Page 5 of 18 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 81 to 100 of 348

Thread: Japanese/Asian Games Fan Club

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Ευχαριστώ Lnds, να'σαι καλά! Φάνηκε ότι ειμαι φαν της σειράς ε; χαχα

Όσο για το TWeWY έκανε μπαμ οτι θέλουν να ετοιμάσουν κάτι, μιας και αυτός ήταν ο λόγος που τους έβαλαν στο kingdom hearts...
    Φανηκε οτι περιμενεις το 3

συμφωνω για το TWEWY, με το καλο και KH HD Collection.

btw, ειδες που ειχα δικιο για την ιστορια; θελει μελετη το πραμα πλεον
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

^_^ Τι να κάνουμε! Πάντως όντως μέσα απο το παιχνίδι σκιαγραφεί οτι τα επόμενα παιχνίδια είναι το KH HD collection και το KH 3... Πράγμα που με χαροποιεί!

Το σενάριο είναι ένα περίεργο σημείο. Βγαίνουν τα σπιν οφ, αλλα έχουν πράγματα που χρειάζονται να γνωρίζει κανείς για τη συνέχεια. Όποιος δεν έχει διαβάσει έστω στη Wiki τι γίνεται θα τα βρει σκούρα! Στο 3D όπως είπα το πρόβλημα είναι στο timing των 2 χαρακτήρων. Όπου αν δεν πας στους ίδιους κόσμους γίνετε λίγο μπέρδεμα μιας και κάθε χαρακτήρας δεν μένει για πολύ στον έλεγχο σου. Οπότε απο το ενα σεναριο του κοσμου περνας στο αλλο. Οπότε καλό ειναι να πηγαίνουν μαζί!

Ευτυχώς το σενάριο δεν το ξεχνάω ευκολα και εχω ξεκαθαρίσει κάποια πράματα, διαβάζω και τα μάνγκα οπότε τα φρεσκάρω συχνά.
    Spoiler!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    η Square ξεκινησε auditions για νεο παιχνιδι The World Ends With You.

επισης, αν καποιος τελειωσει το πρωτο παιχνιδι στο iOS βγαινει αυτη η φωτογραφια

Spoiler!

τι εννοεις auditions?
    τι ειδικοτητα ψαχνουν δηλαδη?
    απλα περιεργια...

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by the master View Post
    τι εννοεις auditions?
    τι ειδικοτητα ψαχνουν δηλαδη?
    απλα περιεργια...
    Vocalists

Rise and shine, Players! Square Enix has put out some new mission mail for all interested up and coming vocalists! In this month's issue of Audition Monthly, Square Enix has put out a full-page listing, asking for vocalists to audition for The World Ends With You. If chosen, the lucky singer will get to make their debut in a new Square Enix game with music produced by Takeharu Ishimoto!

All applicants need to do is record themselves singing the three chorus samples from the provided songs on the official The World Ends With You -crossover- Album site and submit them to Square Enix! Those who audition must be residents of Japan and unsigned, and all submissions are due September 24th!
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

α πρεπει να ζεις στην ιαπωνια ε?

ε λοιπον τι να τα κανεις...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Αυτή την περίοδο παίζω το Rogue Galaxy της Level 5, σε ps2 emulator βέβαια, καθώς το ps2 μου έχει παραδώσει πνεύμα χρόνια τώρα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ίσως από τα πιο όμορφα, οπτικά, παιχνίδια του ps2. Πηγαίνεις από πλανήτη σε πλανήτη, ο καθένας τελείως διαφορετικός σχεδιαστικά. Είμαι γύρω στις 15 ώρες στο παιχνίδι και έχω αλλάξει 4 πλανήτες. Μέχρι τώρα ήταν γραμμικό, τώρα έχω επιλογή να πάω σε όποιον πλανήτη έχω επισκεφτεί. Σεναριακά δεν έχω δει ακόμα πολλά πράγματα, τώρα ξεδιπλώθηκε κάπως η ιστορία και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Το σύστημα μάχης επίσης είναι πολύ καλό. Real Time, button mashing με ένα action gauge το οποίο μόλις τελειώσει πρέπει να περιμένεις λίγο να ξαναφορτίσει. Καμία σχέση με το White Knight όμως. Αρκετά πιο γρήγορο.

