Έτσι και εγώ πήγα τυχαία σε ένα αγρόκτημα. Βλέπω έναν περίεργο τύπο να με καλωσορίζει για γεύμα. Αφού έρθει και η γυναίκα του, τελειώνει την πάρλα, μπαίνουμε στο σπίτι και στρογγυλοκάθεται για το γεύμα. Η γυναίκα του έχει ήδη ανεβεί στον πάνω όροφο και με παροτρύνει να παω να την φωνάξω. Λέω ας την κάνω από εδώ δεν με βλέπω καλα....βγαίνω από το σπίτι και ξαναμπαινω.... ο τύπος ακόμα στο τραπέζι με το που με βλέπει μου λέει ήξερα ότι θα γυρίσεις, δε θα το μετανιώσεις μπλα μπλα. Συνειδητοποιείτε τι συνέβη μόλις τώρα; Βγήκα για λίγο από το σπίτι, επέστρεψα και έγινε triggered διάλογος για το νέο δεδομένο που έθεσα κάνοντας το ασήμαντο μέσα/έξω από την εξώπορτα. Βγάζω το όπλο, τον σημαδεύω και αρχίζει τα παρακάλια χωρίς να μου κάνει επίθεση όπως συμβαίνει με τους NPC. Κατεβάζω το όπλο και ο τύπος δεν μου επιτίθεται περιμένει να ανέβω στη γυναίκα του. Τους σκοτώνω και ξεμπερδευω. Μετά κλασσικά YouTube για να δω άλλες επιλογές. Οι άνθρωποι είναι ανώμαλοι:έκατσαν και έγραψαν κατι τέτοιο που δεν είναι καν side mission για ένα τυχαίο σπίτι στο λιβάδι

Reply With Quote
Bookmarks