Page 85 of 91 FirstFirst ... 3575818283848586878889 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο...οταν ο αλλος εχει μικροτερη ομαδα παιζει πιο αμυντικα για αυτο και ειναι δυσκολο να δεχτει γκολ...

οπως και να χει οντως δεν ειναι καλοφτιαγμενα,,,αλλα τι θελατε δηλαδη οι μικρες ομαδες να μην ειχαν την παραμικρη ελπιδα?

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Απλα υποτιθεται οτι διαλεγεις μια ομαδα για αγωνιστικους λογους οι οποιοι μολις ξεκιναει το παιχνιδι ειναι η μερα με την νυχτα πολλες φορες και πιστευω πως για καποιο λογο που μονο η ΕΑ ξερει ''ριχνει'' ορισμενους παιχτες.

Quote Originally Posted by the master View Post
    ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο...οταν ο αλλος εχει μικροτερη ομαδα παιζει πιο αμυντικα για αυτο και ειναι δυσκολο να δεχτει γκολ...

οπως και να χει οντως δεν ειναι καλοφτιαγμενα,,,αλλα τι θελατε δηλαδη οι μικρες ομαδες να μην ειχαν την παραμικρη ελπιδα?
    Δεν είναι έτσι ρε σύ..

Ούτε είμαστε άσχετοι στο Fifa (τελείως ), για να πεις οτι γι'αυτό δεν μπορούμε να παίξουμε..

Αλλά όταν έχω π.χ. Real και μου παίρνει όλες τις κεφαλιές στο κέντρο ο Boumsong και ο Toche τρέχει σαν λαγός ε όχι ρε φίλε τρελαίνομαι!

¶σε που πολλές φορές είναι σαν το παιχνίδι να προσπαθεί επίτηδες να δώσει χώρους στην αδύναμη ομάδα.. Όσο καλή άμυνα και να παίξεις!

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

μα ο μπουμσονγκ ειναι και 190 ποσο ρε φιλε...λογικο να περνει της κεφαλιες...

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

ρε παιδια ξερει καποιος που μπορω να βρω Ελληνικα συνθηματα για να τα περασω στο fifa13?εκτος απο youtube γιατι εκει βρησκω πολλα αλλα το θεμα ειναι οταν τα περναω στο παιχνιδι σχεδον δεν ακουγονται και αυτο γιατι ακουγονται πολυ πιο δυνατα οι οπαδοι που εχει βαλει η EA.. ξερει κανεις κανενα αλλο site η τροπο που μπορω να ανεβασω την ποιοτητα για να ακουγονται καλυτερα?

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

παιδια ερωτηση...παιζω καριερα με τον παικτη μου και ειμαι σε δανειο...

απο που βλεπω ποσος χρονος μενει στο συμβολαιο μου?

Νέο update 61 MB.

Απο αυτά που βρήκα διορθώνει τα εξής:

-Guest Play as an option in FIFA 13: Ultimate Team

-An error when trying to access Pro Clubs

-An issue to reduce disconnects to the EA Servers and in EA SPORTS Football Club while in menus or gameplay

-An issue in Creation Centre where some licensed kits were displayed incorrectly.

-Disconnects while viewing FUT Auction House search results

-Snow will again be a random weather option in Pro Clubs

Εντάξει τρελά σκηνικά στο Seasons!!

Είμαι Season 1, για να πάρεις το πρωτάθλημα θέλεις 23 βαθμούς, που σημαίνει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες!! Και όλα αυτά σε κατηγορία που είναι μέσα οι 70.000 καλύτεροι..

Ξεκινάω και παίζω αγώνες με την QPR, ωραία ομαδούλα σταθερή..

Ωσπου φτάνω να έχω σε 7 αγώνες 6 νίκες και 1 ισοπαλία! (19 βαθμούς) και θέλω 4 βαθμούς σε 3 αγώνες!

Παίζω τους 2 πρώτους και με μαλακίες απο δω κι απο κει παίρνω 2 ισοπαλίες..Και μένει ο τελευταίος αγώνας που θέλω οπωσδήποτε νίκη!

Μου κάνει το 1-0 στο 24. Τον ισοφαρίζω στο 31. Τον πατάω κάτω απο κει και πέρα.. Τελειώνω το ημίχρονο με 15 σουτ και αυτός με 2. Αλλά το γκολ δεν έμπαινε!!
    Ρε φίλε μεγάλο τρολ η ΕΑ.. Ο τέρμας του έπιανε τα απίστευτα.. Απο την γραμμή τα έβγαζε!!
    Ωσπου μου κάνει το 2-1 στο 74 και είμαι έτοιμος να σπάσω το χειριστήριο.. Βάζω Full Attack και το κάνω 2-2 στο 77 και 2-3 στο 86!! Τρελά πανηγύρια...!

Μέχρι χθες πίστευα οτι το πρωτάθλημα στην division 1 είναι απλησίαστο..

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ωραιος φωτη ...εγω το χα παρει 2-3 φορες στο 12

στο 13 ομως με γαμαει η εα...

αφου ειμαι ντιβιζιον 3 στα χαλαρα νικαω 3-0 και μου γινεται ντισκονεκτ στο 90... ελεος

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

εγω ειμαι division 6 και ανεβενω !!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

λοιπον...ποτε ξανα ομαδα 5 αστερων... ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ...
    ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...

ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ,ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...

ΕΛΕΟΣ ...

ΜΟΝΟ ΠΑΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ...