Επίσης έχει μερικά συστήματα που δίνουν κάποιο βάθος στο gameplay. Ένα σύστημα weapon synthesis, αρκετά απλοϊκό βέβαια. Πετάς δύο όπλα σε έναν βάτραχο που κουβαλάς στο inventory(!), τα τρώει και σου φτιάχνει ένα άλλο καλύτερο. Μπορείς να του δώσεις και κάτι αντικείμενα που βελτιώνουν λίγο την διαδικασία αλλά δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Σημειωτέον τα όπλα έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό και το καθένα είναι εντελώς διαφορετικό από το άλλο και φυσικά φαίνονται πάνω στο μοντέλο του χαρακτήρα και όταν κινείσαι και φυσικά στη μάχη. Λεπτομέρεια μεν αλλά φαίνεται αρκετά καλό για ps2.

Έχει επίσης το σύστημα Revelation το οποίο στην ουσία σου ξεκλειδώνει νέα abilities για τους χαρακτήρες. Είναι ένα μεγάλο grid με το κάθε ability να ξεκλειδώνει την πρόσβαση στα γειτονικά του abilities. Και για να ενεργοποιήσεις το κάθε ένα ability στο οποίο έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τα αντικείμενα που είναι απαραίτητα. Τα αντικείμενα τα βρίσκεις από drops μετά από κάθε μάχη, σε μπαούλα και σε μαγαζία.

Επίσης πριν λίγο ξεκλείδωσα και το σύστημα factory. Έχεις ένα χώρο, εργοστάσιο, στο οποίο πρέπει να φτιάξεις μια γραμμή παραγωγής για να συνθέσεις νέα αντικείμενα τα οποία εμφανίζονται στα μαγαζιά μετά από λίγο. Βρίσκεις από NPCs μέσα στη πόλη τα σχέδια για ένα αντικείμενο και μετά πρέπει να φτιάξεις την γραμμή παραγωγής βάσει του σχεδίου και φυσικά να βρεις τα αντικείμενα που χρείαζονται να τροφοδοτήσεις αρχικά την παραγωγή σου για τη σύνθεση του τελικού αντικειμένου. Είναι κάπως πολύπλοκο σαν σύστημα και παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να πετύχεις το σχέδιο σωστά αλλά έχει ενδιαφέρον.

Επίσης έχει και ένα mini game με μάχες μεταξύ εντόμων που αιχμαλωτίζεις και εκπαιδεύεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ακόμα.

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by muku View Post
    Αυτή την περίοδο παίζω το Rogue Galaxy της Level 5, σε ps2 emulator βέβαια, καθώς το ps2 μου έχει παραδώσει πνεύμα χρόνια τώρα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ίσως από τα πιο όμορφα, οπτικά, παιχνίδια του ps2. Πηγαίνεις από πλανήτη σε πλανήτη, ο καθένας τελείως διαφορετικός σχεδιαστικά. Είμαι γύρω στις 15 ώρες στο παιχνίδι και έχω αλλάξει 4 πλανήτες. Μέχρι τώρα ήταν γραμμικό, τώρα έχω επιλογή να πάω σε όποιον πλανήτη έχω επισκεφτεί. Σεναριακά δεν έχω δει ακόμα πολλά πράγματα, τώρα ξεδιπλώθηκε κάπως η ιστορία και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Το σύστημα μάχης επίσης είναι πολύ καλό. Real Time, button mashing με ένα action gauge το οποίο μόλις τελειώσει πρέπει να περιμένεις λίγο να ξαναφορτίσει. Καμία σχέση με το White Knight όμως. Αρκετά πιο γρήγορο.

Επίσης έχει μερικά συστήματα που δίνουν κάποιο βάθος στο gameplay. Ένα σύστημα weapon synthesis, αρκετά απλοϊκό βέβαια. Πετάς δύο όπλα σε έναν βάτραχο που κουβαλάς στο inventory(!), τα τρώει και σου φτιάχνει ένα άλλο καλύτερο. Μπορείς να του δώσεις και κάτι αντικείμενα που βελτιώνουν λίγο την διαδικασία αλλά δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Σημειωτέον τα όπλα έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό και το καθένα είναι εντελώς διαφορετικό από το άλλο και φυσικά φαίνονται πάνω στο μοντέλο του χαρακτήρα και όταν κινείσαι και φυσικά στη μάχη. Λεπτομέρεια μεν αλλά φαίνεται αρκετά καλό για ps2.

Έχει επίσης το σύστημα Revelation το οποίο στην ουσία σου ξεκλειδώνει νέα abilities για τους χαρακτήρες. Είναι ένα μεγάλο grid με το κάθε ability να ξεκλειδώνει την πρόσβαση στα γειτονικά του abilities. Και για να ενεργοποιήσεις το κάθε ένα ability στο οποίο έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τα αντικείμενα που είναι απαραίτητα. Τα αντικείμενα τα βρίσκεις από drops μετά από κάθε μάχη, σε μπαούλα και σε μαγαζία.

Επίσης πριν λίγο ξεκλείδωσα και το σύστημα factory. Έχεις ένα χώρο, εργοστάσιο, στο οποίο πρέπει να φτιάξεις μια γραμμή παραγωγής για να συνθέσεις νέα αντικείμενα τα οποία εμφανίζονται στα μαγαζιά μετά από λίγο. Βρίσκεις από NPCs μέσα στη πόλη τα σχέδια για ένα αντικείμενο και μετά πρέπει να φτιάξεις την γραμμή παραγωγής βάσει του σχεδίου και φυσικά να βρεις τα αντικείμενα που χρείαζονται να τροφοδοτήσεις αρχικά την παραγωγή σου για τη σύνθεση του τελικού αντικειμένου. Είναι κάπως πολύπλοκο σαν σύστημα και παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να πετύχεις το σχέδιο σωστά αλλά έχει ενδιαφέρον.

Επίσης έχει και ένα mini game με μάχες μεταξύ εντόμων που αιχμαλωτίζεις και εκπαιδεύεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ακόμα.

το ειχα αγορασει αν θυμαμαι καλα ενα μηνα αφοτου πηρα το ps3 κ επειδη το ειχα παραμελημενο to ps2 δεν του αφιερωσα πολυ χρονο δυστυχως.λεω ομως να συνδεσω το ps2 σε καποια αλλη tv κ να παιξω οτι εχω αφησει απο rpg της προηγουμενης γενιας.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by geogoku View Post
    το ειχα αγορασει αν θυμαμαι καλα ενα μηνα αφοτου πηρα το ps3 κ επειδη το ειχα παραμελημενο to ps2 δεν του αφιερωσα πολυ χρονο δυστυχως.λεω ομως να συνδεσω το ps2 σε καποια αλλη tv κ να παιξω οτι εχω αφησει απο rpg της προηγουμενης γενιας.
    Κάν'το! Το έχω κάψει, έχω παίξει 26 ώρες και έχω αρκετά ακόμα από ότι φαίνεται. Μέχρι στιγμής δεν έχω βαρεθεί πουθενά, να μην σου πω ότι έχω εθιστεί κιόλας Θα σου αρέσει σίγουρα. Πολύ καλό JRPG. Απλά είναι λίγο πιο ανάλαφρο σε σχέση με άλλα σίγουρα όμως καλύτερο από αρκετά που έχω παίξει.

