Last edited by SacHpe; 16-09-2012 at 14:02.
λοιπον μετα απο αρκετα παιχνιδια.1ον εχουν βελτιωσεις απο το 12 που δεν τις καταλαβαινεις με την πρωτη.οσο παιζεις τοσο τις καταλαβαινεις και μετα δεν μπορεις να γυρισεις πισω στο 12 αυτο το 10% της διαφορας απο το προηγουμενο ειναι το καθοριστικο.το σιγουρο ειναι οτι εχει το πιο fluid gameplay που εχω συναντησει σε ποδοσφαιρακι.αν ειναι ετσι το ντεμο(που περσι του 12 δεν μου αρεσε τοσο)τοτε το παιχνιδι θα το παρω εχτες
"Εμεις" ειμαστε φανατιλες η εσυ που δεν εχεις κανει ποστ που να μην γραφει μεσα την λεξη "ΠΡΟ" ? Εγω φυσικα δεν εχω προβλημα με αυτο...απλα επειδη μιλησες για φανατισμο το αναφερω...
Σου μιλαω για το στριψιμο απαντας για τα σουτ , μιλαω για τα σουτ απαντας για το στριψιμο....ο γεωργιος βρηκε τα σουτ ΑΨΥΧΑ εσυ τα βρηκες unreal δυνατα.....τουλαχιστον συνεννοηθειτε πριν προσπαθησετε να θαψετε.![]()
Το επιβεβαιωνουν και αλλοι οτι η ταχυτητα στην τελικη εκδοση θα ειναι χαμηλοτερη.
Επισης λενε οτι ειναι ενα κλικ διαφορετικο απο το ντεμο στο παιχνιδι κεντρου,στις μονομαχιες κτλ.Με καθε επιφυλαξη ολα αυτα βεβαια.
Αντε να δουμε.
.
Μια ερωτηση. Mαλλον θα το εχω το παιχνιδι αυριο θα μπορω να παιξω online?
Αν μου δώσεις κι εμένα αυριο ένα κομμάτι θα μπορείς.. Αλλιώς μετά τις 28..
(Και να μπορείς να παίξεις, ποιόν θα βρείς μέσα?)
Εστω οτι βρισκω καποιοv για να παιξω,υπαρχει περιπτωση να φαω κανα ban απο την EA αφου δεν εχει γινει το official launch?Ισχυει κατι τετοιο?
Οντως αν υπαρχουν καπου κομματια ενημερωσε![]()
.
Poso karvouno na ane3ei kapoios se auto to Thread...Poso ???
που κολλάει ο Γιώργος με μένα,επίσης δεν θυμάμαι με ποιον μιλάω κάθε φορά.
Τα σουτ για μένα είναι μια χαρά απορώ εσείς πως δεν κάνετε παράπονα.Το στριψιμο είναι απότομο το λέει κ ο PDS
αυτά βρες τώρα κάτι άλλο να με κραξεις...βρες κάτι που λέει κ κανένας άλλος κ χρέωσε το σε μενα
Gia osous 8eloun na euxaristh8oun to demo tou fifa :
Camera Tele - Height 2,Zoom 2...An exete T.v panw apo 42 inch tv Zoom 0 or Co-op Camera
Sliders : Sprint spint 49,Acceleration 45 Both User kai Cpu....SLOW Speed
Wra agwna : Pai3te Mono 7:30 h 8:00 to apogeuma me skia
Full manual - Meta to fifa 11 to manual exei ginei poly eukolo...Paizontas assisted xanete to 60% tou game
Συνεχιζουμε τις εγγραφες για τα πρωταθληματα semi και manual χειρισμου εδω http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...902#post397902
me pio kubi fernis deutero amintiko sto fifa?
tulaxiston emis vriskume arnitika tu fifa. den petagomaste sto thread tu pro na pume mia burda, opos kanis esi. opote zorisu ke xonepse to...
greek fifa league ke ta miala sta kagela
exi kolisi i velona. grafis to idio pragma sinexia mexri na asxolithi kapios mazi su![]()
ala den prosekses oti ke aloi den ine ikanopiimenoi me to shoot tu fifa ke fetos.
Last edited by georgios; 17-09-2012 at 10:11.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Bookmarks