Originally Posted by
toninio
To θέμα για εμένα με το RDR2 είναι ότι, ναι μεν φωνάζει από χιλιόμετρα ότι έχει γίνει φοβερή δουλειά στη λεπτομέρεια, τον κόσμο και τη διάδραση, αλλά.....βαριέμαι να το βάλω να παίξω. Το χω ξεκινήσει, οκ, το προχωράω αργά, θα το παίξω και θα το τελειώσω σίγουρα, αλλά εάν δεν λεγόταν RDR2 και δεν υπήρχε όλος ο ντόρος και η αναμονή, μπορεί και να λεγα "έλα μωρέ, σιγά το παιχνίδι". Όσο και να ...παίρνει φωτιά παρακάτω, σε ιστορία, χαρακτήρες και ό,τι άλλο, θεωρώ πολύ αρνητικό και φάουλ το ότι τις πρώτες.....20 ώρες είναι βαρετό. Εντάξει, μπορεί ο στόχος των developers να ήταν ένας φουλ interactive κόσμος ας πούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει κάπως βαρετό ξεκίνημα ή δράση. Απλά, αναρωτιέμαι αν έχει νόημα όλο αυτό, σε ένα videogame.
Tεσπά, προφανώς είναι νωρίς ακόμα για εμένα για να το κρίνω. Ελπίζω να μου αλλάξει γνώμη το ίδιο το παιχνίδι. Όμως, το ότι έχω καθίσει 4-5 φορές ως τώρα, κι ακόμα δεν με έχει κάνει να θέλω να παίζω (όπως έχουν κάνει τόσα και τόσα άλλα παιχνίδια, από τα πρώτα λεπτά τους), είναι κάτι αδιαμφισβήτητα αρνητικό.......
Bookmarks