Page 50 of 78 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ευχαριστώ for no wall

@Sutorcen: Όχι δεν λέω ότι φταίει κάποιος. Ένα fact παραθέτω. Στο παράδειγμά σου αντικειμενικά το τρικάβαλο δεν ανεβαίνει την ανηφόρα. Είναι αντικειμενικό αυτό. Το ίδιο και η παρατήρηση που έκανα. Αυτό μπορεί κάποιον να τον χαλάει. Υπάρχουν λόγοι απο πίσω; Σαφώς; Πρέπει να τον νοιάζει; Όχι απαραίτητα. Επίσης το παράδειγμά είναι αρκετά ατυχές γιατί είναι σαν να λες οτι αυτός που έφτιαξε το παπί επέλεξε να χρησιμοποιείτε ως τρικάβαλο (η r* επέλεξε το rdr να είναι έτσι).

@Lefteris: Απάντηση είναι και το reply το οποίο δεν αναφέρεται απαραίτητα σε ερώτηση
    Μου κάνει εντύπωση που δεν κατάλαβες κάτι τόσο απλό με τόση γνώση που έχεις

ΥΓ. Μου αρέσει πολύ το game και ξαναλέω οτι δεν έχω θέμα με το χειρισμό του. Αλλά θεωρώ οτι ο καθένας εδω μέσα έχει το δικαίωμα να έχει άποψη και δεν χρειάζεται να έχει τις σούπερ τεχνολογικές γνώσεις για να έχει δικαίωμα να την πει.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένος που πόσταρε το "επίμαχο" βίντεο δεν είναι ένας "τυχαίος" youtuber αλλά Senior Tech Animator στην Motive Studios (EA) και πρώην συνεργάτης της Ubisoft.

Διαβάστε εδώ ένα σχετικό tweet του:
    Last edited by Sir_Teraflop; 13-11-2018 at 18:15.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τις ειρωνείες (για τελευταία φορά) άσε τις - σε παρακαλώ.

Οι ντρίπλες περί του τι εστί απάντηση, κι αυτές άστες γιατί δεν στέκουν.

Άλλο "απάντηση" στην νοηματική ροή του λόγου και άλλο η ελληνική μετάφραση του ψηφιακού όρου "reply".

Ερώτηση ΔΕΝ έκανες, οπότε νοηματικά σε τι να απαντήσω; Ορθώς λοιπόν απόρησα!

Όσο για το αν νοιάζει κάποιον γιατί συμβαίνει κάτι σε ένα τεχνολογικό προϊόν που έχει πληρώσει.........είναι απολύτως συνδεδεμένο με την (έλλειψη) κριτικής σκέψης.
    Μάλιστα, αν "όχι απαραίτητα", τότε ένα έχω να πω: βαράτε ρε εταιρείες στο ψαχνό. Βαράτε αλύπητα. Αφού σας παίρνει. ΑΝΕΤΑ.

4. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (13-11-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Αλλά για να το πω πιο χαρακτηριστικά μήπως και γίνω έστω και λίγο πιο κατανοητός το παιχνίδι παίζει σαν το Prince of Persia (το πρώτο το παλιό) όχι σαν το Mario. Ε πως θα γίνει.
    ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Τώρα ζήτω που ΧΕΣΤΗΚΕΣ. Το παλιό το PoP; Μου αρέσει που περιμένεις κάποιος να έχει αναλύσει τεχνικά παιχνίδι του 1989. Της Broderbound. Το σχεδόν πρώτο με Rotoscoping τεχνική animation. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ναι αμέ!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    @enstikto

Αν πάρεις απάντηση;

Γιατί, ποια ήταν η ερώτηση;
    Όσο κι αν διάβασα και ξαναδιάβασα το ποστ σου, δεν εντόπισα ερώτηση.

Δεν έχω κάτι να σου πω, ότι είχα να σου το πω στο έχω ήδη πει, περί αντίληψης χειρισμού (αίσθησης).
    Επίσης, διαφωνώ κάθετα με το Νο2 που έγραψες, ευτυχώς με πρόλαβε και σχολίασε επί τούτου ο Sutorcen

Τα "wall of text" και το πως τα αντιμετωπίζεις (ισοπεδωτικά) προσυπογράφουν ΟΛΑ όσα είπα για τη σύγχρονη κοινωνία και τα φόρουμ.

ΥΓ: @Nikoladim: που ακριβώς προσφέρει η ερώτησή σου αν είχε αποχωρήσει στο παρελθόν ο Sutorcen στην -ας την πούμε- συζήτηση; Πουθενά. Για άλλη μια φορά, με το κλασικό κεκαλυμμένο στυλάκι, εμμέσως θέλεις να προκαλέσεις. Έτσι μου είχες κάνει με το υπερ-ακυρότατο ποστ σου όταν είχα πει την ιστορία με το Τζιπ, παραλία, γκόμενα. Εσύ από όλη την εξιστόρηση εστίασες "και γιατί να μπεις στην παραλία με το τζιπ". Σαφώς και "κέρδισες" γιατί με έβγαλες από τα ρούχα μου, με αποτέλεσμα να παρεκτραπώ και να μπαναριστώ. Ευτυχώς ο Βαγγέλης σου απάντησε όπως άρμοζε. Well said Sutorcen.
    Θα σου απαντησω με pm για να μην γινει παλι χαμος.

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ευχαριστώ for no wall

@Sutorcen: Όχι δεν λέω ότι φταίει κάποιος. Ένα fact παραθέτω. Στο παράδειγμά σου αντικειμενικά το τρικάβαλο δεν ανεβαίνει την ανηφόρα. Είναι αντικειμενικό αυτό. Το ίδιο και η παρατήρηση που έκανα. Αυτό μπορεί κάποιον να τον χαλάει. Υπάρχουν λόγοι απο πίσω; Σαφώς; Πρέπει να τον νοιάζει; Όχι απαραίτητα. Επίσης το παράδειγμά είναι αρκετά ατυχές γιατί είναι σαν να λες οτι αυτός που έφτιαξε το παπί επέλεξε να χρησιμοποιείτε ως τρικάβαλο (η r* επέλεξε το rdr να είναι έτσι).
    Όντως, δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα, μετά από τόσες αναρτήσεις που προσπαθώ να εξηγήσω το αυτονόητο αρχίζω και ξεμένω από επιλογές. Εννοώ πως η Rockstar μπορεί και να μην είχε επιλογή λόγω περιορισμού του hardware. Επίσης επισημαίνω επανειλημμένα πως μπορεί και να είναι design απόφαση είτε λόγω hardware (again) είτε λόγω απόδοσής ρεαλισμού. Μικρή σημασία έχει όμως, για κάποιους είναι εκεί. Είτε γιατί το αντιλαμβάνονται είτε επειδή το είδαν σε βίντεο (placebo).

Από εκεί και πέρα η ανάλυση που κάνει ο τύπος στο βίντεο την είδα, αλλά επειδή όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο ψείρας γίνεσαι, δυστυχώς, η όλη κουβέντα ομοιάζει με την κουβέντα που κάναμε όταν είχε πρωτοβγεί το mp3. Αναλογικός ήχος vs MP3 vs DAT vs Laser Discs και τα μυαλά στα κάγκελα. Υπάρχει διαφορά; Υπάρχει. Την αντιλαμβάνεται ο μέσος άνθρωπος; Όχι. Αυτός που το αντιλαμβάνεται συνήθως είναι είτε μουσικόφιλος, είτε dj, είτε μουσικός παραγωγός, είτε μουσικός σκέτο και ξέρει επακριβώς τι είναι αυτό που αντιλαμβάνεται δεν λέει απλά "χμμμ ο ήχος ακούγεται κάπως" ή στον δικό μας τομέα " το παιχνίδι έχει lag". Που lag έχουν μόνο τα δίκτυα αλλά ας μην μπω σε αυτή την κουβέντα και φανεί πως το παίζω έξυπνος.

Όσο για το αν μπορείς να συγκρίνεις το Spiderman ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι με ένα άλλο στην ίδια ή άλλη πλατφόρμα, ήμουν λίγο αυστηρώς. Σαφώς και μπορείς να τα συγκρίνεις αρκεί να αναφέρεις και να αναλύεις οι διαφορές που υπάρχουν για ποιόν λόγο υπάρχουν. Αλλιώς αν δεν το κάνεις, όπως είπα και πρίν, η σύγκριση είναι άτοπη και άδικη.
    Last edited by Sutorcen; 13-11-2018 at 19:53.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

8. The Following 4 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

DJTaurus (13-11-2018),Lefteris_X (13-11-2018),Sir_Teraflop (13-11-2018)

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ με αυτά που έχω δει στο RDR2 έχω φτιαχτεί ήδη με το GTAVI.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

PSN ID
    Lefteris_X

Όντως, αναρωτιέμαι τις ΠΑΠΑΔΕΣ θα φτιάξει η Rockstar στο GTA 6 σε PS5. Θα λιποθυμήσω!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

τελικα το παιχνιδι θα το παιξουμε με σωστο hdr ή να το σβησω και ΟΤΑΝ θελησουν εκει στην rockstar να κανουν κατι το ξανακατεβαζω?

PSN ID
    Lefteris_X

Αν σε ενδιαφέρει αυστηρά το HDR, σου προτείνω να το σβήσεις όπως είπες και ΑΝ ποτέ φιλοτιμηθεί η Rockstar να το φτιάξει, τότε το ξανακατεβάζεις.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Όντως, αναρωτιέμαι τις ΠΑΠΑΔΕΣ θα φτιάξει η Rockstar στο GTA 6 σε PS5. Θα λιποθυμήσω!
    Κοίτα ή θα κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ ή ΠΑΠΑΔΙΕΣ. Τις ΠΑΠΑΔΕΣ λίγο δύσκολο. axaxxaaaxaxa

Quote Originally Posted by djpar View Post
    τελικα το παιχνιδι θα το παιξουμε με σωστο hdr ή να το σβησω και ΟΤΑΝ θελησουν εκει στην rockstar να κανουν κατι το ξανακατεβαζω?
    Το έπαιξες;
    Last edited by Sutorcen; 13-11-2018 at 20:51.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

να το παιξω οταν το hdr ειναι χαλια με θολουρες και οταν βγαζεις το hdr να "φτιαχνει"?
    Συγνωμη αλλα οταν εδωσα 1500€ για τηλεοραση highly recommended με κοντα στα 900nits και πηρα ps4 pro περιμενω εν ετη 2018 τα παιχνιδια να εχουν σωστο hdr.
    Το assasins creed oddysey εχει, το fifa 19 εχει...βασικα δεν ξερω καποιο παιχνιδι να μην εχει σωστο hdr.
    Αν δεν εχεις σωστο hdr μην το βγαλεις, αστο χωρις επιλογη οπως αλλα παιχνιδια.
    τι να πω 97 metascore...ευτυχως δεν εχω απλο ps4 να χανει frames κιολας

PSN ID
    Lefteris_X

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ Ναι σωστά μπερδεύτηκα με τις παπαδιές και τους παπάδες. Αλλά οκ, ας μην το πάμε τώρα στο πόσοι παπάδες είναι.....παπαδιές γιατί ήδη έχει γίνει πατσάς το θρεντ. (κλαίω)

@djpar

Άρα δεν το έχεις παίξει. Αυτό καταλαβαίνω με το ποστ σου.
    Και πολύ καλά έπραξες, αφού δεν σε καλύπτει η υλοποίηση του HDR (και με το δίκιο σου).

Συνεπώς: σωστά σου είπα, σβήστο και ΑΝ ποτέ η Rockstar φιλοτιμηθεί, τότε το παίζεις.

ΥΓ: Πραγματικά σβήστο το ρημάδι, γιατί θα σε ξενερώσει το αισχρό HDR στην TV σου. Σβήστο τάχιστα. (προσπαθώ να σε αποτρέψω από ξενέρωμα)

να το παιξω οταν το hdr ειναι χαλια με θολουρες και οταν βγαζεις το hdr να "φτιαχνει"?
    Συγνωμη αλλα οταν εδωσα 1500€ για τηλεοραση highly recommended με κοντα στα 900nits και πηρα ps4 pro περιμενω εν ετη 2018 τα παιχνιδια να εχουν σωστο hdr.
    Το assasins creed oddysey εχει, το fifa 19 εχει...βασικα δεν ξερω καποιο παιχνιδι να μην εχει σωστο hdr.
    Αν δεν εχεις σωστο hdr μην το βγαλεις, αστο χωρις επιλογη οπως αλλα παιχνιδια.
    τι να πω 97 metascore...ευτυχως δεν εχω απλο ps4 να χανει frames κιολας

Κάτι τέτοια διαβάζω και έχω καραφλιάσει πριν την ώρα μου.....

