Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 33 of 33

Thread: F1 2012

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

θα το κατεβασω και γω

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Το βρίσκω λίγο βελτιωμένο, καταπληκτικός ήχος.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

και γω λιγο βελτιωμενο,,,πολυ λιγο...πολυυυυυυυυυυ λιγο μαλλον δεν θα το τιμησω...

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Η βελτιωση του παιχνιδιου ειναι εμφανεστατη! Απο τα γραφικα μεχρι και τον ηχο! Απλα μου φαίνεται οτι εχει γινει λιγο πιο δυσκολος ο χειρισμος με χειριστηριο!

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

βασικα εχεις δικιο επαιξα λιγο παραπανω και συμφωνω,,, αυτο που μου αρεσει στο παιχνιδι ειναι οτι ειναι πολυ διασκεδαστικο!
    δε ξερω το σκεφτομαι...

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Τα γραφικά εμένα γιατί μου φαίνονται τραγικά για παιχνίδι 2012? Εννοώ του περιβάλλοντα χώρου, τέτοια γραφικά έχει το F1 championship 2000 της ΕΑ για το PC που έχω εδώ και κάθεται, αν είναι έτσι το κανονικό, σόρρυ δε θα πάρω.

Πιο πριν είχα κατεβάσει το WRC3 που στα γραφικά σκίζει, μόλις έβαλα F1 2012 να δω, ξενέρωσα. Χειρισμό δε λέω, είναι αρκετά καλός, αλλά και στο F1 2000 τέλειος είναι, θα το ξαναφορτώσω μου φαίνεται
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Ναι δεν ειναι καλα τα γραφικα! Νομιζω οτι δεν θα ειναι ετσι ομως στο κανονικο παιχνιδι! Παντως φωναζει απο μακρια οτι θελει τιμονιερα το γκειμ!
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Advanced Member manga1024's Avatar
    PSN ID
    manos-karteros
    Name
    ΜΑΝΟΣ

Quote Originally Posted by kyrtzo View Post
    Δεν επαιξα πολυ, εκανα εναν αγωνα και η αληθεια ειναι οτι δεν δυσκολευτηκα καθολου να το συνηθισω, Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλητερη αισθηση στις στροφες και κυριως στις γρηγορες που ηταν και το μεγαλυτερο προβλημα για μενα.
    Δειχνει να εχει βελτειωθει αρκετα αλλα ακομα δεν ειδα τα πιο βασικα που ειναι κυριως η AI και η αντιδραση των οδηγων απεναντι μου. Μου φανηκε λιγο ευκολο μιας και στο hard απο 11ος κερδισα μαλλον ευκολα μεσα σε 5 γυρους.
    με τιμονιερα το επαιξες φιλε?

Quote Originally Posted by kyrtzo View Post
    Δεν επαιξα πολυ, εκανα εναν αγωνα και η αληθεια ειναι οτι δεν δυσκολευτηκα καθολου να το συνηθισω, Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλητερη αισθηση στις στροφες και κυριως στις γρηγορες που ηταν και το μεγαλυτερο προβλημα για μενα.
    Δειχνει να εχει βελτειωθει αρκετα αλλα ακομα δεν ειδα τα πιο βασικα που ειναι κυριως η AI και η αντιδραση των οδηγων απεναντι μου. Μου φανηκε λιγο ευκολο μιας και στο hard απο 11ος κερδισα μαλλον ευκολα μεσα σε 5 γυρους.
    Ενταξει ο Κυριακος ειναι και γαμω τα τιμονια, δεν ειμαστε ολοι σε αυτο το επιπεδο και μαλιστα απο την αρχη

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Τελικά διαφέρει αισθητά από την προηγούμενη έκδοση, συνολικά την βρίσκω καλύτερη (οι γνώμες διίστανται).

Magichoom's Avatar
    Name
    Γιώργος

κι εγώ έχω παίξει και τα δυο προηγούμενα και στο 2012 ο χειρισμός μου φαίνεται πάρα πολύ καλύτερος!! ειδικά στις γρήγορες στροφές.

Cool Member Stergios's Avatar
    PSN ID
    Samaras-Greece

υπαρχει κανενας εθελοντης για να παρω το trophy με τα CO-OP???
    να παίξουμε 1 σεζόν στο εύκολο και με 3 γύρους για να τελείωση το συντομότερο για να πάρω τα trophy
    Spoiler!

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Παιδιά μάλλον θα τσιμπησω την Logitech driving force gt! Το θέμα ειναι οτι διάβασα κάπου οτι έχει θέματα με το f1 12! Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω στο θέμα; Η τιμονιερα αξίζει;

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks