Page 4 of 13 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 61 to 80 of 246

Thread: PS3 Super Slim

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

το ασπρο ειναι απλα... απεριγραπτο
    αθλιο το design της sony

:S ο ηχος που κανει οταν κλεινει η θηκη μου θυμιζει υπερβολικα κασετοφωνο..

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Μπλιαχ

Last edited by DarkUSS; 19-09-2012 at 18:37.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πραγματικα, περα απο την πλακα, μου ειναι απεχθες αυτο το μοντελο. Θα στεναχωριομουν πολυ αν χαλαγε αυτο που εχω τωρα και αναγκαζομουν να παρω αυτη την αηδια, που με εξαιρεση το μεγεθος και το βαρος φυσικα, μοιαζει σε ολα πιο παλιο και απο το πρωτο μοντελο. Σοβαρα τωρα SONY;;;;;; Συρομενο loading system;;;; REALLY;;;;;;;;; O ηχος, οταν ανοιγει και κλεινει, παραπεμπει σε 80s/90s εποχες, που, οπως ειπε ο Λ πιο πανω, μοιαζει με κασετοφωνο. Περιμενα να ξεπηδησει καμια μασημενη κασετα των Roxette απο μεσα. Απλα καραLOLOLOLOL!!!!!!! Χυμα εκτεθειμενο το "ματι" σε σκονες και ο,τι αλλη μαλακια περιφερεται σε ενα δωματιο (ναι, εστω και για τα λιγα δευτερολεπτα που ανοιγει για να μπει/βγει το δισκακι). Για να μη σκεφτω το ποσο πιο ευπαθες θα ειναι αυτο το "εφευρημα". Καμια ωρα δε θα ανοιγει καθολου, επειδη θα εχει "κολλησει". Τι να πω...
    Και τι συμβαινει με αυτη την "κοτλε" επιφανεια;;;;;;; Αληθεια τωρα;;;;;; Ποσο αναχρονιστικο σχεδιο ειναι αυτο;;;;;; Σα τοστιερα.
    Πραγματικα ελεος με αυτο το εκτρωμα!!!!!!
    Α.... Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δειξετε λιγο αυτοσεβασμο και συμπεριλαβετε καποια στιγμη το γαμημενο το HDMI!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT: +rep στον DarkUSS απο πανω.
    Last edited by Dragonpaul; 19-09-2012 at 18:35.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

"...potentially louder..."

Δηλαδή η sony έβγαλε ένα redesign:

-Που είναι η πιο άσχημη κονσόλα της γενιάς, og.X360 included.
    -Έχει λιγότερο από το 10% της μνήμης της φθηνότερης προηγούμενης έκδοσης
    -Κοστίζει τα ίδια λεφτά με την εν λόγω έκδοση
    -Έχει αυτόν τον εμετικό και φτηνιάρικο σχεδιασμό στο drive.
    -Είναι πιθανώς πιο θορυβώδες.
    -Δεν έχει τίποτα έξτρα (ps+ voucher/παιχνίδι/extra dualshock/καλώδια της προκοπής)

Και δεν τον απέλυσαν ακόμα τον Hirai;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Όλα θέμα συνήθειας είναι... όταν ανακοινώθηκε το Vita όλοι έλεγαν τι κουλό όνομα είναι αυτό, ότι θυμίζει προϊόν αδυνατίσματος κλπ κλπ. Έχουν γραφτεί κι εδώ μέσα αυτά, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Σε 6 μήνες από σήμερα δεν θα υπάρχει δείγμα από τα παλιά Slim στην αγορά και όλοι θα έχουν συνηθίσει το νέο Slim.

Ότι θα μαζεύει πιο εύκολα σκόνη το συρόμενο είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά:

1) Αν χαλάσει η κονσόλα, θα μπορείς να βγάλεις το δισκάκι εύκολα (κάτι που δεν γίνεται στα slot in χωρίς κατσαβίδιασμα).

2) Πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο να αντικατασταθεί το «ματάκι» χωρίς να χρειάζεται να λύσεις όλη την κονσόλα.

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Και σε ασπρο;;; τα καλα νεα δεν τελειωνουν ποτε!!! Χαχαχα. Επισης repect για το σχολιο.
    Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    ο ηχος που κανει οταν κλεινει η θηκη μου θυμιζει υπερβολικα κασετοφωνο..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

εγω παλι σταμπαρα το μπλε vita που ειναι πολυ ομορφο..... λες να το παρω σε μπλε??

Spoiler!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by personGR View Post
    "...potentially louder..."

Δηλαδή η sony έβγαλε ένα redesign:

-Που είναι η πιο άσχημη κονσόλα της γενιάς, og.X360 included.
    -Έχει λιγότερο από το 10% της μνήμης της φθηνότερης προηγούμενης έκδοσης
    -Κοστίζει τα ίδια λεφτά με την εν λόγω έκδοση
    -Έχει αυτόν τον εμετικό και φτηνιάρικο σχεδιασμό στο drive.
    -Είναι πιθανώς πιο θορυβώδες.
    -Δεν έχει τίποτα έξτρα (ps+ voucher/παιχνίδι/extra dualshock/καλώδια της προκοπής)

Και δεν τον απέλυσαν ακόμα τον Hirai;
    Συμφωνώ σε όλα σχετικά με το έκτρωμα . Aπλά μια επισήμανση. Βγαίνει στα 500gb και κοστίζει 300Ε + Fifa 13 στην Ευρώπη. Η έκδοση με τα 12gb είναι στα 230Ε. Αναλυτικά τα bundles ανά τον κόσμο.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Όλα θέμα συνήθειας είναι... όταν ανακοινώθηκε το Vita όλοι έλεγαν τι κουλό όνομα είναι αυτό, ότι θυμίζει προϊόν αδυνατίσματος κλπ κλπ. Έχουν γραφτεί κι εδώ μέσα αυτά, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Σε 6 μήνες από σήμερα δεν θα υπάρχει δείγμα από τα παλιά Slim στην αγορά και όλοι θα έχουν συνηθίσει το νέο Slim.

Ότι θα μαζεύει πιο εύκολα σκόνη το συρόμενο είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά:

1) Αν χαλάσει η κονσόλα, θα μπορείς να βγάλεις το δισκάκι εύκολα (κάτι που δεν γίνεται στα slot in χωρίς κατσαβίδιασμα).

2) Πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο να αντικατασταθεί το «ματάκι» χωρίς να χρειάζεται να λύσεις όλη την κονσόλα.
    Μα τι σχεση εχει το ονομα μιας κονσολας με την κατασκευη της;;;;; Αλλο το ενα, αλλα το αλλο. Και μια χαρα ευκολα βγαινει το δισκακι χωρις κατσαβιδι. Just google it.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by muku View Post
    Συμφωνώ σε όλα σχετικά με το έκτρωμα . Aπλά μια επισήμανση. Βγαίνει στα 500gb και κοστίζει 300Ε + Fifa 13 στην Ευρώπη. Η έκδοση με τα 12gb είναι στα 230Ε. Αναλυτικά τα bundles ανά τον κόσμο.
    Ναι, βρε, εγώ μιλούσα για τις φθηνότερες εκδόσεις.

Η σύγκριση του 160GB SLIM με το 12GB SS είναι αναπόφευκτη, και εκεί ακριβώς φαίνεται το μπάχαλο. Δεν ξέρω αν κρατάνε τη μείωση της τιμής για την κυκλοφορία του Wii U, αλλά τώρα η κίνηση αυτή, το να κυκλοφορήσουν μια τέτοια κονσόλα δε βγάζει και πολύ νόημα. (όχι πως αν κόψουν την τιμή 2 μήνες μετά το λανσάρισμα θα δώσει καλή εντύπωση στους επενδυτές, αλλά τέλοσπαντων)

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Μα τι σχεση εχει το ονομα μιας κονσολας με την κατασκευη της;;;;; Αλλο το ενα, αλλα το αλλο. Και μια χαρα ευκολα βγαινει το δισκακι χωρις κατσαβιδι. Just google it.
    Πολύ απλά όλο αυτό λέγεται overreaction και εξαφανίζεται λίγο μετά το launch. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει.

Έχεις δει κανέναν να κατακρίνει το όνομα του Vita τον τελευταίο καιρό;

Αλλά μιας και δεν σου άρεσε αυτό το παράδειγμα overreaction, να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα σχόλια είχαν γίνει και για το πρώτο PS3 Slim 120GB τον Σεπτέμβρη του 2009 (ότι είναι «χτικιάρικο»). Ε οι ίδιοι που το έλεγαν «χτικιάρικο» πήραν Slim μόλις βάρεσε YLOD το phat τους.

