ευχαριστω, το βρηκα..
Ωραίος!!
Παίζω με έναν τύπο, έχει dortmund και έχω Lyon.
Mου βάζει 2 γκολ μέχρι το 7'.
Τσατίστηκα απίστευτα και ήμουν έτοιμος να το κλείσω.. Παίζω μέχρι το 45' και δεν μπορώ με τίποτα να βάλω γκολ.
Μου δίνει πέναλτυ, το στέλνω αουτ! βάζω γκολ στο 55', μου δίνει κι άλλο πέναλτυ, το βάζω και με 3ο πέναλτυ κάνω το 2-3!!!
Τα είδε όλα ο τύπος! Αφου μέχρι και μήνυμα μου έστειλε.. "Great loser"
Του στέλνω, "i'm not the loser, check the score! U mad bro??"
εμενα παλαιοτερα οταν μου στελνανε μηνυματα(τωρα τους στελνω μονο εγω γιατι εχω βαλει block σε μηνυματα που δεν ειναι φιλοι μου)που λετε το κλασικο που στελνω οταν κανουν μαλακιες μωλης χασουν τους γραφω "don't cry little girl i fuck you and i like it" η το αλλο "bye bye dead meat" φυσικα αυτα εστελνα οταν με βριζανε..
εγω δεν στελνω τπτ!
να ροτησω λετε να κανουν την προσφορα οπως περσι τα Χριστουγεννα (η EA) που το κατεβασε στα 30 - 35Ε (δεν θυμαμαι ακριβως)?
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
spiro otan vazeis block oi aloi katalavenoun oti exis valei block i stelnoun kanonika minima k apla den su erxete pote?
κοστα δεν το καταλαβενουν το βλεπουν οταν πανε να σου στηλουν και τους λεει οτι ο αλλος εχει βαλει block!
messi 10
Ειχα ρωτησει και εγω νωριτερα για αυτο και μου ειπαν οτι μπορει φετος να μην κατεβασουν την τιμη επειδη εκλεισε η ea hellas..
Κατέβασε ένα update.. Ξέρει κανείς τι είναι? Διορθώσανε τίποτα?
σας εχει τύχει να παίζεται seasons και να μην μπορείτε να κανετε αλλαγές με pause ??? να ειναι ολο το menu δλδ ανενεργό....μου τυχαίνει για 4-5 φορά και πάντα χάνω απ αυτα τα αρ@#$%@ ..επίσης στέλνω μηνυμα οταν τελειώνει ο αγώνας στον αντίπαλο και δεν απάντησε κανεις !!! bug??/
Αυτό με το pause μου έτυχε μια φορά..
Όσο για το μήνυμα μπορεί απλά να μην γούσταρε να απαντήσει!
Εγω παντως αυτο με το pause δν το εχω παθει ποτε μου..
Παιδια εγω σημερα που επαιζα seasons εβαλα γκολ στο 90 και εκανα το 2-1 υπερ μου και πριν την σεντρα ο αντιπαλος βγηκε και δεν μετρησε καθολου ο αγωνας!
Πως γινεται αυτο?
1) Για το παληκάρι που έδειξε τη photo. Αγόρι μου, αμα σου δείξω photos θα φρίξεις. Με 35 τελικές εγώ 70-30 κατοχή και να χάνω με 0-4 από τον τυπάκο που είχε 4/4.....
2) Αυτό με το pause και τη μη δυνατότητα αλλαγών, μου το έχει κάνει 3 φορές ως τώρα.
3) Σε 5-6 ματς που όλα πήγαιναν τέλεια, στο τέλος μόλις έβαζα νικητήριο γκολ ή ισοφάριζα, εντελώς "τυχαία" με πέταγε έξω και δεν μέτραγε το ματς...
Αν ενδιαφερεται κανεις για pro club με καλη παρεα
http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=30317
OXI αλλα Greeklish
επιτελους platinum.μου βγαλε τη ψυχη το in form trophy αν και δε τα κυνηγαω γενικα.
καλη χρονια γενικα...ηδη 1 division 1 πρωταθλημα σε online seasons ενα premium online cup και 2 πρωταθληματα σε online FUT season division 1.και ολα τα promotion με title won και στα 2 mode.
Ωραιος!!
Εγω seasons θα ειχα φτασει αρκετα ψηλα αλλα συνεχεια παρουσιαζει προβληματα και ειναι πολυ δυσκολο να ανεβω!!
ρε παιδια ενα κουλο που εχω δει στο Online τωρα τελευταια..παιζω Online Και απο μονο του μου αλλαζει το attacking σε defending και γενικα μου αλλαζουν οι τακτικες μες τον αγωνα χωρης να της πειραζω εγω απο τον σταυρο!και αυτο γινεται συνεχεια!
Bookmarks