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

εγω και στο fifa 12 και στο fifa13 μεχρι division 4 εχω παει!
    Υ.Γ EA δωσε fifa14 στον λαο φυσικα next gen,και διορθωσε τα μικροπροβληματα,και γενικα κανε ενα ποδοσφαιρακι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ next gen(αν βγει φετος)

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

καλα ειναι πολυ ευκολο να πας division 1. δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα να ανεβω γρηγορα. και πρωταθλημα μπορεις να παρεις με λιγη τυχη.

και καλο ειναι να παιζεις με την ομαδα σου ή με μικροτερες ομαδες και οχι πενταστερες

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

ενταξει μια φταιει η ΕΑ μια φταιει ο αμυντικος..μηπως π κανουμε εμεις οι ιδιοι λαθη? λεω εγω τωρα..στον τροπο αμυνας..?μηπως φταιμε που καποιοι παιζουν με μικροτερες ομαδες και καλα..και αιντεεεε φουλ επιθεση....και πισω τρυπες...εγω εχω παιξει περιπου 60-65 παιχνιδια online ειμαι ηδη 1η division με περιπου 48 νικες καποιες ισοπαλιες και φυσικα και καποιες ηττες. αλλα πρωτα εκατσα να παιξω το φιφα13 με αντιπαλο το ιδιο το παιχνιδι σε επιπεδο world class. το παιχνιδι ειναι βασιζμενο στο αληθινο ποδοσφαιρο... τα παντα απο τον τροπο αμυνας τις θεσεις των παιχτων το πως θα παρεις κεφαλιες το ποτε θα τρεξεις(οχι ολη την ωρα πατημενο το run kai meta aaaaaa!!!1 εχω τον μεσσι ολοι τον σταματανεεε..)την τακτικη τα σφιχτα συστηματα(4-4-2,4-2-3-1)τα επιθετικα συστηματα(4-3-3,4-1-3-2). οι παικτες κλειδια οπου εχουν τα χαρακτηριστικα γκολτζη η 10ριου...η ενος σκληρου αμυντικου.. και αλλα τοσα πολλα. εγω πραγματικα κανω τρελα πρωταθληματα με το ιδιο το παιχνιδι παρα να παιζω ονλιν.σιγουρα και υπαρχουν ατελειες αρκετες αλλα μιλαμε για ενα παιχνιδι.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ναι ρε συ οκ...

απλα η αμυνα σηκωνει τρελη βελτιωση...

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Αν και δεν το περιμένα έφτασα division 1 , έπεσα ,ξανανέβηκα και τώρα θέλω μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να μείνω.
    Γενικά θα έλεγα ότι οι παίκτες στην division 1 δεν είναι πολύ καλύτεροι από τις 2 και 3.
    Για παράδειγμα εγώ , σίγουρα δεν είμαι αυτού του επιπέδου. Παίζω μόνο με Ολυμπιακό.
    Δεν είμαι σίγουρος αν οι αντίπαλοι είναι πάντα από την ίδια division ή όχι, το ξέρει κάποιος αυτό?

Ναι υποτίθεται οτι είναι απο την ίδια

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Quote Originally Posted by the master View Post
    ναι ρε συ οκ...

απλα η αμυνα σηκωνει τρελη βελτιωση...
    δεν διαφωνω σιγουρα μπορουν να υπαξουν βελτιωσεις και υπαρχουν σε σχεση με το 12 και μεγαλες μπορω να πω. αλλα ενα πραγμα που μπορω να κατηγορήσω την ΕΑ ειναι οτι φετος ειναι ελειπης η ενημερωση στο παιχνιδι στο πως παιζετε η αμυνα.να το γράψω καλύτερα στο φιφα 12 και 13 εκτος τα tutorial βιντεακια αμυνας αλλη ενημερωση δεν ειχε. το πως θα μαρκαρεις το πως να συγχρονιζεις την αμυνα το οτι οταν θες να τραβηξεις τον αντιπαλο να του κανεις φαουλ,το ποτε πρεπει να κανεις τακλιν. το να μην χαλας την τετραδα της αμυνα σου αλλα να ζητας συνεχεια βοηθεια απο τα χαφ μην αλλαζουμε συνεχεια με το R1 του παιχτες.. και μετα ααααα!!φταιει η εα..(εστω ενα βιβλιαρακι με οδηγιες οπως στα παλια φιφα και προ) εγω εχω παιξει αμετρητα παιχνιδια με αντιπαλο την cpu του παιχνιδιου στην αρχη για 3 με 4 σεζον πρωταθλήματος εβγαινα σχεδον απο τους τελευταιους και με ομαδες 4 με 5 αστερια...αν προσαρμοστεις στον τροπο που παιζει η cpu του παιχνιδιου ερχεσαι σε κοντρα με την iq του παιχνιδιου και πραγματικα παιζεις τρελο πρωταθλημα και χτυπας και πρωτια με μικρες βαθμολογικες διαφορες.οσο για τα online παιχνίδια εαν το status firewall ειναι open πρασινο τοτε παιζω δεν κολαει δεν εχει καθυστέρηση,εαν ειναι moderate tote εχει καποια προβληματα.

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Για το θεμα της αμυνας εχω να πω οτι σιγουρα γινονται πολλα τσαφ απο αμυντικους η διαφορα αλλα τρελα αλλα εγω τουλαχιστον οσο παιζω βελτιωνομαι και εχω φτασει σε αρκετα καλο επιπεδο δεδομενου οτι παιζω επιθετικα.Το πιο ευκολο ''κολπο'' ειναι να μην πεφτεις με φορα αλλα να προσπαθεις να μαντεψεις τις κινησεις του αντιπαλου και να κλεινεις τους χωρους ωστε να τον πνιγεις και να μην εχει τι να κανει την μπαλα...Με αυτο το σκεπτικο ειχα τρελη βελτιωση..

Bookmarks

Bookmarks