ΥΓ: Λες για αυτό εδώ; -> [ame="http://www.youtube.com/watch?v=xl1-DTmO2gw"]PS3 Blu-ray Drive Disc Removal - YouTube[/ame]

Δεν μου φαίνεται και τόσο εύκολη διαδικασία για τον μέσο χρήστη...
    Last edited by psx3; 19-09-2012 at 19:03.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    εγω παλι σταμπαρα το μπλε vita που ειναι πολυ ομορφο..... λες να το παρω σε μπλε??
    Προσωπικά θέλω η οθόνη που βλέπω-παίζω, να περιβάλλεταi από μαύρο πλάισιο και από κανένα άλλο χρώμα
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πολύ απλά όλο αυτό λέγεται overreaction και εξαφανίζεται λίγο μετά το launch. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει.

Έχεις δει κανέναν να κατακρίνει το όνομα του Vita τον τελευταίο καιρό;

Αλλά μιας και δεν σου άρεσε αυτό το παράδειγμα overreaction, να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα σχόλια είχαν γίνει και για το πρώτο PS3 Slim 120GB τον Σεπτέμβρη του 2009 (ότι είναι «χτικιάρικο»). Ε οι ίδιοι που το έλεγαν «χτικιάρικο» πήραν Slim μόλις βάρεσε YLOD το phat τους.

ΥΓ: Λες για αυτό εδώ; ->

Δεν μου φαίνεται και τόσο εύκολη διαδικασία για τον μέσο χρήστη...
    Οκ, δε διαφωνω με τη φιλοσοφια των λεγομενων σου, αλλα, οπως και να χει, το ονομα το ξεπερνας καποια στιγμη. Ας το λεγανε και Καραγιοζ Μπερντε!!!!!! Το σχεδιο ομως θα πρεπει να το ανεχθεις, αφου θα το βλεπεις συνεχεια.
    Και φυσικα ολοι οσοι τους χαλασε το Phat πηγαν και πηραν το slim, αφου το Phat δεν εβγαινε πλεον. Και εμενα αν μου χαλαγε το τωρινο slim μου, αυτη την αηδια θα αγορασα, θελοντας και μη, αφου σιγα σιγα θα αποσυρθει το τωρινο μοντελο.
    Το βιντεο δε το ειδα, αλλα δεν αναφερομουν σε μια τετοια διαδικασια. Πατας ενα συνδυασμο κουμπιων στην κονσολα και βγαινει το δισκακι. Ετσι εβγαλα εγω το παιχνιδι που ξεμεινε μεσα οταν χαλασε και το δικο μου PS3. Περιμενε να δω αν το βρω.....

Nα οριστε....

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=E5-wV05_Zjg"]How To Remove Disk From A Dead PS3 - YouTube[/ame]

Αυτό το κόλπο δεν πρέπει να δουλεύει στα νεότερα μοντέλα, γι' αυτό λέω ότι είναι καλύτερο το συρόμενο από μια άποψη.

Η σκόνη (και ο κάπνος/στάχτη για τους καπνιστές) είναι ένα πρόβλημα πάντως...

Όσο για το HDMI, συμφωνώ ότι είναι καιρός πλέον να αντικατασταθεί το άθλιο AV cable. Η πλειοψηφία έχει HDMI πλέον, κάτι που δεν ίσχυε πριν 6 χρόνια.
    Last edited by psx3; 19-09-2012 at 19:19.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Πάντως στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω ήδη υπάρχει καταχωρημένο το bundle super Slim 500GB + FIFA 13 στα 309€.
    Επίσης βλέπω ότι το κλασικό Slim των 160GB έχει 229€ αυτή την στιγμή, οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης της super Slim έκδοσης με την flash memory των 12GB που θα κάνει πάλι 229€ όταν κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη σύμφωνα με την Sony.
    Κατά την γνώμη μου εφόσον μιλάμε για οικονομική έκδοση που στοχεύει περισσότερο casual/mainstream κοινό θα έπρεπε να έχει το πολύ 199€ !

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αυτό το κόλπο δεν πρέπει να δουλεύει στα νεότερα μοντέλα, γι' αυτό λέω ότι είναι καλύτερο το συρόμενο από μια άποψη.

Η σκόνη (και ο κάπνος/στάχτη για τους καπνιστές) είναι ένα πρόβλημα πάντως...

