-
Advanced Member
οι 11αδες μονο σε μενα βγαινουν οπως ναναι;Στα ματς της βδομαδας τα συστηματα και οι 11αδες ειναι οπως υποτίθεται θα παιζαν οι ομαδες;η ωρα και οι συνθηκες αγωνα γιατι βγαινουν οπως ναναι;
-
Member
φιλε easybizi σε μενα ειναι ολα κανονικα.. δν εχω δει ποτε αυτο το προβλημα που αναφερεις
-
-
Member
Παίδες, όταν σκοράρω .. οι παίχτες πανηγυρίζουν και η κάμεραωέχει μακρινό πλάνο. Αυτό αλλάζει ή έτσι είναι στο παιχνίδι;
Sent from my iPad2 using Tapatalk
-
-
ναι νομιζω,,, η καμερα συνηθως δε ζουμαρει πανω τους...
-
-
Member
Μεγάλη μαλακία!
Sent from my iPad2 using Tapatalk
-
-
-
-
-
-
*προσοχη το ποστ αυτο περιεχει -censored- βρισιδια*
ΕΑ μας εχεις @#$% κανονικα,$#@ τη τρελα μου $#@
ενα ματσακι θελω να παιξω και πρεπει να κολαει το πσ3 3 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
$#@το σπιτι σας πραγματικα με εχετε νευριασει οσο δε παει αλλο!!!!!!!!!!!!!!!
αντε πια &%@#$# 50 ευρω εδωσα και για να παιξω ενα ονλινε πρεπει πρωτα να κολησει 100 φορες σεβαστητε λιγο τους πελατες σας ξεφτιλες ντροπη σας
τελος ΤΕΛΟΣ $#@
Last edited by Avenger_Seraphim; 07-11-2012 at 12:56.
-
-
Δίκιο έχεις... Εγώ δεν παίζω online μέχρι να βγει το patch. Για το καλό της ψυχικής μου υγείας και της σωματικής ακεραιότητας όσων είναι γύρω μου..
http://www.enternity.gr/Article/%CE%...-13/12715.html
-
-
Μετά από καιρό είπα να παίξω online στα seasons να ανέβουμε καμιά κατηγορία.
Ένα ματς καλό και στο 2ο πάλι freeze στην arena. Ξανά μανά quit και από την αρχή.
Απαράδεκτο φέτος το παιχνίδι....
Με ξενερώνει αφάνταστα κιόλας ότι σε online δεν μπορώ να διαλέξω αρκετές ομάδες, τουλάχιστον μία στις τρείς, επειδή λέιπουν από την εντεκάδα τους ορισμένοι παίκτες (είναι κενές οι θέσεις). πχ. στην Man Utd λείπουν 3 παίκτες και ο Ρούνι είναι στο τέρμα. Και αν πάω να κάνω edit την εντακάδα μέσω team management τι γίνεται? freeze ξανά.
Του συνβαίνει κανενός αυτό?
-
-
Και σε μένα τα ίδια.. Περιμένουμε το patch και θέλω να πιστεύω οτι 99% θα λυθούν τα θέματα.
-
-
Member
gianni kai ego to patheno auto . ego exo kai kati allo . sto h2h season otan psaxno antipalo k ton vrei anti na me valei stin arena mu vgazi mavri othoni san freeze k vgeni mono me restart to ps3 . to patheni kanis?
-
-
ναι ναι χθες το επαθα δυο φορες...σημερα οχι...
οτι να ναι παιδια
-
-
Member
έβαλα hdmi καλωδιο και πήγα να παίξω seasons .... κόλαγε συνέχεια και νόμιζα φταίνε οι ρυθμίσεις μου....τώρα είδα τι συμβαίνει .!!!!
πέρσι πήρα ps3 γιατί μου ειχαν σπάσει τα νεύρα με αποσυνδέσεις στο pc στο fifa11 ,που να ξέρα οτι θα ξαναζήσω τετοιες στιγμες στο ps3....
το patch ποτε βγαίνει???
-
-
υπαρχει λυση να παιζετε πρωι ...8 η ωρα,,,
ειναι λιγα ατομα μεσα, επαιξα 4 συνεχομενα χωρις κανενα προβλημα, θαυμα!
-
-
Advanced Member
Egw paizw mono ultimate team kai den exw kanena provlima opo otan kikloforise to game ola teleia
-
-
Advanced Member
egw paizw seasons kai den exw kanena problima apo auta pou anaferate, ektos apo thn arxi otan vgike pou mou kolouse sthn arena kamia fora
-
-
Μόλις μου ζήτησε να κατεβάσω patch 1.03 μεγέθους 61 MB.
¶ντε να δούμε....
-
-
Member
ekana to update alla de vlepo kati kalitero .pigame na pexoume 1 club match kai kolisame stin arena . 2- 3 fores me aposindesan k oi ea servers, nevriasa kai vgika
-
-
αναρωτιεμαι αν φτιαχνουν κατι αυτα που βγαζουν ή το κανουν επιτηδες για να μας σπασουν τα νευρα...
ea και online ειναι δυο πραγματα που ποτε δεν θα ταιριαξουν,,,
-