Oτι να ναι παλι ετσι?
Δεν εχει σημασια ο λογος?Επισης τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που εγραφες και μου τις εβαλες και σε αριθμους?
Ο Tony σου λεει οτι 3 ατομα εχουν κανει ολα τα ποστς.Αυτο δεν εχει σημασια για σενα?Δηλαδη εσυ αν γραψεις 5.000 ποστ σε αυτο το thread και εχει συνολικα 5001 ,δεν θα εχει σημασια για σενα?fuck logic.
Επισης οι φρουροι του thread dpar/georgios(το 99% δηλαδη των ποστ αυτου του thread που ειναι τιγκα στην κινηση) ας το χωνεψουν μια και καλη οτι τα αρνητικα για το παιχνιδι θα τα γραφει εδω οποιος γουσταρει.
Oποιος δεν γουσταρει να τα ακουει,μπορει να αδιαφορησει.Αν δεν αδιαφορησει και προκαλεσει,οπως παει να γινει τωρα για μια ακομα φορα με τον georgio ,θα φαει μπαν.Τοσο απλα.
Δεν θα αφησω παλι να διαλυσετε το thread και να βγω κατηγορουμενος επειδη σας αφησα.
Last edited by PDS; 01-08-2012 at 19:18.
.
pds φτιάξε vs thread να πάτε όλοι εκεί εγώ το νήμα δεν το αφήνω επίσης όσο μιλάς για Μπαν τόσο εγώ θα παίζω με τα νεύρα σου στα όρια έτσι ώστε να μην έχεις λόγο να με κανείς μπαν.
υπογραφή: prothread keeper
Δεν εχει δεν το αφηνεις εσυ.
Οι κανονες επιτρεπουν και αρνητικα σχολια για παιχνιδια σε threads.Αν δεν μπορεις να δεχτεις αρνητικη αποψη ειναι προβλημα δικο σου ,οχι δικο μου.Αν παιζεις με τα νευρα μου,οπως ομολογεις, τοτε εισαι εσυ πιο κοντα σε ban.
Αν δεν αντεχεις να συμβιβαστεις με το γεγονος οτι αυτο ειναι το βασικο thread ενος παιχνιδιου και οπως ολα τα αλλα θα φιλοξενει θετικες ή αρνητικες αποψεις,κανε ενα δικο σου (με δικους σου κανονες)στο γενικη σηζητηση για ps3 με τιτλο,''συνδεσμος οπαδων pes'' και δεν θα σε πειραξει κανεις.
Δεν προκειται να χαλασετε 2 ατομα το thread που διαβαζουν 10δες/100δες ανθρωποι.
Last edited by PDS; 01-08-2012 at 23:50.
.
εγω απλως δεν μπορω να συμφωνησω με εσας
ριχνω καθετες και οι αμυντικη καθονται και κοιτανε την μπαλα , γινονται κινησεις πολλες φορες αλλα υπηρχαν φορες που περιμενα να δω ποτε θα κανει κινηση ο επιθετικος, επισης το θεμα με τις πασες που ενω εχεις κλεισει τον αντιπαλο ο πασαδορος παλι θα δωσει πασα!
ειναι και αλλα!
για μενα αυτο ειναι το χειροτερο κοματι του προ, τωρα γιατι εσεις δεν βλεπετε αυτα τα λαθη δεν καταλαβαινω,ισως ειμαι υπερβολικα απαιτητικος...
tis dikes su asinartisies arithmisa
4 mazi me senaposa nomizis oti ine sinithos ta meli pu postarun sistimatika sta perisotera thread
alo grafume arnitika ke alo psaxnume na vrume arnitika pu den iparxzun epidi imaste fanboys. as grafete oti thelete. ala den tha meni asxoliasto. prepi na akugente ke oi 2 opsis apo autus pu diavazun. vlepo omos oti me tin eleutheria logu den niothis aneta
an theoris auto to post proklitiko malon den boris na elanksis ta nevra su pleon
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
ksexnas to pedi pu egine ban ke malon tha apoxorisi apo to forum mas (ena bravo edo)
Δεν ξέχασα κανέναν, είπες ότι το θέμα έχει 293 ποστ και είπα ότι τα 181 τα έχουν κάνει τρία άτομα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Να συνεχίσουμε με κάτι ουσιώδες, και όχι με αυτή την ανούσια δημιουργία εντυπώσεων που δεν ενδιαφέρει κανέναν "τρίτο" σαν και μένα που απλά θέλει να διαβάσει απόψεις και να ενημερωθεί για το παιχνίδι;
Ναι γίνονται που και που τέτοια λάθη αλλα καλύτερα έτσι παρα το συστηματικό με την κακή έννοια του FIFA.
Αλήθεια σε τι δυσκολία το επαιξες;
Δοκίμασα λίγο τις δυσκολίες και η ιδανική για εμένα είναι το "κορυφαίος" όπου μειώνονται αρκετά τα παιδικά λάθη της ΑΙ και παίζει ωραία μπαλιτσα ενω ταυτόχρονα είναι δύσκολο μεν αλλα όχι σε σημείο να σε εκνευριζει. Σε αυτή τη δυσκολία κάνω και καμια νίκη που και που και την χαίρομαι πολυ περισσότερο απο χαμηλότερες δυσκολίες
μετα το κορυφαιος προσθαισανε και αλλο ενα που περσυ ηταν κλειδωμενο λετε φετος να το εχουν ξεκλειδωτο απο την αρχη αν ναι τοτε ετοιμαστειτε οσοι πατε στα pesleague να δειτε να μπαινει αυτο το επιπεδο ως default
pedia min kolosete. na pate oloi pes league fetos. den ine ke poli kaloi autoi pu to pernun
pes sto filo su pari oti ton diavalo![]()
exi sto eliniko pexnidi simetoxi to kuti pari?
στο ελληνικο εχει στο αγγλικο δεν εχει εχει για το αγγλικο pes league καλα κοιτα georgios δεν πας σε ενα πρωταθλημα και εισαι οκ πρεπει να πας σε αρκετα να μαζεψεις ποντους σαν το πρωταθλημα του pro ειναι στο online δλδ μπαινουν 500 παιρνανε επομενη φαση 16 δλδ ελεος,βεβαια στο pes league παιρνανε παραπανω και παντα ο φιλος μου απο το 9 νομιζω και μετα ειναι μεσα,βασικα απο το 9 ασχολειται πλεον με το pes league και φετος οχι τοσο σε 2-3 πηρε μερος και το σηκωσε και μετα ηξερε οτι θα περασει και δεν συνεχισε.
Βεβαια κοτα,για να τα βγαλω και στην φορα σου ζητησε στοιχημα και δεν δεχτηκες αρα ενταξει το οτι τον εχεις ακομα αμφιλεγομενο ειναι νικη δεν πηρες 1 Χ πηρες και μετα ηττες
me nikise o protathlitis me to zori 2-1 ke meta mu pire isopalia me to zori sto telos 2-2
prospathuse na kani ena karo kolpa. epekse me tin bartselona (ke prasina giati mono etsi bori) pu ine makran i kaliteri omada sto game ke ego me real
mia xara ime lipon pu pezo pu ke pu me kana filo mono
gia auto sas leo pedia. pame oloi sto turnua fetos. an ixa xrono tha pigena ke go
Last edited by georgios; 02-08-2012 at 14:31.
τραβατε ολοι και μετα θα πεσει ενα γελιο οταν χανετε απο το παλικαρι!...χαχα
Α ρε γιωργο γυρνα και καμια μπαλα γυρω γυρω...χαχα στο φετινο να σε δω που το ντεμο το εχουν λιωσει ηδη οι αλλοι
ego parethesa ta facts. peksame me tus orus tu ke ta vrike skura. ke meta apo ta nevra tu ipe oti sinexizi mono me stiximaden ithela na prokaleso tragodies
kathe xrono pu to pro veltionete autoi pu lionun xanun edafos ke autoi pu exun enan pio realistiko tropo prosegisis sto pexnidi kerdizun
oloi sto protathlima lipon
afu ego pu pezo ligo boro...
Bookmarks