-
Αποφασισα να ξαναξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι γιατι αμα περιμενω patch δεν το βλεπω να ερχεται αφου ξερω τουλαχιστον οτι το bug ειναι απο το arena και θα το αποφυγω ετσι (ελπιζω....).
Εχω φτασει στο ch12 στο hard και no kidding που λεγαν οτι δεν παιζει καποιος να μεινει απο ammo ποτε στο παιχνιδι....θα βγαλω screen καποια στιγμη αλλα εχω στο inventory μου τοσα ammo που εδιναν ειτε 1)250+ σφαιρες για το p.cutter ή )200+ σφαιρες για καραμπινα ή 3) 150 grenades (και βάζω το "ή" λογω του οτι ειναι universal το ammo οποτε οταν κανεις use πχ το cutter πεφτει και το ammo που μπορεις να κανεις use στο shotgun) .....οχι δεν κανω πλακα ,και το αστειο ειναι οτι αυτα ειναι στο inventory μου....γιατι βλεπεται εχω και στο safe καμια 200αρια ακομα σφαιρες που τις αποθηκευα οταν εβλεπα οτι μαζευονταν πολλες lolololol....
Και μην ξεχασω τα 20+ medium health packs (5 κουβαλαω παντα μαζι μου για ωρα αναγκης και τα αλλα μπαινουν στο safe για αποθηκευση...) lol.Ειχα παραπανω αλλα επεσα πανω σε ενα δυσκολο sequence και αναγκαστηκα να κανω use καποια χαχαχα.
Μιλαμε ουτε καν φοβος να μεινεις απο ammo( γιατι ο "γενικος φοβος" ειναι μικροτερος ακομα και απο το DS2) και πως να μεινεις οταν εχω κανει ενα cutter με full damage τοσο ευκολα,που ναι μεν ειναι αργο αλλα το εχω αντισταθμισει με ενα rivet gun για secondary fire που βαραει δυνατα και με πολλες σφαιρες(οποτε αμα μεινω απο το cutter και θελω reload απλα βαραω με το αλλο) και ενα shotgun που μαλλον snipershotgun θα επρεπε να λεγεται με το range που εχει και το damage που κανει ,με δευτερευουσα ειτε ενα grenade launcher ή electric traps που οποιος παταει πανω του θεριζεται (ειδικα αυτο.....απλα αφηνω 2-3 κατω και αφηνω να περασουν απο πανω τους οι necros,πεταω ενα stasis και τους βλεπω να κοβονται για πλακα) ή εκτοξευτη ρουκετων(με ποσσες σφαιρες και ολας).
Μιλαμε το weapon crafting ειναι πολυ broken once you get going και σε συνδυασμο με το universal ammo εχει ως αποτελεσμα τα παραπανω πραγματα.
Ισως δυσκολεψουν τα πραγματα οταν εμφανιστου οι "μαυροι" εχθροι που εμφανιζονται παντα απο ενα σημειο και μετα παραδοσιακα.Μεχρι τοτε ομως εχω συνεχιζω να γεμιζω lol.
EDIT: A και κατι σημαντικο που ξεχασα.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SAVE&EXIT ΣΕ OPTIONAL MISSION. Το saving του παιχνιδιου ειναι broken και μονο κατα την διαρκεια μιας main mission που κανει αυτοματα save και βγαζει progress saving status (πχ οταν περνας απο καποιο checkpoint) κανει πραγματικα save.
Οποτε οταν καποιος πχ ειναι σε optional mission και του τυχει κατι και πρεπει να βγει,αμα πατησει save and exit που περιμενει πως θα τον βγαλει απο εκει που σταματησε οταν ξαναμπει,θα μεινει εκπληκτος οταν δει πως οχι μονο θα τον βγαλει εξω απο την optional mission αλλα πιθανως και πολυ πισω απο αυτην ,απο την τελευταια φορα που εκανε κανονικο/αυτοματο save το παιχνιδι.....αλλα με το inventory που ειχες πριν κανεις save&exit!Οποτε οτι ξοδεψε στο optional mission θα εχει φυγει γιατι το save&exit δεν ειναι real save αλλα inventory save και κανει save το τρεχων inventory και οχι το τρεχω progress.
Εχασα ετσι 1 ωρα progress στο πρωτο side mission γιατι επρεπε να φυγω και εκπληκτος οταν γυρισα ειδα πως επρεπε να το ξανακανω απο την αρχη (αλλα το inventory μου ηταν οπως οταν βγηκα...οποτε bb σε οτι ammo/health εκανα use....).Never again.....
Last edited by nikolaszax; 07-02-2013 at 21:12.