-
Ο Βασιλης ρωταει αν κλιμακωνεται το σεναριο του παιχνιδιου, δηλαδη αν αποκταει ενδιαφερον στη συνεχεια η ιστορια του.
Αν και ειμαι ακομα στις αρχες, εγω ειμαι καπως απαισιοδοξος. O κεντρικος ηρωας στα παιχνιδια της Rockstar και στη περιπτωση του RDR2 ο Arthur, ειναι ο ανθρωπος για ολα τα θεληματα. Ενας χαρακτηρας που εχει τα κοτσια να τα βγαλει εις περας σε διαφορες αποστολες σε εναν επικινδυνο κοσμο ο οποιος σε καθε νεο τιτλο της Rockstar, ειναι ολο και πιο ζωντανος. Ειναι σαν να πρωταγωνιστουμε σε αυτοτελη επεισοδια μιας Western σειρας. Και η ιστορια για μενα ειναι ενας λογος που παραταω στη μεση τα παιχνιδια της εν λογω εταιριας, γιατι απο ενα σημειο πιστευω πως χανουν το ενδιαφερον τους. Μου σχηματιζουν την εντυπωση οτι με βαζουν στην διαδικασια να κανω ανουσια πραγματα που με κουραζουν με αποτελεσμα να βαριεμαι να τα ολοκληρωσω. Μακαρι να με διαψευσει στη συνεχεια το RDR2 καθως ειναι ακομα νωρις (βρισκομαι 3ο chapter). Αν κ το πρωτο RDR ειχε μακραν τη καλυτερη ιστορια συγκριτικα με τα υπολοιπα παιχνιδια της εταιριας, ευελπιστω να δουμε κατι καλυτερο στη συνεχεια και στο RDR2.