Τι looks stunning ρε αρθρογραφε. Εδω μια αντανακλαση σωστη δεν μπορουσαν να φτιαξουν, το Interior Simulation τους μαρανε.
Confirmed: New Drivers From AMD & Nvidia Coming Tomorrow, Optimized For Watch_Dogs
As Hilbert wrote:
“BTW both AMD and NVIDIA WILL release an optimized driver tomorrow. We already have access to these and NO we can not distribute it just yet.“
Kapa (26-05-2014)
Στα 22 ευρο αγορα το παιχνιδακι ειναι μουρλια....
mihalis13 (26-05-2014)
Επαιξα τον τιτλο σε φιλαρακι σημερα!
- Η οδηγηση ειναι μεταξυ gta 4 και 5. Βαρυ το αυτοκινητο αλλα στριβει.
- Τα γραφικα ειναι meh στην καλυτερη με εξαιρεσεις καποια βραδια και καποια ηλιοβασιλεματα.
- Το gameplay γενικοτερα ειναι αρκετα αργο και Stealth. Οταν πηγαινα guns blazing με σκοτωναν συνεχεια.
- Μαρεσει ο χαρακτηρας γιατι κανει interact με πολλα πραγματα/μπαινει σε καταστηματα αγοραζει αναβαθμισεις κανει craft αντικειμενα. Εχει μεγαλυτερο βαθμο usability ας το πω ετσι απο το GTA 5.
- Ελεος που δεν πηδαει, πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι κολλημενος στο εδαφος.
- Οι μηχανες ειναι γρηγορες αλλα σαφως πιο βαριες απο τις αντιστοιχες του GTA 5.
- Οι αποστολες θελουν συνεχως να πατας τετραγωνο για να κανεις ολη την ωρα hacking. Απο τη μια καμερα πηγαινεις με hack στην αλλη, στην παραλλη και η ωμη δραση ειναι σχετικα λιγη, εκτος απο τις αποστολες με κυνηγητο και αυτοκινητα.
- Το Story οσο ειδα ηταν μετριο/αδιαφορο και δυστυχως το προσωπο του πρωταγωνιστη ανεκφραστο και σε πολλες περιπτωσεις ακινητο τελειως χωρις expressions!!!!
Γενικα φαινεται ΟΚ τιτλος, τιποτα παραπανω και σε καμια περιπτωση GOTY 2014, πιστευω το GTA 5 ηταν και θα ειναι με την ελευση του PC/Next-Gen Port πολυ καλυτερο
Last edited by Roy; 26-05-2014 at 16:07.
- - - Updated - - -
Αυτό όμως είναι εντυπωσιακό.
http://www.gfycat.com/OddballUnlawfulHawk
^^ βασικα αυτο δεν ειναι κατι καινουργιο. οχι μονο το εχει το infamous, αλλα το ειχε και (σε ενα βαθμο) το Bioshock infinite και φανταζομαι και αλλα παιχνιδια. Στο infamous μαλιστα εβλεπες και κανονικα 3d objects μεσα στο κτιριο παρολο που δεν ειχες προσβαση εννοειται.
Και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα θεωρω οτι στο Watchdogs ειναι αρκετα ασχημα υλοποιημενο. Προσωπικη αποψη εννοειται. Ετσι οπως ειναι ομως μοιαζει σαν το εν λογω κτιριο να εχει 1 ταβανι ανα 3 οροφους. Προσεξτε το και θα δειτε αυτο που λεω. Μοιαζει αρκετα ψευτικο.
Mαλλον εννοει απο αποψη γραφικων... Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα.
Αν καθίσουμε και το ψειρίζουμε με τα gta όλο και κάτι θα του λείπει... το συγκεκριμένο βίντεο έδειξε μερικές λεπτομέρειες που στην τελική πολλοί πιστεύω αν δεν βλέπαμε το βίντεο και παίζαμε το παιχνίδι ούτε καν θα το ψάχναμε και δεν θα παρατηρουσαμε τίποτα.Μιλάμε για την R* όπου έχει βγάλει διαμάντια σε ότι αφορά open world sim και στη τελική η ubi αντέγραψε την R έκανε ένα gta με hacking, απορώ πάντως και εγώ τόσο καιρό τι κάνανε... φάγαμε τρελό δούλεμα από την Ε3 τα ψεύτικα βιντεακια και τις καθυστερησεις ακόμα και το gta4 με mods δείχνει καλύτερο στο pc τραγικά πράματα.Αυτό που περιμένω όπως και πολλοί είναι ένα καινούριο game από R* ας είναι και το gta5 δεν μας χαλάει για αρχή, φανταστείτε πόσο γαμάτο θα είναι στις καινούριες κονσόλες παρ' όλα αυτά ας ευχαριστηθουμε το παιχνίδι όσοι το τσιμπήσουμε από τώρα καλό gaming!
Last edited by GeorgeZFR; 27-05-2014 at 04:09.
Εχθες το απόγευμα το παρέλαβα απο το public Συντάγματος,μου έκανε εντύπωση που το βάλανε στα ράφια μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού,μου ήρθε μνμ και email να πάω να παραλάβω το παιχνίδι απο το κατάστημα,όποιος θέλει να το αγοράσει και δεν το βρίσκει ας πάει στο Σύνταγμά έχει πολλά κομμάτια...!!
Bookmarks