Εν τω μεταξύ λόγω περιορισμένου χρόνου έχω παίξει τον τελευταίο καιρό μόνο Xenogears, Fallout 3 και Rogue Galaxy. Εντάξει το Xenogears ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Δεν μπορώ να συγκρίνω το Rogue Galaxy μαζί του γιατί αδικείται πολύ λόγω τεχνολογικών δυνατοτήτων της εποχής του. Το Fallout 3 όμως... Απορώ γιατί ασχολήθηκα και έχασα την ώρα μου. Απογοητευτικά μικρό παιχνίδι αν ασχοληθείς με το main quest και αδιάφοροι χαρακτήρες. Δηλαδή μόνο το setting είναι που σε κάνει κάπως να νιώθεις την ιστορία αλλά και πάλι δεν με κέρδισε. Δεν ξαναπαίζω rpg στο pc, είναι ανύπαρκτα. Προτιμώ να παίξω όλα τα jrpg του ps2 και του psp!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Mικρο το Fallout 3?
    Μαλλον την δινεις μονος σου την απαντηση Vlad, το main story των παιχνιδιων της Bethesda ειναι το 1/5 του παιχνιδιου, και πολυ λεω.
    Το παιχνιδι εχει πανω απο 150 ωρες παιχνιδιου αν ασχοληθεις με τα sidequests κτλ. Χωρις να θελω να ξεκινησω κανα vs, ειναι λογικο σε καποιον που του αρεσουν τα jrpg να βλεπει το fallout και να χασμουριεται.
    Σε μενα συμβαινει το αντιθετο!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Mικρο το Fallout 3?
    Μαλλον την δινεις μονος σου την απαντηση Vlad, το main story των παιχνιδιων της Bethesda ειναι το 1/5 του παιχνιδιου, και πολυ λεω.
    Το παιχνιδι εχει πανω απο 150 ωρες παιχνιδιου αν ασχοληθεις με τα sidequests κτλ. Χωρις να θελω να ξεκινησω κανα vs, ειναι λογικο σε καποιον που του αρεσουν τα jrpg να βλεπει το fallout και να χασμουριεται.
    Σε μενα συμβαινει το αντιθετο!
    Μα έγραψα : Μικρό παιχνίδι αν ασχοληθείς με το main quest. Κυρίως παίζω τα παιχνίδια για το story τους και το fallout 3 μου φάνηκε αδιάφορο και πολύ μικρό. Είχα παίξει μερικά sidequests και μετά είπα να τελειώσω το main γιατι πίστευα ότι θα συνεχίζεις μετά. Ε το τέλειωσα, είδα ότι δεν συνεχίζεις και μετά για κάποιο λόγο έχασα κάθε όρεξη να ξαναπαίξω τα sidequests. Εν τω μεταξύ, σιγά τα sidequests. Υποθέτω θα έχει μερικές περιοχές που θα σου δίνουν κάποιο γαμάτο όπλο ή πανοπλία αλλά όσα έπαιξα εγώ πέρα από ένα μουράτο δίκανο (Lincoln κάτι) δεν είχαν κάποια ουσιαστική επιβράβευση. Να το βράσω αν μπορώ να πουλάω bloodpacks σε κάτι vampires

Γενικά δεν με άγγιξε καθόλου. Από την άλλη τα jrpgs εμένα τουλάχιστον, με κολλάνε απίστευτα. Σπάνια θα έχω παίξει κάποιο και θα μου φανεί αδιάφορο. Εντάξει είναι και θέμα των παιχνιδιών με τα οποία μεγάλωσε ο καθένας και στα οποία βασιζεται το γούστο που έχει διαμορφώσει τόσα χρόνια. Εγώ αν και έπαιζα από πολύ μικρότερος (Spectrum, Amiga, Mega Drive) στην ηλικία που και τα games είχαν ωριμάσει αλλά που και εγώ άρχιζα να διαμορφώνω προσωπικότητα, στο γυμνάσιο δηλαδή, έπαιζα μανιωδώς ότι ιαπωνικό κυκλοφορούσε στο PSX. Και αργότερα στο PS2. Σίγουρα το 90% των παιχνιδιών μου για αυτές τις κονσόλες ήταν Ιαπωνικά αδιαφορώντας και για τα ΑΑΑ δυτικά πχ God of War (που δεν έχω παίξει μέχρι σήμερα).

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ok, απλα τα παιχνιδια της Bethesda δε διαχωριζουν τοσο τα main απο τα side, μπορεις καλλιστα να παιξεις 100 ωρες χωρις να ακουμπησεις καν το main.
    Sure το main αυστηρα μιλωντας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο αποψη διαρκειας, κανα 20αωρο? Απλα το να παιζεις το Fallout σημαινει το να παιζεις τα sidequests, σε κατευθυνει απο μονο του το παιχνιδι και η διαχωριστικη γραμμη δεν ειναι τοσο εντονη οσο σε αλλα παιχνιδια.
    Btw, πως καταφερες να εισαι τοσο strict?
    Εγω ξεκιναω να παιξω παιχνιδι της Bethesda με σκοπο να προχωρησω και κατανταω να κανω το sidequest του sidequest (ω sidequest) που εδωσε ενας τυπος στο δρομο σε ενα random σημειο.
    DAT WILLPOWER OF YOURS.
    Η απλα δεν σου εκανε κουκου και ηθελες να το τελειωσεις γρηγορα.
    Tωρα για τα sidequests και το ποσο ενδιαφεροντα ειναι, οκ και παλι θεμα γουστου. 1000 φορες να ανακαλυπτω στον χαρτη μου νεες τοποθεσιες και να ψαχνω για bobbleheads και βιβλια για να αυξησω τα stats μου (που σημαινει πολλα για τον χαρακτηρα μου) παρα να σκοτωνω τους ιδιους και τους ιδιους εχθρους για 29384794877 φορες στην ιδια τοποθεσια οπως στο FFXIII (παραδειγμα δινω απο jrpg που εχω προχειρο στη μνημη μιας και εχω καιρο να παιξω jrpg).

Quote Originally Posted by muku View Post
    Εντάξει είναι και θέμα των παιχνιδιών με τα οποία μεγάλωσε ο καθένας και στα οποία βασιζεται το γούστο που έχει διαμορφώσει τόσα χρόνια. Εγώ αν και έπαιζα από πολύ μικρότερος (Spectrum, Amiga, Mega Drive) στην ηλικία που και τα games είχαν ωριμάσει αλλά που και εγώ άρχιζα να διαμορφώνω προσωπικότητα, στο γυμνάσιο δηλαδή, έπαιζα μανιωδώς ότι ιαπωνικό κυκλοφορούσε στο PSX.
    Δεν θα συμφωνησω. Κι εγω με το psx ωριμασα στην ουσια (γυμνασιο), final fantasy, xenogears, japan stuff κτλ αλλα καποια στιγμη σταματησαν να με αγγιζουν. Θεωρω οτι υπαρχει μια μανιερα που επαναλαμβανεται και απειρα κλισε. Θα μου πεις και στα Wrpg δεν υπαρχουν μανιερες και κλισε?
    Sure, απλα ειναι πιο κοντα στην προσωπικοτητα μου πλεον τα δε.
    Σας μαμαω το thread??

Σας μαμαω το thread??
    Παιδια μας πεταξε το γαντι !!!! Πανω του !!!
    Για εμενα δυστυχως αυτη η γενια εχει αποδειχτει κατωτερη των προσδοκιων μου οσο αναφορα τα παιχνιδια ρολων, τοσο τα ιαπωνικα οσο και τα δυτικα. Περιμενα περισσοτερα με τοσο δυνατες παιχνιδομηχανες αλλα ξεχασα οτι για να πεις μια καλη ιστορια δεν χρειαζεσε εκατομμυρια πολυγωνα.

Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα οτι ηταν ο κανονας μεχρι πριν μερικα χρονια , τωρα για εμενα τουλαχιστον ειναι η εξαιρεση.

Ετσι εχω αρχισει να ανακαλυπτω παλια παιχνιδια, σε υπολογιστη για wrpg και σε ds η psp για jrpg για να βρω την υγεια μου

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Τα Ιαπωνικα παιχνιδια ρολων σιγουρα δεν ειχαν καλη γενια στα οικιακα συστηματα τουλαχιστον (στα portables απ οτι διαβαζω υπηρχαν πολλα αξιολογα παιχνιδια).
    Για τα δυτικα γιατι το λες αυτο?
    Βγηκαν εξαιρετικα δυτικα RPGs σε αυτη τη γενια και μαλιστα εγιναν για πρωτη φορα στην ιστορια της βιομηχανιας big sellers και καθιερωθηκαν στη συνειδηση του console κοινου.
    Mass Effect series, Oblivion & Skyrim, The Witcher 2, Fallout 3
    αυτα που εκαναν τη διαφορα για μενα αλλα νομιζω φαινεται και απο τις πωλησεις αλλα και απο τις κριτικες οτι τα δυτικα παιχνιδια ρολων ειναι σε φοβερη ανοδο.

Btw θα ηθελα να παιξω καποιο jrpg γιατι εχω πολυυυυυυυυ καιρο να το κανω αλλα δεν μπορω να επιλεξω κατι. Στο ps3 δεν υπαρχει κατι σε jprg που να μου κανει κουκου, ελεγα μηπως επαιζα στο vita κατι (psp game προφανως).
    Last edited by hakoo; 12-09-2012 at 00:22.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Ok, απλα τα παιχνιδια της Bethesda δε διαχωριζουν τοσο τα main απο τα side, μπορεις καλλιστα να παιξεις 100 ωρες χωρις να ακουμπησεις καν το main.
    Sure το main αυστηρα μιλωντας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο αποψη διαρκειας, κανα 20αωρο? Απλα το να παιζεις το Fallout σημαινει το να παιζεις τα sidequests, σε κατευθυνει απο μονο του το παιχνιδι και η διαχωριστικη γραμμη δεν ειναι τοσο εντονη οσο σε αλλα παιχνιδια.
    Btw, πως καταφερες να εισαι τοσο strict?
    Εγω ξεκιναω να παιξω παιχνιδι της Bethesda με σκοπο να προχωρησω και κατανταω να κανω το sidequest του sidequest (ω sidequest) που εδωσε ενας τυπος στο δρομο σε ενα random σημειο.
    DAT WILLPOWER OF YOURS.
    Η απλα δεν σου εκανε κουκου και ηθελες να το τελειωσεις γρηγορα.
    Tωρα για τα sidequests και το ποσο ενδιαφεροντα ειναι, οκ και παλι θεμα γουστου. 1000 φορες να ανακαλυπτω στον χαρτη μου νεες τοποθεσιες και να ψαχνω για bobbleheads και βιβλια για να αυξησω τα stats μου (που σημαινει πολλα για τον χαρακτηρα μου) παρα να σκοτωνω τους ιδιους και τους ιδιους εχθρους για 29384794877 φορες στην ιδια τοποθεσια οπως στο FFXIII (παραδειγμα δινω απο jrpg που εχω προχειρο στη μνημη μιας και εχω καιρο να παιξω jrpg).

Δεν θα συμφωνησω. Κι εγω με το psx ωριμασα στην ουσια (γυμνασιο), final fantasy, xenogears, japan stuff κτλ αλλα καποια στιγμη σταματησαν να με αγγιζουν. Θεωρω οτι υπαρχει μια μανιερα που επαναλαμβανεται και απειρα κλισε. Θα μου πεις και στα Wrpg δεν υπαρχουν μανιερες και κλισε?
    Sure, απλα ειναι πιο κοντα στην προσωπικοτητα μου πλεον τα δε.
    Σας μαμαω το thread??
    Στο Fallout 3 είχα ξεκινήσει παλιά και είχα παίξει κάμποσες ώρες. Τότε είχα παίξει ΜΟΝΟ sidequests από τη στιγμή που βγήκα από το Vault. Μετά έχασα το save και είπα να το ξαναξεκινήσω πρόσφατα. Και είπα να δω τι ψάρια πιάνει το σενάριο. Παίζει να το τέλειωσα πιο γρήγορα από Uncharted και φυσικά ξενέρωσα... Εκτός από τη διάρκεια, με χάλασε και η υπόθεση. Περίμενα κάτι πολύ πιο σκοτεινό και μυστηριώδες όταν έψαχνα τον πατέρα. Όχι απλά να προσπαθεί να φτιάξει το Purifier.

Πάντως συμφωνώ τα sidequests είναι θέμα γούστου. Εγώ ας πούμε προτιμώ λίγα αλλά ενδιαφέροντα, παρά άπειρα και επαναλαμβανόμενα. Btw, το FF XIII δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα JRPG με την έννοια που έχουμε συνηθίσει. Ε τα κλισέ εντάξει, είναι γεγονός. Απλά πιστεύω ίσως είναι και η διαφορά της κουλτούρας που τους κάνει να το παραχέζουν στα παιχνίδια τους οι Ιάπωνες. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι μου επηρεάζουν αρνητικά την εμπείρια. Έχω συνηθίσει πλέον

Και όπως είπε και ο Prinny, αυτή η γενιά ήταν λειψή από JRPG της προκοπής. Εγώ το έχω γυρίσει πλέον σε ps2 και psx να παίξω ότι δεν είχα προλάβει να τελειώσω τότε.

