Τέτοια αληθοφάνεια σε draw distance δεν έχω ματαδει. Γουστάρω τρέλα που οι πρώτες αποστολές πάνε σε χαλαρούς ρυθμούς στο ρελαντί γιατί ξέρω τι με περιμένει. Breath of the wild με next gen γραφικά.
Έλεγα να κάνω υπομονή αλλά με αυτά που διαβάζω δε κρατιέμαι.
Για να πέσει η τιμή ούτε λόγος προφανώς.
Αυτό ναι. Η φάση είναι GTAV σε αυτό το κομμάτι, μπορεί τελικά και χειρότερα.
Αν και με το GTA, κράτησε πολύ τη τιμή λόγω του Online.
για οσους ψαχνουν το companion app
Christos33 (26-10-2018),vassman (26-10-2018)
Γαμώτι σας!
Να πω ότι δεν ζηλεύω;
Ζηλεύω σαν φούστης, να πάρει η οργή να πάρει!
Έχω βάλει χρονόμετρο να δω πόση ώρα παίρνει το install...
1μιση ώρα παιδιά.
Last edited by Conjure7; 26-10-2018 at 17:05.
EDIT: Παλιό tweet από Microsoft:
https://twitter.com/aarongreenberg/s...66138875912192
^^ Μπραβο ρε Sony. Ευγε... οπως το υποψιαζομουν... μαλλον λαθος εταιρεια κραζω...
Και γαμω τα 4Κ. Χειροτερο και απο 1440ρ ενα πραγμα. ΖΗΤΩ! :/
Σκατά.
Και σε 1080p τα ίδια frame rate θέματα έχει.
Σα να έχει ελαφρώς παραπάνω clarity, κάτι που με ωθεί να πιστέψω ότι ακόμα και σε 1080p + Pro συνεχίζει το 1920x2160 internal rendering.
Μπράβο Ροκσταρ, η μαλακία σπάει κόκκαλα.
Guys, μια ερώτηση για όσους ξέρουν...
Σου ανατίθεται ενα side quest, ενα τυχαίο... Αυτο ή μπορεί να μην εμφανιστεί καθόλου ή να χαθει. Αυτο αντιλαμβάνομαι οτι μπορεί να γινεται επειδη έχει σχέση με την ωρα της μέρας, με το αν δρα κάποια άλλη συμμορία στην περιοχή κλπ. Όποτε υποθέτω θα εμφανιστεί παλι αργότερα. Ωστόσο, απο που βλέπεις οτι την έχεις αναλάβει;;; Έψαχνα πριν και δε το έβρισκα.
Λυπάμαι γι' αυτά που διαβάζω για την απόδοση του παιχνιδιού αλλά ήταν αναμενόμενο. Θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που δεν θα αγοράσω day one παιχνίδι της Rockstar των τελευταίων 10 ετών, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου οτι έχουμε να κάνουμε με περίπτωση GTAV 2013 όπου "έριξαν" το παιχνίδι σε ένα userbase 150+ μυρίων κατόχων 360/PS3 πετσοκομμένο IQ και μετά απο 9μηνό delay όπως και τώρα για να δέσουν τις πωλήσεις, και μετά απο ένα χρόνο έβγαλαν το παιχνίδι remastered όπου έτρεχε όπως έπρεπε και φυσικά έμειναν μαλάκες όσοι το αγόρασαν στα παλιά μηχανήματα καθώς πέρα απο την "peasant" απόδοση του τίτλου έκοψαν και τα online updates.
Μπορεί το παιχνίδι να είναι το καλύτερο όλων των εποχών στο genre που υπηρετεί (και μάλλον είναι). Μπορεί να έχει τα καλύτερα visuals που έχουμε δεί. Αλλά με αυτή την απόδοση στο PS4, με τα framedrops και το input lag που αναφέρεται, είναι σαν να έχεις αγοράσει Ferrari και να της έχεις φορέσει λάστιχα απο Punto. Και αμφιβάλλω αν η Rockstar μπορεί να βελτιώσει την απόδοση με patch, στο GTAV του PS3/360 το μόνο που είχαν κάνει ήταν να αυξήσουν το framerate όταν οδηγούσες σε κίνηση, αφού πρώτα είχαν "κόψει" details και μετά απο κράξιμο αναγκάστηκαν να τις επαναφέρουν. Κοινώς μπάχαλο. Αν δεν έχετε X ή PC μην περιμένετε να παίξετε το παιχνίδι όπως πρέπει γιατί τσάμπα θα περιμένετε. Είναι η τακτική που ακολουθούν επι εποχής VC, SA κτλ.
Χωρίς supersampling.
(Αυτά που είπα είναι μεταβίβαση της εμπειρίας που βίωνε ένας φίλος, αρκετά γνώστης περί τεχνολογίας [μιλάμε την ίδια "γλώσσα" τρόπος του λέγειν]. Δεν είναι προσωπική εμπειρία γιατί δεν έχω το παιχνίδι, αλλά ενός ανθρώπου που εμπιστεύομαι τα "μάτια"/ανάλυση/κρίση του όταν μου περιέγραφε αυτό που έβλεπε σήμερα το πρωί.)
εχω ριξει ηδη κανα 4ωρο-5ωρο στο παιχνιδι. απλα απιστευτο! βασικα ακομα τον χειρισμο μπερδευω,αλλα θα το συνηθισω. ουτε μισο τεχνικο προβλημα στο x μεχρι στιγμης,ουτε framedrops σε πολεις ουτε τιποτα. game of the year οντως μαζι με το odyssey!
Ξέρει κανεις τι γίνεται με τα objectives; Ας πούμε στην πρώτη αποστολή σου λέει να μην δεχτείς damage κτλ. Πως γίνεται να γυρίσω πίσω για να το κάνω από την στιγμή που δεν έχει checkpoint ή κάτι τέτοιο;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks