Αν και σιχαίνομαι τα ρολόγια (δεν έχω αγοράσει ούτε φορέσει ως ενήλικος ποτέ), το συγκεκριμένο κάτι μου έκανε.
Bέβαια και τα 265 δολλάρια που κοστίζει το καθιστούν περιττή πολυτέλεια.
http://gear.ea.com/titles/dead-space...1qlkdleym6kgve
Αν και σιχαίνομαι τα ρολόγια (δεν έχω αγοράσει ούτε φορέσει ως ενήλικος ποτέ), το συγκεκριμένο κάτι μου έκανε.
Bέβαια και τα 265 δολλάρια που κοστίζει το καθιστούν περιττή πολυτέλεια.
http://gear.ea.com/titles/dead-space...1qlkdleym6kgve
![]()
Great variety of environments, familiar and new
Weapon crafting offers such variety
Epic delivery and expansion of story, both single player and co-op
Perfect audio accompaniment creates immersion and tension
![]()
Tactical suspense scenarios replaced with monsters-in-numbers and wait and shoot
Leveling didn’t align with weapon upgrades
Progression from regular enemies to boss battles spiked off the charts
Looting was always plentiful, not requiring conservation of ammo and resources
http://www.ausgamers.com/games/dead-space-3/review/
9/10
Το bold με χάλασε ιδιαίτερα.
O reviewer λέει ότι το έπαιξε στο hard. Να εννοεί το pure survivalist; Ή κάθε Mode έχει επίπεδα δυσκολίας; Γιατί αν στο pure survavilist δεν υπάρχει δυσκολία να βρεις πυρομαχικά τον έχουμε χάσει τον γιαλό.
After the first few events it becomes a bit of a routine, bearing in mind this was played on “Hard” and may vary played on the top difficulty.
Επειδη επαιξα χθες μεχρι το ch.5 , και παιζω στο hard (ειχε easy,normal,hard και ενα ακομα ,λογικα το zealot του DS2) ,ναι το θεμα με το ammo ισχυει once you get going,για εμενα τουλαχιστον.
Και αυτο οφειλεται κυριως στο οτι ειναι universal ammo δηλαδη 4 σφαιρες βρισκεις?4 σφαιρες για ολα τα οπλα ειναι αυτες.Ενω στα παλια εβρισκες για συγκεκριμενα οπλα και επρεπε να κανεις οικονομια στις σφαιρες που εκανες use ωστε να μην εμενες σε καποιο οπλο ή να ξοδευες ωστε να μην γεμιζε το inventory σου με σφαιρες που εκαναν stack σε λιγες ποσοτητες(πχ line gun).
Εδω ξερεις οτι ο,τι βρισκεις,παει παντού το οποιο οσο προχωρα το game θα γινεται ακομα πιο τραγικο γιατι αμα παρω καποιο high damage weapon πχ contact beam ,τοτε ποιος ο λογος να χρησιμοποιησω αλλα οπλα οταν μπορω 1-hit kills με εκεινο και εχω τοσες πολλες σφαιρες για αυτο λογω του universal ammo?Υποθετω πως καποια οπλα ισως ξοδευουν στο reload παραπανω σφαιρες αλλα οσο και να εψαξα στα inventory και στα stat τους δεν μπορεσα να βρω το ammo cost τους.Ηδη πχ κανω περισσοτερο χρηση του line cutter αφου αν με μια σφαιρα κανω παραπανω damage και χτυπαω πολλους σε σειρα,τοτε γιατι να κανω χρηση του plasma cutter που βαραει μονο εναν και για λιγοτερο damage και θα ξοδευει παραπανω ammo τελικα?
