Page 64 of 91 FirstFirst ... 145460616263646566676874 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by jsrory View Post
    σήμερα μου εκανε disconnect το modem και ενω τα πήρα γιατι νόμιζα οτι έχασα οταν μπήκε μεσα πάλι στο psn network και στο fifa παω να παίξω στο seasons και μου έβγαλε οτι υπάρχει πρόβλημα με fifa pass!!!!
    και κατι άλλο,υπήρξαν φορές που έκανα pause στο season για να κάνω αλλαγές στην ομάδα και στο σύστημα και το menu ηταν απενεργοποιημένο !!
    Βγες από το παιχνίδι και ξαναμπες. Μου το έχει κάνει κι εμένα δυο φορές.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

^^^ πολύ καλό. χαχαχααχα

Εδώ βλέπετε όλοι οι pro fans πόσο μπροστά στον ρεαλισμό είναι το fifa!!!!

Member aekfc212's Avatar
    PSN ID
    aekfc212
    Name
    tony

το επαιξα παιδια σε xbox κ ψιλοαπογοητευτικα.
    το επαιξα σε εναν φιλο μου κ το ειχε στο normal.
    πηγαινανε οι παιχτες σαν ρουκετες κ δεν μπορουσες να μαρκαρεις καθολου.
    το first touch καλο αλλα υπερβολικο σε πολλες περιπτωσεις.
    το game play εχει βελτιωθει αλλα με τα παραπανω μαζι με τα τραγικα λαθη των διαιτητων
    κ την impact engine πιστευω δεν αξιζει την επενδυση προς το παρων.
    αν βγει κανενα update κ πεσει η τιμη βλεπουμε.
    κριμα γιατι ειχα ψηθει ασχημα

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΣΟ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟς ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΦΙΦΑ 13 ΜΕ ΕΝΑ 2ΩΡΟ Η 3ΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς. ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΙΔΙΟς Ο ΠΑΙΧΤΗς. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ AMYNA TAKTIKH.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Last edited by djteov; 10-10-2012 at 22:31.

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Τι συμβαινει ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος; Δεν μπορω να παιξω online με τις κουτσουρεμενες ομαδες... Ειναι bug αυτο; Εχω σβησει και ξανακατεβασει τα squads...
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

και επειδη η ΕΑ σεβεται το κοινο της το πρωτο update για τα προβληματα που παρατηρηθηκαν απο τους φανς θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα.
    λεπτομερειες: http://www.ea.com/uk/football/news/f...itle-update-02

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    και επειδη η ΕΑ σεβεται το κοινο της το πρωτο update για τα προβληματα που παρατηρηθηκαν απο τους φανς θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα.
    λεπτομερειες: http://www.ea.com/uk/football/news/f...itle-update-02
    καλα δεν το λες κ σεβασμος αυτο,αργησανε αρκετα

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Mαζι με το update θα γινει official και η εμφανηση της Napoli για οσους ενδιαφερονται.

Ερώτηση:

Έχουν αλλάξει τόσο το crossing φέτος?
    Δεν μπορώ να βγάλω καλές σέντρες, όλες πάνε στο δεύτερο δοκάρι στον παίχτη που έρχεται έξω απο την περιοχή ενώ μέσα στην περιοχή μπορεί να υπάρχουν 1 & 2 παίχτες.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Για την ταχυτητα και το αποτομο στριψιμο τιποτα ε?
    .

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Mαζι με το update θα γινει official και η εμφανηση της Napoli για οσους ενδιαφερονται.
    Eνδιαφέρομαι.. Είχα ξενερώσει προσωπικά..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by JH_03 View Post
    Ερώτηση:

Έχουν αλλάξει τόσο το crossing φέτος?
    Δεν μπορώ να βγάλω καλές σέντρες, όλες πάνε στο δεύτερο δοκάρι στον παίχτη που έρχεται έξω απο την περιοχή ενώ μέσα στην περιοχή μπορεί να υπάρχουν 1 & 2 παίχτες.
    Το ίδιο ακριβώς λέω κι εγώ και αρκετά παιδιά που μιλάω από εδώ που παίζουμε κιόλας στο πρωτάθλημα του φόρουμ.
    Εγώ αλλά και στο πρωτάθλημα παίζω με semi assisted controls οπότε μέχρι πέρυσι έλεγχα σε μεγάλο βαθμό την πορεία της σέντρας. Αλλά και μερικά παιδιά που ξέρω που παίζουν assisted μόνο, την σέντρα την βάζανε semi για τον ίδιο λόγο. Μέχρι και πέρυσι με assisted contrlos οι σέντρες βγαίνανε αλλού γι' αλλού.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και οι περισσότερες σέντρες πάνε μακριά από τον παίκτη που στοχεύεις.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Αλλά και μερικά παιδιά που ξέρω που παίζουν assisted μόνο, την σέντρα την βάζανε semi για τον ίδιο λόγο.
    H σεντρα φιλε default ειναι στο semi ακομα και γι αυτους που παιζουν assisted.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Νομίζω ότι οι επιλογές για σέντρα είναι 2, assisted ή manual, δεν υπάρχει semi...Κάνω λάθος;

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

υπαρχει και semi επιλογη!!!

Παίδες το παιχνίδι τα σπαει όπως και να χει είναι όλα τα λεφταά

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Όντως υπάρχει και semi επιλογή. Μήπως χρειάζεται να πατάς το κουμπί 2 φορές για να βγει η σέντρα στο 1ο δοκάρι;

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Το έχω βάλει σε pc εδώ και 2-3 μέρες(αξιώθηκα να το κατεβάσω),είχα πολύ λανθασμένη άποψη από το ps3.Το παιχνίδι ειλικρινά είναι απολαυστικό,σου αφήνει να κάνεις ότι θες στο γήπεδο τόσο σε πάσες όσο και σε σουτ(πολύ καλά,δεν ξέρω γιατί στο demo ήταν λίγο ξενέρωτα).Αυτό όμως που μου την έσπασε πραγματικά και δεν ξέρω αν οφείλεται στην ταχύτητα του παιχνιδιού ή σε κάτι άλλο είναι η απόκριση των αμυντικών όταν αμύνεσαι,υπερβολικά γρήγορες κινήσεις σαν να μην έχει βαρύτητα το σώμα που σε συνδυασμό με τις σπαστικές γρήγορες ντρίμπλες και κινήσεις (στυλ γιαπωνέζικο,κορεάτικο) του υπολογιστή κατάντα εκνευριστικό.Δεν βρίσκω κανένα άλλο ψεγάδι,όμως αυτό είναι αρκετά σοβαρό για μένα.Πάντως στο gameplay είναι πια πολύ μπροστά
    Έχω βάλει και το pro μόνο και μόνο αν δούμε την αντίδραση των παιχτών στην υποδοχή της μπάλας από ψηλά καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί το κάθε παιχνίδι και τι δουλειά έχει γίνει.Δεν θα επεκταθώ παραπέρα........

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Το έχω βάλει σε pc εδώ και 2-3 μέρες(αξιώθηκα να το κατεβάσω),είχα πολύ λανθασμένη άποψη από το ps3.Το παιχνίδι ειλικρινά είναι απολαυστικό,σου αφήνει να κάνεις ότι θες στο γήπεδο τόσο σε πάσες όσο και σε σουτ(πολύ καλά,δεν ξέρω γιατί στο demo ήταν λίγο ξενέρωτα).Αυτό όμως που μου την έσπασε πραγματικά και δεν ξέρω αν οφείλεται στην ταχύτητα του παιχνιδιού ή σε κάτι άλλο είναι η απόκριση των αμυντικών όταν αμύνεσαι,υπερβολικά γρήγορες κινήσεις σαν να μην έχει βαρύτητα το σώμα που σε συνδυασμό με τις σπαστικές γρήγορες ντρίμπλες και κινήσεις (στυλ γιαπωνέζικο,κορεάτικο) του υπολογιστή κατάντα εκνευριστικό.Δεν βρίσκω κανένα άλλο ψεγάδι,όμως αυτό είναι αρκετά σοβαρό για μένα.Πάντως στο gameplay είναι πια πολύ μπροστά
    Έχω βάλει και το pro μόνο και μόνο αν δούμε την αντίδραση των παιχτών στην υποδοχή της μπάλας από ψηλά καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί το κάθε παιχνίδι και τι δουλειά έχει γίνει.Δεν θα επεκταθώ παραπέρα........
    Πρωτη φορα Μενιο βλεπω να βαζεις πρωτο το fifa?

Παντως ενω το παιχνιδι πραγματικα σπερνει σε βελτιωσεις,εχει ακομα πολυ γρηγορες αντιδρασεις παιχτων και γενικα ειναι γρηγορο.
    Για μενα χανονται ολα τα πλεονεκτηματα του παιχνιδιου με αυτον τον τροπο.
    Κριμα.

Ελπιζω σε update.
    .

Bookmarks

Bookmarks