Page 43 of 78 FirstFirst ... 3339404142434445464753 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Υπάρχει και το πρόβλημα με τον ήχο σε 5.1 που έγραψα και προηγουμένως σε πολλούς. Δεν παίζει το κεντρικό ηχείο.

Που μπορώ να στείλω και εγώ στο support;
    Αποστολη απο εδω το εκανα εγω https://support.rockstargames.com/ca...s/115001624507
    πιστευω πρεπει να επιλεξεις το ταb installation/performance

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Αποστολη απο εδω το εκανα εγω https://support.rockstargames.com/ca...s/115001624507
    πιστευω πρεπει να επιλεξεις το ταb installation/performance
    Το έκανα! Ευχαριστώ!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

3. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

AriStos13 (02-11-2018)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Όλα ωραία και καλά... με τα προβλήματα αλλά και με τις τεράστιες αρετές που έχει αυτό το παιχνίδι.
    Είμαι στο 30% του παιχνιδιού στο τρίτο κεφάλαιο και η απορία μου είναι η εξής.
    Που είναι η ιστορία ρε παιδιά;

Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός αλλά με πιάνω να βαριέμαι να παίζω το παιχνίδι αυτό
    και αν συνεχίζω είναι εξαιτίας της καταπληκτικής δουλειάς που έχουν κάνει σε καλλιτεχνικούς και τεχνικούς παράγοντες.
    Έχει τις στιγμές του σίγουρα αλλά το θεωρώ πολύ κατώτερο του πρώτου σε επίπεδο σεναρίου.

Μέχρι εδώ που έχω παίξει τουλάχιστον . . .

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Όλα ωραία και καλά... με τα προβλήματα αλλά και με τις τεράστιες αρετές που έχει αυτό το παιχνίδι.
    Είμαι στο 30% του παιχνιδιού στο τρίτο κεφάλαιο και η απορία μου είναι η εξής.
    Που είναι η ιστορία ρε παιδιά;

Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός αλλά με πιάνω να βαριέμαι να παίζω το παιχνίδι αυτό
    και αν συνεχίζω είναι εξαιτίας της καταπληκτικής δουλειάς που έχουν κάνει σε καλλιτεχνικούς και τεχνικούς παράγοντες.
    Έχει τις στιγμές του σίγουρα αλλά το θεωρώ πολύ κατώτερο του πρώτου σε επίπεδο σεναρίου.

Μέχρι εδώ που έχω παίξει τουλάχιστον . . .
    Εγώ έχω την εντύπωση ότι ποιο καλύτερο από το πρώτο κ με έξυπνα "παρατράγουδα " που μπορούν να σου τύχουν στο δρόμο.
    Εχω φτάσει στο 3ο κεφάλαιο ότι έχω δει μου άρεσει το πάω αργά κάνω κ βόλτες, βγαίνουν κάποια τυχαία γεγονότα κ κάποιες δευτερεύων αποστολές.
    Θησαυρούς όπως το ένα είναι δύσκολο να τους βρεις θέλουν πολύ ψάξιμο.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Εγώ έχω την εντύπωση ότι ποιο καλύτερο από το πρώτο κ με έξυπνα "παρατράγουδα " που μπορούν να σου τύχουν στο δρόμο.
    Εχω φτάσει στο 3ο κεφάλαιο ότι έχω δει μου άρεσει το πάω αργά κάνω κ βόλτες, βγαίνουν κάποια τυχαία γεγονότα κ κάποιες δευτερεύων αποστολές.
    Θησαυρούς όπως το ένα είναι δύσκολο να τους βρεις θέλουν πολύ ψάξιμο.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες.
    Σαφώς και όλα αυτά που μπορεί να συμβούν τυχαία είναι διαμάντια.
    Ειναι ένας κόσμος ζωντανός και πειστικός αν μη τι άλλο.
    Όμως, υπάρχει ένα σενάριο που θα μας οδηγήσει καπου και που έχει ενδιαφερον
    ή τελικά το ¨σενάριο¨ του παιχνιδιού τελικά είναι ο ίδιος τους ο κόσμος και ότι μπορεί να προκύψει μέσα σε αυτόν... ;

Γιατί όσο και ενδιαφέρον να είναι το δημιούργημ της Rockstar το να κάνω συνεχώς μικρό θελήματα, ληστείες κλπ δε με καλύπτει. Ωραία όλα αυτά αλλά συμπληρωματικά. Θέλω μια ιστορία δυνατή αρχικά και όλα τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα. Όπως ήταν το πρώτο δηλαδή.

