παιδια εμενα κρασαρει και κολλαει το συστημα..τουλαχιστον 6 φορες απο προχτες που το πηρα!τι συμβαινει?
Τίποτα φίλε.. Όλοι τα έχουμε αυτά τα θέματα.. Πρέπει να βγάλει patch η ΕΑ γιατί αλλιώς μας βλέπω με τις κονσόλες στα χέρια
το ματιασαμε το παιχνιδι.μια η ταχυτητα δυο το παγωμα(κανονιστε να κρασαρει τελειως η κονσολα να σας το φερουμε κολαρο εκει στην εα)στο τρια καιγεσαι...
Εμένα δεν μου κρασάρει την κονσόλα, ούτε κολλάει. Μόνο στο online κάνει αυτό το κόλλημα στην αρένα και τις γενικές μ@λ@κιούλες και κολλήματα στο online.
Offline είναι μια χαρά, αλλά εγώ επειδή γουστάρω online ξενερώνω μέχρι (ελπίζω να το κάνει) να το πατσάρει η ΕΑ.
Δεν δίνω όμως 60 ευρώ για ΑΥΤΟ το παιχνίδι όπως είναι ΤΩΡΑ...
Ελπιζω να σας γινει μαθημα φετος οσοι το αγορασατε day one να μην ξανακανετε την ιδια λαλακια του χρονου.
^ συμφωνω απολυτα.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ωραιος ο φιλος FotisGRC
παιδια δεν τον παιζει ολημερις η ΕΑ απλα εγινε τετοιος χαμος με το παιχνιδι καποια στιγμη ειχανε φτασει 800.000 παιχτες Online που ουτε η ιδια η ΕΑ δεν το περιμενε και ειναι λογικο οι servers να μην μπορουν να ανταποκριθουν!οφειλει ομως να το φτιαξει συντομα το προβλημα γιατι πολλοι εχουν αρχισει και ξενερωνουν οσο και καλο να ειναι το παιχνιδι πρεπει τα προβληματα να φτιαχτουν αμεσα!!
Σπύρο έχεις δίκιο αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό.. Τόσα εκατομμύρια παίρνουν.Ας πούμε οτι πέρυσι έκανε άνοιγμα 1 εκατ. παίχτες το παιχνίδι. Αν ήταν σωστή σαν εταιρία φέτος θα προετοιμαζόταν για παραπάνω για να είναι όλα σωστά..
Anyway, αυτό που ξέρω είναι οτι τουλάχιστον η ΕΑ σέβεται τους καταναλωτές σε ένα βαθμό και είναι σίγουρο οτι το θέμα θα λυθεί εντός του μήνα. Οπότε δεν ανησυχώ..
για εμενα προσωπικα καλυτερα προς το παρον που ειναι ετσι το Online για να ασχοληθω με το offline που περσυ με την χαλια ΑΙ το fifa12 ειχα φτασει να παιζω ολο τον χρονο μονο Online και ειχα φτασει τα 1100 παιχνιδια!
αν δωσει patch σε ενα μηνα σημαινει οτι σας εχει γραμμενους...εφοσον πουλαει τοσο πολυ πρεπει το patch να δωθει χτες...τα ιδια ισχυουν και για ολα τα παιχνιδια.
Δεν ειναι τυχαιο που η αντιπαλοι εταιρια βγαζει συνεχεια ανακοινωσεις για τα online προβληματα(ακομα και in game) κανονικα ετσι πρεπει να κανει και η ΕΑ γιατι ενταξει τα 50-60 που δινουμε δεν ειναι κ λιγα
Ρε παιδια εχει βγαλει ανακοινωση οτι γινονται τις ταδε ημερομηνιες συντηρηση στο σερβερ και λεει ποια προβληματα διορθωνονται. Οπως επισης εχουν ανακοινωσει οτι εχουν λαβει υποψη τα μηνυματα του κοσμου που αφορουν το κολλημα στην αρενα στο ονλαιν και το κοιτανε
Bookmarks