Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
^^^ πολύ καλό. χαχαχααχα
Εδώ βλέπετε όλοι οι pro fans πόσο μπροστά στον ρεαλισμό είναι το fifa!!!!
το επαιξα παιδια σε xbox κ ψιλοαπογοητευτικα.
το επαιξα σε εναν φιλο μου κ το ειχε στο normal.
πηγαινανε οι παιχτες σαν ρουκετες κ δεν μπορουσες να μαρκαρεις καθολου.
το first touch καλο αλλα υπερβολικο σε πολλες περιπτωσεις.
το game play εχει βελτιωθει αλλα με τα παραπανω μαζι με τα τραγικα λαθη των διαιτητων
κ την impact engine πιστευω δεν αξιζει την επενδυση προς το παρων.
αν βγει κανενα update κ πεσει η τιμη βλεπουμε.
κριμα γιατι ειχα ψηθει ασχημα
ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΣΟ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟς ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΦΙΦΑ 13 ΜΕ ΕΝΑ 2ΩΡΟ Η 3ΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς. ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΙΔΙΟς Ο ΠΑΙΧΤΗς. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ AMYNA TAKTIKH.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Last edited by djteov; 10-10-2012 at 22:31.
Τι συμβαινει ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος; Δεν μπορω να παιξω online με τις κουτσουρεμενες ομαδες... Ειναι bug αυτο; Εχω σβησει και ξανακατεβασει τα squads...
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
και επειδη η ΕΑ σεβεται το κοινο της το πρωτο update για τα προβληματα που παρατηρηθηκαν απο τους φανς θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα.
λεπτομερειες: http://www.ea.com/uk/football/news/f...itle-update-02
Mαζι με το update θα γινει official και η εμφανηση της Napoli για οσους ενδιαφερονται.
Ερώτηση:
Έχουν αλλάξει τόσο το crossing φέτος?
Δεν μπορώ να βγάλω καλές σέντρες, όλες πάνε στο δεύτερο δοκάρι στον παίχτη που έρχεται έξω απο την περιοχή ενώ μέσα στην περιοχή μπορεί να υπάρχουν 1 & 2 παίχτες.
Για την ταχυτητα και το αποτομο στριψιμο τιποτα ε?
.
Το ίδιο ακριβώς λέω κι εγώ και αρκετά παιδιά που μιλάω από εδώ που παίζουμε κιόλας στο πρωτάθλημα του φόρουμ.
Εγώ αλλά και στο πρωτάθλημα παίζω με semi assisted controls οπότε μέχρι πέρυσι έλεγχα σε μεγάλο βαθμό την πορεία της σέντρας. Αλλά και μερικά παιδιά που ξέρω που παίζουν assisted μόνο, την σέντρα την βάζανε semi για τον ίδιο λόγο. Μέχρι και πέρυσι με assisted contrlos οι σέντρες βγαίνανε αλλού γι' αλλού.
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και οι περισσότερες σέντρες πάνε μακριά από τον παίκτη που στοχεύεις.
Νομίζω ότι οι επιλογές για σέντρα είναι 2, assisted ή manual, δεν υπάρχει semi...Κάνω λάθος;
υπαρχει και semi επιλογη!!!
Όντως υπάρχει και semi επιλογή. Μήπως χρειάζεται να πατάς το κουμπί 2 φορές για να βγει η σέντρα στο 1ο δοκάρι;
Το έχω βάλει σε pc εδώ και 2-3 μέρες(αξιώθηκα να το κατεβάσω),είχα πολύ λανθασμένη άποψη από το ps3.Το παιχνίδι ειλικρινά είναι απολαυστικό,σου αφήνει να κάνεις ότι θες στο γήπεδο τόσο σε πάσες όσο και σε σουτ(πολύ καλά,δεν ξέρω γιατί στο demo ήταν λίγο ξενέρωτα).Αυτό όμως που μου την έσπασε πραγματικά και δεν ξέρω αν οφείλεται στην ταχύτητα του παιχνιδιού ή σε κάτι άλλο είναι η απόκριση των αμυντικών όταν αμύνεσαι,υπερβολικά γρήγορες κινήσεις σαν να μην έχει βαρύτητα το σώμα που σε συνδυασμό με τις σπαστικές γρήγορες ντρίμπλες και κινήσεις (στυλ γιαπωνέζικο,κορεάτικο) του υπολογιστή κατάντα εκνευριστικό.Δεν βρίσκω κανένα άλλο ψεγάδι,όμως αυτό είναι αρκετά σοβαρό για μένα.Πάντως στο gameplay είναι πια πολύ μπροστά
Έχω βάλει και το pro μόνο και μόνο αν δούμε την αντίδραση των παιχτών στην υποδοχή της μπάλας από ψηλά καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί το κάθε παιχνίδι και τι δουλειά έχει γίνει.Δεν θα επεκταθώ παραπέρα........
Πρωτη φορα Μενιο βλεπω να βαζεις πρωτο το fifa?
Παντως ενω το παιχνιδι πραγματικα σπερνει σε βελτιωσεις,εχει ακομα πολυ γρηγορες αντιδρασεις παιχτων και γενικα ειναι γρηγορο.
Για μενα χανονται ολα τα πλεονεκτηματα του παιχνιδιου με αυτον τον τροπο.
Κριμα.
Ελπιζω σε update.
.
Bookmarks