκεφτώ καν και αρχίσω τα με προσβάλλεις, πουλάς πνεύμα, ξεκαβάλα και άλλες τέτοιες παπαριές. Ο προπονητής έχει κάθε δικαίωμα να με αρχίσει στα γαμοσταυρίδια. Εσύ μας λες να μην υπερασπιζόμαστε την κεκτημένη γνώση λόγω ετών και επαγγέλματος και να βγάλουμε το σκασμό επειδή θίγετε του καθενός ο εγωισμός και προτείνεις και εξορία σε τεχνικό φόρουμ;

Μήπως να βάλετε τον εγωισμό εκεί που ο ήλιος δεν λάμπει, να ανοίξετε τα ματάκια σας μπας και ξεστραβωθείτε λίγο; Ιδέα, λέω εγώ τώρα.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

9. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

Lefteris_X (13-11-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι εδώ και σελίδες ΔΕΝ είναι το θέμα περί του RDR2.

Περί RDR2 για το αν είναι / δεν είναι καλό παιχνίδι και ποια είναι τα ισχυρά σημεία του έχω τοποθετηθεί ήδη ποικιλοτρόπως πριν από κάποιες σελίδες.

Όσο τα περί φόρουμ, άλλο το πως ήταν, άλλο το πως έπρεπε να είναι, και άλλο το πως εξελίχθηκαν. Ε, δεν σημαίνει ότι θα φιμωθούν κάποια άτομα, επειδή το πλήθος έχει αυξηθεί προς μια άλλη κατεύθυνση (το λέω ευγενικά).

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Και εγώ θα επιμείνω. Όλα πρέπει να ακούγονται. Και οι εμπειρίες και τα τεχνικά.

Ο ρατσισμός βέβαια συνεχίζεται από ότι βλέπω.....

Default Red Dead Redemption 2

Anyway το παιχνίδι είναι καλό και έχει πολλά να προφαίρει (για κανένα λόγο 97, έχω κολλήσει)
    Sorry που πετάγομαι αλλά όταν το Spider-Man φλερτάρει με το 90% στο metacritic (παιχνίδι του 7 βαριά για εμένα), παιχνίδια σαν τα RDR2/BOTW θα πρέπει να βγαίνουν εκτός κλίμακας. Το 97 είναι λίγο.
    Last edited by DJTaurus; 13-11-2018 at 23:42.

13. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

spartan (14-11-2018)

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Από εμένα τέλος αυτή η κουβέντα και με τους 2 σας.

Θεωρώ ως ένας νοήμων άνθρωπος πως θα έπρεπε να έχετε καταλάβει πολλά από αυτά που έγραψα μα δυστυχώς οχι και πραγματικά λυπάμαι γιατί και εγώ αντίστοιχα έχω κουραστεί να εξηγώ.
    Ειδικά όταν η κουβέντα οδεύει προς συνομιλία 10χρονων.

Ο καθένας έχει μυαλό, όσο έχει εν πάσει περιπτώσει και πορεύεται.
    Λυπάμαι που μεγάλοι άνθρωποι δεν μπορέσατε να καταλάβετε την τοποθέτησή μου παρόλο που με αλληγορικό τρόπο προσπάθησα να σας την παρουσιάσω.
    Οτιδήποτε γραφτεί κάτω από το Post μου άσχετο με το παιχνίδι απο εμένα θα μείνει αναπάντητο.

Και εγώ θα επιμείνω. Όλα πρέπει να ακούγονται. Και οι εμπειρίες και τα τεχνικά.

Ο ρατσισμός βέβαια συνεχίζεται από ότι βλέπω.....

Εσύ πάλι τι ράτσα είσαι και είδες ρατσισμό?

Τέλος πάντων
    Πάντα στην ιστορία νικούσε η ρώμη και όχι το πνεύμα (πλην εξαιρέσεων).
    Εσείς έχετε τη δύναμη του χρόνου να τον σπαταλάτε εγώ πάλι όχι και αφού δεν κατάφερα να σας κάνω να καταλάβετε κάτι αυτονόητο σε λίγες γραμμές οτιδήποτε ειπωθεί απο δω και κάτω θα είναι εις μάτην.

Καληνύχτα σε όλους

PSN ID
    Lefteris_X

Σαφέστατα και κατάλαβα (δεν θα τοποθετηθώ για Sutorcen/Vengeance, καθώς μπορούν από μόνοι τους).

Αυτό που εσύ δεν (θέλεις; ) να καταλάβεις είναι ότι κι εμείς σου παραθέτουμε κάποια πράγματα, τα οποία ΔΕΝ είναι mutually exclusive, αλλά inclusive.

Εσύ το ερμηνεύεις ή το ένα (τεχνολογικό) ή το άλλο (μπίρι μπίρι για στόρυ, αχ κοίτα τι φωτό τράβηξα κλπ).

Εμείς σου λέμε ότι δύνανται να συνυπάρχουν και τα δύο. Και μάλιστα ότι χωρίς την αρτιότητα του ενός (τεχνολογικό κομμάτι), δεν γίνεται να υλοποιηθεί το δεύτερο (αρτιστικό).

Δεν γίνεται να είναι καφενές ΜΟΝΟ. Καλός και ο καφενές με την παρέα για ανάλαφρο μπίρι-μπίρι, αλλά όχι όμως εις βάρος ή προς υποβάθμιση ή ακόμα και εξάλειψη της τεχνολογίας. Yes;

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Sorry που πετάγομαι αλλά όταν το Spider-Man φλερτάρει με το 90% στο metacritic (παιχνίδι του 7 βαριά για εμένα), παιχνίδια σαν τα RDR2/BOTW θα πρέπει να βγαίνουν εκτός κλίμακας. Το 97 είναι λίγο.
    Μια χαρά το λες αλλά τα reviews δεν λένε την αλήθεια.

Από εμένα τέλος αυτή η κουβέντα και με τους 2 σας.

Θεωρώ ως ένας νοήμων άνθρωπος πως θα έπρεπε να έχετε καταλάβει πολλά από αυτά που έγραψα μα δυστυχώς οχι και πραγματικά λυπάμαι γιατί και εγώ αντίστοιχα έχω κουραστεί να εξηγώ.
    Ειδικά όταν η κουβέντα οδεύει προς συνομιλία 10χρονων.

Ο καθένας έχει μυαλό, όσο έχει εν πάσει περιπτώσει και πορεύεται.
    Λυπάμαι που μεγάλοι άνθρωποι δεν μπορέσατε να καταλάβετε την τοποθέτησή μου παρόλο που με αλληγορικό τρόπο προσπάθησα να σας την παρουσιάσω.
    Οτιδήποτε γραφτεί κάτω από το Post μου άσχετο με το παιχνίδι απο εμένα θα μείνει αναπάντητο.

[/COLOR]Εσύ πάλι τι ράτσα είσαι και είδες ρατσισμό?

Τέλος πάντων
    Πάντα στην ιστορία νικούσε η ρώμη και όχι το πνεύμα (πλην εξαιρέσεων).
    Εσείς έχετε τη δύναμη του χρόνου να τον σπαταλάτε εγώ πάλι όχι και αφού δεν κατάφερα να σας κάνω να καταλάβετε κάτι αυτονόητο σε λίγες γραμμές οτιδήποτε ειπωθεί απο δω και κάτω θα είναι εις μάτην.

Καληνύχτα σε όλους
    Συγγνώμη, που δεν κάναμε bend over στο ανυπέρβλητο μυαλό σου, όσο έχεις εν πάση περιπτώσει και πορεύεσαι.
    Last edited by Sutorcen; 13-11-2018 at 23:51.

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post

Συγνώμη, αλλά θα λάβουμε υπόψη μας ρηβιούερς μιλένιαλς; Που αν τους πεις "για πες μου βρε παλικάρι μου, βάσει του bandwidth του Xbox One X, τι θα έπρεπε ή δεν έπρεπε να αποδίδει το RDR2; " θα σε κοιτάζει σαν εξωγήινος;

Σε παρακαλώ τώρα. Δηλαδή.......σε παρακαλώ!

