Δεν ειναι RPG... σκοπο εχει να σου πει μια engaging ιστορια χωρις να πλατιαζει και αν κρινω απο το Heavy Rain ειναι ιστορια που ο χρονος αναγκαστικα και λογω του στορυ ειναι περιορισμενος χρονικα.
Δεν ειναι RPG... σκοπο εχει να σου πει μια engaging ιστορια χωρις να πλατιαζει και αν κρινω απο το Heavy Rain ειναι ιστορια που ο χρονος αναγκαστικα και λογω του στορυ ειναι περιορισμενος χρονικα.
Το Heavy Rain δεν ήταν τόσο μικρό, με τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον και αυτό να σε ωθεί να το τερματίσεις 3-4 φορές για να δείς όλα τα endings.
Δηλαδή πόση διάρκεια είχε ένα κανονικό playthrough (χωρίς alternative endings) στο Heavy Rain;
^^ εγω δεν νομιζω οτι απεκλινα πολυ απο τις 10 ωρες... ισως γυρω στις 12 μιας κι εγω ειμαι ο τυπος εκεινος που θα καθεται και θα ψαχνει και θα χαζευει σπιθαμη προς σπιθαμη το υλικο που του προσφερεται. Οποτε το Beyond στα ιδια επιπεδα κυμαινεται. Και τα μultiple endings αυξανουν πολυ το replayability.
Λίγο πολύ η ίδια διάρκεια ήταν το Heavy Rain, εξαρτώμενο από τις επιδόσεις του κάθενος σε κάποια puzzles αλλά εάν υπολογίσουμε έναν μέσο όρο υποτίθεται ότι ήταν περί τις 9 ώρες (30 ώρες εάν υπολόγιζες το replayability και τα multiple endings). Πάντως κάποια παιχνίδια είναι εμπειρίες και ως τέτοιες σαφώς δεν μπορείς να τις αγνοήσεις. Επίσης, κάποια παιχνίδια ξεδιπλώνουν το μεγαλείο τους σε ένα σχετικά αποδεκτό χρονικό διάστημα (10~12 ώρες) ενώ άλλα με πολύ περισσότερες ώρες, απλά κουράζουν. Το μόνο κακό με τα multiple endings σε παιχνίδια σαν το Heavy Rain και το αναμενόμενο Beyond, είναι ότι τα βασικά ερεθίσματα που σου προκαλούν το μεγάλο σοκ, έρχονται στο πρώτο walkthrough, εκεί ξεδιπλώνουν όλη την μαγεία της βασικής ιστορίας, όλα τα αναπόφευκτα ερωτηματικά εκεί βρίσκουν πρώτη φορά τις όποιες απαντήσεις τους και οι επιλογές σου είναι αυθόρμητες και μη εξαρτώμενες από οτιδήποτε άλλο πέραν της διάθεσης, της προσωπικής επιλογής, του άγχους καμιά φορά (π.χ. αυτόματη εκπυρσοκρότηση ενός όπλου που στην συνέχεια μεν την μετανιώνεις, πλην όμως έχει ήδη συμβεί το αναπόφευκτο). Βέβαια, το να δεις τα διαφορετικά μονοπάτια είναι εξίσου ενδιαφέρον και σου αποκαλύπτει ίσως περισσότερα μυστικά (ή τα ίδια με άλλο τρόπο), αλλά όπως και να έχει αυτό το πρώτο walkthrough σε ένα τόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα παιχνίδι, είναι νομίζω που αξίζει να δώσει κάποιος το τίμημα αγοράς, για να συνεχίσουν να έρχονται τέτοιου είδους παιχνίδια (φανταστείτε απλά να είχε αποτύχει το Heavy Rain, λόγω της διάρκειας, του interactive movie ύφους του, κλπ όμορφα που είχαν γραφτεί και ακουστεί τότε που κυκλοφορούσε). Είναι από τα παιχνίδια που με καίνε, και ενημερώνομαι με προσοχή γιατί δεν θέλω να έχω περισσότερες πληροφορίες από τις απολύτως απαραίτητες για την μέγιστη απόλαυση του.
psx3 (29-04-2013)
^^ ω καλα εισαι... απο τωρα περιμενω με αγωνια τα σχετικα σχολια των "ψαγμενων" gamer τυπου COD-λατρεια :
"enjoy your movie"
lol
Βαζουμε στην ακρη και το γεγονος οτι παιζει να ειναι το μοναδικο παιχνιδι χωρις ''trial and error''/χανω και ξαναπαιζω το σημειο.
