Page 5 of 13 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 81 to 100 of 246

Thread: PS3 Super Slim

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Αν θελω τελοσπαντων να κρινω το καινουριο μοντελο περα απο το drive του, θα ελεγα οτι δεν με πειθει.Φαινεται παμφθηνο , απομακρυνεται κιαλλο απο τα αρχικα πολυτελη μοντελα, κακογουστο.Η τιμη δε, μου φαινεται ανεκδοτο ακομα και στα 200 να πεσει.Κατι δεν μου κολλαει καλα σε αυτη τη λογικη.

Μεχει βαλει σε σκεψεις για το πως φανταζονται το ps4.Η σειρα playstation ασχημαινει και παει αν το παρουμε απο το psx κατα την ταπεινη μου αποψη.Αν δεν εχεις αλλη επιλογη απο μοντελο προφανως θα το παρεις και θα πεις και ενα τραγουδι.Το τι κρυβει μεσα στο πλαστικο ειναι ολο το ζουμι = software για εμενα, αν το παρει κανεις πιο αφαιρετικα.
    €199 θα ήταν ιδανική τιμή για το casual target group. Σε βάθος χρόνου θα μπορούσε να πέσει μέχρι τα €149 (παρακάτω δύσκολα, γιατί το PS2 ακόμα έχει €100).

Εικάζω ότι στόχευαν για €199, αλλά μόνο αν η Nintendo πουλούσε το βασικό Wii U στα €249 (τόσο είχε το Wii), αλλά τελικά το ανέβασαν στα €300-320, οπότε σου λέει η Sony γιατί να μην βάλω καπέλο κι εγώ; LOL

Για το ότι δείχνει πιο φθηνό/λιγότερο πολυτελές, είναι κάτι απολύτως λογικό μιας και το PS3 κάνει casual στροφή πλέον (βλ. Wonderbook). Και το PS4 όταν πρωτοβγεί για hardcore gamers θα είναι, όπως και το PS3 στις αρχές του. Όλα έχουν ένα κύκλο.

Μην σε ανησυχεί το PS4, πάντα έβγαιναν Slim μοντέλα με πετσοκομμένα specs και χαμηλότερη τιμή. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε όταν βγει το PS4 Slim το 2020.

Όσο για το software, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Όσο πάει βελτιώνεται και το firmware και τα games.

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Τουλάχιστον αυτό το τοστοειδές στη μέση θα έπρεπε να είναι γυαλιστερό και όχι ματ, γιατί δένει άσχημα με τις γυαλιστερές επιφάνειες στα άκρα. Όλα συνήθεια είναι τι να κάνεις, ελπίζω να μη χρειαστεί να την πάρω. Τυχόν skins που μπορεί να κολληθούν εκεί πάνω, θα πουλήσουν τρελά
    Προσωπικά σιχαίνομαι τα γυαλιστερά πλαστικά λόγω γρατζουνιών/fingerprints. Είναι ένα από τα μειονεκτήματα του phat σε αισθητικό επίπεδο.

Μπορεί να δείχνει εφετζίδικο στην αρχή που είναι παρθένο, αλλά μετά γίνεται χάλια.

Last edited by psx3; 19-09-2012 at 20:37.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Μάλιστα...Τώρα αρχίζει το δίλημμα! Να πάρω το παλιό σλιμ ή το καινουριο; Απο το καλοκαίρι χωρίς PS3 είμαι
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Μάλιστα...Τώρα αρχίζει το δίλημμα! Να πάρω το παλιό σλιμ ή το καινουριο; Απο το καλοκαίρι χωρίς PS3 είμαι
    σκεψου
    - μεγεθος
    - θορυβος (το καινουργιο κανει πιο πολυ θορυβο)
    - καταναλωση/θερμοκρασια (για εμενα ειναι σημαντικο - καλοκαρι στην Ελλαδα)
    - design (αν σε νοιαζει)
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    σκεψου
    - μεγεθος
    - θορυβος (το καινουργιο κανει πιο πολυ θορυβο)
    - καταναλωση/θερμοκρασια (για εμενα ειναι σημαντικο - καλοκαρι στην Ελλαδα)
    - design (αν σε νοιαζει)
    Ο θόρυβος δεν με πειράζει ούτε το μέγεθος. Στην καταναλωση/θερμοκρασία το καινούριο είναι καλύτερο λογικά ε; Απλά αυτό το πορτάκι απο την αρχή με προβληματίζει (όπως ανέφεραν και τα άλλα παιδιά σε προηγούμενες σελίδες...). Λέω να περιμένω 1-2 μήνες να δω τι θα παίξει!
    Spoiler!

Σου προτείνω το άσπρο ! Είναι υπέροχο. Και ο θόρυβος, το τωρινό slim έτσι κι'αλλιώς κάνει ελάχιστο θόρυβο, θέμα εκ του μη όντος.

Η Sony (διπλωματικά) είπε πως άφησε τους retailers να διαμορφώσουν τιμή, οπότε χρώμα + κατανάλωση + τιμή θα είναι καλό πακέτο

Last edited by MetalGearFan; 19-09-2012 at 23:45.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by MetalGearFan View Post
    Σου πρωτινό το άσπρο ! Είναι υπέροχο. Και ο θόρυβος, το τωρινό slim έτσι κι'αλλιώς κάνει ελάχιστο θόρυβο, θέμα εκ του μη όντος.

Η Sony (διπλωματικά) είπε πως άφησε τους retailers να διαμορφώσουν τιμή, οπότε χρώμα + κατανάλωση + τιμή θα είναι καλό πακέτο
    δεν συμφωνω οτι κανει ελαχιστο θορυβο. ο ανεμιστηρας κανει οταν ανεβει καπως η θερμοκρασια
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

δεν συμφωνω οτι κανει ελαχιστο θορυβο. ο ανεμιστηρας κανει οταν ανεβει καπως η θερμοκρασια
    για το drive δεν μιλάμε ?