Τι θα πει σωστό HDR? Έχεις σκεφτεί ότι το σωστό SDR>Fake HDR?

To HDR είναι τεχνική που ήρθε από τον κινηματογράφο για να προσδώσει ρεαλισμό στην εικόνα.

Με βάση ότι γράφεις - θεωρείς ότι το τραβηγμένο από τα μαλλιά HDR του HZD είναι σωστό HDR έτσι? Υποθέτω ότι πριν πάρεις HDR με 900nits(!) τηλεόραση έπαιζες στο preset -VIVID. Γιατί δείχνει ωραία ντε!

Αμ έλα ντε που και πάλι το παιχνίδι - δείχνει ότι είναι..... παιχνίδι. Το RDR2 τουλάχιστον δείχνει φωτορεαλιστικό. Με SDR ή fake HDR...

Τέλος τα 1500 τα έσκασες στην Sony, LG, Panasonic, Samsung κτλ.... σίγουρα όχι στην Rockstar για να γίνεις beta tester των πρώτων.

Φιλικότατα.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Lefteris_X (13-11-2018),Sutorcen (13-11-2018)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το υφακι φιλε αλλου εκτος και αν μιλαω με εκπροσωπο της rockstar ΟΚ?
    Το παιχνιδι εχει fake hdr ΤΕΛΟΣ, αν λοιπον δεν ηθελαν να φτιαξουν κατι λαθος και δεν τους αρεσε το hdr ας μην το εβαζαν, δεν θα λεγαμε κατι. Εφοσον το εβαλαν ομως απαιτω να ειναι σωστο το hdr και να μην κανεις πειραματα για να παιξει.
    Λοιπον αν εσυ φορας παρωπιδες δεν φταιω εγω.

φιλικα παντα...

ΥΓ. καποιοι εδω στο forum νομιζουν οτι ξερουν πολλα...ας κατεβουν απο το καλαμι που εχουν καβαλησει να τελειωνουμε.

19. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

NoobShyBot (14-11-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Ποιοι είναι αυτοί οι "κάποιοι" που νομίζουν κιόλας;

Τα καλάμια ξέρεις μπορούν να μπουν σε μέρη που δεν το περιμένεις.

Δεν υποστηρίζω τον Vengeance, αλλά μην το γαμάς τελείως με δήθεν γενικότητες.

Δεν σου αρέσει κάτι που διαβάζεις; Γάματο, μην το διαβάζεις.
    Έχεις/μπορείς να την πεις σε κάποιον με στοιχεία; Κάντο.

Προσωπικά ίσα-ίσα που σου πρότεινα αυτό που εσύ ο ίδιος είπες από μόνος σου (να το σβήσω; ) και μάλιστα ως προσπάθεια από μέρους μου για να μην ξενερώσεις, καθώς όντως το HDR στο RDR2 είναι εντελώς λάθος.

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Peteoklis

Παίζει ρόλο από "που προέρχεται" ο καθένας. Με τον φίλο επί χρόνια Βαγγέλη/Sutorcen γνωριστήκαμε δια ζώσης πριν 10 χρόνια και από τότε παραμένουμε κοντινοί φίλοι. Πολλοί οι λόγοι που ταιριάξαμε. Ένας από αυτούς ήταν η "κοινή προϊστορία" τρόπον τινά. Στα παλιά τα χρόνια, που ήταν εντελώς διαφορετικές οι κοινωνικές δυναμικές, όταν ήσουν ανάμεσα σε άτομα που ήξεραν πολλά πράματα για ένα αντικείμενο, ενώ εσύ όχι και τόσο = ήταν μονόδρομος το να το βουλώνεις ειδάλλως σε πέταγαν από την παρέα πολύ γρήγορα. Αν μάθαινες, ουσιαστικά έλιωνες στην μελέτη, και σιγά σιγά πέταγες μικρές και εύστοχες τοποθετήσεις, με τον καιρό (όχι αμέσως) παραδέχονταν την εξέλιξή σου και αποκτούσαν "αξία" τα λεχθέντα σου στον εν λόγω κύκλο γνωριμιών.
    Επίσης, πάλι τα παλιά χρόνια και πολύύύύύύύύύύ πριν Διαδικτύου, όταν συναντούσαμε κάποιον που όντως καταλαβαίναμε ότι "κατέχει ΠΑΡΑ πολύ το άθλημα", το βουλώναμε και προσπαθούσαμε να ρουφήξουμε ωσάν σφουγγάρια τις γνώσεις του. Και μάλιστα "φοβόμασταν" να μην τον πρήξουμε με αδαείς ερωτήσεις, γιατί δεν ήθελε και πολύ να μας γράψει στα παλαιά του υποδήματα = αυτό ήταν κακό για εμάς που διψούσαμε για περαιτέρω γνώση. Μπορεί να ακούγαμε να ξεστομίζει πολλές άγνωστες λέξεις, αλλά δεν εκφέραμε άποψη (γιατί δεν τολμούσαμε) και μετά πηγαίναμε σπίτι/σχολή και λιώναμε στη βιβλιογραφία να μάθουμε τις λέξεις και τις προεκτάσεις τους.

Αυτό χάθηκε εδώ και πολύ καιρό.
    Άκυρο αυτό που λές εδώ Λευτέρη. Δεν θέλω να μάθω κάτι απο εσένα ούτε μπήκα σε παρέα που μιλούσε για τεχνικά θέματα και ξαφνικά πετάχτηκα να μιλήσω για παιχνίδια.
    Εδώ μιλάμε για παιχνίδια και εσείς (εσύ κ ο Βαγγέλης) πετάγεστε συνεχώς να πείτε για τεχνική πλευρά αυτού που λέμε.

Καλά κάνετε αλλά μετά απο ένα σημείο είναι κουραστικό.

Οπότε ίσως πρέπει να διαβάσεις κάποια Post να δείς την οπτική άλλω ανθρώπων και μετά να συμμετέχουμε όλοι μαζί.

Όταν λοιπόν προσπαθεί κάποιος να μοιράσει γνώση, και αντιμετωπίζει αντιπαραθέσεις βασισμένες σε έλλειψη γνώσεων ή/και σε βιωματικές εμπειρίες, από μέσα του νιώθει σαν μαλάκας που σπατάλησε χρόνο και κόπο να μεταδώσει γνώση.
    ΟΚ, επειδή άλλαξαν ΑΡΔΗΝ οι εποχές και οι άνθρωποι, μπορεί κάποιος να πει "εμένα στα @@ μου ρε φίλε τι ξέρεις και εν γένει για την τεχνολογία των παιχνιδιών, ή ακόμα και για ολόκληρη την τεχνολογία. Έχω την τεχνολογία στην ζωή μου, απλώς και μόνο γιατί η τεχνολογία είναι αναγκαστικά παντού εδώ και χρόνια. Αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν με ελκύει, οπότε και που τα λες, ποσώς με ενδιαφέρουν."

Και κάπου εκεί τίθεται το θέμα: μάλλον στα fora εδώ και 16-18-20 χρόνια περίπου γίνεται ένας αχταρμάς από άτομα κάθε προελεύσεως. Συνεπώς λογικό να συμβαίνουν διενέξεις όπως εδώ και κάποιες σελίδες. Χώρια που η λέξη "Ιντερνετ" σημαίνει κάτι διαφορετικό για εμένα που μπαίνω από το 1985, κάτι τελείως διαφορετικό για κάποιον που μπήκε όπως η μάζα στα mid-τέλη 90ς (επειδή ήταν της μόδας) και πάλι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο για τον πιτσιρικά που ασχολήθηκε μετά το 2002. Καλά, για τον νεαρό (ή και μεγάλο ηλικιακά) μετά το 2008-2010 που είναι συνέχεια σε youtube για να "ενημερωθεί" δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκλιση στα μυαλά, αντίληψη, βάση συζήτησης, σε οτιδήποτε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.
    Να δώσει τις γνώσεις και τα φώτα του όταν αυτά είναι σχετικά με το πρόβλημα που συζητάμε ρε συ Λευτέρη ... όχι στο άσχετο .... έλεος!
    Λέμε για απαρχαιωμένα mechanics και προσπαθείς να πεις γιατί είναι έτσι και όχι πως θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και να βολεύουν και τον κόσμο ... απλά τραγικό.
    Είναι σα να προσπαθείς να με πείσεις που το νέο μοντέλο mercedes δεν έχει υδραυλικό τιμόνι και ΑBS και αυτό είναι καλό. Χρειάζεται να είμαι μηχανικός στη FERRARRI για να πως οτι οχι δεν είναι καλό σαν απλό οδηγός ??

