Page 84 of 91 FirstFirst ... 3474808182838485868788 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

@the_master Φίλιππε σήμερα πήρες μια γεύση τι γίνεται όταν παίζεις αντίπαλος με πολύ μικρότερη ομάδα!!

Ο Khumalo έτρεχε πιο γρήγορα απο τον Messi, ο Κατσουράνης ξεφτίλιζε τον Sanchez και γενικά οι κενοί χώροι ήταν μηδαμινοί..

Στο 2ο ματς ειδικά έχασα 4 απίστευτα τετ-α-τετ και οι παίχτες μου τρέχανε σαν σκυλιά!

Είναι σπαστικό πάντως!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

οκ ισχυει...βεβαια ειχα και γω πολλες ευκαιριες και πηρα τις νικες...

αλλα ναι παιζει ρολο και η ψυχολογια

Eννοείται οτι θα έχεις ευκαιρίες! Απλά αυτό που μου τη σπάει είναι ρε φίλε έχεις messi! Δεν μπορεί εγώ με τον Σταφυλίδη να σε φτάνω!

Γενικά η ΕΑ προσπάθησε να ισορροπήσει με κάποιους τρόπους τις μικρότερες ομάδες και σε εκνευρίζει κάποιες φορές..

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

εκνευριστικες που δεν σε επαιζα μονοτερμα ? λολ

χαχαχα... Ναι!!

Πώς έχεις εσύ the masters logic!

Ετσι έχω κι εγώ the Fotis logic!

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

χαχαχαχα ε τοτε την επομενη φορα παρε ομαδα με ενα αστερι...και λεει νικας 5-0 λολ

Θα το δοκιμάσουμε κι αυτό!

Έχει γίνει κάτι εδω και 2 εβδομάδες και το online είναι απαράδεκτο.
    Φταίει οτι οι server είναι overcrowded, πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
    ¶πο division 1 έπεσα division 3 δεν γίνεται να παίξεις με τίποτα ένα σωστό παιχνίδι.
    Έχει ένα τρελό ρυθμό που καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά για να μην αναφέρω τα disconnect.
    Το αντιμετοπίζει και κανένας άλλος αύτο?

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by JH_03 View Post
    Έχει γίνει κάτι εδω και 2 εβδομάδες και το online είναι απαράδεκτο.
    Φταίει οτι οι server είναι overcrowded, πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
    ¶πο division 1 έπεσα division 3 δεν γίνεται να παίξεις με τίποτα ένα σωστό παιχνίδι.
    Έχει ένα τρελό ρυθμό που καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά για να μην αναφέρω τα disconnect.
    Το αντιμετοπίζει και κανένας άλλος αύτο?
    Εγω. Γιαυτό και το έστειλα. Απο next gen παλι φιφα.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

λοιπον θα σας πω την απιστευτη ιστορια μου στο carrer mode,,

μετα απο πολλες σεζονς (βασικα 2 λολ) χωρις κατακτηση πρωταθληματος (9η θεση , 4η θεση) ειχα βαλει σκοπο απο την αρχη της χρονιας να κατακτησω το πρωταθλημα επενδυωντας ετσι στην αγορα παικτων οπως ο Αγκουερο και ο Τσαμπι Αλονσο (και μην ξεχναμε Walcott, Blazycauski) τεσπα

4 αγωνιστικες πριν απο το τελος ειμαι στην 4η θεση, 5 βαθμους κατω απο την 1η United. Διαλυω τοτεναμ + εβερτον η γιουναιτεντ γκελαρει και 2 αγωνιστικες πριν το τελος ειμαι εχ μειωσει κατα 2 ποντους την διαφορα. νικαω την Σιτυ στην προτελευταια αγωνιστικη με 1 - 2 ΚΑΙ

ΧΑΝΕΙ Η UNITED ΑΠΟ ΤΗΝ WOLVES 2 - 0 ΚΑΙ Η CHELSEA ΑΠΟ ΤΗΝ READING 2 - 1 και φτανω 2η θεση , βασικα καπως ετσι

1. United 79
    2. Liverpool 79
    3. Chelsea 78

omg λεω και ξερετε με ποια παιζω τελευταια αγωνισικη Liverpool - Man Utd λοιπον,,, απιστευτα σεναρια , στο τελευταια σεζον του στιβιν

λοιπον,

αρχιζει το ματς δειτε την συνθεση μου

Στεκελνμπουργκ - Τζονσον, Μπαντστουμπερ, Αγκερ, Ιβανοβιτς - Τζεραρντ, Τσαμπι Αλονσο - Νταουνινγκ, Γουολκοτ - Σουαρεζ, Αγκουερο.

σεναρια

νικαει η λιβερπουλ περνει το πρωταθλημα
    νικαει η γιουναιτεντ περνει το πρωταθλημα
    ισοπαλια στο ματς και νικαει η τσελσι την σιτυ και περνουν οι μπλους το πρωταθλ.

στο 7' η united ανοιγει το σκορ,,,

με τον Welbeck. Λιγο μετα ανοιγει το σκορ η τσελσι ,,, συνεχιζει το ματς ,, ,,, και στο 38' κερδιζω πεναλντι το οποιο

ΒΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1 - 1

σκορ ημιχρονου. εν τω μεταξυ ετσι οπως ηταν το ματς το πρωταθλημα το επερνε η τσελσι ,,

βεβαια το σκορ μου αρεσε επειδη θα επρεπε να ανοιχτει και η united.

στο 2ο ημιχρονο τα δωσα ολα, απιστευτη ευκαρια του GERRARD στο 59' οπου σουταρε και απεκρουσε ο ντε χεα στελντοντας στην συνεχεια την μπαλα στο οριζοντιο δοκαρι.

στο 71' ο Σουαρεζ σουταρε απο μακρια, οριζοντιο δοκαρι!!

βεβαια και η united ειχε φασεις.. περναγε η ωρα φαινοταν οτι θα το παρει η τσελσι αφου ειχε σχεδον τελιωσει το ματς και οταν το χρονομετρο εδειχνε 90'

τα πραγματα φαινοταν τελειωμενα κ οχι μονο αυτο αλλα εκει , ο φαν περσι λογω

ultra attacking μου εφυγε τετ - α - τετ αλλα ο στεκελνμπουργκ ΕΙΠΕ ΟΧΙ και αφησε κσι την αντεπιθεση...

σε μια απιστευτη φαση ο μπεν αρφα εφυγε περνωντας ολη την γωνια γυρισε την καταλληλη στιγμη και ο Αγκουερο εκανε το 2 - 1 στο 94' σε εξαλλους πανυγηρισμουδδδς δυναντος ετσι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ , Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ φαση αλλα ο στεκελνμπουργκ προλαβε τον φαν περσι.

Τελικη βαθμολογια

1. Λιβερπουλ 82
    2. Τσελσι 81

Αποθηκευσα το γκολ του αγκουερο θα το κανω απλοουντ.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

λοολ ωραια φαση!

καλα πας με τη λιβερπουλ τη ντορτμουντ ομως την κατεστρεψες...

χχχχμ μηπως να ξακινησω και γω καριερα?

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Aguero:

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/150926225

(to paizw σε difficulty professional , οχι σε amateur......)

last Gerrard's Goal (in carrer mode) (final CL VS Barcelona, 109')

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/150928535

μααστερ αρχισε κ εσυ ρε ελεος, φοβερο mode!

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Για να μην τα λεμε στο thread του πρωταθληματος αλλα και να συμμετεχουν παιδια που απλα παιζουν φιφα ποια ειναι η γνωμη σας για την αισθητη βελτιωση της μικρης ομαδας κοντρα σε μια μεγαλυτερη?Τι εννοω,παιζεις πχ Αρσεναλ - Πορτο κανεις 3 δοκαρια,5 τετ α τετ που τα βγαζει ολα ο τερμας και αλλες τοσες καλες κλασσικες ευκαιριες με αποτελεσμα 0-2 απο 2 αντεπιθεσεις.Το παθα και για αυτο το αναφερω.Με την Μπαρτσα που επαιξα στο πρωτο πρωταθλημα η αμυνα ηταν σκορπια για να φας γκολ οπως και να χει ενω ο Valdes με αναγκασε να βαλω τον Pinto την μορφη πολλες φορες...Για τον messi δεν το συζηταω,ξενερωσα την ζωη μου..Σε καθε ενας με εναν που βγαινα 90% με εκοβαν πολυ ευκολα αμυντικοι οχι καλοι οτι να ναι με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να παιξω ανοιγωντας την μπαλα για να περναω.Τωρα με την Αρσεναλ ειχα το εξης θεμα.Επαιζα με CSSKA που τα σεντερ μπακ της ειναι 2μετρα και παναργα και μου προλαβαιναν τον Walcott για πλακα και γενικα εβλεπα την ομαδα σαν μια ταχυτητα πιο κατω ενω της Csska ετρεχαν οι μαυροι σαν διαολοι και δεν τους προλαβαινα φυσικα.Η ΕΑ το χει μαμησει το θεμα δυστυχως και λεμε καθε περσι και καλυτερα εδω και 2 χρονια.Αν ηταν ας αλλαζε μονο τις εμφανισεις να μην ειχε 500 ομαδες μεσα..Γνωμες?

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Αν ηταν ας αλλαζε μονο τις εμφανισεις να μην ειχε 500 ομαδες μεσα..Γνωμες?
    H πιο σωστή πρόταση που έχω διαβάσει εδώ και καιρό!! Απλά δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των παιχτών!

Παίρνει προχθές ο Φίλιππος Barcelona και έχω ΠΑΟΚ. Οι αμυντικοί μου άψογοι, ο Κατσουράνης σβήνει τον Messi,κανένας κενός διάδρομος και να βγαίνω συνέχεια τετ α τετ. Eλεος!

Θυμάμαι στο προηγούμενο πρωτάθλημα έχει ο Marcojohn Dortmund ( τέρατα CB) και τον κερδίζω με 2 κεφαλιές απο κόρνερ του Arshavin!! Ρε πούστη 1,5 μέτρο είσαι, πως παίρνεις κεφαλιές!

Γενικά είναι εκνευριστικό για αυτόν που έχει την δυνατή ομάδα..

Γι'αυτό πιστεύω οτι το καλύτερο πρωτάθλημα που κάναμε ήταν αυτό με τις μεσαίες ομάδες.

Πάντως χαίρομαι που το έχει παρατηρήσει και άλλος γιατί νόμιζα είμαι μόνος μου!

Μερικές φορές βγάζει μάτια ρε παιδί μου.. Έχει η άλλη ομάδα 1,5 αστέρι κάτω απο την δική σου π.χ. και δεν περνάει η μπάλα με τίποτα!

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

ektos apo ola auta pou anaferate me apoluto dikio to mono statistiko pou kanei thn diafora sto paixnidi einai h taxutita ta alla ola apla uparxoun xoris kanenan rolo gia to provlima me tis mikres omades to exoun anaferei polles fores kai sto forum ths EA genika ta statistika tou kathe paixth den metrane

Advanced Member kippy18's Avatar
    PSN ID
    mikey1878osfp
    Name
    mixalis

σχετικα με το θεμα επαιζα με εναν φιλο ματς απο npower chapmioship και πραγματικα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο απο το να παιζεις με μεγαλες ομαδες... εκει μπορεις να δεις και την διαφορα των παιχτων!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Ολοι εσεις οι παραπανω γιατι δεν παραδεχεστε την αληθεια;

Οτι ειστε ΑΣΧΕΤΟΙ...!!!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

εμενα παντως σε σχεση με περσι μου αρεσει πολυ περισσοτερο το offline mode.
    Η AI εχει βελτιωθει παρα πολυ και το offline ειναι για πολυ καψιμο.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Θυμάμαι στο προηγούμενο πρωτάθλημα έχει ο Marcojohn Dortmund ( τέρατα CB) και τον κερδίζω με 2 κεφαλιές απο κόρνερ του Arshavin!! Ρε πούστη 1,5 μέτρο είσαι, πως παίρνεις κεφαλιές!
    Όχι και 1,5 μέτρο ο Αρσάβιν ρε φιλαράκι... 1.73 είναι και γεροδεμένος, την έχει την κεφαλιά.
    Δεν αλλάζει αυτό βέβαια την γενικότερη λογική του Fifa 13 , αλλά έτσι για την ιστορία το σημειώνω.

Bookmarks

Bookmarks