^ υπαρχει και το skip, αν δεν κανω λαθος.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ακριβώς! Ενώ εμείς που θέλουμε replay, για να τα παρακολουθήσουμε σε..."πραγματικό" χρόνο, δεν έχουμε γρήγορη λύση, με το πάτημα δηλαδή ενός κουμπιού, αλλά θα πρέπει να βγούμε από το παιχνίδι, με τη γνωστή διαδικασία...
Μετα απο 4 ωρες λιωσιματος δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα στο ονλαιν. Το κολλημα που υπηρχε δεν εμφανιστηκε σε κανενα ματς και δεν εκλεισα το παιχνιδι για κανενα λογο. Αφου καταφερα να ανεβω division 1 στο FIWC μιας και δεν χρειαζοταν να κλεινω το παιχνιδι και να κατανταει κουραστικο.
αλλη μια μαλακια που κανανε φετος ειναι οτι βγαλανε πολλα χρησιμα πραγματα απο το site της ΕΑ αυτο εδω
http://www.ea.com/uk/football/
θυμαμαι στο fifa11 εμπαινα εβλεπα ποσα ματς εχουν παιχτει ποσες νικες,ισοπαλιες ητες εχω ακομα και ποσα γκολ εχω βαλει και ποσα εχω δεχτει!στο fifa12 βγαλανε τον "μετρητη" με τα γκολ(υπερ-κατα) μεγαλο ξενερωμα για καποιον που θελει να ελενχει την στατιστικι του,αλλα ειχανε προσθεσει το support your club και ετσι εβλεπες τουλαχιστον σε ποια γενικη καταταξη ειναι η ομαδα σου στο online!ενα παραδειγμα περσυ ο Παναθηναικος τερματισε καπου στην 300η θεση απο της 500 ομαδες που ειχε!φετος μπαινω στο παραπανο site και εχουν βγαλει τα παντα απο αυτα που ανεφερα!ενταξει θα μου πειτε λεπτομεριες,για εμενα και καποιους αλλους ομως μπορει να μην ειναι!!
τωρα πουλησε τρελα, τι κατω βολτα να παρει...
poso megali ksenera einai na ksekinas ena match na proigite o antipalos me 0-3 apo dyo penalti pou den ta edine oute o kokalis yper tou olympiakou (aniparkta leme), na piezeis etsi gia to gamoto (gia ta penalti kyriws) kai na katefernis na to kaneis 3-3 sto 86 kai sto 87 na trws disconnect kai na xaneis to paixnidi...
αλεκο εγω στην θεση σου δν θα αντεχα να ξαναπαιξω fifaP
αστε γιατι ειχα βαλει οτε για καλυτερο ειχα αλλαξει τα παντα μες στο σπιτι μεχρι και δικια μου γραμμη ειχα και ειχα φτασει 10 disconnect την ημερα!!ειμαι τωρα 1.5 χρονο HOL και ζητημα να εχω μια αποσυνδεση στης 40 ημερες!
καλα δεν ειναι τρολια εξαλου δεν εχουμε static ip,τωρα γιατι δεν κλεινει σε αλλες περιοχες ειναι οπως ειπε το παλικαρι θεμα περιοχης μιας κ σε καποιες περιοχες πχ δεν θελει καν username κ password ενω σε αλλες τα θελει ολα,μετα ειναι και σε τι bbras συνδεεται ο καθενας κ σε τι κομβο και παει λεγωντας,πιστευω οτι πλεον εν ετη 2012 δεν παιζει να γινονται disconnect κ να φταιει το dslam μιας εταιριας μιας κ στην περιοχη μου ολοι εχουμε προβλημα που κ που κ εχουμε αλλες εταιριες...και το κουφο ολων οτι με ιδια εταιρια εγω ειχα θεμα φιλος οχι 1 στενο παρακατω και ταχυτητα εγω τοτε 12 αυτος 22!!!
Πάντως απο τα αρχικά προβλήματα σύνδεσης για μένα έχουν εξαλειφθεί σχεδόν όλα.. ¶ντε μία φορά τις 3 μέρες να με αφήσει μία φορά στην αρένα..
σήμερα μου εκανε disconnect το modem και ενω τα πήρα γιατι νόμιζα οτι έχασα οταν μπήκε μεσα πάλι στο psn network και στο fifa παω να παίξω στο seasons και μου έβγαλε οτι υπάρχει πρόβλημα με fifa pass!!!!
και κατι άλλο,υπήρξαν φορές που έκανα pause στο season για να κάνω αλλαγές στην ομάδα και στο σύστημα και το menu ηταν απενεργοποιημένο !!
Bookmarks