Spider-Man = generic-ίλα του κερατά, με πανέμορφα γραφικά και animation.
    RDR2 = a whole other level.

18. The Following 5 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

AlexandrosQV (18-11-2018),DJTaurus (14-11-2018),Sir_Teraflop (14-11-2018),spartan (14-11-2018),Sutorcen (13-11-2018)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Παιδιά γράφτε και τίποτα για το παιχνίδι. Είχα να μπω απο εχτές βλέπω 2 σελίδες και είναι όλα τα μηνύματα τσακωμοί και σου'πα μου'πες και ελάτε να σας ανοίξουμε τα μάτια εσάς τους ανίδεους και όσοι δεν ξέρουν είναι gtp. Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο το derail παρόλο που έχω και εγώ πολλά να πω.

Αν θεωρείτε οτι αυτό το thread είναι ωραίο για ένα παιχνίδι όπως το rdr2 συνεχίστε με τους τσακωμούς και τα κόμπλεξ ανωτερότητας.
    Εγω προσωπικά θα ήθελα να συγκεντρωθούμε στο τι μας αρέσει στο παιχνίδι.

20. The Following 13 Users Say Thank You to enstikto For This Useful Post:

christos-sonyboy (14-11-2018),chronohill (14-11-2018),Error Flynn (14-11-2018),FurionMike (14-11-2018),Godweeder (14-11-2018),gRim (15-11-2018),mihalis13 (14-11-2018),Nikoladim (14-11-2018),NoobShyBot (14-11-2018),PDS (14-11-2018),Peteoklis (14-11-2018),Snk (14-11-2018),Valkyre (14-11-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Δεν πειράζει.
    Εσύ θες αυτό, εμείς θα θέλαμε εδώ και χρόνια άλλα. Ε, τι να κάνεις. Για φαντάσου που εσύ (και πόσοι άλλοι) αγανακτήσατε με 2 σελίδες με "μαλακίες", ενώ εμείς έχουμε φάει στη μάπα εκατοντάδες σελίδες. Δεν πάθατε τίποτα με 2-3 σελιδούλες.

Ελεύθερο το θρεντ για διαμοιρασμό "εμπειριών".
    Βουρ.

Default Red Dead Redemption 2

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Παιδιά γράφτε και τίποτα για το παιχνίδι. Είχα να μπω απο εχτές βλέπω 2 σελίδες και είναι όλα τα μηνύματα τσακωμοί και σου'πα μου'πες και ελάτε να σας ανοίξουμε τα μάτια εσάς τους ανίδεους και όσοι δεν ξέρουν είναι gtp.
    Ενώ οι προηγούμενες 2 σελίδες που ήταν παράπονα για bugs και χειρισμό στο repeat δεν ήταν καθολου μα καθόλου κουραστικές

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Και αυτές κουραστικές ήταν το έγραψα ήδη και εχτές αυτό απλά επειδή δεν άλλαξε κάτι το ξαναγράφω.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Μα φίλε Δημήτρη σε ένα forum μπαίνεις για να μάθεις νέα και να αναφέρεις τα προβλήματα που υπάρχουν και αν υπάρχει περίπτωση να λυθούν. Παντού έτσι γίνετε. Ωραία είπαμε πόσο ουαου είναι το παιχνίδι αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και παραπέρα και να κοιτάξουμε τα θέματα του παιχνιδιού. Αν είναι να μιλάμε μόνο για αυτά που μας αρέσουν δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε καν, καθόμαστε και παίζουμε το παιχνίδι.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Εγω παντως με LG oled 65b7 με hdr αναμμενο το παιχνιδι ειναι θολο. Το γυρισα σε hdr off και η εικονα μαγευει! Χρειαζεται οπωσδηποτε update για hdr support. Υπαρχει θεμα

Bookmarks

Bookmarks