Όσο για το HDMI, συμφωνώ ότι είναι καιρός πλέον να αντικατασταθεί το άθλιο AV cable. Η πλειοψηφία έχει HDMI πλέον, κάτι που δεν ίσχυε πριν 6 χρόνια.
    Στο slim μου που εμεινε μεσα το δισκακι οταν χαλασε το drive κρατας πατημενο το eject και στο πεταει εξω.Ενω με απλο eject δεν εκανε τπτ.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Πάντως στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω ήδη υπάρχει καταχωρημένο το bundle super Slim 500GB + FIFA 13 στα 309€.
    Επίσης βλέπω ότι το κλασικό Slim των 160GB έχει 229€ αυτή την στιγμή, οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης της super Slim έκδοσης με την flash memory των 12GB που θα κάνει πάλι 229€ όταν κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη σύμφωνα με την Sony.
    Κατά την γνώμη μου εφόσον μιλάμε για οικονομική έκδοση που στοχεύει περισσότερο casual/mainstream κοινό θα έπρεπε να έχει το πολύ 199€ !
    Η εύλογη απορία που απορρέει πολλές φορές όταν λανσάρονται νέα προϊόντα "κατώτερων" προδιαγραφών σε τιμή ίδια των απερχόμενων μοντέλων.

Προφανώς, η επίσημη τιμή της 160GB ΔΕΝ είναι τα 229, αλλά παραπάνω, απλά τόσο την πουλάνε όλοι σαν ένα προϊόν που κυκλοφορεί πάρα πολύ καιρό και αν τα μαγαζιά έχουν αποφασίσει να την δίνουν τόσο, η Sony και η κάθε Sony, δεν μπορεί να κάνει και τίποτα και να πει δώστε τη όσο λέω εγώ. Οπότε και υπάρχει αυτή η αντίφαση που λες παραπάνω. Μην ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μετά από λίγο καιρό να πέσει από τα 229, αγορά είναι αυτή
    Last edited by Gazof; 19-09-2012 at 19:36.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Όντως, το PS3 160GB έχει επίσημη λιανική τιμή (RRP) €250, κι ας το πουλάνε €230.

Σίγουρα πρέπει να πέσει στα €200 το νέο, αλλιώς δεν έχει νόημα...

LOL στο Πλαίσιο που χρησιμοποιούν την mock up photo από το NeoGAF και το λένε Super Slim (ανεπίσημη ονομασία).

@Majere

Αν χαλάσει το κουμπί, τον ήπιες. Το συρόμενο δεν θέλει καν ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει, είναι εντελώς μηχανικό.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Συμφωνοι.Αλλα πρεπει να συμβουν ολα μαζεμενα.Να χαλασει και το κουμπι και το drive και να εχεις και μεσα το δισκακι.Συνηθως αν χαλασει το drive χαλαει το ματακι και απλα δεν διαβαζει τα παιχνιδια.Αυτο ειναι το "χαλασμενο drive"=μικρη διαρκεια ζωης του ματιου κατα το μεγαλυτερο ποσοστο.ΑΠο εκει και περα οταν ολα σου πανε στραβα το κατσαβιδι αν μπορει να αποφευχθει= μηχανικο πορτακι ειναι ειναι η εσχατη λυση, καλοδεχουμενη απτο να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.

Αν θελω τελοσπαντων να κρινω το καινουριο μοντελο περα απο το drive του, θα ελεγα οτι δεν με πειθει.Φαινεται παμφθηνο , απομακρυνεται κιαλλο απο τα αρχικα πολυτελη μοντελα, κακογουστο.Η τιμη δε, μου φαινεται ανεκδοτο ακομα και στα 200 να πεσει.Κατι δεν μου κολλαει καλα σε αυτη τη λογικη.

Μεχει βαλει σε σκεψεις για το πως φανταζονται το ps4.Η σειρα playstation ασχημαινει και παει αν το παρουμε απο το psx κατα την ταπεινη μου αποψη.Αν δεν εχεις αλλη επιλογη απο μοντελο προφανως θα το παρεις και θα πεις και ενα τραγουδι.Το τι κρυβει μεσα στο πλαστικο ειναι ολο το ζουμι = software για εμενα, αν το παρει κανεις πιο αφαιρετικα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    jimmy_mondeo

Τουλάχιστον αυτό το τοστοειδές στη μέση θα έπρεπε να είναι γυαλιστερό και όχι ματ, γιατί δένει άσχημα με τις γυαλιστερές επιφάνειες στα άκρα. Όλα συνήθεια είναι τι να κάνεις, ελπίζω να μη χρειαστεί να την πάρω. Τυχόν skins που μπορεί να κολληθούν εκεί πάνω, θα πουλήσουν τρελά

Page 4 of 13 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks