Page 4 of 10 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 61 to 80 of 184

Thread: Dead Space 3

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

E3 demo για το Dead Space 3

http://www.gameover.gr/news/E3-demo-...e-3.20255.html
    Ειδαν κολοτουμπα τα ματια μου η ειδα αλλο παιχνιδι???και ανελέητο πυροβολητο???αηδιασα...Επισης πολυ uncharted επηρεασμενο μου φανηκε...αυτα...
    edit: τον ρωτανε στο τελος τι διαφορετικο κανει απτα αλλα αction games out there και εκτος του οτι δεν τον διορθωνει να του πει οτι δεν ειμαστε καθαρα action του απανταει ο κ.Παπουτσης : το co-op system ...blow me...

New Dead Space 3 Details; cover system confirmed, universal ammo present

http://www.dsogaming.com/news/new-de...-ammo-present/
    Last edited by chronohill; 18-06-2012 at 14:47.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

^^Το single player στο βιντεο που ποσταρες μου φαινεται μια χαρα τρομακτικο και ατμοσφαιρικο...

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    ^^Το single player στο βιντεο που ποσταρες μου φαινεται μια χαρα τρομακτικο και ατμοσφαιρικο...
    τρομακτικο δεν θα το ελεγα(εγω) - αγωνιωδες ναι.Στην αρχη...ειδες προς το τελος?
    Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    τρομακτικο δεν θα το ελεγα(εγω) - αγωνιωδες ναι.Στην αρχη...ειδες προς το τελος?

H αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα δει ολο οταν εγραψα το post

Τωρα ομως που το ειδα, πιστευω οτι υπαρχει μια ισορροπια. Ναι μεν υπαρχει περισσοτερη shooter δραση, αλλα δε λειπουν τα στοιχεια που χαρακτηριζουν τη σειρα οπως:

-Περιπλανηση σε ερημους χωρους χωρις να ξερεις ποτε θα σου πεταχτει κατι

-Καρδιακες προσβολες καθε φορα που πεταγονται τα necromorphs

-Αγωνιωδεις στιγμες.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qlnQftc7w5M"]Dead Space 3 - 20 mins of all new gameplay, Isaac Clarke in action - YouTube[/ame]

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

EA: Single player Dead Space games were too scary

"So we introduced co-op"

Research conducted by EA suggested some users found the first two Dead Space games too scary.

EA Games marketing boss Laura Miele told MCV that the single player nature of the titles was largely responsible for the fright factor, hence the publisher's decision to introduce co-op gameplay in Dead Space 3.

"We were hearing feedback that they love the thriller game, but it was pretty scary, and the obvious next step was that they wanted to play with someone. So we introduced co-op into the game," Miele said.

"The horror of Dead Space is still all there. It's still true to its roots and no less scary, but people felt far more comfortable playing it with someone else than they did doing it on their own.

"Personally, I would rather go to scary movie with my husband rather than sit at home with the lights out watching one on my own. We're looking for that to reach out to consumers that perhaps were not open to Dead Space 1 and 2."

Visceral recently released a 20-minute Dead Space 3 gameplay movie showing how series protagonist Isaac and his new co-op partner Carver work together to survive the perils of a frozen planet and its deadly inhabitants.
    http://www.computerandvideogames.com...ere-too-scary/

Και το κορυφαιο που καταδεικνυει το μεγεθος της ξεφτιλας τους το αφησα για το τελος. Ενω εχει πει ενα καρο μπουρδες για να δικαιολογησει το οτι το Dead Space εγινε gears of war πεταει το ΘΕΙΚΟ για να ψαρωσουν και οι παλιοι τους πελατες (το μαρκετινγκ επιτασσει οτι κανεις πελατης δεν πρεπει να παει χαμενος).

But she insisted fans of the series shouldn't be worried that the third game will drop its predecessors' scare tactics in favour of an all-out action approach.

αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Γελοιοι, ουτε rental.
    Last edited by hakoo; 20-07-2012 at 18:28.

Στα δύο πρώτα δεν μπορούσε να περπατήσει από την στολή και στο 3 κάνει τούμπες. Στο 4 φαντάζομαι πως θα μπορεί να πηδήξει πάνω από εμπόδια και θα ρίχνει και κλοτσομπουνίδια. Ασταδιάλαρε!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

hakoo προσπαθησα για ρεπ αλλα δεν με αφηνει, χρωσταω...

οπως ακριβως το ειπες... ουτε καν rental... δεν θα μας προσβαλλουν την νοημοσυνη και εμεις θα λεμε ευχαριστω...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Και μένα με ενοχλεί όλη αυτή η κοροιδία που ρίχνουν αλλά μπορώ να καταλάβω το οτι θέλουν να τραβήξουν περισσότερο κόσμο γιατί καλώς η κακώς (κακώς κατα τη γνώμη μου) το Survival Horror ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ.
    Ο τόπος έχει γεμίσει υπέρμαχους του survival horror οι οποίοι όμως όταν κυκλοφορεί ένα παιχνίδι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το αγοράσουν με αποτέλεσμα οι πωλήσεις να πάνε άπατες και να μπαίνουν μετά οι άλλοι στη διαδικασία να κάνουν την συνέχεια του σε στυλ gears of war κτλ.
    Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω άτομα που το έχουν κάνει αυτό να κριτικάρουν αρνητικά τις τελευταίες επιλογές της εταιρίας γιατί στην τελική ρε φίλε και εσύ συνέβαλες στο να πάρει τέτια τροπή το πράγμα.
    Να σημειώσω οτι αυτά που έγραψα τα έγραψα σε αυτό το στυλ γιατί δεν θέλω να φανεί το post μου σαν προσωπική επίθεση στον Δημήτρη/Val (που και ο ίδιος ξέρει οτι τον εκτιμάω κτλ) αλλά γιατί αυτό που αναφέρω γίνετε πάρα πολύ συχνά και το βλέπω κυρίως σε ξένα forum και με εκνευρίζει αφάνταστα...

Name
    Δημήτρης

^^ To παιχνιδι το εχω Δημητρη. Απλα δεν το εχω παιξει ακομα. Το πηρα μαζι με το Max Payne 3.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Enstikto, εχεις δικιο σε αυτο που λες, απλα θελω να συμπληρωσω οτι ΟΛΑ στην εποχη μας, απο ταινιες μεχρι μουσικη βασιζονται στην ταχυτητα,στα εφε και γενικα διαφερουν πολυ απο την ''αργη'' αλλα πιο ουσιαστικη προσεγγιση των γνησιων survival horror...o κοσμος πλεον θελει(δυστυχως) δραση και οχι σκεψη ή προβληματισμο.

Name
    Δημήτρης

Eπισης να προσθεσω κατι για να μην ταραζεστε!

Προβλημα μου δεν ειναι το οτι το γυρισαν στο COD....

Προβλημα μου βασικο ειναι οτι μας δουλευουν για τους λογους που και καλα το κανουν. Επισης προβλημα μου ειναι που με δουλευουν λεγοντας μου οτι και καλα τιποτα δεν αλλαξε στην ουσια και οτι το παιχνιδι ηταν οπως ηταν, ενω απο αυτα που εχουν δειξει δεν εχει σχεδον καμμια επαφη....

Κοντολογοις αυτο που με ενοχλει ειναι να μου προσβαλλουν την νοημοσυνη. Ξαναδιαβαστε την... "γκρινια" μου και θα δειτε οτι στην ουσια αυτο ειναι το θεμα μου. Μαλιστα πρεπει να εχω πει σε παλαιοτερο ποστ μου, οτι αν εβγαιναν εξαρχης και ελεγαν : "θελουμε να κανουμε το DS3 COD γιατι ετσι γουσταρουμε και αμα σας αρεσει", θα το σεβομουν πολυ περισσοτερο, απο το να τους βλεπω να προσπαθουν να με περασουν για κοπανο και ηλιθιο, φλομωνοντας με με τις πανηλιθιες δικαιολογιες που εχουν βγαλει απο το στομα τους...
    Last edited by Valkyre; 24-07-2012 at 12:14.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Προφανως και το προβλημα ειναι η υποτιμηση της νοημοσυνης μας, οχι τοσο η επιλογη τους. Τωρα να προσπαθει να βρει ο εκαστοτε rep 1000 και 1 λογους που εγινε αυτη η αλλαγη ενω ολοι ξερουμε οτι απλα θελουν να παρουν κι αυτη μερος της πιττας των shooters και να διαβαζουμε ο,τι μπουρδα να 'ναι (μια οτι πρεπει να πουλησει 5 εκ. για να επιβιωσει λολ!!!, την αλλλη οτι το αλλαξαν γιατι ηταν τoo scary και φοβομασταν μωρε πολυ πολυυυυυυυ!!!!) sorry κιολας αλλα υποτιμα την νοημοσυνη μου και το κραζω. Δεν φτανει δλδ που το franchise που ηταν της επιλογης μου is no more, με κοροιδευουν και απο πανω.
    Αυτο που λες περι υπερμαχων των survival horror μονο στα λογια ισχυει και συμφωνω απολυτα, ομως δεν ισχυει για το Dead Space. Μια χαρα πουλησε και το πρωτο και το δευτερο παιχνιδι, συνολο πανω απο 6 εκ. κοπιες σαν franchise και με σουπερ επιτυχημενο merchandise.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ξέρεις πόσες φορές έχω πετύχει αυτή την αηδία σε forums?
    -"Rant, rant, dead space sucks. They ruined the game. it should be more survival horror, now it is action. Rant Rant, Sux."
    και μετά απο λίγο
    "I was looking forward to playing DS2 (I heard it was cool) but now I don't find a reason for doing that since 3 is gonna suck".

Όσο για το πόσο πούλησε, κατα τη γνώμη μου πούλησε πολύ λιγότερα απ'όσο άξιζε....

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

"We've been playing Dead Space 3 and finding out it's still the game we know and love (fear)."

Dead Space 3 hands-on preview: despite the changes Isaac is DEFINITELY back

Well, guess what? The latest slice of Dead Space 3 looks a whole lot more like the previous two games when you get hands on. Out with the snow, in with the dimly lit space station corridors. I’m not anti-snow, anti-co-op or even anti-cover shooter – it’s just that seeing all those new elements revealed at once in Isaac Clarke’s latest adventure was like discovering Black Ops 2 will be a text adventure set in NATO conference rooms.

(...)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Η ΕΑ επιβεβαίωσε πως οι προπαραγγελίες του Dead Space 3, είναι πέντε φορές υψηλότερες από αυτές του Dead Space 2, για την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2010. "Πιστεύουμε ότι το νέο χαρακτηριστικό του τίτλου, το co-op gameplay, προσελκύει μεγάλη προσοχή και ένα ευρύτερο κοινό" δήλωσε ο Frank Gibeau, πρόεδρος της ΕΑ Labels. Επίσης, έγινε γνωστό πως οι προπαραγγελίες του Crysis 3, είναι τρεις φορές περισσότερες από αυτές του Crysis 2. Tα Dead Space 3 και Crysis 3 θα κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο του 2013, στα Xbox 360, PlayStation 3 και PC.

gameover.gr

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^Λογικο, αυτα θελει ο κοσμος αυτα μας ταιζουν και θα συνεχιζουν να μας ταιζουν. Δεν φταινε οι εταιρειες που προσανατολιζονται σε σουτεροποιηση ολων των franchises, απλα ακολουθουν τα νουμερα.
    Τους δικαιολογω δλδ για την αποφαση τους (οπως και την capcom για το RE) αλλα οχι για τις μπουρδες που λενε για να δικαιολογησουν την κινηση τους αυτη, εκει ειναι το φαουλ τους.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα ενα τα franchises σουτεροποιουνται, και οσοι δεν ειμαστε φιλοι του genre οδηγουμαστε σιγα σιγα στην πορτα της εξοδου απο το gaming. Ετσι για να κλεισουμε με ενα αισιοδοξο μηνυμα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GNGGMexuIdg"]Dead Space 3 - Gamescom Gameplay Trailer - YouTube[/ame]
    .

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

^^ Αν ειχα δει μονο αυτο το βιντεακι απο το παιχνιδι,θα σκεφτομουν οτι το Dead Space 3 μπορει να ηταν πιο κλασομεντεν απο το πρωτο παιχνιδι της σειρας...

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Όπως επιβεβαίωσαν οι ΕΑ και Visceral, το Dead Space 3 θα κυκλοφορήσει για τα Xbox 360, PlayStation 3 και PC στις 8 Φεβρουαρίου του 2013. Επίσης, έγινε γνωστό πως όσοι προπαραγγείλουν την Limited Edition του τίτλου από συγκεκριμένα καταστήματα, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε δύο πακέτα -τα First Contact και Witness the Truth. Κάθε ένα από αυτά θα περιέχει μία εξελιγμένη στολή, καθώς κι ένα νέο όπλο.

gameover.gr

Spoiler!

Page 4 of 10 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks