Πρωτη χρονια φετος που δεν το πηρα day 1 το παιχνιδι αλλα μεσα στις γιορτες. Μετα απο καποιες μερες ενασχολησης μπορω να πω οτι ειναι μια σαφης βελτιωση απο το 2012, εχει αρκετα θεματα ακομα αλλα γενικα νομιζω πως ειναι ενα βημα εμπρος. Eιδικα στην αμυνα που το 2012 ηταν joke τωρα και παλι εχει θεμα αλλα δεν ειναι αυτο το απαραδεκτο περσινο που επαιζες top player με τον υπολογιστη και ηταν εντελως στην τυχη το τι θα γινει μιας και δεν μπορουσες στην ουσια να αμυνθεις, εκανε ο,τι ηθελε.
Υπαρχει προσθηκη αρκετων καινουριων animations, η μπαλα εχει σαφως καλυτερα physics και αυτο που παρατηρησα εγω (μπορει να κανω και λαθος) ειναι οτι το AI των παικτων (δεν μιλαω για αντιπαλους) ειναι καλυτερο. Στο 12 πολλες φορες ενω η πασα ηταν σωστη ο παικτης η δεν πηγαινε προς αυτην η απλα την αγνοουσε, με το 13 νομιζω το εχουν φτιαξει αυτο.
Τα γραφικα more of the same, δεν περιμενα αλλωστε καμια βελτιωση με αυτη τη μηχανη, εχει φτασει στα ορια της εδω και χρονια σε αυτο τον τομεα. Το 3D επισης απαισιο, ισως το χειροτερο που εχω δει σε παιχνιδι που υποστηριζει το feature με το frame rate να πεφτει στα ταρταρα.
Εγω θεωρω οτι ειναι ενα προιον που ακομη εχει ποιοτητα και fun factor και με μια καλυτερη μηχανη αναπτυξης (Fox engine??) θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα ειδικα στην επομενη γενια. Πρεπει ομως να το προωθησει καλυτερα η Konami για να ξανακερδισει κοσμο, οι πωλησεις ειναι πολυ κακες για ενα mainstream sports προιον και αν δεν ανεβουν η σειρα νομοτελειακα θα σταματησει.
Απ οτι διαβασα η Konami εχει επενδυσει και σε Ευρωπαικο studio για να υποστηριξει το pro (εκτος απο τη γνωστη ομαδα του Τακατσουκα) οποτε ελπιζω να παρει ξανα τα πανω του.

Reply With Quote

Bookmarks