Πραγματικα εχει καποια αμφιλεγομενα design choices που το κρατανε μεχρι τωρα πισω απο τα παλια DS.Πχ το μονο 2 οπλα κουβαλας πλεον που ειναι μια μπουρδα και μιση.Λενε μεν οτι μπορεις να τα κανεις customize ωστε να βαρανε με λειτουργιες αλλων οπλων οποτε πρακτικα εχεις 4 οπλα(πχ line cutter με pulse rifle shooting για secondary) αλλα ετσι χανεις την default δευτερευουσα του βασικου οπλου και στην περιπτωση του plasma cutter δεν μπορεις να βαρας πλεον καθετα αλλα μονο οριζοντια που χανει την βασικη του λειτουργια(οποτε πρακτικα 1 slot γεμισε για εμενα ηδη με το cutter και για οποιον αποφασισει να μην το αλλαξει).1 slot ακομα αμα διναν θα ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα.Φυσικα στην πορεια ισως παρω καλυτερα components και ισως αρχισω περισσοτερο experimentation.
Ή το checkpoints system πλεον και οχι παραδοσιακο save,οποτε δυσκολο να τρομαξω αγχωθω οταν αμα χασω απλα θα βγω απο το κοντινο checkpoint(αν και η μνημη μου ειναι θολη για το πως δουλευε στα παλια αμα πεθανες...σε εβγαζε απο το last save?ή ειχε και εκει checkpoints?).
Και ουτε το νεο node system των οπλων μ'αρεσει γιατι βρισκεις συγκεκριμενα upgrades για να βαλεις στα οπλα αντι να βρισκεις nodes και να τα βαζεις οπου θες+ οτι ειναι περιορισμενος ο αριθμος που μπορεις να βαλεις τα οπλα(και δεν εχω βρει ακομα τροπο να βγαλεις ενα node που εβαλες σε οπλο για καποιο αλλο) και πρεπει να βρεις σπανιοτερα components για να ανοιξεις χωρο για αλλα.
Also δεν θες να δεις το inventory μου....ΤΙΓΚΑ στα medium health items(καμια 10 ειχα?2.5 σειρες θυμαμαι γεμισα) σε σημειο που σε μια φαση πεταξα 2-3 για να αδειασω χωρο(ημουν μακρια απο safe) και αλλα 6-7 στο safe μου....μιλαμε αραδα τα health packs lol
On the plus side,το space exploration ειναι μια απο τις ωραιες στιγμες του παιχνιδιου και ελπιζω να βρω και αλλα αρκετα side quests σε abandonded ships (και οχι απο αυτα που πας να τα κανεις και σου πεταει "COOP ONLY LOL SORRY" ) .
Και ισως εχω σκουριασει αλλα οι εχθροι μου φαινονται πιο αγριοι και ουκ ολιγες φορες με σφαξανε...το stasis βροχη πεφτει(αμα δεν ειχα μονο 2 uses πριν αδειασει,ακομα να βρω τα υλικα που θελει για upgrade στο total uses)
Ps. το πρωτο chapter ελπιζω να μην ξανακανει την εμφανιση του σε κανενα dead space....human enemies με τραγικο ai και cover system....no thanks -.-
Ps2 . δεν υπαρχει μεγαλυτερο fuck you απο το να βρισκω ration seals στο game (εχουν το συμβολο των credits των παλιων dead space ) που τα πουλας για σφαιρες,resources κτλ αλλα να σου πεταει μυνημα οτι πρεπει να μπεις login στους servers της ea για να το κανεις αυτο...Atmosphere killer right here :/
Nice.....μολις συναντησα το πρωτο gamebreaking glitch.Ημουν στο ch5 ,πηγα να παιξω σημερα και παρατηρησα το περιεργο....για καποιον λογο οσες σφαιρες και να ξοδευα το ammo coutn δεν επεφτε.Ειχα 130 shotgun shots?ξοδευα 8?καποιος θα περιμενε να πεσει σε 122....nope εκανε reset παλι στα 130 και στο nventory τα ammo packs δεν πεφταν.
Οτι και να εκανα δεν μπορεσα να το διορθωσω.Βγηκα,ξαναμπηκα, load checkpoing,πηγα chapter απο την αρχη,πηγα chapter πισω,πεταξα τα packs και τα ξαναπηρα,εβαλα τα οπλα μεσα και τα ξαναπηρα....τιποτα.
Εχω την υποψια πως αυτο εγινε την στιγμη που πηγα στην weapon arena.Ειναι ενα option εξω απο το main game οπου μπορεις να πας με οτι εχεις φτιαξει και να δοκιμασεις τα οπλα εναντιον necros.Σε εκεινη την φαση εφτιαξα μια καραμπινα δοκιμασα λιγο,μου αρεσε και βγηκα και πηγα στο main game.Το πρωτο που ειδα ειναι οτι το shotgun ηταν στην κατοχη μου (περιμενα πως οτι εκανες στην αρενα εμενε για εκεινο το διαστημα μονο) οποτε υποθετω πως καποια πα**ρια εγινε εκει και εκανε αυτο το bug.Και φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να παιζω με infinite ammo ελπιζοντας οτι θα φτιαξει eventually....Starting a new save το ελυσε αλλα να ξαναπαιξω το παιχνιδι απο την αρχη και να μου ξανασυμβει?No thanks...
Αρχισαν και τα reviews να βγαινουν ....δεν ειναι και οτι θα περιμενε καποιος μετα το DS2.
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dead-space-3
Πολυ μ'αρεσει το game informer quote.
http://www.gameinformer.com/games/de...-for-more.aspx
FACEPALMDead Space 3 is still creepy, but this entry is more action-packed than previous games. That’s a good thing.
Να διορθωσω παντως πως το καθε οπλο τελικα κανει διαφορετικo ammo count Εχω πχ 150+ shots με το plasma cutter αλλα 120 με το shotgun(και οχι...δεν κανω πλακα,τοσα ειχα σε μια φαση...).Also τα upgrades μπορεις τελικα να τα αντικαταστησεις με αλλα απο πανω οποτε αμα εχεις βαλει ενα +1 damage σε ενα οπλο και θες να το βγαλεις τοτε βαζεις κατι αλλο απο πανω του και το +1 damage παει στο inventory σου για χρηση στα αλλα οπλα....δεν εχω βρει τροπο να το βγαζω ομως χωρις να χρειαζεται να το αντικαταστησω με καποιο αλλο.
Ps. μην δοκιμασετε να κανετε heal στην αρενα.Μπηκα με λιγοτερο life μεσα και πατησα για heal αλλα δεν εκανε γιατι μαλλον θεωρησε ατρωτος εκει...problem is οτι τα health packs τα εκανε κανονικα use οταν μπηκα στο main game(στην arena δεν μπορεις να μπεις στο inventory).....οτι να ναι.....:/
EDIT:@nickolas
Προσωπικα δεν εβρισκα τα dead space τρομακτικα,περισσοτερο αγχωτικα σε καποια σημεια.Αλλα δεν βλεπω μεχρι τωρα το DS3 να ειναι αγχωτικο για εμενα....Εχω συνηθισει μετα απο 2 games και τους εχθρους ,εχει και ο isaac dodges τωρα,πεφτει και το ammo αραδα με αυτο το συστημα(καλα για health δεν λεω...αμα δεν γινει κατι να αρχισω να τα ξοδευω με βλεπω να γεμιζω το safe)...ε ρουτινα μετα απο λιγο.Δες τα reviews τι λενε αμα ειναι,λογικα για να εχει χαμηλοτερα scores μαλλον κατι δεν παει καλα σε αυτον τον τομεα
.
Last edited by nikolaszax; 05-02-2013 at 18:39.
Φχαριστούμε nikolaszax για τις εντυπώσεις.Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!lol!
Καλημερουδια, δε ξερω αν παρηγγειλε καποιος απο σας την Dev Team Edition.. ενημερωτικα σημερα μου ηρθε εμενα για την ακριβεια πριν λιγα λεπτα. Νταξ τ να πω.. προσεγμενη απο καθε αποψη, ακομα ενα ντουκι στο ραφι μου.
![]()
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
^Ήρθε χθες Στέφανε! Δεν γινόταν να μου έρθει μεγαλύτερο νούμερο, #4425 για την ακρίβεια
Με το παιχνίδι (μιας και τώρα έτσι κι αλλιώς δεν έχω χρόνο) προβλέπω να ασχολούμαι σε κανά μήνα, ή μπορεί να περιμένω και το πρώτο price drop (φέτος έμεινα πολύ πίσω, έχω τρία - τέσσερα που δεν έχω παίξει).
Thanx nikolaszax για τις εντυπώσεις, αν βάλαν και αυτή τη φορά easter egg για 90% metacritic μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ χεχε!
Tony #4053 εγω
Και εγω για το Game δε βιαζομαι ιδιαιτερα ( αφου εχουμε το ντουκι τωρα αστο να περιμενει :'P ) θα περιμενω και εγω ενα Price drop και μετα βουρρρρ στον αγωνα :'D
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχει το infinite ammo glitch.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4U8fzIPrib4"]Dead Space 3 Ammo Glitch PC - YouTube[/ame]
Και αυτος και στο gamefaqs βλεπω να λενε πως μπηκαν στο weapon arena πριν παρουσιαστει αυτο το φαινομενο.
Οποτε οσοι αποφασισετε να παιξετε.ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WEAPON ARENA.Ειναι σαν επιλογη απο το μενου continue game,new game κτλ οταν ξεκινησετε το παιχνιδι και μπορειται να δοκιμαζετε τα οπλα σας εκει με infinite ammo για να δειτε αμα σας κανουν.Το αποτελεσμα ειναι ομως να μεταφερει το infinite ammo και στο main game ,κυριολεκτικα καταστρεφοντας το progress σας.
κ αλλο Glitch
Το παρακάτω glitch που θα δείτε, έχει ήδη συζητηθεί από αμερικανούς παίκτες, καθότι το Dead Space 3 κυκλοφορεί στην Αμερική και την Παρασκευή έρχεται στην Ευρώπη. Κατάφεραν λοιπόν να βρουν τρόπο να αποκτούν άπειρα αντικείμενα. Το glitch εμφανίζεται στο chapter 8, το αποκάλυψε στο YouTube το Filefront και έχει ως εξής:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oerW8ABV6aQ"]Dead Space 3 Unlimited Resource Farming Glitch - YouTube[/ame]
Με απλά λόγια, αν μετακινηθείτε μπρος-πίσω, θα καταφέρετε να αποκτήσετε τυχαία κάθε φορά αντικείμενα, αλλά να γεμίσετε το inventory σας.
gameworld
Αποφασισα να ξαναξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι γιατι αμα περιμενω patch δεν το βλεπω να ερχεται αφου ξερω τουλαχιστον οτι το bug ειναι απο το arena και θα το αποφυγω ετσι (ελπιζω....).
Εχω φτασει στο ch12 στο hard και no kidding που λεγαν οτι δεν παιζει καποιος να μεινει απο ammo ποτε στο παιχνιδι....θα βγαλω screen καποια στιγμη αλλα εχω στο inventory μου τοσα ammo που εδιναν ειτε 1)250+ σφαιρες για το p.cutter ή )200+ σφαιρες για καραμπινα ή 3) 150 grenades (και βάζω το "ή" λογω του οτι ειναι universal το ammo οποτε οταν κανεις use πχ το cutter πεφτει και το ammo που μπορεις να κανεις use στο shotgun) .....οχι δεν κανω πλακα ,και το αστειο ειναι οτι αυτα ειναι στο inventory μου....γιατι βλεπεται εχω και στο safe καμια 200αρια ακομα σφαιρες που τις αποθηκευα οταν εβλεπα οτι μαζευονταν πολλες lolololol....
Και μην ξεχασω τα 20+ medium health packs (5 κουβαλαω παντα μαζι μου για ωρα αναγκης και τα αλλα μπαινουν στο safe για αποθηκευση...) lol.Ειχα παραπανω αλλα επεσα πανω σε ενα δυσκολο sequence και αναγκαστηκα να κανω use καποια χαχαχα.
Μιλαμε ουτε καν φοβος να μεινεις απο ammo( γιατι ο "γενικος φοβος" ειναι μικροτερος ακομα και απο το DS2) και πως να μεινεις οταν εχω κανει ενα cutter με full damage τοσο ευκολα,που ναι μεν ειναι αργο αλλα το εχω αντισταθμισει με ενα rivet gun για secondary fire που βαραει δυνατα και με πολλες σφαιρες(οποτε αμα μεινω απο το cutter και θελω reload απλα βαραω με το αλλο) και ενα shotgun που μαλλον snipershotgun θα επρεπε να λεγεται με το range που εχει και το damage που κανει ,με δευτερευουσα ειτε ενα grenade launcher ή electric traps που οποιος παταει πανω του θεριζεται (ειδικα αυτο.....απλα αφηνω 2-3 κατω και αφηνω να περασουν απο πανω τους οι necros,πεταω ενα stasis και τους βλεπω να κοβονται για πλακα) ή εκτοξευτη ρουκετων(με ποσσες σφαιρες και ολας).
Μιλαμε το weapon crafting ειναι πολυ broken once you get going και σε συνδυασμο με το universal ammo εχει ως αποτελεσμα τα παραπανω πραγματα.
Ισως δυσκολεψουν τα πραγματα οταν εμφανιστου οι "μαυροι" εχθροι που εμφανιζονται παντα απο ενα σημειο και μετα παραδοσιακα.Μεχρι τοτε ομως εχω συνεχιζω να γεμιζω lol.
EDIT: A και κατι σημαντικο που ξεχασα.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SAVE&EXIT ΣΕ OPTIONAL MISSION. Το saving του παιχνιδιου ειναι broken και μονο κατα την διαρκεια μιας main mission που κανει αυτοματα save και βγαζει progress saving status (πχ οταν περνας απο καποιο checkpoint) κανει πραγματικα save.
Οποτε οταν καποιος πχ ειναι σε optional mission και του τυχει κατι και πρεπει να βγει,αμα πατησει save and exit που περιμενει πως θα τον βγαλει απο εκει που σταματησε οταν ξαναμπει,θα μεινει εκπληκτος οταν δει πως οχι μονο θα τον βγαλει εξω απο την optional mission αλλα πιθανως και πολυ πισω απο αυτην ,απο την τελευταια φορα που εκανε κανονικο/αυτοματο save το παιχνιδι.....αλλα με το inventory που ειχες πριν κανεις save&exit!Οποτε οτι ξοδεψε στο optional mission θα εχει φυγει γιατι το save&exit δεν ειναι real save αλλα inventory save και κανει save το τρεχων inventory και οχι το τρεχω progress.
Εχασα ετσι 1 ωρα progress στο πρωτο side mission γιατι επρεπε να φυγω και εκπληκτος οταν γυρισα ειδα πως επρεπε να το ξανακανω απο την αρχη (αλλα το inventory μου ηταν οπως οταν βγηκα...οποτε bb σε οτι ammo/health εκανα use....).Never again.....
Last edited by nikolaszax; 07-02-2013 at 21:12.
Οι pics που ειπα παραπανω σε spoiler λογω μεγεθους.
Spoiler!
@aiva
Δεν θα το ελεγα τραγωδια tbh(οχι τεραστια οπως πχτο RE6 εδειχνε να ειναι,δεν το εχω παιξει βεβαια για να ξερω).Σιγουρα ομως ειναι "λιγοτερο" απο οτι περιμενα μετα απο το DS2 και εχει τα σπαστικα που ανεφερα παραπανω με τα bugs και καποια design choices . Παρ'ολα αυτα το gameplay συνεχιζει να με τραβαει ,το gunplay του συνεχιζει να τα σπαει , το weapon crafting ειναι πολυ καλο με ευφανταστα οπλα που μπορεις να κανεις και θα ηταν ακομα καλυτερο αμα ειχες αλλο 1 slot για οπλο για περισσοτερο experimentation(...δεν θα χανοταν και κανα balance αμα ειχες αλλωστε με τοσες σφαιρες που σε δινει) και η ομαδα που κανει το art παιρνει 10 .Και τουλαχιστον δεν γεμισε το παιχνιδι με human enemies (παρ'ολο που στο πρωτο chapter ειχε) ή εχθρους που κουβαλανε οπλα οπως κανουν τα RE 5+ για μεγαλη διαρκεια του παιχνιδιου,και εκει που μπορει να εμφανιζονται ειναι balanced τα controls πισω απο αυτα. 95%-5% ειναι η αναλογια αμα θα μπορουσα να την αναφερω.Φυσικα μπορει στα τελευταια 2 chapter να το κανει full human combat ,δεν ξερω και να αφησει πικρη γευση ποτε δεν ξερεις.
Απλα νιωθει λογω του DS2 σαν been there,done that ,μεχρι καν καινουργιους necro δεν βλεπω να εχει (οι ice pick guys ειναι οι μονοι που ειναι καινουργιοι,αμα μπορεις να τους πεις καινουργιους οταν απλα κουβαναε ενα ice pick) ,οσοι λειπουν (που για story λογους ηταν αδυνατο να υπαρχουν) εχουν αντικατασταθει απο αλλους που κανουν τα ιδια πραγματα και εχουν δωθει like 1-2 abilities σε καποιους παλιους and that's it...
Ισως σε εμενα καθεται καλυτερα γιατι ποτε δεν εβλεπα τα Dead space σαν τα τρομακρικα παιχνιδια οταν εχεις τετοια οπλοστασια για να τα αντιμετωπιζεις (μονο οι regenerators με τρομαζαν γιατι δεν ψοφανε μεχρι να σε αφησει το παιχνιδι να τους ριξεις) αν και βλεπω πως σε πολλα εχει χασει το feeling των παλιων (παει να το βρει σε καποια κομματια αλλα το χανει παλι).
Απλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο,να εχει περισσοτερο space exploration (που πηγανε να δωσουν αλλωστε) , να εχει πιο meaningful side quests κτλ.
Στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος, τουλάχιστον μέχρι την μέση (μπορεί και παραπέρα) έπρεπε να σημαδεύεις καλά, γιατί υπήρχε κίνδυνος να ξεμείνεις από πυρομαχικά! Στο 3, από την στιγμή που έχεις ένα φορτηγό σφαίρες και health pack, τι μπορεί να σε φοβίσει στο game;
Η Electronic Arts δήλωσε στο Gamefront ότι δεν σκοπεύει να διορθώσει το παραπάνω glitch γιατί πολύ απλά..."δεν το θεωρεί glitch"! Βέβαια είναι περίεργο απ' τη μία να ζητάει χρήματα μέσω DLC κι απ' την άλλη να μας δίνει αυτή την εύνοια. Όπως και να 'χει βρήκε άλλον ένα λόγο για να είναι στην επικαιρότητα.
gameworld.gr
Dead Space 4 canned, series in trouble following poor sales of Dead Space 3
Development on next Dead Space title terminated after DS3 fails to meet sales targets, VideoGamer.com source claims.
Κριμα αν ισχυει...ηταν απτα πολυ δυνατα καινουρια IP's και απτα λιγα που κρατουσαν το Survival Horror στην επικαιροτητα...
Spoiler!
παιδια τι γινεται με το παιχνιδει το εχει κανεις το εχει παιξει πως του φανηκε???
Bookmarks