Page 67 of 91 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Σημέρα λέει.... για να δούμε γιατι τα νεύρα μου εχουν σπάσει

UPDATE (19 OCTOBER 2012):

We apologize for the recent delays in the FIFA 13 Title Update due to the discovery of a knock-on issue. WeΆre happy to announce that the update is now available on PC, and Xbox 360, and pending final testing, will roll out later today on PS3. The delay since our last announcement has allowed us to take the opportunity to address additional items found during testing and raised by the community over the last few weeks. Those items have been added to the list below.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2003985.page

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Η ιστορια εγινε για να βρουν τι αλλη ελλειψη ειχε το παιχνιδι μαλλον. Αυτα συμβαινουν οταν σε τρεχει ο αντιπαλος σου και βγαζεις τον τιτλο πριν της ωρας του.
    Ας ελπισουμε να δουμε μετα το update τον τιτλο που μας εκανε να αλλαξουμε στρατοπεδο τα τελευταια χρονια.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ^^^
    to les gia plaka, i ontos sto xbox den exi provlimata?

ine ke sta online bugs xirotero sto ps3?
    Το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στο ps3 έπαιζα μέχρι το FIFA 10. Πάντα είχε τα μικρο προβλήματά του στο online όπως πάγωματα κτλ. Δεν ήθελα να το πάρω στο 360 γιατί πίστευα ότι δε θα με βόλευε το χειριστήριο. Έτυχε και το κέρδισε σε ένα διαγωνισμό για 360 και το δοκίμασα! Και τελικά άλλαξα γνώμη απο τότε. Ο χειρισμός με βόλεψε πολύ καλύτερα και το online ήταν άψογο. Σα να παίζεις "διπλό" μαζί με το φίλο σου. Ούτε κόλληματα ούτε τίποτα. Και στο 11 και 12 και τώρα στο 13 αν και δε το έχω αγοράσει ακόμα, δεν έχω ακούσει κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρεται. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Μόλις το έβαλα και μου έβγαλε να κατεβάσω patch 1.02.

ΓΙα να δούμε...

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

ρε παιδια εμενα που δεν μου βγαζει κατι(update) μπορει να συμβαινει επειδη εχω βαλει αυτοματο ανοιγμα και κλεισιμο της κονσολας το απογευμα(για να ενημερωνονται αυτοματα τα update) και να εχει περαστει ειδη?

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/139174715
    apo ta pio wraia goal poy exw balei epipedo world class

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Ντροπη σας ρε ξεφτιλες της ΕΑ! Ωραιο update βγαλατε. Πρωτο ματς και αμεσως κολλημα στην αρενα.... Τελος το φιφα για φετος. Και μη μου πει κανεις για τη συνδεση μου, γιατι μονο στο φιφα υπαρχουν ολα αυτα.

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Εμένα μετά το update έπαιξα δύο παιχνίδια στο carear με τον pro μου και δεν μου έβγαλε καθόλου στην οθόνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκορ, ραντάρ τη μπάρα που βγάζει που φαίνεται η κούραση και η δύναμη του σουτ ούτε το indicator του παίχτη. Δεν υπήρχε τπτ δλδ στην οθόνη. Έγινε σε κανέναν άλλο?

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Δυστυχως το να φτασεις στην κορυφη ( και ελειψει αντιπαλου ) ειναι ευκολο. Το να παραμεινεις ομως.....

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Το φιφα μου θυμιζει τον ολυμπιακο στο μπασκετ που οντας πρωταθλητης ευρωπης με τον ιδιο κορμο και ενισχυμενος με περπερογλου και μαυροειδη, θα περιμενε κανεις να κανει περιπατο φετος και ανταυτου παιζει χαλια με αποκορυφωμα το σημερινο διασυρμο απο τους τουρκους.

PSN ID
    spyros_cisse

avesael εμενα μετα απο 20 ματσακια online ολα μια χαρα ουτε lag ουτε κολημα στην arena.κανε ενα restart στο ρουτερ σου..

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

re avasael se parakolou8w dw kai 800 selides, pos ginete na eisai panta me ton kalo ton logo gia to fifa pes mou pws to kaneis
    Last edited by alekos21; 20-10-2012 at 22:47.

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

nai kai egw exw thn idia aporeia...

Το πήρα πριν 2 βδομάδες αλλά δεν το άνοιξα ακόμη. Σε 30 λεπτά θα δω κι εγώ τι παίζει!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Γνώμη του παιδιού και είναι δεκτή.. Αλλά όταν κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα πλέον σημαίνει οτι μάλλον κάτι φταίει στην κονσόλα του- μοντεμ και όχι στο παιχνίδι.

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    re avasael se parakolou8w dw kai 800 selides, pos ginete na eisai panta me ton kalo ton logo gia to fifa pes mou pws to kaneis
    Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με το φετινο χαλι της ea ; Και ΟΧΙ, δεν εχει προβλημα η συνδεση μου, η κονσολα μου ή ο ρουτερ μου. Λειτουργουν αψογα με οτιδηποτε αλλο. Ειπαμε φανμποισμος μεχρι ενος σημειου παληκαρια. Για περαστε απο το επισημο φορουμ της ea και θα δειτε οτι δεν ειμαι εμπαθης ή κομπλεξικος. Απλα την κοροιδια δεν τη γουσταρω και ειδικα οταν τα σκαω χοντρα καθε χρονο για μια διασκεδαση οπως το φιφα και το χ φιφα....

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Εγω μετα το απντειτ ειμαι και παλι μια χαρα! Επισης το μανιουαλ που παιζω μου φαινεται πιο φυσικο απο πριν...! Ειδα να μπαινουν και πιο εεαλιστικα γκολ σε λιγα ματς που επαιξα! Wtf...? θα ξαναπαιξω και σημερα και θα δω...
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

PSN ID
    spyros_cisse

εγω παλι χθες επαιξα πολλα ματσακια το ευχαριστηθηκα παρα πολυ αλλα πηγα να σπασω το χειριστηριο γιατι ειχα παρα πολλααααα σουτ σε καθε αγωνα και η γα@@μενη η κολομπαλα δεν επαινε μεσα!!Η θα τα επιαναν ολα οι τερματοφυλακες η δοκαρια η αουτ..παντως το ευχαριστηθηκα!μπραβο στην ΕΑ για το φετινο αριστουργημα!τοσο online οσο και οffline!!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δεν σας αρεσουν τα λογια του avesael τωρα ε...επειδη λεει την αληθεια.Το παλικαρι ειναι αντικειμενικος αν δειτε πως κραζει κ το προ στο δικο του thread μονο που εμεις δεν φοραμε παρωπιδες, παραδεχτειτε οτι το fifa εχει προβληματα freezing κ πολλα bugs και αφηστε τις δικαιολογιες οτι ισχυουν μονο στο ps3 γιατι με ενα search στο google θα βρειτε αρκετα site που λενε για κολληματα σε ps3 κ σε xbox γιαυτο λοιπον ναι μπορει να λετε ανωτερο το fifa σε επιπεδο παιχνιδιου αλλα το παιχνιδι δεν περασε καν το επιπεδο beta testing ακουμπησε κ εφυγε κανονικα για τα ραφια

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Μερικοί έχετε τρελή πλάκα...! Έλεος..
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Bookmarks

Bookmarks