Όχι φυσικά οδηγώ και ξέρω να ξεχωρίσω τι πιάνω στα χέρια μου. Έτσι ακριβώς παίζω και ξέρω τι χειρίζομαι και τι εμπειρία λαμβάνω.

Όσο για τους πιτσιρικάδες - μαζα που ξεκίνησαν να ασχολούνται στο Mid-90s να σε ενημερώσω πως ήδη έχουν περάσει 25 χρόνια απο τότε και όχι απλά άλλαξαν πολλά αλλά ίσως δεν είναι και τίποτα ίδιο ... ιδίως στην Ελλάδα.

Γι' αυτό σταμάτησα να γράφω τεχνικά κατεβατά εδώ μέσα κάποια χρόνια, γιατί κατάλαβα ότι απειροελάχιστοι ενδιαφέρονται σε σχέση με το όσο ενδιαφέρονταν στο παρελθόν. Άντε πες κάνω κάποιες αναλύσεις όταν επίκειται η έλευση νέας κονσόλας. Το ότι μερικές φορές μπαίνω στην πρίζα και γράφω κατιτίς, είναι ατόπημα, παρέκκλιση από τη "νόρμα" της σύγχρονης μάζας που προσεγγίζει τα videogames τελείως διαφορετικά απ' ότι εγώ.
    ...
    Όμως.......όταν κοπιάζει να μοιράσει γνώση κάποιος, που κανονικά πληρώνεται (και δεν αστειεύομαι, κυριολεκτώ), οι καλοί τρόποι δεν λένε "να αντιπαρατεθείς, αν έχεις διαφορετική άποψη", αλλά ή να μην μιλήσεις καθόλου επειδή δεν σε ενδιαφέρει ή να κάτσεις να διαβάσεις / μελετήσεις / ρουφήξεις τη γνώση και μάλιστα να πεις κι "ευχαριστώ". Το "δώρο" που σου κάνει ο άλλος (χώρια ότι σου ανοίγει τα μάτια έναντι στις εταιρείες που πουλάνε τεχνικό ταραμά με μπόλικο στόρυ και το χρεώνουν μεγάλα ποσά) είναι ανεκτίμητης αξίας.
    Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουμε πλέον εν έτει 2018, τότε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
    Στα τεχνικά θέματα νέας κονσόλας θα διάβαζα τα Post σας χωρίς καν νε λέω άποψη ούτε κιχ και απλά θα ρωτούσα πραγματάκια για να μάθω ενδιαφέροντα πράγματα για το hadware Κλπ.
    Αλλά εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πρέπει να το καταλάβεις διότι είναι άκυρο να λέει κάποιος την εμπειρία του απο ένα software και εσύ να του λές οχι εισαι παπάρας γιατί φτιάχτηκε έτσι και αλλιώς γιατί απλά ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι μιλάει για εμπειρία.
    πχ. όταν δήγησα αυτό το αυτοκίνητο ένιωσα στο τιμόνι τζόγο και η ανάρτηση ήταν "μαλακή" και εσύ του λές δεν είναι έτσι γιατί έχει ηλεκτρική κρεμαργιέρα και τα λάστιχά του έιναι πυριτίου άρα είναι καλό να συμβαίνει.
    Μα ο άλλος μιλαει για την εμπειρία του και τη χρήση που κάνει κι εσύ του λές πως δομήθηκε τεχνικά για να είναι πιο άνετο.

Μή πω για το άκυρο πραγματικά σχολιό σου ότι ο χειρισμός του rdr1 ήταν καλός άρα γιατί να τον αλλάξουν 8 χρόνια μετά ?
    Απαράδεκτο να το λέει κάποιος ειδικά άνθρωπος τεχνολογίας.
    Είναι σα να μου λές γιατί να προχωρήσουμε στους ηλεκτροκινητήρες αφού μια χαρά ενεργειακή απόδοση έχουν και οι βενζυνοκινητήρες (By the way κι εμένα μ αρέσει η βενζίνα αλλά εκεί πάει η δουλειά τι να κάνουμε...)

Καλά τα στόρυ να αναλύονται για όποιον/όποιους τους ενδιαφέρει, καλά τα αισθητικά, αλλά μην φτάσουμε στο σημείο να τα θεωρήσουμε κατώτερα ή ισάξια με την τεχνική γνώση που δημιουργεί τα παιχνίδια. Πρώτα έρχεται η τεχνολογία και μετά το στόρυ. Γιατί χωρίς να είναι το πρώτο άρτιο (και να μπορείς να το αντιληφθείς μέσω γνώσεων), το δεύτερο είναι κάκιστο. Πόσω δε μάλλον, αν δεν έχει κάποιος καμία επαφή με τεχνολογία, θεωρεί καλό το τάδε παιχνίδι γιατί στα μάτια του έτσι του φαίνεται (μέχρι εκεί φτάνει η κρίση/κριτική του). Ε, δεν μπορώ όμως να πω ότι τέτοιες απόψεις τους δίνω σημασία. (όπως δεν θα έπρεπε να δίνεις κάποιος σημασία στη γνώμη μου περί ποδοσφαίρου, στο παράδειγμα που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα. Μόνο........για ακριβώς αυτό το λόγο δεν εκφέρω γνώμη)
    Και εδώ πάλι λάθος είσαι (έχεις κάνει πολλά σήμερα).
    Σε ένα art product πρώτα παίζει ρόλο το art και μετά τα τεχνικά διότι απλά το τεχνικό κομμάτι είναι το μέσω απόδοσης μιας ιστορίας, ενός συναισθήματος, μιας φιλοσοφίας, μιας περιγραφής ή μιας στάσης ζωής ή ακόμα ακόμα και μιας διαφορετικής οπτικής ενός γενικότερου θέματος.

Για παράδειγμα όταν ο Πικάσο ζωγράφισε την Guernica όλος ο πλανήτης στάθηκε, μελέτησε, αντιλήφθηκε την προοπτική της, το συναίσθημά της και την απόδοση που έκανε ο ζωγράφος σε αυτό το έργο τέχνης με τη δική του οπτική.
    Κανείς μα κανείς δε στάθηκε στην πυκνότητα του μελανιού και πόσες ίνες και τι πλέξη είχε ο καμβάς.
    Ξέρεις γιατί ? Γιατί είναι αδιάφορο μπροστά στη δημιουργία και το τι έχει να μας πει αυτό το έργο και ποιός είναι ο λόγος υπαρξής του. Είναι ήσσονος σημασίας !!!
    Ο καμβάς Λευτέρη χρησιμεύει απλά για να μπορεί να δημιουργήσει κάποιος κάποτε κάποια guernica και όχι το αντίθετο.

Δεν ζωγραφίζουμε για να βγεί καμβάς με τελειότερη πλέξη!!!!

Δεν δημιουργούμε μουσική για το μέσο (κασέτα, δίσκο δισκάκι), αυτά υπάρχουν για να υποστηρίζουν και τα games είναι ακριβώς αυτό.

