Page 63 of 66 FirstFirst ... 13535960616263646566 LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Πρωτη χρονια φετος που δεν το πηρα day 1 το παιχνιδι αλλα μεσα στις γιορτες. Μετα απο καποιες μερες ενασχολησης μπορω να πω οτι ειναι μια σαφης βελτιωση απο το 2012, εχει αρκετα θεματα ακομα αλλα γενικα νομιζω πως ειναι ενα βημα εμπρος. Eιδικα στην αμυνα που το 2012 ηταν joke τωρα και παλι εχει θεμα αλλα δεν ειναι αυτο το απαραδεκτο περσινο που επαιζες top player με τον υπολογιστη και ηταν εντελως στην τυχη το τι θα γινει μιας και δεν μπορουσες στην ουσια να αμυνθεις, εκανε ο,τι ηθελε.
    Υπαρχει προσθηκη αρκετων καινουριων animations, η μπαλα εχει σαφως καλυτερα physics και αυτο που παρατηρησα εγω (μπορει να κανω και λαθος) ειναι οτι το AI των παικτων (δεν μιλαω για αντιπαλους) ειναι καλυτερο. Στο 12 πολλες φορες ενω η πασα ηταν σωστη ο παικτης η δεν πηγαινε προς αυτην η απλα την αγνοουσε, με το 13 νομιζω το εχουν φτιαξει αυτο.
    Τα γραφικα more of the same, δεν περιμενα αλλωστε καμια βελτιωση με αυτη τη μηχανη, εχει φτασει στα ορια της εδω και χρονια σε αυτο τον τομεα. Το 3D επισης απαισιο, ισως το χειροτερο που εχω δει σε παιχνιδι που υποστηριζει το feature με το frame rate να πεφτει στα ταρταρα.
    Εγω θεωρω οτι ειναι ενα προιον που ακομη εχει ποιοτητα και fun factor και με μια καλυτερη μηχανη αναπτυξης (Fox engine??) θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα ειδικα στην επομενη γενια. Πρεπει ομως να το προωθησει καλυτερα η Konami για να ξανακερδισει κοσμο, οι πωλησεις ειναι πολυ κακες για ενα mainstream sports προιον και αν δεν ανεβουν η σειρα νομοτελειακα θα σταματησει.
    Απ οτι διαβασα η Konami εχει επενδυσει και σε Ευρωπαικο studio για να υποστηριξει το pro (εκτος απο τη γνωστη ομαδα του Τακατσουκα) οποτε ελπιζω να παρει ξανα τα πανω του.

Και εγώ cyta έχω και δεν άφηνε να παίξω το Thompson. Τους πήρα τηλέφωνο κάναμε static την ip και μετά εδωσε εντολή και σε μια μέρα έπαιζε κανονικά!

Να παίζεις online competition όπου μετράνε τα καλύτερα τρία συνεχόμενα αποτελέσματα να τον έχεις 4-0 στο ημίχρονο και να ξεκινάει τα αυτογκόλ. το παιχνίδι άκυρωνεται παίρνεις μεν τους βαθμούς δεν μετράει όμως για να προκριθεις στην knockout φάση.
    Για να δουμε https://www.konami-pes2013.com/en/20...eating-update/

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by wilmotgr View Post
    Και εγώ cyta έχω και δεν άφηνε να παίξω το Thompson. Τους πήρα τηλέφωνο κάναμε static την ip και μετά εδωσε εντολή και σε μια μέρα έπαιζε κανονικά!
    offtopic... Γενικώς είμαι 2 μήνες στη CYTA
    και μπορώ να πω πως είναι φοβερή εταιρία και τα παιδιά εξυπηρετικότατα.

Την πρώτη μέρα με πήραν τηλέφωνο
    λέγοντας μου πως βλέπουν στις μετρήσεις τους χαμηλό upload
    και λογικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα-βραχυκύκλωμα στη γραμμή μου.

Σε δύο εργάσιμες ο τεχνικός ήταν σπίτι μου και το επιδιόρθωσε (δωρεάν εννοείται).

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σε πηραν μονοι τους...ΜΠΡΑΒΟ
    και στην Wind στο τεχνικο τμημα (στο κανονικο τεχνικο τμημα) τα παλικαρια ειναι οκ,και στην τιμολογηση μια χαρα,εμενα μου χρωστανε και 11 ευρω γιατι ειχα θεμα με την γραμμη και ειμαι τωρα κοντα στους 6 μηνες και εχω πληρωσει μονο την ενεργοποιηση τα 73 ευρω ολους τους αλλους μηνες λογο χαμηλου ιντερνετ(8-9mbps) λογω κοψιμο του τηλεφωνου (και τα 2 ΟΤΕ βλαβη) εχω στειλει και 3 φορες στον ΕΕΤΤ επειδη εφερε γραμμη ο ΟΤΕ και κακος η Wind δεν ελεγξε οτι ειναι προβληματικη,δεν εχω πληρωσει μια.
    παμε τωρα στα επι του pro

https://www.konami-pes2013.com/en/20...eating-update/

επιτελους λυση wilmotgr το ποσταρε και πιο πανω

Το θέμα είναι ότι το όνομα του αντιπάλου εμφανίζεται μόνο στην αρχή όταν δεν ξέρεις αν θα κλέψει. Αν σου κάνει disconnect πως θα τον βρεις;

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το δειχνει στους παιχτες που συναντας στο ps

δηλαδή πού να κοιταω;

Λοιπόν για αναφορά πρέπει να γράψεις το όνομα του το όνομα σου και ημερομηνία.
    Αναρωτιέμαι αν αυτοί που σου βάζουν ένα γκολ και μετά το 60 κάνουνε πασουλες προς τα πίσω θεωρούνται cheaters.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το αναφερεις κ αυτο και αν το αναφερουν και αλλοι θα φανε ban απλα πραγματα

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

https://www.konami-pes2013.com/en/20...eating-update/

μπραβο στην konami γιατι φετος πιστευω οτι μας ακουσε οσο δεν μας ειχε ακουσει χρονια τωρα

Για πότε περίπου είναι το patch με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου?
    Δεν θυμάμαι πότε κυκλοφόρησε το αντίστοιχο πέρσι.

Μου φαίνεται ότι πλέον που μπορείς να τους στείλεις για μπάνιο έχουν στρώσει χαρακτήρα μερικοί. Άλλοι άνθρωποι έγιναν! μπράβο Κοναμι!

Celtic Juve 1-0 με γκολ του Σαμαρά.

Pro Evolution Soccer 2013 predicts the result of the UEFA Champions League match
    between Celtic F.C. and Juventus F.C.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1bhDKbw0Db0"]UEFA Champions League: PES 2013 Predicts Result Celtic F.C. vs. Juventus F.C. - YouTube[/ame]

Advanced Member grosso7's Avatar
    PSN ID
    kaktos1983

Nα ρωτησω το τροπαιο wheeler and dealer τι ακριβως θελει να κανεις?Γτ μπαινω master league online κ δεν μ το ξεκλειδωνει!

Θέλει να κάνεις μια μεταγραφή στο Master League Online aπ'ότι βλέπω..

Cool Member lykos7's Avatar
    Name
    Γιωργος

ρε παιδες ψηνεστε να κανουμε κανα τουρνουα?

Εγώ ειμα μέσα

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by lykos7 View Post
    ρε παιδες ψηνεστε να κανουμε κανα τουρνουα?
    βασικά με την ώρα υπάρχει θέμα , αλλά μέσα είμαι αν είναι !

Advanced Member aiakos81's Avatar
    PSN ID
    Achilleas_81

plus 1 για το πρωταθλημα, αλλα το θεμα ειναι ποιος θα το αναλαβει για οργανωση/ομαδες/βαθμολογιες...Παλιοτερα επισης ειχαμε και κοινοτητα, σημερα εξακολουθει να υπαρχει;

Bookmarks

Bookmarks