Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 53

Thread: Elders Scrolls Online - MMO

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default Elders Scrolls Online - MMO

Ω ναι... απο οτι φαινεται ανακοινωθηκε επισημα ενα απο τα μεγαλυτερα lore ολων των εποχων σε ΜΜΟ παιχνιδι... Δεν ξερουμε τι ακριβως σκοπευει να φερει στο τραπεΙ η Bethesda αλλα το σιγουρο ειναι οτι ενα ταδε ενδιαφερον υπαρχει....

Το αφηνω εδω μιας και πλατφορμες δεν εχουν επισημα ανακοινωθει αλλα θεωρω βεβαιο οτι θα κυκλοφορησει και σε κονσολες πιθανοτατα νεας γενιας κιολας...οποτε οταν μαθουμε περισσοτερα θα μεταφερθει στο αναλογο θρεντ.

http://www.nowgamer.com/columns/nowg...nt_to_see.html

Παντως οτι προβλεπεται να πεσει μεγαλο καψιμο ειναι σιγουρο και αν σε κατι βγαζω το καπελο (ακομα....) στην Bethesda ειναι οτι ξερει να φτιαχνει απιστευτους κοσμους. Απο την αλλη ειναι οι χειροτεροι dfevelopers ever οσον αφορα το PS3 και τα απειρα bugs... ε ρε γλεντια που θα κανουμε οταν βγει λολ...
    Last edited by Valkyre; 03-05-2012 at 21:49.

Α τι ωραια, ενα ακομα ΜΜΟ
    Στην αρχη βλεποντας μονο το περιοδικο, νομιζα οτι θα ειχαμε καποιο μεγαλο DLC για το Skyrim.

Τοση μεγαλη ειναι η αγορα πια του συγκεκριμενου ειδους παιχνιδιου που κυκλοφορουν συνεχεια τετοια ??
    Οσο καλο κι αν ειναι αναποφεκτα θα ακολουθησει τη λογικη των ΜΜΟ. Μηνιαια συνδρομη εκτος απο την αγορα του παιχνιδιου η και καλα free to play , αγοραζοντας στη συνεχεια οτιδηποτε αλλο με πραγματικα χρηματα. Να μη πω για τον χρονο που πρεπει να ξοδεψεις αν δεν θες να εισαι με νεροπιστολο

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Tελικα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια σε αυτη τη βιομηχανια, ολες οι consistent φημες στο τελος επιβεβαιωνονται.
    Pass απο μενα εκτος αν αρχισω να ασχολουμαι με ΜΜΟ στα 28 μου, χλωμοτατο...

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Η επίσημη ανακοίνωση λέει για pc και mac πάντως.

Σχετικά με το σενάριο, η περίοδος που είπαν πως θα διαδραματίζεται το παιχνίδι δεν έχει σκιαγραφηθεί από κάποια ingame αναφορά (γύρω στο 2E730 - το skyrm διαδραματίζεται περι τα 4E200 ), οπότε προσωπικά δεν περιμένω και πολλά. Ήδη έχω ξενερώσει με το πρώτο hint (ένας θεός θέλει να πάρει το domain άλλου θεού, αν τα λόγια του mankar camoran στο oblivion ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα) ενώ αν αυτό δεν ισχύει, τι το κάνει διαφορετικό από το obli;

Όπως και να'χει trailer και μετά άποψη.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ποτε δεν μ' αρεσε η λογικη των MMO, περα απο την συνδρομη δλδ (λολ, σιγα μην πληρωνω καθε μηνα για να παιξω ενα παιχνιδι), το να εχεις ενα παικτη και απλα να σκοτωνεις αλλους ειτε παικτες στο pvp, ειτε npc's, και να περνεις xp κ.τ.λ. δεν μ' αρεσε ποτε. Στα λιγα MMO που εχω παιξει τα ωραια περιβαλλοντα ειναι ανυπαρκτα (βασικο feature για μενα των Elder Scrolls), το Lore παει περιπτατο, και γενικοτερα βασιζονται στο ''ανεβαζω lvl, ανεβαζω κι αλλο lvl, μεχρι το lvl cup, που θα εχω γινει παντοδυναμος''.

Αν το δωσουν free (free = χωρις συνδρομη ΚΑΙ τζαμπα αγορα - αλα DC Universe) μετα απο μηνες, κατι θα γινει.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Θα ειναι πρωτου προσωπου?Αν ναι , μπορει και να το δοκιμαζα.Σαν ανακοινωση παντως μου ειναι ψιλο-αδιαφορη.Μακαρι να βγαινει και κανονικο elder scrolls και να μην επικεντρωθουν σε online τωρα.Θα καταστρεψουν αλλη μια σειρα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

Βασικα δυστυχως για εμενα τα ΜΜΟ δεν τα θεωρω RPG. Ή μαλλον για να το πω πιο σωστα, σαν gameplay ειναι RPG, αλλα επι της ουσιας σαν story-progression-decision making, μονο Role Playing Game δεν ειναι.

Ειναι στην ουσια ενας κοσμος, με ενα Lore εκατονταδες quests που βασιζονται σε αυτο το Lore και στην ουσια καμμια ουσιαστικη προοδο στην ιστορια και εξελιξη του κοσμου μεχρι να ερθουν καποια expansions που υποτιθεται ξαφνικα γινεται ενα event Που αλλαζει τον κοσμο.

Ε αυτο δεν λεγεται RPG.... που καθεται ο αλλος και farm-αρει τα end game instances ξανα και ξανα...

ΜΜΟ=lootwhoring και τιποτα αλλο πραγματικα. Καψιμο για μερικα στατιστικα και ωραια skins οπλων.

Ακομα περιμενω ενα MMO που εγω σαν παιχτης πραγματικα θα μπορεσω να αλλαξω τον κοσμο με καποιον ουσιαστικο τροπο και οχι απλα να μου γραφει ενα quest log συγχαρητηρια τα καταφερες. Θεωρω δε εντελως γελοιο που συνηθως το μαρκετινγκ τετοιων ΜΜΟ σου λεει οτι και καλα εσυ ελενγχεις τις τυχες του κοσμου και αλλες τετοιες αηδιες...

Παιχνιδι στο οποιο εχω 0 impact στο ουσιαστικο στορυ του και το lore του δεν μου λεει κατι. Καταλαβαινω την δυσκολια του να γινει κατι τετοιο σε τετοιας φυσης παιχνιδι, But still this is not a role playing game. Ομως για ολα υπαρχει πρωτη φορα και ισως η Bethesda να εχει βρει τροπο ο παιχτης να εχει ουσιαστικο Impact στο στορυ και τον κοσμο.... we will see.
    Last edited by Valkyre; 04-05-2012 at 11:04.

Name
    Δημήτρης

By the way ... πρωτες εικονες:

Και ολο το feature του Game Informer scanned (spoiler because it is huge!):

Spoiler!

Αν μη τι αλλο τα γραφικα οπως το περιμενα, για ΜΜΟ ειναι εκπληκτικα.

PSN ID
    MajereMP44

Δεν δειχνει να ειναι πρωτου προσωπου.Κριμα γιατι θα το ξεχωριζε απο τα υπολοιπα (περα απο τον κοσμο του TES) κατα την γνωμη μου...
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Ναι αλλα το οτι ειναι 3rd person σημαινει ταυτοχρονα οτι εχει ελπιδες να εχει επιτελους ενα σοβαρο συστημα μαχης και οχι αυτο το χρατσα χρουτσα που ειχαν το oblivion-skyrim (κακα τα ψεματα!)

PSN ID
    MajereMP44

Θα χασει απο την ατμοσφαιρα του ομως.Ας πουμε κάνεις μαχη με δρακο σε πρωτο προσωπο και σου ριχνει φωτια και κυριολεκτικα τυφλωνεσαι και δεν μπορεις να δεις ουτε στο μισο μετρο!Πραγμα εντυπωσιακο!Θα ηθελα και αυτο το ξεχωριστο που εχει ρε γμτ.
    PS4

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

17 ευρο ανα μηνα...yeahhhhh

DIABLO 3 IS COMING! PREORDERED ALREADY!

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Εχει ανακοινωθει και για τις νεες κονσολες πλεον - Spring 2014

http://www.elderscrollsonline.com/en...meplay-trailer

PC gameplay footage απο την Quake-Con 2013

http://uk.ign.com/videos/2013/08/02/...-quakecon-2013

Νομιζω οτι πρεπει να μεταφερθει στην κατηγορια PS4 games

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Τι γινεται μονο εγω ενδιαφερομαι για το παιχνιδι????

4 Απριλίου 2014 για PC
    Ιουνιο 2014 για PS4 / X1

http://elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2013/12/11/eso-release-plans-announced

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Καλημέρα, το παιχνίδι μας τράβηξε την προσοχή εμένα και της παλιάς clan που παίζαμε mmos kai 4/4 ξεκινάμε κανονικά όποιος ενδιαφέρεται να μπει μου λέει, γενικότερα όλοι είμαστε 28+ σε ηλικίες, και πολύ competitive σε ότι παιχνίδι mmo έχουμε παίξει. ( τελευταίο που είχαμε παίξει όλοι μαζί ήταν το AION που ήμασταν 1ο clan σε rank στον server ).

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Mεταφερθηκε στο section του ps4.

PSN ID
    dlevel

είναι και για PC ( βασικά την PC έκδοση θα παίξω και εγώ )

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Από αυτά που είδα σε video και από εντυπώσεις άλλων από τη beta δεν νομίζω ότι θα ενδιαφερθεί πολύς κόσμος.
    Τα Elder Scrolls είναι single player παιχνίδια για μένα.
    Επίσης με το συνδρομητικό μοντέλο το βλέπω να πατώνει. Όπως έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα του ps blog του δίνω 6 μήνες πριν γίνει F2P!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Έχω ένα invite για την beta στο pc, αν το θέλει κανείς ας πει να του το δώσω
    Last edited by Snk; 27-02-2014 at 07:29.

PSN ID
    dlevel

μπαίνω και εγώ στη Beta αύριο μεσημέρι, όποιος το δει το game να έχει υπόψιν του οτι το leveling είναι αρκετά γραμμικό ( οσο κάνεις να πάς 0-10 τόσο θα κάνεις να πας 30-40 περίπου ) και επίσης οτι μετα το 10 lvl στην ουσία αρχίζει το game ( pvp Κλπ. )

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks