Αυτό θέλω να το δώ.....πιστεύω ότι ξέρετε λίγο μπάλα για να καταλάβετε ότι ακόμα και σε πρωτάθλημα 4ης κατηγορίας μπορει παίχτης να σκοράρει και με το κακό του πόδι αλλα και παιχταραδες σκοράρουν και με τα δυο με μεγαλύτερο ποσοστό να γίνει με το καλό τους πόδι.
Το pro φέτος είναι παρα πολυ καλο για να μειώνετε το FIFA για να το αναδειξετε....απλα δεν αξίζει τον κόπο εκτως βέβαια αν είστε ανήλικα οποτε καταλαβαίνω απόλυτα την συμπεριφορά σας.
Επίσης φέτος πολυ πιθανό να πάρω το pro άρα μπορω να συνεχίσω να postάρω εδώ ή μου το απαγορεύει κάποιος.....αν ναι ευχαριστω πολύ
Το έχεις παίξει τόσο πολυ που ούτε που ήξερες ότι έχει ποσοστό επιτυχίας πασας και σουτ για κάθε πόδι και κατα τα αλλα βγάζεις και συμπεράσματα (αντικειμενικά και ουσιώδη πάνω απ΄ολα)..........
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο απο εμένα ignore απο εδώ και πέρα
Η πλάκα είναι ότι μου αρέσει παρα πολυ το φετινό προ απο τα πρωιμα στάδια του και έχει στοιχεία που θα ζήλευαν κάθε ποδοσφαιράκι αλλα το κώλυμα του ότι πρέπει να ρίξω λάσπη στο FIFA για να πω σε εμένα και σε κανα δυο ακόμα άρρωστους(γιατι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υγειής gamers που θα παίξουν ποδοσφαιρακια που η ποιότητα θα ανταποκρίνεται στα γούστα τους και όχι γιατι έπαιζαν μια ζωή pro ή FIFA) πόσο μαματο είναι το pro δεν το κατάλαβα ποτέ

Reply With Quote
Bookmarks