Aπλα προχωρας κανεις τις επιλογες σου και συνεχιζεις.
Αν υπολογισουμε τον καθαρο χρονο ολου του παιχνιδιου που εχει μεσα το δισκακι(ολες οι επιλογες) θα βγει σιγουρα διπλασιο+ το παιχνιδι.
.
Παιδιά από τι είδα προς το τέλος του νέου trailer λέει κάτι για special edition & dlc scene,δηλαδή όταν προ παραγγείλουμε το παιχνίδι μαζί θα μας έρθει και extra dlc scene ή θα είναι μόνο με την special edition δεν το κατάλαβα αυτό.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
BEYOND: Two Souls special edition detailed, pre-order nowThanks to the many of you who watched the live feed last month of BEYOND: Two Souls at the Tribeca Film Festival. This was just a very small teaser of what we have to show in the months leading up to launch in October.
Today we can also confirm that the game will be available as both a Standard Edition and Special Edition, with the Special Edition available via pre-order only.
The Special Edition will of course include bonus content, most notably an additional 30 minute playable scene, details of which we’ll be revealing in the near future.
The full breakdown of what will be included on the Special Edition are as follows:
- Exclusive steel book premium packaging
- Additional playable scene (30 mins gameplay)
- Behind the scenes videos
- Game soundtrack
- PS3 Dynamic Theme
- PSN Avatar Bundle
Το θεωρώ λάθος να προσφέρουν extra gameplay στην Special Edition.. Βάλε οτι θες μέσα.. Artwork , Soundtrack κτλ.. Αλλα μην με αναγκάζεις να πληρώσω παραπάνω για να έχω ουσιαστικά το "full game"
Το ίδιο δεν είχε γίνει με το Heavy Rain; Μετά από λίγο καιρό όμως βάλανε το DLC στο store για €5.
Αν ειναι οπως το Heavy Rain, τα DLC θα ειναι σαν κομμενες σκηνες απο ταινια. Δεν ειναι σημαντικες για την υποθεση και καθυστερουν την εξελιξη της ιστοριας, ασχετα αν ειναι ωραιες κτλ. Και το taxidermist στο Heavy Rain ετσι ηταν. Κολλαγε στην ιστορια, ηταν στο ιδιο επιπεδο με το υπολοιπο παιχνιδι αλλα δεν εχανες απολυτως τπτ αν δεν το επαιζες.
Σε όσα παιχνίδια έχει γίνει αυτό (και είναι πολλά, η Ubisoft το κάνει στα περισσότερα) οι extra αποστολές δεν είναι κάτι το φοβερό, extra gameplay χωρίς όμως να επηρεάζουν το υπόλοιπο game.
Πάντως, αυτή η έκδοση κοστίζει σχεδόν όσο μία απλή στο amazon.co.uk ενώ συγκεκριμένα η απλή του Beyond δεν είναι καν διαθέσιμη. Ίσως οι προπαραγγελίες να αφορούν "αναγκαστικά" αυτή την έκδοση.
E το φαντάστηκα οτι δεν θα είναι και τίποτα που να αλλάζει την ιστορία.. Αλλά στο μυαλό μου αυτές είναι πρακτικές Call Of Duty..
Θα ήθελα οταν αγοράζω παιχνίδια τέτοιων εταιριών που δείχνουν οτι αγαπάνε αυτό που κάνουν να μην νιώθω οτι με αρμέγουν (δώσε 5 ευρώ για να πάρεις extra gameplay)
Last edited by FotisGRC; 08-05-2013 at 15:18.
Χθες το εκανα Pre Order (την Special)![]()
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Στέφανε από που το έκανες pre order?Σε τι τιμή εάν επιτρέπεται?
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
H φθηνότερη τιμή αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή είναι από το zavvi στα 47.50Ε. Από το game βγαίνει λίγο παραπάνω.
Το amazon ανέβασε την τιμή που έλεγα πιο πάνω από τις 42 λίρες στις 55 (!) - φαντάζομαι βέβαια θα ξαναπέσει μέχρι να κυκλοφορήσει.
Μάλιστα,τότε θα περιμένω να το βάλουν σε Ελληνικά Καταστήματα για να έχει πέσει και άλλο η τιμή.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Bookmarks