-
Advanced Member
Ti na pw den exw douleia sto grafeio mpainw na diavasw gia to fifa kai pali gia to pro diavazw. ELEOS!!!
Y.S.1 paw sto thread tou pro na diavasw gia to fifa sigoura kai ekei kapoios tha apantanei san na tou exei vrisei kapoios tin oikogenia tou kai tha poronetai giati tou thiksame to iperifano paixnidi tou.
Y.S.2 sovareftite re!!!
Y.S.3 autoi pou lene ok auta den ginontai sto fifa/pro as erthoun na mou ta kanoun, nomizw oti apla to pernoun poli sovara to thema. Afou eiste toso kaloi amfoteroi kai ta sta 2 stratopeda giati den eiste stous pagkosmious telikous tou pro/fifa.??? Rotaw egw tora...
Y.S.4 Perisi piga stin ÄÅÈ gia to tournoua fifa 2012 pou egine kai ston idio xwro ginotan kai gia to pes12. Ta paidia apo to pro epidi ginotan tin alli mera piran meros sto fifa xwris na to exoun paiksei pio prin alla itan oi kaliteroi stin elada opos mou eipan. O monadikos pou den pire meros sto fifa itan o protathlitis tou pro gia polla xronia pou exei peksei kai sto eksoteriko to 2011 sta telika (eipe oti exase apo enan kinezo). Mou ekane entiposi pou kanenas apo auta ta paidia den eixe autes tis apopseis pou diavazw edw. Antithetos elegan me to onoma tous pou iperisxiei to kathe game. Gia na teliwsw ston teliko epeksa me ena paidi poli kalos sto pro (nomizw eixe vgei 3os sto panelinio) den thimame to onoma tou alla epidi irthe apo athina kai autos kai egw to psilostisame to teleutaio match gia na mirastoume ta lefta...(klasikoi elines) tou eipa vges esi protos pou eisai apo to pro den me pirazei
Simperasma pou vghke meta apo tis sizitiseis me auta ta paidia tou pro tous opious den tous iksera alla ekei tous gnwrisa kai thimithite autoi epezan oloi pro kai egw fifa. To simperasma einai aplo!!! Pote den tha akouseis enan poli kalo paixti na tsakonete gia to pro/fifa mono oi metrioi ta kanoun auta.
piece!!!
Last edited by mouzakas; 14-09-2012 at 11:13.