Πρωτες φωτογραφιες
Δεν μπορω να περιμενω..
Πρωτες φωτογραφιες
Δεν μπορω να περιμενω..
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Ωραία δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά μήπως να κάνουν κάτι διαφορετικό?
Στο career mode ειδικά όλο τα ίδια...και λίγο δυσκολότερο να γίνει και πιο sim δεν θα με χάλαγε!
για δειτε και πειτε εντυπωσεις οσοι συμμετεχετε http://www.gameover.gr/pc/news/%CE%9...ine.20367.html
To θέμα είναι να γίνει πιο ρεαλιστικό! Είναι βαρετό συνέχεια αγώνας συνέντευξη με τα ίδια και τα ίδια λόγια και μετά πάλι αγώνας!
Νομίζω ότι κάτι έλεγαν οτι θα έβαζαν να ξεκινάς από το GP2 αλλα δέν ξέρω τι κάνουν τελικά και αν θα το κάνουν! Ωραίο θα ήταν να ξεκινάς από χαμηλά...και όχι από μικρές ομάδες της Φ1!
Θα πρέπει να το κάνουν να μοιάζει με την ζωή ενός πιλότου..
οχι φιλε απλα θα βαλουν το mode young driver test το οποιο γινεται καθε τελος της f1 season στο abu dhabi την αμεσως επομενη μερα του τελους του πρωταθληματος!!!εκει συμμετεχουν οι ομαδες με τα μονοθεσια του ιδιου ετους που ετρεχαν στο πρωταθλημα με τους test driver τους ή και ακομα με ταλεντα απο το gp2/gp3!!!!
A, καταλαβα! Στην ουσια τπτ το ιδιαιατερο δεν θα εχει...δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν βγαζουνε ενα patch με νεα μονοθεσια και οδηγους κτλ, να κοστιζει 10-15 ευρω λεμε τωρα να τελειωνουμε! Ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες!
Ναι.Και στις 14 Σεπτεμβριου βγαινει το demo στο playstation store....
δε μπορω να περιμενω...αν και θα ειναι ιδιο με τα προηγουμενα..ειναι τελειο
Το 2010 ήταν το καλύτερο! Του 2011 δεν με ενθουσίασε.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
κυριακο το επαιξες καθολου?αν ναι πως σου φανηκε?
Δεν επαιξα πολυ, εκανα εναν αγωνα και η αληθεια ειναι οτι δεν δυσκολευτηκα καθολου να το συνηθισω, Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλητερη αισθηση στις στροφες και κυριως στις γρηγορες που ηταν και το μεγαλυτερο προβλημα για μενα.
Δειχνει να εχει βελτειωθει αρκετα αλλα ακομα δεν ειδα τα πιο βασικα που ειναι κυριως η AI και η αντιδραση των οδηγων απεναντι μου. Μου φανηκε λιγο ευκολο μιας και στο hard απο 11ος κερδισα μαλλον ευκολα μεσα σε 5 γυρους.
Το κατεβαζω τωρα και εγω απο το Ευρωπαϊκό psn!
Bookmarks