Page 70 of 91 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Ρε είναι βλακες... Βάλε ανώτατο όριο παράδειγμα 100 παιχνίδια... Θες τους 100 καλύτερους στον κόσμο??

Ωραία.. Πάρε αυτούς που έχουν τους πιο πολλούς πόντους στα 100 αυτά παιχνίδια και τελείωσε..

^
    Ετσι, τι δηλαδη για να βγεις πρωτος θα πρεπει να μην βγαινεις απο το σπιτι σου??

Επρεπε να υπαρχει διαφορετικος τροπος..

Σκεφτήτε ξενέρα που θα τρώει ο τρίτος...
    και ο εγγέφαλος του θα έχει καεί για ένα μήνα και δεν θα παεί στους τελικούς...
    Anyway ωραίο τουρνουά αλλά έτσι όπως είναι πρέπει απλά να παίζεις όλη μέρα και να μην κάνεις τίποτα άλλο.
    Επίσης σίγουρα δεν είναι ένα άτομο. Είναι αδύνατο να παίζεις σε high-level σε τέτοιο ρυθμό

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Θέλω να κάνω μία ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει την απάντηση θα είμουν ευγνώμων.
    Είπα από χθες να του δώσω άλλη μία ευκαιρία του Fifa, αλλά χρησιμοποιώντας το αμερικανικό account μου.
    Είδα ότι όλα πήγαν φυσιολογικά και το online ξεκίνησε κανονικά και 4-5 ματς έπαιξα (τα προβλήματα έχουν μειωθεί πλέον από ότι είδα, αλλά τα ψιλοκολληματάκια του τα έχει, Fifa12 στο online ΔΕΝ είναι).
    Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά ότι είχα διαβάσει το manual (στην κάρτα με το Online Pass), ότι το Online Pass είναι αποκλειστικά για έναν λογαριασμό ea (origin) και ουχί για δεύτερο.
    Ερωτώ λοιπόν.
    Πώς στο καλό παίζει κανονικά με το αμερικανικό account μου αφού είναι ΑΛΛΟΣ λογαριασμός origin ;
    Μας δουλεύει η ea ή απλά επειδή βλέπει την ίδια κονσόλα το κάνει αβαβά;

Αυτο ειναι..Το online pass απ'οτι ξερω δεν δενεται με τον λογαριασμο αλλα με την κονσολα.. Εφοσον κατεβαζει ενα μικρο αρχειακι απο τον πρωτο λογαριασμο και μενει αποθηκευμενοστην κονσολα.

Επίσης μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...
    Δεν λαμβάνω στο mail τα στατιστικά που στέλνει η ΕΑ μετά απο αγώνα στα online- seasons, ενώ έχω επιλέξει την υπηρεσία.
    Στο fifa 12 έρχονταν κανονικά στο 13 έχω παίξει πάνω απο 70 παιχνίδια και δεν έχει έρθει ούτε ένα...γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει???

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Αυτο ειναι..Το online pass απ'οτι ξερω δεν δενεται με τον λογαριασμο αλλα με την κονσολα.. Εφοσον κατεβαζει ενα μικρο αρχειακι απο τον πρωτο λογαριασμο και μενει αποθηκευμενοστην κονσολα.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι φαίνεται όντως αυτό συμβαίνει.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

JH 03

Μαλλον εχεις βαλει λαθος διευθυνση email..
    Ελεγξε την ξανα.. αλλιως βαλε μια εναλλακτικη διευθυνση και αν δεν στελνει ουτε εκει θα υπαρχει καποιο αλλο προβλημα..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Ήρθε και η δική μου στιγμή να κράξω...

Συνήθως παίζω με Μπάγερν στα online και είπα σήμερα να βάλω την Γιουνάιτεντ. Την διαλέγω και στην εντεκάδα της ήταν ο Ρουνει τερματοφύλακας και 3 θέσεις ήταν κενές. Με το πήγα να κάνω αλλαγές freeze console. Και αυτό έγινε κολλητά 2 φορές.
    Θα τα κάψουμε στο τέλος τα μηχανήματα και δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για το καλώδιο πλέον....

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

παίζω seasons και εχει τύχει καποίες φορές οταν τσεκάρω το σύστημα του αντίπαλου βλέπω μερικες φορές ενα τρίγωνο στην θέση του τερματοφύλακα και 9 παίχτες σύνολο !!! ρώτησα τον τύπο που παίζαμε αλλα δεν απάντησε !
    3έρει κανεις τι ειναι αυτο??

εμενα καποιες φορες οταν παιζω seasons με βγαζει στην αρενα κανονικα πριν τον αγωνα αλλα ο αγωνας δεν αρχιζει ποτε και αναγκαζομαι να το βγαλω και να το ξαναβαλω..

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

εχει βαλει τον 11ο παιχτη να παιζει πισω κοντα στο τερμα ωστε να ειναι παντα πισω η αμυνα

Member Kostas_GR7+'s Avatar
    PSN ID
    Kostas_GR7
    Name
    kostas

Μετα απο 1 μηνα που εχω το φιφα εχω πολλα προβληματα

1) 1 στα 3 ματς κλαμπ θα μου freezarei το ps3 εκει στην επιλογη εμφανισης ομαδας. Δεν νομιζω να φτεει το ps3 γιατι εχω διαβασει στο forum της ea οτι το συγκεκριμενο προβλημα το εχουν και αλλοι. Και ειναι πολυ σπαστικο...

2)συχνα μου freezarei στο h2h οταν φτιαχνω την 11αδα .στο τελευταιο match επαθα και κατι που ειχε παθει 1 παιδι απο το forum . να κρυβει τα ονοματα παικτων .θυυμαμαι ειχε ανεβασει και φωτογραφια.

3) τελευταια με πεταει συχνα και απο τους servers

ΥΓ1. Εχω πολυ σπανια λαγκ . Αυτο ειναι κατι θετικο
    ΥΓ2. Το παιχνιδι in game ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικο

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Νεο update μεσα στο Νοεμβριο το οποιο λυνει αρκετα απο τα προβληματα που υπαρχουν. Για pc κυκλοφορησε ηδη και για κονσολες περιμενουμε ημερομηνια. οι διορθωσεις ειναι στο λινκ:

http://forum.ea.com/uk/posts/list/0/2059424.page

ελπιζω με αυτο το update να διορθωθουν ολα τα προβληματα που δεν λυθηκαν με το πρωτο..

Παιδια να ρωτησω κατι.Παιζω fifa online και παιρνει ο αλλος την γιουβεντους με τον Ροναλντο μεσα.Ελεος δηλαδη.Υπαρχει επιλογη να παιζω με ομαδες που δεν ειναι φτιαγμενες?

Member Kostas_GR7+'s Avatar
    PSN ID
    Kostas_GR7
    Name
    kostas

logika epezes unranked match sto opoio ginetai

Quote Originally Posted by Kostas_GR7+ View Post
    logika epezes unranked match sto opoio ginetai
    Φιλε επειδη τωρα αρχισα να παιζω online μπορεις να μου πεις που να παιζω?Εγω παιζω στο online,custom games, head to head.

Όχι εκεί.. Θα πηγαίνεις εκεί που λέει SEASONS στο κεντρικό μενού..

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Όχι εκεί.. Θα πηγαίνεις εκεί που λέει SEASONS στο κεντρικό μενού..
    Eυχαριστω.

Bookmarks

Bookmarks