ειμαι στο 52% story κ βασει του πρωτου,ειναι αυτο που περιμενα και εχω μεινει υπερευχαριστημενος. μπορει σε καποιες φασεις να κανει λιγο κοιλια αλλα δε μπορει να ειναι στα κοκκινα συνεχεια. ληστειες πιστολιδι και ανακατεματα,αυτο ειναι το παιχνιδι.τουλαχιστον μεχρι εδω που ειμαι εγω αυτο ειναι και δε με χαλαει καθολου,ισα ισα που γουσταρω κιολας.
    αυτο που μπορει να ειναι βαρετο σε πολλους ειναι οι αποστασεις και η ελλειψη fast travel. οπου εχεις ηδη παει θα επρεπε να υπαρχει fast travel και οχι μονο απο το camp.αυτο ειναι που ενοχλει εμενα.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ο Βασιλης ρωταει αν κλιμακωνεται το σεναριο του παιχνιδιου, δηλαδη αν αποκταει ενδιαφερον στη συνεχεια η ιστορια του.
    Αν και ειμαι ακομα στις αρχες, εγω ειμαι καπως απαισιοδοξος. O κεντρικος ηρωας στα παιχνιδια της Rockstar και στη περιπτωση του RDR2 ο Arthur, ειναι ο ανθρωπος για ολα τα θεληματα. Ενας χαρακτηρας που εχει τα κοτσια να τα βγαλει εις περας σε διαφορες αποστολες σε εναν επικινδυνο κοσμο ο οποιος σε καθε νεο τιτλο της Rockstar, ειναι ολο και πιο ζωντανος. Ειναι σαν να πρωταγωνιστουμε σε αυτοτελη επεισοδια μιας Western σειρας. Και η ιστορια για μενα ειναι ενας λογος που παραταω στη μεση τα παιχνιδια της εν λογω εταιριας, γιατι απο ενα σημειο πιστευω πως χανουν το ενδιαφερον τους. Μου σχηματιζουν την εντυπωση οτι με βαζουν στην διαδικασια να κανω ανουσια πραγματα που με κουραζουν με αποτελεσμα να βαριεμαι να τα ολοκληρωσω. Μακαρι να με διαψευσει στη συνεχεια το RDR2 καθως ειναι ακομα νωρις (βρισκομαι 3ο chapter). Αν κ το πρωτο RDR ειχε μακραν τη καλυτερη ιστορια συγκριτικα με τα υπολοιπα παιχνιδια της εταιριας, ευελπιστω να δουμε κατι καλυτερο στη συνεχεια και στο RDR2.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

και εμενα παντως μεχρι στιγμης η ιστορια δεν με εχει ενθουσιασει και πολυ. δεν μπορω να καταλαβω αν κανω main mission η οχι ετσι οπως το εχουν φτιαξει

δεν απαντησα σε καποιον,την αποψη μου ειπα μεχρι το 52% που εχω φτασει.μην περιμενετε καμια κλιμακωση μεχρι εκει τουλαχιστον,οπως ειπα ληστειες πιστολιδι και ανακατεματα. για τα ανακατεματα θα καταλαβετε τι εννοω μολις προχωρησετε κ αλλο.η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι προσδοκιες ειχε ο καθενας για το παιχνιδι κ πως το περιμενε,εμενα με καλυψε παντως κ ειναι οπως ακριβως το περιμενα.
    αληθεια,ετσι για τη συζητηση και για να καταλαβω το σκεπτικο,κλιμακωση τι εννοειτε?για παραδειγμα:
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Το τέλος από ότι άκουσα έχει ενδιαφέρον γιαυτους που είχαν παίξει το ένα.
    Δεν άκουσα, ούτε διάβασα περισσότερα γιατί θα έτρωγα Spoiler.

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    δεν απαντησα σε καποιον,την αποψη μου ειπα μεχρι το 52% που εχω φτασει.μην περιμενετε καμια κλιμακωση μεχρι εκει τουλαχιστον,οπως ειπα ληστειες πιστολιδι και ανακατεματα. για τα ανακατεματα θα καταλαβετε τι εννοω μολις προχωρησετε κ αλλο.η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι προσδοκιες ειχε ο καθενας για το παιχνιδι κ πως το περιμενε,εμενα με καλυψε παντως κ ειναι οπως ακριβως το περιμενα.
    αληθεια,ετσι για τη συζητηση και για να καταλαβω το σκεπτικο,κλιμακωση τι εννοειτε?για παραδειγμα:
    Spoiler!
    Σαφώς και δεν απάντησες κατά προσωπικού. Όλοι την άποψή μας λέμε.