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by MetalGearFan View Post
    για το drive δεν μιλάμε ?
    Οχι. Μιλάμε για το ps3. Τι σημασία έχει τι κάνει θόρυβο, το θέμα είναι ότι κάνει

Το Slim κάνει περισσότερο θόρυβο από το PC μου (πρακτικά αθόρυβο), παρ' όλο που το δεύτερο έχει περισσότερους ανεμιστήρες...

Οχι. Μιλάμε για το ps3. Τι σημασία έχει τι κάνει θόρυβο, το θέμα είναι ότι κάνει
    Όχι, μιλάμε για το drive, ο τύπος του ign που έκανε το unboxing για αυτό μίλησε, από εκεί ξεκίνησε το θέμα θόρυβος, γιατί το δισκάκι είναι πιο κοντά στην επιφάνεια.

Με πια λογική κάνει περισσότερο θόρυβο σαν μηχάνημα αφού περιμένουμε να καταναλώνει (και να ζεσταίνεται) λιγότερο ?

Έχω το Slim 2.5 χρόνια και είναι αρκετά αθόρυβο γενικά. psx3 αν το έχεις αφήσει να πιάσει μια πάστα από σκόνη τι περιμένεις να κάνει ?
    Last edited by MetalGearFan; 19-09-2012 at 23:29.

Δεν έχει πιάσει σκόνη, έχει άπλα χώρου και έχει την μισή ηλικία από το PC μου... επίσης έχει Cell 45nm και RSX 40nm. What gives?

Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στο ανεμιστηράκι, όχι στο Blu-Ray drive. Ανεβαίνει πολύ όταν παίζω το Uncharted 3 για ώρα. Στο XMB όχι και τόσο.

Αν το καινούριο είναι εντελώς αθόρυβο, τότε θα το σκεφτόμουν να το αλλάξω.

ΥΓ: Ίσως είμαι περίεργος και να τα θέλω όλα αθόρυβα, αλλά ειλικρινά στο PC μου (custom built πριν 4,5 χρόνια) δεν ακούγεται κιχ και έχει 3 x 12cm Noctua στα 800rpm, συν το fan της GPU.
    Last edited by psx3; 19-09-2012 at 23:40.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν έχει πιάσει σκόνη
    Όλα πιάνουν σκόνη, το θέμα είναι αν το έχεις καθαρίσει.

Δεν έχω σκοπό να το ανοίξω, γιατί έχει και το warranty sticker άθικτο... το PC σπάνια θα τύχει να το ανοίξω για καθάρισμα.

Τεσπά, το θέμα είναι ότι το τωρινό Slim ανεβάζει πολλά RPM στο fan του μετά από λίγη ώρα... να δούμε το καινούριο Slim (που πάλι θα έχει Cell 45nm/RSX 40nm) πως θα τα πηγαίνει από θόρυβο όταν τρέχει κάποιο απαιτητικό exclusive για αρκετή ώρα.

Μεγάλος εγκέφαλος αυτός που σκέφτηκε να φτιάξει αυτό το drive.....εγώ πχ θα πρέπει να ανοίξω και μια τρύπα στο έπιπλο πάνω από το drive για να βγάζω το δισκάκι γιατί και χέρι να μπει και χώρος για να το βγάλω και να βάλω άλλο δεν υπάρχει.

Nέο ps3 με drive psx.

χειροτερο δεν μπορουσαν να το κανουν.

Εμενα μου αρεσει...πιο μικρο,πιο συμμαζεμενο...μονο αυτες οι ριγες δεν την παλεβουν...

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Προσωπικά το βλέπω ομορφότερο από το slim και πολύ ασχημότερο του fat, από τις φωτό βέβαια γιατί από κοντά μπορεί να δείχνει αλλιώς το SS. Μόνο το ματάκι έχει θέμα, είναι εκτεθειμένο στις ορέξεις των πιτσιρικάδων και γενικά σαν κατασκευή ο τρόπος εισαγωγής των BD κάνει την κονσόλα να δείχνει φτηνιάρικη.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Όλα θέμα συνήθειας είναι... όταν ανακοινώθηκε το Vita όλοι έλεγαν τι κουλό όνομα είναι αυτό, ότι θυμίζει προϊόν αδυνατίσματος κλπ κλπ. Έχουν γραφτεί κι εδώ μέσα αυτά, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Σε 6 μήνες από σήμερα δεν θα υπάρχει δείγμα από τα παλιά Slim στην αγορά και όλοι θα έχουν συνηθίσει το νέο Slim.

Ότι θα μαζεύει πιο εύκολα σκόνη το συρόμενο είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά:

1) Αν χαλάσει η κονσόλα, θα μπορείς να βγάλεις το δισκάκι εύκολα (κάτι που δεν γίνεται στα slot in χωρίς κατσαβίδιασμα).

2) Πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο να αντικατασταθεί το «ματάκι» χωρίς να χρειάζεται να λύσεις όλη την κονσόλα.
    Ναι και τα δύο θετικά είναι όταν χαλάσει η κονσόλα

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Οι απαιτήσεις σε κατανάλωση για το καινούριο, διαβάζω πως θα είναι ελάχιστα λιγότερες, ίσως και η θερμοκρασία να είναι μικρότερη.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αμα δε σπασει η μαλακια που βασεις το δισκακι μεσα εμενα να μη με λενε the master...

Page 5 of 13 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks