εδω και λιγες μερες με πεταει εξω αρκετες φορες κατα την διαρκεια on line παιχνιδιου.συμβαινει μονο σε εμενα η και σε αλλους?
εδω και λιγες μερες με πεταει εξω αρκετες φορες κατα την διαρκεια on line παιχνιδιου.συμβαινει μονο σε εμενα η και σε αλλους?
wtf???ακυρο εντελως χερω πολυ ετσι μπαινουν αρκετα κορνερ αλλα και ο manual τροπος δεν παει πισω
Εγω να ρωτησω κατι δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθη,αγοραζω το προ απο το 2011 εχω δηλαδη το 11 ,12 ,13 προ,και η απορια μου ειναι η εξης.
Ειναι φυσιολογικο οταν κανεις σουτ για γκολ και παει δοκαρι η αποκρουσει την μπαλα ο τερματοφυλακας και σου ξαναρθει η μπαλα στα ποδια να πας να σουταρεις η πασα και να σε βγαζει οφσαιντ?.Απ οτι ξερω οταν ερθει απο αποκρουσει η απο δοκαρι τερματος η μπαλα δεν ειναι οφσαιντ ο παικτης που παει να βαλει γκολ ,ετσι τουλαχιστον ξερω απο το αληθινο ποδοσφαιρο.Λεω κατι λαθος? η ειναι κατι που δεν διορθωνεται? πιστευω να το ειπα οσο απλα μπορεσα για να το καταλαβετε,ειναι πολυ σπαστικο αν ειναι οντως λαθος.Αυτο το εχω δει σε ολα μου τα προ.Ευχαριστω.
Last edited by teza; 11-05-2013 at 20:28.
Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι οτι το pro έχει κάποιους παλιούς κανόνες στα offside. Κάποιοι κανόνες έχουν αλλάξει πλέον αλλά οι Ιάπωνες δεν έχουν δώσει σημασία μάλλον.
Υπαρχει αυτος ο κανονας ρε παιδια.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Δεν απευθυνομουν μονο σε σενα Φωτη αλλα και στον φιλο που εκανε την ερωτηση
Απλα οταν το πες ηταν σαν να εβαζες και αυτον τον κανονα μεσα.
τεσπα αν και το προ δεν θυμάμαι να εχςι παλιους κανονες ισως οτι δεν εχει 5 διαιτητες?
Δεν θυμαμαι κατι αλλο
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Οχι δεν εννοώ αυτό..
Ας πούμε παλιά οταν ο παιχτης ηταν offside και του πετούσαν την μπαλιά, ακόμα και πριν ακουμπήσει την μπάλα σήκωνε σημαιάκι ο επόπτης. Πλέον, πρέπει να ακουμπήσεις την μπάλα για να σφυριξει offside. Στο Pro ισχύει το παλιό. Βγάζεις την μπαλιά και σηκώνει αμέσως offside, ενώ θα μπορούσε να την πάρει άλλος παίχτης σου που έρχεται απο κανονική θέση.
Καταλαβα και θα ελεγα μηπως ειναι καιρος να το φτιαξουνε??? ελεγα εγω!!! Σας ευχαριστω παντως.![]()
Καλησπέρα και παλι θα ήθελα να ρωτήσω έκανα φορμάτ το ps3 και βάζοντας το pro 13 μου βρίσκει κανονικά τα updates αλλά μου κατεβάζη και κανει install μόνο το copa libertadores και γράφει update δίπλα,δηλαδή έχω 2 libertadores μόνο αυτό όπως και πριν format ολα οκ δηλαδή.Τα υπόλοιπα updates ενώ είναι στην λίστα του μενού πληροφορίες αν δεν κάνω λάθος τα βρίσκει,δηλαδή πατώντας γία εγκατάσταση απλά δεν κανει τίποτε περνάει δηλαδή και απο τα 5 update το μενού πατώντας ok αλλά δεν μου τα εγκαθιστά.Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό τι λύση υπάρχει.Ελπίζω να το είπα όσο πιο κατανοητά γίνεται Ευχαριστώ.![]()
οταν κατεβασεις το τελευταιο update αυτο τα εχει ολα αν δεν κανω λαθος
teza (21-06-2013)
Οχι φίλε δεν τα έχει και παίζει αγαρμπά να το πω και σκατα καμμια σχέση πρίν σβήσω τα updates.Χάλια πηγένουν οι παίχτες αλλο εντελώς παιχνίδι είναι στα χέρια μου.Οντως τα updates κάνουν δουλειά αρκετή πάντως.Οποτε τα πάρει τα update βαρέθηκα να ασχολούμαι.Ευχαριστω.
Κάνε με add οπότε με βλέπεις μέσα οτι κ να παίζω στείλε μου για να μπω pro
Bookmarks