Nαι υπηρχε απο παλια αυτο,αλλα ενα ιδιαιτερο animation στις πασες νομιζω οτι δεν υπηρχε.
Nαι υπηρχε απο παλια αυτο,αλλα ενα ιδιαιτερο animation στις πασες νομιζω οτι δεν υπηρχε.
.
Ναι όντως έχετε δίκιο.. Οπότε η προσθήκη του εξωτερικού ποδιού είναι στις πάσες και τις σέντρες.
εκανα λογαριασμό india και εχει το fifa 13 στο ps store 2,449 roupia δηλαδή 35 ευρώ !!!!!![]()
lol !
Μην μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού....
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
to paixnidi oso to paizw toso kalitero einai
Το Σαββατο παιρνω το παιχνιδι με early access!Θα γινει χαμος!!!!
παιδια στο demo εχει virtual pro mode?και αν ναι μπορεις να το ξεκινησεις κ να το συνεχισεις στο επισημο οταν βγει με το καλο?
edit: απαντηθηκε στο αντιστοιχο θεμα.
Last edited by gergeo; 20-09-2012 at 14:50.
E οχι δεν εχω,οποτε δεν αξιζει![]()
.
[YOUTUBE]gfLkfP3wXlU[/YOUTUBE]
.
δηλαδη εμεις εχουμε 25 ευρω για πεταμα?Α! ρε Ελληναρες ολοι την εξυπναδα ετοιμη την εχετε!οταν δεν αποκτουμε κατι εμεις αμεσως να το βγαλουμε αχρηστο!αυτη η ζηλια θα σας φαει μερικους μερικους!παμε τωρα στο early access...εκτος οτι εχεις το full παιχνιδι απο 22 Σεπτεμβριου εως 28(επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου) εχεις και 20% εκπτωση σε ολα τα DLC του fifa αλλα και καθε βδομαδα μια καρτα στο ultimate team,για πολλες βδομαδες,δεν θυμαμαι για ποσες βδομαδες ακριβως!φυσικα το ιδιο ισχυει και τους αλλους 2 τιτλους της EA-NFL και MAdden.τωρα αυτο ειναι στην κριση του καθενος αν ειναι καλο το early access η αν ειναι λεφτα για πεταμα,δεν χρειαζεται να κατακρινουμε την επιλογη του καθενος ουτε να πεταμε εξυπναδες!!
Awwwwwww xD
Ειδικά το βίντεο όλα τα λεφτά! χαχαχαχα
Spoiler!
Κατ αρχην "Ελληναρας" εισαι και φαινεσαι,τι να ζηλεψω,το early access ΣΕ ΕΝΑ VIDEO GAME?!?!?Σοβαρεψου μαν...Εγω προσωπικα αυτο κρινω,ειναι 25 ευρω ΠΕΤΑΜΕΝΑ.Αν εσενα σε περισσευουν γουστο σου και καπελο σου να πας να τα κανεις οτι θες,πετα τα και απο το παραθυρο αν θες,ουτε που με ενδιαφερει.Αυτο δε σημαινει οτι δε θα πω αυτο που πιστευω επιδη δε θα σου αρεσει η θα σπαστεις.Την γνωμη μου γι αυτο το θεμα αλλωστε την ειχα ξαναγραψει και στο παρελθον.
Last edited by SacHpe; 20-09-2012 at 21:14.
Bookmarks