Βγηκαν εξαιρετικα δυτικα RPGs σε αυτη τη γενια και μαλιστα εγιναν για πρωτη φορα στην ιστορια της βιομηχανιας big sellers και καθιερωθηκαν στη συνειδηση του console κοινου.
    Mass Effect series, Oblivion & Skyrim, The Witcher 2, Fallout 3
    αυτα που εκαναν τη διαφορα για μενα αλλα νομιζω φαινεται και απο τις πωλησεις αλλα και απο τις κριτικες οτι τα δυτικα παιχνιδια ρολων ειναι σε φοβερη ανοδο.
    Εχω παθει κατι περιεργο με τα δυτικα παιχνιδια ρολων. Με εξαιρεση το Witcher 2 , με τραβηξε περισσοτερο η πρωτη γενια, αν μπορω να τη πω ετσι, οπως το το πρωτο mass effect και το oblivion. Δυστυχως οπως το δευτερο mass effect ετσι και το skyrim δεν με εχουν εντυπωσιασει οπως τα προηγουμενα. Μαλιστα αν στο τελευταιο δεν ειχαν δημιουργισει αυτον τον απιστευτα ομορφο κοσμο θα ειχα απλα τελειωσει με το main quest και θα το αφηνα.
    Απεναντιας αυτον τον καιρο παιζω με μεγαλη ευχαριστηση παλια rpg της bioware, χωρις να μπορει να με κατηγορησει κανεις για απλη νοσταλγια, αφου πρωτη φορα ασχολουμε με αυτα.

Σιγουρα η κατασταση στα ιαπωνικα ειναι πολυ χειροτερη με φωτεινες εξαιρεσεις το Xenoblade και το last story.
    Στο psp ευχαριστηθηκα το tactics ogre και το radiant historia στο ds, αλλα υπαρχουν δεκαδες αλλα.

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

λοιπον...μολις αρχισα το πολυαναμενομενο για εμενα Tales Of Grace F.

εχω παιξει μονο 3 ωρες κ δεν εχω δει ακομα πολλα αλλα απο αυτα τα λιγα θα σας πω τις εντυπωσεις μου.

* πολυ καλα γραφικα για τα γουστα μου κ για μεταφορα απο Wii
    * απροβληματιστο απο θεμα bugs κτλπ.
    * το συστημα μαχης διαφερει αρκετα απο το free moving των υπολοιπων τις σειρας κ οτι κανεις σε χρεωνει με καποιους ποντους με την ονομασια CC.

οπως προειπα εχω παιξει ελαχιστα οποτε δεν εχω ακομα αποψη για στορυ κτλπ κ φυσικα σε τετοια games οσα tutorials και αν κανεις αν δεν το παιξεις μονος σου για κανα 10ωρο δεν νομιζω να καταλαβεις κ πολλα.

ειμαι παντως πολυ θετικος μεχρι στιγμης κ ισως φταει κ το γεγονος του οτι το περιμενα τοσο πολυ που.οτι δω στην συνεχεια θα ξαναποσταρω τις οποιες γνωμες μου.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Εχω ψηθει αγρια

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=g0i7zYCTVCc"]JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle Demo - TGS 2012 - YouTube[/ame]

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

^Ασε τις βλακείες ρε τνφ....

να παιχνίδι
    Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    ^Ασε τις βλακείες ρε τνφ....

να παιχνίδι
    Οχι και βλακειες!!! λολ jk.

Δυστυχως δεν εχω psp αν και θα ηθελα να παιξω digimon.

Επισης απο οτι ειδα απο το tgs το ex troopers μου κινησε την προσοχη.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yr8Xfg7AG_E"]E.X. Troopers Gameplay - TGS 2012 - YouTube[/ame]

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Στις 18 βγαινει το demo του ex-troopers το οποιο θα περιλαμβανει 3 αποστολες και δυνατoτητα coop.

source:siliconera

Page 5 of 18 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks