θα το κατεβασω και γω
Το βρίσκω λίγο βελτιωμένο, καταπληκτικός ήχος.
Η βελτιωση του παιχνιδιου ειναι εμφανεστατη! Απο τα γραφικα μεχρι και τον ηχο! Απλα μου φαίνεται οτι εχει γινει λιγο πιο δυσκολος ο χειρισμος με χειριστηριο!
Τα γραφικά εμένα γιατί μου φαίνονται τραγικά για παιχνίδι 2012? Εννοώ του περιβάλλοντα χώρου, τέτοια γραφικά έχει το F1 championship 2000 της ΕΑ για το PC που έχω εδώ και κάθεται, αν είναι έτσι το κανονικό, σόρρυ δε θα πάρω.
Πιο πριν είχα κατεβάσει το WRC3 που στα γραφικά σκίζει, μόλις έβαλα F1 2012 να δω, ξενέρωσα. Χειρισμό δε λέω, είναι αρκετά καλός, αλλά και στο F1 2000 τέλειος είναι, θα το ξαναφορτώσω μου φαίνεται![]()
Ναι δεν ειναι καλα τα γραφικα! Νομιζω οτι δεν θα ειναι ετσι ομως στο κανονικο παιχνιδι! Παντως φωναζει απο μακρια οτι θελει τιμονιερα το γκειμ!
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Τελικά διαφέρει αισθητά από την προηγούμενη έκδοση, συνολικά την βρίσκω καλύτερη (οι γνώμες διίστανται).
κι εγώ έχω παίξει και τα δυο προηγούμενα και στο 2012 ο χειρισμός μου φαίνεται πάρα πολύ καλύτερος!! ειδικά στις γρήγορες στροφές.
Παιδιά μάλλον θα τσιμπησω την Logitech driving force gt! Το θέμα ειναι οτι διάβασα κάπου οτι έχει θέματα με το f1 12! Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω στο θέμα; Η τιμονιερα αξίζει;
Bookmarks