Δεν νομίζω να τους πειράζει το sharing. Λεφτά χάνουν με το να αγνοούν ένα κομμάτι της πίτας που θέλει ΜΟΝΟ digital για διάφορους λόγους (π.χ. χαλασμένο laser).
Δεν νομίζω να τους πειράζει το sharing. Λεφτά χάνουν με το να αγνοούν ένα κομμάτι της πίτας που θέλει ΜΟΝΟ digital για διάφορους λόγους (π.χ. χαλασμένο laser).
και γω το sharing σκεφτηκα guys.Το heavy rain ειχε βγει πριν τοσα χρονια και καταλαβαινω γιατι μπορει να μην βγηκε μετεπειτα.τωρα για ενα παιχνιδι του 13 και exclusive δεν βρισκω καποιον λογο να μην το βγαζουν σε digital day 1.
Ετσι και αλλιως εμενα δεν με ενδιαφερει αφου παντα προτιμω την retail...
edit:εχει συμβει με καποιον μεγαλο τιτλο της σονυ τα τελευταια χρονια να μην βγαινει η digital day 1?
Last edited by chronohill; 28-09-2013 at 15:17.
Spoiler!
Δεν βγαίνουν όλα day 1 digital. Κάποια αργούν να βγουν (π.χ. Uncharted 1-2-3) και κάποια άλλα είναι προβληματικά (π.χ. GTA5).
Μόνο στο PS4 έχει πει η Sony ότι θα βγαίνουν όλα ταυτόχρονα day 1 retail & digital. Το ίδιο γίνεται και στο Vita νομίζω.
Σχετικά με την ερώτηση που έκανες, ούτε το GoW:A βγήκε σε digital έκδοση. Είναι κρίμα πάντως, γιατί περιορίζει την γκάμα του PS+...
Last edited by psx3; 28-09-2013 at 15:23.
Άγνωστα τα κριτήριά τους. Παλιά λέγαμε ότι αν είναι πολλά GB ένα παιχνίδι, τότε δεν θα βγει digital.
Μέχρι που βάλανε το Uncharted 3 (45GB)... και δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο.
Ίσως πολυ απλά να μην θέλει η εταιρεία παραγωγής, εν' προκειμένω η Quantic Dream.
Ο publisher (Sony) επιβάλλει με ποιούς τρόπους θα γίνει publish το παιχνίδι.
Εγώ πρόλαβα την Special Edition στα 51 ευρώ στο σύνολο.Το Demo δεν θα το κατεβάσω,θα περιμένω να μου έρθει στα χέρια μου η Special Edition.Επίσης είδα το trailer της Special Editon .... απλά .... Καταπληκτικό - Υπέροχο - Φανταστικό !!!!!!!
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Το demo θα ανέβει αύριο στο PSN.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Ρε παιδια μόλις έπαιξα το ντέμο. Το παιχνιδι εχει πάνω κάτω μαύρες μπάρες σαν ταινία;
first person, point and click, sport, strategy, party game.
Ελπιζω να βοηθησα εεε?
Πλακα πλακα, νομιζω οτι ειναι απο μονο του ενα συγκεκριμενο ειδος, του οποιου ομως δεν θυμαμαι την ονομασια.
AriStos13 (03-10-2013)
Bookmarks