Page 14 of 78 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by PDS View Post
    .....
    Quote Originally Posted by BillyFlo81 View Post
    .....

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

2. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

BillyFlo81 (09-08-2018),hakoo (09-08-2018),PDS (09-08-2018)

Μαρεσε παρα πολυ συνολικα ετσι οπως φαινεται να εχουν σχεδιασει την πολη και τον κοσμο.Για να δουμε.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

5. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

DJTaurus (09-08-2018)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Φαινεται πανεμορφο με πολυ ζωντανο κοσμο.
    Σε μενα που δεν ειμαι fan της Rockstar δεν ελυσε το βασικο ερωτημα βεβαια και ουτε προκειται μιας και το θεμα μου εχει να κανει με hands on πραγματα. Μιλαω για τον χειρισμο που για τα δικα μου γουστα ειναι παρα πολυ βαρυς ειδικα για open world περιβαλλον. Μιλαω για το Redemption, με το GTA V δεν ασχοληθηκα σοβαρα.
    Αν εχει ακομα press x,x,x to run και τετοια πραγματα δεν μπορω να ασχοληθω αν και ξαναλεω φαινεται πανεμορφο και με ωραιο κοσμο.

δε σχολιαζω γιατι θα γινω ο σπαστικος του φορουμ,το βιντεο εμενα δε με καλυψε αυτο θα πω μονο κ θα περιμενω το επομενο που θα εχει αποστολη δραστηριοτητες κτλ.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Φαινεται πανεμορφο με πολυ ζωντανο κοσμο.
    Σε μενα που δεν ειμαι fan της Rockstar δεν ελυσε το βασικο ερωτημα βεβαια και ουτε προκειται μιας και το θεμα μου εχει να κανει με hands on πραγματα. Μιλαω για τον χειρισμο που για τα δικα μου γουστα ειναι παρα πολυ βαρυς ειδικα για open world περιβαλλον. Μιλαω για το Redemption, με το GTA V δεν ασχοληθηκα σοβαρα.
    Αν εχει ακομα press x,x,x to run και τετοια πραγματα δεν μπορω να ασχοληθω αν και ξαναλεω φαινεται πανεμορφο και με ωραιο κοσμο.
    Αυτό ακριβώς είναι και εμένα το θέμα μου... ο obsolete χειρισμός και το lag μεταξύ χειριστηρίου και χαρακτήρα όπου έχεις την εντύπωση πως οι κινήσεις περνάνε από έγκριση.
    Δεν έχω καμία αμφιβολία περί του αποτελέσματος σε όλα τα υπόλοιπα που θα είναι υπεράνω κριτικής.
    Και πες στο gta5... πα στο διάλο... το δέχομαι.
    Αν όμως έχουν το ίδιο σύστημα χειρισμού στο rdr2 χέσε μέσα... θα είναι πατάτα ολκής που θα παρασύρει μαζί της όλη την οπτικοακουστική προσπάθεια.
    Πράγμα φυσικά που απεύχομαι, καθώς το rdr είναι από τα games που είχα καεί και το 2 το περιμένω χρόνια.

- -

Εμενα προσωπικα με καλυψε τουλαχιστον για το βασικο παιχνιδι αλλα οχι για τις εξτρα εκδοσεις που τα εχουν κανει ενα αχταρμα.

Ειναι το μονο πραγμα που μου την σπαει,αυτο που εχουν κανει με τις διαφορετικες εκδοσεις και το επιπλεον περιεχομενο/dlc.
    Last edited by Fulgore; 09-08-2018 at 21:16.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κι εμενα με καλυψε το βιντεο και πραγματικα απορρω πως ηταν τοσο λεπτομερες και απο οτι φαινεται θα εχει και αλλα βιντεο στη συνεχεια (που δεν χρειαζεται πλεον να δω προσωπικα).

Δεν συνηθιζει τοση διαφανεια η Rockstar.

Εχοντας πει αυτο φυσικα, καθως και οτι το παιχνιδι ειναι day 1 για εμενα, οι υπερβολες δεν λειπουν σχετικα με τον οπτικο τομεα... κυκλοφορουν κατι σχολια τυπου "NEXT GEN" κλπ που μαλλον προερχονται απο τιποτα ΧΒΟΧ users που πρεπει να το εχουν αναγκη. Εγω δεν ειδα τιποτα που να με κανει να λεω οτι αυτο το πραγμα ειναι next gen. Πανεμορφο ειναι αλλα σε καμμια περιπτωση δεν φτανει αλλα open world παιχνιδια που κυκλοφορουν ηδη.

ΥΓ: Αν υπαρχει ακομα το press X to run ειλικρινα θα βαλω τα γελια.... θελω να πιστευω οτι του πουστη απο το 2011 που ειναι σε αναπτυξη το παιχνιδι (και απο ομαδα 1000+ ατομων), μεχρι σημερα θα καταφεραν να βρουν ενα διαστημικο τροπο να κανουν τον χαρακτηρα να τρεχει οπως γινεται σε ολα τα παιχνιδια εδω και 2 σχεδον δεκαετιες (βασικα απο τοτε που ανακαλυφθηκαν οι αναλογικοι μοχλοι....) Ημαρτον δηλαδη.

Default Red Dead Redemption 2

Το θέμα Val με τα γραφικά σε ένα open world παιχνίδι είναι το balance που δίνει η κάθε εταιρία στο να θυσιάσει κάτι οπτικά με το να δώσει ένα πιο οργανικό περιβάλλον με το οποίο ο παίκτης αλληλεπιδρά όσο το δυνατόν περισσότερο.....και όχι απλώς όμορφα πετρώματα/δένδρα με generic/ανεμπνευστο ξεδίπλωμα του χάρτη και με πολλά κομμάτια του να επαναλαμβάνονται με άλλους χρωματισμούς/βλάστηση. Η rockstar με το τελευταίο GTA που ήταν last gen μας έδειξε ότι και στο τελευταίο κωλοχωρι η και σε μια τυχαία κορυφή ενός βουνού υπάρχει κάτι διαφορετικό να δεις και να εξερευνήσεις. Τώρα το τι hyparei ο καθένας στα διαφορά site ποσώς με ενδιαφέρει. Τα ίδια γράφουν όταν παρουσιάζεται κάποιος tripleA τίτλος από καταξιωμένο/αγαπητό studio. Ξέρω πολύ καλά τι θα μου δώσει η rockstar. Ένα παιχνίδι που δεν θα χορταίνω να παίξω κάθε του αποστολή είτε main είτε side.
    Last edited by DJTaurus; 10-08-2018 at 10:43.

13. The Following 3 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Slay (29-08-2018),spartan (10-08-2018),Valkyre (10-08-2018)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Το θέμα Val με τα γραφικά σε ένα open world παιχνίδι είναι το balance που δίνει η κάθε εταιρία στο να θυσιάσει κάτι οπτικά με το να δώσει ένα πιο οργανικό περιβάλλον με το οποίο ο παίκτης αλληλεπιδρά όσο το δυνατόν περισσότερο.....και όχι απλώς όμορφα πετρώματα/δένδρα με generic/ανεμπνευστο ξεδίπλωμα του χάρτη και με πολλά κομμάτια του να επαναλαμβάνονται με άλλους χρωματισμούς/βλάστηση. Η rockstar με το τελευταίο GTA που ήταν last gen μας έδειξε ότι και στο τελευταίο κωλοχωρι η και σε μια τυχαία κορυφή ενός βουνού υπάρχει κάτι διαφορετικό να δεις και να εξερευνήσεις. Τώρα το τι hyparei ο καθένας στα διαφορά site ποσώς με ενδιαφέρει. Ξέρω πολύ καλά τι θα μου δώσει η rockstar. Ένα παιχνίδι που δεν θα χορταίνω να παίξω κάθε του αποστολή είτε main είτε side.
    Κοιτα, θεωρω οτι απο την μια μειωνεις ισως την δουλεια αλλων devs απο την αλλη εξυψωνεις παρα πολυ αυτην της Rockstar. Προσωπικα δεν μου φαινεται πολυ ακριβες αυτο. Δεν ξερω σε ποιους τιτλους πηγαινε το μυαλο σου οταν εγραφες το ποστ αυτο, αλλα θεωρω οτι αν πιστευεις οτι ας πουμε το καθε δεντρο στο Red Dead Redemption 2 θα ειναι φτιαγμενο στο χερι και ξεχωριστο απο ολα τα αλλα (που ειμαι βεβαιος οτι δεν το πιστευεις), θα απογοητευθεις. Ολα μα ολα τα open world παιχνιδια επαναλαμβανουν assets. Και τις ιδιες καλυβες θα δεις (με μικροαλλαγες για να σε ξεγελαει) και την ιδια βλαστηση και τους ιδιους NPC και τα ιδια αλογα και τις ιδιες αμαξες κλπ κλπ. Επισης το generic ξεδιπλωμα του χαρτη/εξερευνηση και παλι ειναι κατι που σηκωνει συζητηση σε σχεση με το πιο παιχνιδι εχεις στο μυαλο σου οταν το λες. Αν εχεις το Far Cry ας πουμε θα συμφωνησω, αν εχεις το Witcher/Horizon κ.α. θα διαφωνησω. Αλλα περι ορεξεως εννοειται.

Στο GTA V που ανεφερες ειλικρινα εγω δεν μπορω να πω οτι ειχα την ιδια αισθηση... παρα πολλα πραγματα επαναλαμβανοταν και σε θεματα εξερευνησης και αλληλεπιδρασης ειλικρινα δεν μπορω να πω πως δεν εχω δει ΠΟΛΥ καλυτερα παραδειγματα, μην πω οτι το San Adreas του PS2 ειχε περισσοτερα features... ισα ισα που το πιο μεγαλο μου παραπονο στο GTA V ειναι το ποσο linear ειναι οι αποστολες και το οτι ολες μα ολες παιζονται με ενα συγκεκριμενο τροπο. Δεν εχει ιδιαιτερες επιλογες ο παικτης. Γενικα δεν μπορω να σκεφτω τι το ιδιαιτερο ειχε η αλληλεπιδραση με τον κοσμο του GTA V. Οδηγας οχηματα και πυροβολεις, αυτο ειναι ολο. Δηλαδη, δεν ξερω, ακομα και τα περισσοτερα 3rd person action games προσφερουν μεγαλυτερη αλληλεπιδραση και επιλογες... ορισμενα δε mechanics ειναι τοσο stiff (πχ σκαρφαλωμα) που καλυτερα να μην υπηρχαν καν.

Το Red Dead απο την αλλη ηταν πολυ πιο συνθετο και γι αυτο ειναι day 1 για εμενα. Μην το ξεχναμε το παιχνιδι το περιμενω πως και πως.

Τον μηνα Οκτωβριο απο οτι εχω δει ως τωρα εχουμε απο κυκλοφοριες

2/10 Megaman 11
    5/10 AC Odyssey
    12/10 CoD BO4
    19/10 SoulCalibur 6
    19/10 Battlefield V

Αυτα μου ερχονται στο μυαλο περαν του Red Dead.

Προσωπικα εμενα για τον μηνα αυτο περαν απο το Mega Man 11 τα αλλα παιχνιδια για day one αγορες δεν με τραβανε.Αρα και λιγοτερα πραγματα να παρουσιαζαν στο trailer,παλι το Red Dead με τραβαγε εξ αρχης περισσοτερο απο τα υπολοιπα,αρα πολυ ανετη αγορα για μενα.

Το λεω το παραπανω γιατι μπορει για καποιον αλλο day one αγορα να ειναι τα battlefield/call of duty ή το AC Odyssey(ειδικα λογω θεματολογιας αυτη την χρονια)και το Red Dead να το αφησουν για αργοτερα ας πουμε.

Ειναι καθαρα ποια ειναι τα γουστα/προτιμησεις του καθενος σε αυτο το κομματι.

