Προσωπικα δε με πειραζει εαν οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν ειναι τοσο ακριβεις ή "χανουν" λιγακι. Ουτως ή αλλως καταλαβαινω τι θελει να πει, επειδη το ακουω. Θα τους προτιμησω λοιπον και ελπιζω, παρολαυτα, να εχει γινει καλη δουλεια.
Προσωπικα δε με πειραζει εαν οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν ειναι τοσο ακριβεις ή "χανουν" λιγακι. Ουτως ή αλλως καταλαβαινω τι θελει να πει, επειδη το ακουω. Θα τους προτιμησω λοιπον και ελπιζω, παρολαυτα, να εχει γινει καλη δουλεια.
FotisGRC (07-09-2013),odytsak (07-09-2013),WolfRathmA (08-09-2013)
Συμφωνώ.. Ακόμα και στο Last Of Us, που ομολογουμένως δεν ήταν καλή η δουλειά, σε κανένα σημείο δεν ενοχλήθηκα τόσο πολύ ωστε να μου χαλάσει την εμπειρία.. Μας φαίνεται λίγο περίεργο με τους Ελληνικούς Υπότιτλους, γιατί ποτέ δεν είχαμε, αλλά νομίζω οτι όπως όλες οι άλλες χώρες, καιρός είναι να συνηθίσουμε!![]()
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Dragonpaul (07-09-2013),MajereMP44 (07-09-2013),odytsak (07-09-2013),WolfRathmA (08-09-2013)
Dragonpaul (07-09-2013),FotisGRC (07-09-2013),MajereMP44 (07-09-2013),psx3 (07-09-2013),WolfRathmA (08-09-2013)
Εγώ πάντως στο Last of Us τους έβγαλα μετά από λίγο... προτιμώ χωρίς καθόλου (που άλλωστε δεν με ενοχλεί τόσο πολύ έτσι κι αλλιώς, ή έστω με αγγλικούς, ακόμη καλύτερα) παρά να ενοχλούμαι από προβλήματα συγχρονισμού/μορφοποίησης ή/και απόδοσης. Φυσικά αν οι ελληνικοί είναι ποιοτικοί, θα τους προτιμήσω εν τέλει σε κάποια σειρά ή ταινία.
Επίσης ρε γμτ, η διαφορά τιμής του Beyond είναι μεγάλη με έξω... η παραγγελία μου στο amazon είναι στις 33 λίρες μόλις!
Σιγουρα ειναι μονη της στο ντουζ?![]()
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Α ωστε ετσι πουλακια μου, καλα το 'χα μυριστει![]()
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Gazof (17-09-2013)
Εμπορικά ποιό είναι το νόημα να έχουν την ίδια τιμή; Ποιός θα πάρει την Standard;
Αν σκεφτόμουν να αγοράσω το παιχνίδι, ίσως να ήταν ένα κίνητρο παραπάνω το να βγεί η special στην ίδια τιμή και να προχωρούσα τελικά σε αγορά. Η special έρχεται πάντα σε περιορισμένα κομμάτια. Και τώρα που είπα special και κομμάτια, μου ήρθε μία όρεξη για πίτσα![]()
Nek_Food (24-09-2013)
Oντως στο Zavvi έχουν ακριβώς ίδια τιμή 46,35.. Στην Ελλάδα η Special είναι 13 ευρω ακριβότερη απο την απλή, στα 68 ευρώ..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Bookmarks