Για να πω πιο καθαρά αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν έχει,
    Αρχή - Μέση - Τέλος

Δηλαδή αυτό που λέει πιο πάνω ο φίλος Άρης είναι πολύ σωστό.
    Αυτά τα οποία καλούμαι να κάνω μέχρι τώρα δε συμβάλλουν στην εξέλιξη μιας ιστορίας - πορείας του παιχνιδιού.
    Είναι απολαυστικά (τις περισσότερες φορές) γιατί έχουν όλες τις αξίες και αρετές που έχει ο τίτλος
    αλλά αισθάνομαι πως είναι ευχάριστα γεμίσματα και μόνο.

Δε ξέρω ίσως παρακάτω να αλλάξουν τα πράγματα αν και από τα γραφόμενά σου μιας και είσαι πολύ πιο προχωρημένος
    από μένα, πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο το πάει το παιχνίδι.

Για μένα είναι σα να βλέπω ένα υπέροχο κουτί δώρου με καταπληκτικό περιτύλιγμα και όταν το ανοίγω να ανακαλύπτω πως είναι "κενό".

14. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Peteoklis (04-11-2018)

αυτο που εχω να σου πω ειναι δωσε του μια ευκαιρια και πηγαινε το μεχρι το 55% τουλαχιστον,γιατι εγω συνηθως το βλεπω πιο ωμα και δε δινω τοσο βαρος στην ιστορια.μπορει εσυ να το δεις αλλιως,να δεις καποιες λεπτομερειες στην ιστορια που μπορει να μην παρατηρησα εγω.ο καθενας το βλεπει με τα δικα του ματια αλλιως. οποτε μη βασιζεσαι τοσο στο τι λεω εγω κ ο καθενας. μπορει εσυ να εχεις πιο σκηνοθετικο ματι απο 'μενα για παραδειγμα και δε το λεω ειρωνικα.
    εγω ειμαι πιο πολυ τυπος του ''ωραιο gameplay,πιστολιες στο κεφαλι,αιματα,ληστειες,κυνηγια,πεσιματα σε αλλους,μια καλη σχετικα ιστορια μεχρι τωρα κ ειμαι ετοιμος''.εσυ μπορει να εισαι της ποιοτητας κ του βαθους της ιστοριας,οποτε προχωρησε το λιγο ακομα. μεχρι εκει που ειμαι εγω εστω,για να μπεις λιγο πιο βαθια στο story κ να εχεις μια ιδεα του τι παιζει κ τι αλλαγες εχεις να περιμενεις στη συνεχεια. εκει βλεπεις αν το πας για πουλημα η συνεχιζεις.

16. The Following 2 Users Say Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Error Flynn (04-11-2018),spartan (04-11-2018)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Εγω ειμαι 31% και πηγα στο Rhodes το camp. Κι εγω μια απο τα ιδια. Ολες οι αποστολες μεχρι τωρα δεν εχουν προσφερει κατι στην πλοκη και το σεναριο. Απλα μετακινηθηκε το camp αλλου. Αναμενω για την συνεχεια. Ολα φυσικα ειναι πανεμορφα και χαιρεσαι να το βλεπεις και να το ακους.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

10αρακι απο το edge το επος.

19. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

DJTaurus (04-11-2018)

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    αυτο που εχω να σου πω ειναι δωσε του μια ευκαιρια και πηγαινε το μεχρι το 55% τουλαχιστον,γιατι εγω συνηθως το βλεπω πιο ωμα και δε δινω τοσο βαρος στην ιστορια.μπορει εσυ να το δεις αλλιως,να δεις καποιες λεπτομερειες στην ιστορια που μπορει να μην παρατηρησα εγω.ο καθενας το βλεπει με τα δικα του ματια αλλιως. οποτε μη βασιζεσαι τοσο στο τι λεω εγω κ ο καθενας. μπορει εσυ να εχεις πιο σκηνοθετικο ματι απο 'μενα για παραδειγμα και δε το λεω ειρωνικα.
    εγω ειμαι πιο πολυ τυπος του ''ωραιο gameplay,πιστολιες στο κεφαλι,αιματα,ληστειες,κυνηγια,πεσιματα σε αλλους,μια καλη σχετικα ιστορια μεχρι τωρα κ ειμαι ετοιμος''.εσυ μπορει να εισαι της ποιοτητας κ του βαθους της ιστοριας,οποτε προχωρησε το λιγο ακομα. μεχρι εκει που ειμαι εγω εστω,για να μπεις λιγο πιο βαθια στο story κ να εχεις μια ιδεα του τι παιζει κ τι αλλαγες εχεις να περιμενεις στη συνεχεια. εκει βλεπεις αν το πας για πουλημα η συνεχιζεις.
    Δεν έχω σκοπό έτσι κι αλλιώς να το παρατήσω.
    Παρόλες τις ενστάσεις μου έχει χίλια δυο καλά αυτό το παιχνίδι που σε κρατάνε.

21. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

christos-sonyboy (04-11-2018)

παντως παιδια για να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι,πρεπει να σας αρεσει πολυ διοτι θα πρεπει να αφιερωσετε πολλες ωρες απο τη ζωη σας για να το τελειωσετε. οποτε αν δειτε οτι σας ειναι βαρετο,ειναι κριμα ρε'σεις.πολλες οι ωρες και πολλα να κανεις,πολλες βολτες,πολλα side missions,πολλα main missions καποιες φορες σε διαφορετικες περιοχες η καθε μια.
    εγω ας πουμε με το που καταλαβα οτι μου ειναι βαρετο το τελευταιο tomb raider,χωρις δευτερη σκεψη σβηστηκε απ'την κονσολα κ πουληθηκε καπακια.σιγα μην του αφιερωνα τον χρονο μου.

Ειναι παρα πολυ λογικο και εν μερη αναμενομενο να μην αρεσει σε ολους το ιδιο το εν λογω παιχνιδι.

Το ιδιο φυσικα εχουμε δει και σε αλλα πολυ γνωστα παιχνιδια,ειδικα exclusives της Sony.

Ουτε για ολους το τελευταιο God of war ειναι για 9.5(μεσος ορος metacritic περιπου).
    Ουτε για ολους ειναι το Uncharted 4 για 9.3.
    Ουτε για ολους ειναι το GTA V για 9.6.

Το μονο θεμα ειναι οτι σε παρα πολυ δημοφιλη παιχνιδια,υπαρχει μεγαλυτερη εμπαθεια(γενικα μιλωντας) απο οσους τους αρεσει πολυ το παιχνιδι για τους υπολοιπους που μπορει ειτε να μην τους αρεσει καθολου το παιχνιδι(βλεπε Persona 5 πχ),ειτε να τους αρεσει μεν αλλα λιγοτερο απο τους υπολοιπους.
    Δειτε πχ στα θεματα των προσφατων Spiderman και God of war πως υπηρχε απο την μια πλευρας κοσμος που κατενθουσιαστηκε μαζι τους και απο την αλλη κοσμος που τους αρεσαν λιγοτερο τα παιχνιδια σε σχεση με τις υψηλες βαθμολογιες(για το ειδος τους παντα)που μαζευαν.

Εγω απο βδομαδα λογικα θα το ξεκινησω το παιχνιδι με το καλο,δεν μπορω να περιμενω ποτε και αν φτιαξουν τα οποια θεματα υπαρχουν ειτε με το HDR,ειτε με διαφορα bugs.

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Εγώ πάντως τελείωσα το Odyssey (που μου άρεσε πάρα πολύ) και είπα να ξεκινήσω το rdr2.

Είμαι chapter 3 και δεν έχω δει κάτι ενδιαφέρον. Είναι τρομερά αργοσυρτο και βαρετό νομίζω αν και η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολύ λίγο ακόμα και αν δεν έρθει ο τερματισμός δεν μπορώ να πω γνώμη, αλλά μυρίζει ψιλοσουπα σαν παιχνιδι. Σαν ενασχόληση όταν δεν έχω να κάνω κάποιο χομπυ πρέπει να ναι ευχάριστο και αγχολυτικό να ασχοληθω με την άγρια δύση καμιά ωρίτσα. Δείχνει να μην έχει συννοχη.

Ίσως μοιάζει μέχρι τώρα τουλάχιστον με ένα outlaw cowboy simulator.... Ίσως και πάλι... Ειδομεν.

Θα επανέλθω εννοείται μετά από καναδεκαωρο. Γράφατε διθυραμβικά σχόλια και ξεκινάω και λέω τι θα δω.... Εγώ δεν είδα κάτι φοβερό και μέχρι τώρα αντί για 97 μάλλον σε 79 επιεικες θα ήταν για εμένα πάντα και σύμφωνα με όλο το hype που είχε δημιουργηθεί γιατί αλλιώς είναι όταν περιμένεις κάτι με μεστό και δυνατό story να σε κρατάει και σχόλια φοβερά, τότε περιμένεις Πόλλα. Παρά πολλά.... Αλλά ούτε τα μισά....

By the way, το εχει τερματισει κάνεις?
    Last edited by Peteoklis; 04-11-2018 at 22:16.

26. The Following User Says Thank You to Peteoklis For This Useful Post:

Slay (05-03-2019)

Bookmarks

Bookmarks