Και μιλωντας για red dead
    Red Dead Redemption 2 Gameplay Trailer Captured in 4K on PS4 Pro, Rockstar Confirms
    https://www.usgamer.net/articles/red...-ps4-pro-in-4k

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Γυρνωντας πισω στα trailers των GTA4, RDR και GTA5 μπορω να πω οτι με ειχαν εντυπωσιασει περισσοτερο.
    Αυτα του του RDR2 ειναι ενα κλικ κατω απο την αισθηση που μου ειχαν εκεινα τα trailers.
    Ακομα και αν το GTA4 ηταν πραγματι υπερεκτιμημενο, υπηρχε αλμα σε next gen επιπεδο. Κατι που δεν μου βγαινει εδω απο αυτα που βλεπω.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μιλαμε για παιχνιδαρα με γραφικαρες.
    .

Name
    Δημήτρης

Γυρνωντας πισω στα trailers των GTA4, RDR και GTA5 μπορω να πω οτι με ειχαν εντυπωσιασει περισσοτερο.
    Αυτα του του RDR2 ειναι ενα κλικ κατω απο την αισθηση που μου ειχαν εκεινα τα trailers.
    Ακομα και αν το GTA4 ηταν πραγματι υπερεκτιμημενο, υπηρχε αλμα σε next gen επιπεδο. Κατι που δεν μου βγαινει εδω απο αυτα που βλεπω.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μιλαμε για παιχνιδαρα.
    Αληθεια? Εγω το ακριβως αντιθετο! Ειδικα για το GTAV ημουν αρκετα αδιαφορος απο το gameplay trailer. Εδω σε αυτο εδω βλεπω πολλες νεες αλλαγες και features που με χαροποιουν ιδιαιτερως. Πχ το οτι το gang campsite συνεχεια μετακινειται μου αρεσει πολυ σαν ιδεα, βλεπω επισης πολυ βελτιωμενο melee και πολλες επιλογες σχετικα με την αλληλεπιδραση με τους NPCs αλλα και νεους τροπους να αντιμετωπησεις τις καταστασεις. και το hunting ενδιαφερον, γενικα χορταστικοτατο μου φανηκε. Σιγουρα πολυ μεγαλο evolution απο το προηγουμενο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Στo GTΑ4, melee και μαχες με οπλα σε συγκριση με το San andreas, εδιναν μεγαλυτερο αλμα κατ'εμε . Στο animation επισης ηταν τεραστιο το αλμα. Στα γραφικα δεν το συζητω.

Σαφως υπαρχει πολυ μεγαλη βελτιωση στο RDR2 αλλα σε καμια περιπτωση δεν βλεπω αυτη απο το San andreas στο GTA4.
    Δεν μιλαω για features αλλα για αυτη τη next-genιλα(lol) που μπορει να σου βγαλει ενα παιχνιδι.

Το RDR2 φαινεται να ειναι πλουσιο σε features αλλα αυτο εχει να κανει περισσοτερο με τα production values, την προσωπικη βελτιωση του υπαρχοντoς ταλεντου των ιδιων των δημιουργων, νεες ιδεες.

Στο συγκεκριμενο trailer δεν βλεπω πολλα πραγματα που δεν θα μπορουσα να τα δω σε ενα RDR2 στο ps3(με ενα αλμα αναλογο GTA4->GTA5).
    Aντιθετα η ''Next-genιλα'' του GTA4 ηταν αδυνατο να αποδοθει στο ps2. Noμιζω οτι για αυτο βαθμολογηθηκε και πολυ καλα.
    .

Name
    Δημήτρης

Στo GTΑ4, melee και μαχες με οπλα σε συγκριση με το San andreas, εδιναν μεγαλυτερο αλμα κατ'εμε . Στο animation επισης ηταν τεραστιο το αλμα. Στα γραφικα δεν το συζητω.

Σαφως υπαρχει πολυ μεγαλη βελτιωση στο RDR2 αλλα σε καμια περιπτωση δεν βλεπω αυτη απο το San andreas στο GTA4.
    Δεν μιλαω για features αλλα για αυτη τη next-genιλα(lol) που μπορει να σου βγαλει ενα παιχνιδι.

Το RDR2 φαινεται να ειναι πλουσιο σε features αλλα αυτο εχει να κανει περισσοτερο με τα production values, την προσωπικη βελτιωση του υπαρχοντoς ταλεντου των ιδιων των δημιουργων, νεες ιδεες.

Στο συγκεκριμενο trailer δεν βλεπω πολλα πραγματα που δεν θα μπορουσα να τα δω σε ενα RDR2 στο ps3(με ενα αλμα αναλογο GTA4->GTA5).
    Aντιθετα η ''Next-genιλα'' του GTA4 ηταν αδυνατο να αποδοθει στο ps2. Noμιζω οτι για αυτο βαθμολογηθηκε και πολυ καλα.
    Μα εγω θυμαμαι να κραζουμε το GTA4 οτι ειχε πολυ λιγοτερα features και επιλογες απο το San Andreas! Ειχαν αφαιρεσει πολυ πραγμα, δεν ειχε αεροπλανα, δεν μπορουσες να πεσεις με αλεξιπτωτα δεν μπορουσες να πειραξεις τα αμαξια και γενικα μια πολυ μεγαλη λιστα με πραγματα που στο PS2 μπορουσες να κανεις ενω στο GTA4 δεν εκανες. Ειλικρινα δεν θυμαμαι κατι που εκανε το GTA4 και δεν μπορουσε να κανει το PS2. Εδω ειχε και stealth mechanics το San Andreas!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Μα εγω θυμαμαι να κραζουμε το GTA4 οτι ειχε πολυ λιγοτερα features και επιλογες απο το San Andreas! Ειχαν αφαιρεσει πολυ πραγμα, δεν ειχε αεροπλανα, δεν μπορουσες να πεσεις με αλεξιπτωτα δεν μπορουσες να πειραξεις τα αμαξια και γενικα μια πολυ μεγαλη λιστα με πραγματα που στο PS2 μπορουσες να κανεις ενω στο GTA4 δεν εκανες. Ειλικρινα δεν θυμαμαι κατι που εκανε το GTA4 και δεν μπορουσε να κανει το PS2. Εδω ειχε και stealth mechanics το San Andreas!
    Εγραψα συγκεκριμενα οτι δεν μιλαω για features, γιατι ακριβως γνωριζω οτι ηρθε πετσοκομενο απο αυτα το GTA4. Εδω τα λεγαμε.
    Δεν θεωρω οτι η προσθηκη αεροπλανων ξερω γω(και οποιαδηποτε τετοιου ειδους προσθηκη) θα εδινε next gen feeling στο GTA4, οσο του εδωσε το χαος στην διαφορα του animation, o νεος τροπος μαχης με cover και η γεματη πολη. Αυτα δεν τα βλεπεις τοσο εντονα διαφορετικα στο RDR2 σε συγκριση με το προηγουμενο. Αυτο εννοω.

Mονο το introduction της Euphoria στο GTA4 ειναι μεγαλυτερο next gen αλμα απο οτιδηποτε βλεπω στο RDR2 vs RDR. Σαφως σε ποικιλια features μπορει και να ειναι ανωτερο απο ολα to RDR2. Αλλα αυτο δεν ειναι next gen χαρακτηριστικο οσο η Euphoria. Αλλωστε το San Andreas παιζει να παταει ολα τα rockstar games σε features. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο Next gen game απο τα επομενα. Eιναι απλα features.

Oλα αυτα δεν αλλαζουν την μεγαλη πιθανοτητα το RDR2 να ειναι το καλυτερο παιχνιδι της Rockstar.
    .

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Εγραψα συγκεκριμενα οτι δεν μιλαω για features, γιατι ακριβως γνωριζω οτι ηρθε πετσοκομενο απο αυτα το GTA4. Εδω τα λεγαμε.
    Δεν θεωρω οτι η προσθηκη αεροπλανων ξερω γω(και οποιαδηποτε τετοιου ειδους προσθηκη) θα του εδινε next gen feeling, οσο του εδωσε το χαος στην διαφορα του animation, o νεος τροπος μαχης με cover και η γεματη πολη. Αυτα δεν τα βλεπεις τοσο εντονα διαφορετικα στο RDR2 σε συγκριση με το προηγουμενο. Αυτο εννοω.

σκεψου το εξης για να κλεισω. Πως θα εδειχνε το GTA4 αν επιχειρουσαν να το βγαλουν στο ps2 και αντιστοιχα το RDR2 στο ps3.
    Το GTA4 ''φωναζε'' generation leap. Κατι που δεν βλεπω στο RDR2.
    Aυτο δεν αλλαζει την μεγαλη πιθανοτητα το RDR2 να ειναι το καλυτερο παιχνιδι της Rockstar.
    Ναι οκ απλά αυτό που λες Βαγγέλη ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια που μεταπήδησαν από PS2 σε PS3.
    Ήταν κάτι αντίστοιχο από VHS σε DVD.
    Αυτό έχει πάψει να ισχύει γενικώς πλέον από το PS3 σε PS4 κλπ κλπ.
    Και ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναδούμε τόσο χαοτικά μεγάλα άλματα σε οπτικό επίπεδο, animation κλπ.
    Έχει αλλάξει το τοπίο γενικότερα και οι αλλαγές πρός το καλύτερο υπάρχουν απλά είναι πιο ομαλές οι μεταβάσεις...
    Δες πχ τον φωτισμό που έχει το RDR2. Σε PS3? Με τίποτα.

Όμως καταλαβαίνω τι λες και σε πολλά συμφωνώ.

Όπως συμφωνώ απόλυτα με τον Valkyrie στο συγκεκριμένο θέμα σχετικά με την αντιμετώπιση της Rockstar από τα media γενικότερα.
    Ναι μεν είναι μια πολύ καλή "ομάδα" αλλά όχι στον βαθμό που την αντιμετωπίζουν.
    Καλά για τη Bethesda? Μη ξανακούσω για τα Dishonored... τα έπαιξα και τα δυο και πραγματικά προσπαθούσα να καταλάβω από που και γιατί όλα αυτά τα διθυραμβικά ανάμεσα σε άλλους τίτλους της εταιρείας που τους θεωρώ μετριότατους.
    Last edited by Error Flynn; 10-08-2018 at 14:44.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Ναι οκ απλά αυτό που λες Βαγγέλη ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια που μεταπήδησαν από PS2 σε PS3.
    Ήταν κάτι αντίστοιχο από VHS σε DVD.
    Αυτό έχει πάψει να ισχύει γενικώς πλέον από το PS3 σε PS4 κλπ κλπ.
    Και ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναδούμε τόσο χαοτικά μεγάλα άλματα σε οπτικό επίπεδο, animation κλπ.
    Έχει αλλάξει το τοπίο γενικότερα και οι αλλαγές πρός το καλύτερο υπάρχουν απλά είναι πιο ομαλές οι μεταβάσεις...
    Δες πχ τον φωτισμό που έχει το RDR2. Σε PS3? Με τίποτα.
    Εχεις δικιο σε αυτο. Οσο τελειοποιειται η τεχνολογια τοσο δυσκολοτερο ειναι να δεις μεγαλυτερα αλματα.
    Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι περιμενεις το κατι παραπανω απο την Rockstar.
    Και εδω δεν υπαρχει αλμα αναλογο της Euphoria. Λαμβανοντας παντα υπ'οψην την δυσκολια να εντυπωσιασεις σημερα με βαση τα παραπανω δεδομενα.
    Πιστευεις οτι δεν θα δουμε αλμα(στο επιπεδο που δειχνω οτι επιθυμω) στο TLOU part 2?

ΥΓ. Μου αρεσε πολυ το dishonored. To δευτερο δεν το εχω παιξει Και τα προηγουμενα Fallout ηταν παιχνιδαρες!
    Αν εξαιρεσεις το προηγουμενο RDR, απολαμβανω Bethesda περισσοτερο απο Rockstar. Γουστα!
    .

Bookmarks

Bookmarks