Έκφραση γνώμης, άποψης, συναισθήματος, σκέψης, ιδεολογίας, τρόπου ζωής!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

λευτερη εδω μεσα ρε φιλε οτι βγαινει κακο για το rdr2 αμεσως να το καταριψουμε
    Βγηκε fake hdr, φταιει οτι ειμαστε beta tester στην τεχνολογια
    Εχει input lag με αποδειξη, οχι δεν ειναι σωστη μετρηση.
    Χανονται ατομα στο camp, δεν τρεξαμε σωστα την σειρα των quest.
    ε λοιπον ρε φιλε ναι δεν διαβαζεις το ενα δεν διαβαζεις το αλλο...κατι πρεπει να διαβασεις στο forum ομως και καποιοι πρεπει να κρατανε το στομα τους κλειστο εκτος αν ειναι οπως ξαναειπα υπαλληλοι της rockstar

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Ο λόγος που δεν με συμφωνούμε οι μεν με τους δε εδώ μέσα είναι γιατί αρκετοί δεν έχουν ηθική μνήμη. Αυτή η κακιά η Rockstar είναι αρκετές χιλιάδες άτομα των οποίων τους έχει βγει ο πάτος να φτιάξουν αυτό που κράζετε έτσι ελαφρά την καρδία. Οκ έκαναν κάποια λάθη. Την ίδια ώρα αρκετά από τα ίδια άτομα έχουν αγκαλιάσει και παίζουν το Fifa ή τα Destiny 1 και 2 (εδώ κλαίω από τα γέλια) τα οποία αν έκανες το λάθος να τα πάρεις DAY 1 θα σου στοιχίσουν 200+ Ευρώ για να τα έχεις ολοκληρωμένα DLCs and all.

Η αγνωμοσύνη συνεχίζεται αν βάλουμε στον λογαριασμό πως αντί να απολαμβάνουμε και να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε σε μια εποχή όπου μπορούμε από τον καναπέ μας να ταξιδέψουμε σε άλλους κόσμους/εποχές κράζουμε που δεν έχει HDR ένα παιχνίδι λες και θα αλλάξει άρδην την εμπειρία τρομάρα μας. Δεν λέω πως δικαιολογούνται τα πάντα αλλά όταν κράζουμε να έχουμε μέτρα και σταθμά.

Επίσης φίλε Πάρη δεν νομίζουμε οτι ξέρουμε πολλά, ξέρουμε πολλά, δυστυχώς για εσάς.

Φιλικά πάντα...

ΥΓ. κάποιοι εδώ στο forum νομίζουν οτι ξέρουν πολλά επειδή ξέρουν να ψάχνουν στο google, βλέπουν youtube ή επειδή ξοδέουν χιλιάρικα σε εξοπλισμούς,... ας κατεβούν από το καλάμι που έχουν καβαλήσει να τελειώνουμε.

Φιλικά πάντα ε...

το υφακι φιλε αλλου εκτος και αν μιλαω με εκπροσωπο της rockstar ΟΚ?
    Το παιχνιδι εχει fake hdr ΤΕΛΟΣ, αν λοιπον δεν ηθελαν να φτιαξουν κατι λαθος και δεν τους αρεσε το hdr ας μην το εβαζαν, δεν θα λεγαμε κατι. Εφοσον το εβαλαν ομως απαιτω να ειναι σωστο το hdr και να μην κανεις πειραματα για να παιξει.
    Λοιπον αν εσυ φορας παρωπιδες δεν φταιω εγω.

φιλικα παντα...

ΥΓ. καποιοι εδω στο forum νομιζουν οτι ξερουν πολλα...ας κατεβουν απο το καλαμι που εχουν καβαλησει να τελειωνουμε.

Υποθέτω ανήκεις και εσύ στους κομπλεξικούς που αν κάποιος τύχει να ξέρει/διαβάσει 2 πράγματα παραπάνω και εκφράσει την άποψη του είναι rep της Rockstar, fanboy κτλ.... Δεν μου κάνει εντύπωση. Τα ίδια έχω αντιμετωπίσει και αλλού. Και φυσικά είχα δίκιο...

Κάτι σελίδες πριν είχα ποστάρει αναλυτικά πως και τι γίνεται με το HDR στις κονσόλες. Είναι "καλλιτεχνικό" κατά το Artistic και κατά το Game Artist =/= Cinema Artist, το ζήτημα και δεν είναι το HDR ένα checkbox στην render engine του τύπου LG=1, TurboX=0, Panasonic=1, Vestel=-2 κτλ....

Τώρα αν εσύ αγοράζεις παιχνίδια με βάση την τηλεόραση σου - είναι δικό σου πρόβλημα.

Άκου εκεί 900nits HDR....

Δεν υπήρχε κανένα υφάκι.

Bookmarks

Bookmarks