View Poll Results: 4K ;

Voters
48. You may not vote on this poll
  • , / PS5.

    34 70.83%
  • , .

    7 14.58%
  • FHD.

    7 14.58%
Results 1 to 20 of 3373

Thread: TV - PS5 edition (4K, HDR, HDMI 2.1 )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default Αγορά νέας TV (4K, HDR, HDMI 2.0x κτλ)

    Quote Originally Posted by spartan View Post
    Δυστυχως στην αρχη θα εχεις προβλημα με την sony(στα μαυρα) επειδη προερχεσαι απο plasma τηλεοραση!!!!!μιας και η η συγκεκριμενη που εκλεισες φορα ips πανελ.Αφου πας σε πιο χαμηλο μπατζετ εγω θα σου προτεινα αυτην(https://www.skroutz.gr/s/8995989/Sam...000.html#specs)
    4κ Καλυτερα μαυρα απο την σονυ και φυσικα καθαρο 100HZ.
    Τα 50hz δεν είναι πρόβλημα το έψαξα χθες παρά πολύ γιατι δεν ήξερα και ξαφνικά διάβασα ότι ίσως έχω θέμα με τα 60fps παιχνίδια.

    Ρώτησα παρά πολλούς πήρα και στη Sony τηλέφωνο και όλοι μου επιβεβαίωσαν ότι η TV είναι απόλυτα 60hz compatible όπως και όλες οι τηλεοράσεις της Sony αλλά και όλες γενικά,και ότι δεν παράγονται πλέον καθαρές 50hz τηλεοράσεις.

    Επιπλέον έχει κανονικά video game mode.

    Πρόβλημα θα υπάρχει σε πάνω από 60fps παιχνίδια και αλλά εγω δεν πρόκειται να πάω σε pc gaming ούτε στον άλλο κόσμο,ενώ οι ταινίες παίζουν κάτω και από τα 30fps.

    Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω για το θέμα θα ήθελα οπωσδήποτε να το μάθω,και αυτό απευθύνεται και σε άλλους φυσικά.

    Από κει κ πέρα για το μαύρο η πρώτη μου αντίδραση όταν την άνοιξα κ έβαλα να παίξω ήταν να φωνάζω στη γυναίκα γιατί έβαλε τα παιχνίδια στο πλυντήριο...χαχαχα

    Αλλά αυτό το ήξερα δεν υπάρχει led τηλεόραση στον κόσμο να μπορεί να συναγωνιστεί σε ποιότητα εικόνας τις plasma τηλεοράσεις και ειδικά αυτή που είχα εγω που ήταν απ τις καλύτερες!

    Ακόμα και από άλλες plasma το πάνελ της είχε πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση ανάλογης και μεγαλύτερη από αυτή που είδα εγω από την 7000 στη δίκη μου.

    Αργότερα που καταπιάστηκα στις ρυθμίσεις και βρήκα ότι έχει και Full RGB το μάζεψα αρκετά αλλά είπαμε η plasma δεν γίνεται match.



    Μόνο oled θα με κάλυπτε σε αυτό αλλά είναι απλησίαστες.

    Από κει κ πέρα έλαβα σοβαρά υπόψιν το πολύ χαμηλό input lag (για τα λεφτά της πάντα)34με HDR και τα παρά πολύ καλά ως εξαιρετικά reviews που είδα στο web για την ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις συν το ότι η TV έχει Full RGB mode το οποίο δουλεύει άριστα χωρίς καθόλου crushed blacks.

    Να φανταστείς όταν αποφάσισα ότι μέχρι αυτά τα λεφτά μπορώ να πάω ταβάνι,έφυγα απ το κατάστημα γύρισα σπίτι και έψαχνα 2 ώρες στο Ίντερνετ πληροφορίες για την TV.



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 08-11-2016 at 13:42.

  2. #2
    PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,493
    PSN ID
    air23gr

    Default

    Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    50hz 60fps .

    Sony TV 60hz compatible Sony , 50hz .

    video game mode.

    60fps pc gaming , 30fps.

    , .

    ...

    led plasma !

    plasma 7000 .

    Full RGB plasma match.

    oled .

    input lag ( )34 HDR reviews web TV Full RGB mode crushed blacks.

    , 2 TV.



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    .

  3. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

    Giannis1979 (08-11-2016)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •