Results 1 to 20 of 282

Thread: Τhe Evil Within

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Φίλε ότι είχα να πω το είπα από την αρχή. Μη το κάνω περισσότερο σούπα το θέμα.
    Σου είπα το δικό μου σκεπτικό για τα παιχνίδια. Και γω έχω αγοράσει τίτλους που καλύτερα να μη το είχα κάνει,
    δε θεωρώ πως κατέχω όμως ούτε την απόλυτη αλήθεια ούτε και πως τα δικά μου κριτήρια είναι ψηλότερα άλλων.

Επίσης, ας μη θεωρούμε σωστή και τη λογική της κριτικής (απαξίωσης - απόρριψης) για κάτι το οποίο δεν έχουμε δοκιμάσει με τα ίδια μας τα μάτια και χέρια (και βέβαια δε μπορούμε να αγοράζουμε όλα τα παιχνίδια),
    αλλά σε αυτή τη περίπτωση ας κρατήσουμε και μια πισινή σχετικά με την αρχική μας άποψη είτε θετική είτε αρνητική και
    μιλάω για περιπτώσεις τίτλων που παίρνουν από αρκετά υψηλές μέχρι μέτριες κριτικές.

Και τέλος για να καταλάβω... Είναι ρηχό να πιστεύω πως υπάρχει μια τάση εμμονής για τα γραφικά;
    Μιλάς γενικά ή μιλάς για τον εαυτό σου; Διότι αν μιλάς για τη γενικότερη κατάσταση είναι υπερβέβαιο η υστερία που επικρατεί σχετικά με το θέμα graphics.
    Αν το θέτεις επί προσωπικού σαν Valkyre δε με ενδιαφέρει καν φίλε μου. Δεν απευθύνομαι σε σένα σου λέω από την αρχή.

Βαρέθηκα κομμάτι...

Μπορείς να απαντήσεις όπως πιστεύεις...
    Να ανταπαντήσω δε θα γίνει.

Θα ξαναγράψω στο σχετικό νήμα όταν έχω να γράψω κάτι σχετικό με το παιχνίδι.

Last edited by Error Flynn; 16-10-2014 at 15:44.

Bookmarks

Bookmarks