To λιώσιμο ξεκινάει αφού κατεβάσεις 84ΜΒ patch 1.01
και αφού περιμένεις δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα για να ολοκληρωθεί η υποχρεωτική εγκατάσταση.
Αντε να δούμε, με το ... DS3 στο χέρι έμεινα.![]()
Να σας δω όταν βγει το GT6 τι θα λέτε για τα day 1 patches.84MB δεν είναι τίποτα, άσε που βγαίνεις offline αν δεν θες να το κατεβάσεις.
@Lnds
Ε παιχνίδι του Cage είναι, να μην υπάρχει και λίγο hate/controversy? Φαντάζομαι θα λένε τα κλασικά περί QTE, interactive movie κλπ κλπ.
προπαρήγγειλα και γω,δεν γινοταν να το περιμενω αφου το heavy rain ειναι απτα αγαπημενα μου αυτης της γενιας!!!!!
Η special edition κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα κατώτερη απο αυτη του heavy rain αλλα την προτίμησα λογω των ελληνικών υπότιτλων.Τι 60 (για την απλη) τι 70 για την special...
To gamespot του εβαλε 9αρι και editors choice...
παντως το main theme μου κολλησε ηδη:
Spoiler!
Απ' ότι διαβάζω είναι πιο passive ακόμα και απ' το Heavy Rain απο θέμα gameplay, και το σενάριο είναι κακογραμμένο και κλισέδικο μέχρι αηδίας. Ο Cage μου φαίνεται θα πρέπει να φτιάξει επιτέλους ένα κανονικό παιχνίδι.
Δεν θα το αγοράσω. Μπορεί να το δώ στο Youtube ολόκληρο μόλις βγεί, στην ουσία ταινία είναι...
Review roundup
http://www.computerandvideogames.com...ain-follow-up/
- - - Updated - - -
Tilemaxx θεωρεις οτι εχει νοημα να καυτηριαζεις ενα παιχνιδι που δεν εχεις παιξει;
Μπά... και ούτε πρόκειται να το παίξω. Απ' το demo δυστυχώς κατάλαβα που πάει το πράγμα, ένα χαρακτηριστικό ZzZzZ μπορεί να περιγράψει το "gameplay" του παιχνιδιού.
http://www.metacritic.com/game/plays...?dist=negative
"Acceptable story (Nothing that stands out), terrible gameplay. In fact, there's no reason to be so many plot holes and inconsistencies in such a plot-driven game. Being forced to play this game should be a new form of torture. Its a shame that such bogus games in playstation 3.any player will get bored easily as you just keep pressing square circle move etc etc. Dont waste your money on this movie, do not watch this movie, do not buy PlayStation 3. PS3 Has no games."
Πείτε μου έναν καλό λόγο για να πιστέψω ότι αυτό δεν είναι τρολλάρισμα από κάποιο Xbot... το "has no games" είναι so 2006-2007.
ζζζζ δεν το λες γιατι το Heavy rain σε ειχε στην τσιτα ολη την ωρα.Και οπως ειπε και ο φιλος Psx3 μπορει να ειχε καποια plot holes αλλα σεναριακα και γενικα το ολο του στησιμο ηταν πολυ πρωτοποριακο...
και τελικα το μονο σιγουρο ειναι οτι παιχνιδια σαν αυτα δεν ειναι για ολους...
Spoiler!
Το Heavy Rain ήταν φοβερό και καλοσχεδιασμένο παντού. Αυτό εδώ πλήν γραφικών είναι dumbed-down στους υπόλοιπους τομείς που έκαναν το HR ξεχωριστό.
Μετα ομως μην κανουμε παραπονα Tilemaxx για τους pcαδες που βαζουν 0 στο GTA5 επειδη δεν το εχουν...Ετσι λοιπον και εσυ χωρις να το παιξεις δεν μπορεις να χλευαζεις το παιχνιδι με ενα ντεμο.Δικαιωμα σου φυσικα να μην το αγορασεις αλλα που αποσκοπουν τα σχολια σου?
Οποιος περιμενε απο το Beyond διαφορετικο gameplay ή δεν ξερω και γω τι αλλο μαλλον δεν εχει προσεξει τα παιχνιδια του Cage.Ατμοσφαιρα,στορι,ωραιοι χαρακτηρες και πολυ διαφορετικο και ενναλακτικο gameplay.Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του και αν δεν αρεσουν σε καποιον να μην το παιξει.
MajereMP44 (08-10-2013)
Κατσε να το παιξουμε ολοκληρωμενο και να δουμε...πιστεψε με εαν ειναι κατώτερο του HR θα το πουμε-και ειδικα εγω- δεν θα υπερασπιστω κατι που δεν αξιζει οσο φανατικος και να ειμαι...η λογικη κριση υπερισχυει σε μερικους ανθρωπους...
Ειχα ξεχασει οτι ειναι συμβατο με move...στο heavy rain ειχε γινει καλη δουλεια θα το κοτσαρω απτην αρχη αυτη τη φορα...
Spoiler!
MajereMP44 (08-10-2013)
I really don't care what others say.. I Enjoy it very very much!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά ξέρω τι αγόρασα. Οταν αγοράσω GT6 ξερω τι θα αγοράσω, Οταν αγοράσω GTA ξερω τι θα αγοράσω, όταν αγοράσω Diablo ξερω τι θα αγοράσω κτλ...
Μου αρέσουν όλες οι interactive εμπειρίες! Και είναι μια που ταιριάζει στα γούστα μου.
Αυτό ειναι το καλο με το PlayStation.. παιχνίδια για ΟΛΑ τα γούστα!!!
Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα έβγαιναν 2 -3 είδη παιχνιδιών.
Haters gonna hate. Ποτε δεν καταλαβα τους σχολιαστες παιχνιδιων που δεν εχουν παιξει. Ας το ψαξουν οι ιδιοι γιατι το κανουν.
Αυτη τι στιγμη που γράφω ειμαι σε pause κατάσταση στο παιχνιδι για να γράψω εδώ μέσα. Μέχρι στιγμής η υπόθεση με έχει καθηλώσει.
Με τον Aiden μπορείς να κανεις πράματα πολυ ωραία. Βγαίνει το παιδί από μέσα σου(αγκού)Πάντα όλοι κάποια στιγμή θέλαμε να είμαστε αόρατοι να περνάμε μέσα απο τοίχους και να κανουμε τον κοσμο να φοβατε κουνόντας αντικείμενα και να το παίζουμε μικροί μάγοι.
Μεχρι στιγμής το παιχνίδι μου εχει δώσει αυτο το συναίσθημα.
Πραγματικά με τον Aiden μπορώ να είμαι είτε καλό παιδί είτε "κωλόπαιδο".
Όπως και να έχει η υπόθεση και το gameplay είναι αυτο που περίμενα. Μία Interactive ταινία που τα πράγματα μεσα της εξελίσσονται ανάλογα με τις επιλογές μου. Δραματικός χαρακτήρας η Jodie, με μια ιδιαιτερότητα που τη φέρνει σε πολλές περιπέτειες. Θα σας γράψω και αργότερα εντυπώσεις ποιο αναλυτικά.
Όσοι αγαπάτε τις ταινίες δράσης, όσοι θέλετε εσείς να καθορίζεται τι θα κάνει ο πρωταγωνιστής, Οσοι θέλετε να το παίζεται φαντάσματα. Και φυσικά όσοι θέλετε να παρετε μια οπτικη των γραφικών νέας γενιάς(ναι καλα διαβάσατε) τότε είναι για εσάς.
chronohill (08-10-2013),FotisGRC (08-10-2013),psx3 (08-10-2013),stavros88 (08-10-2013),woody (08-10-2013)
Bookmarks