Page 10 of 66 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by djpar View Post
    σημερα μολις πατησα στο thread του φιφα και το εκανα delete ουτε edit ουτε μαλακιες γιατι εγω δεν καθομαι να πικαρω ατομα του φιφα χωρις λογο η φωτο να φυγει σε παρακαλω αλλιως θα αρχισω το spamming στο fifa thread και θα ερθουν και αλλοι.

Πως σας φανηκε το προ,αργο λιγακι γενικα θελει φτιαξιμο αλλα τα σπαει
    Kαι πως σε εδειχνε χθες να κανεις edit στο thread του fifa?

Σαν να το ξερα...λολ.Η φωτο δεν προκειται να φυγει.Εγω σε παρακαλω οταν θες να γραψεις κατι για το Fifa και μονο για το fifa,ειτε αρνητικο ειτε θετικο να το γραφεις εκει.
    Το να πικαρεις αν πικαρεις ΕΔΩ τους fifa fans και μετα να τους κατηγορεις γιατι θα μπουν να σου απαντησουν(επειδη και καλα ειναι το thread αλλου παιχνιδιου/στρατοπαιδου) ειναι ΕΛΕΕΙΝΟ.Απορω γιατι σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ,πραγματικα.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ το να κανεις ενα ποστ στο thread του fifa για αστεια και καλα goal ειναι ορθο(η φυσικη λειτουργια ενος φορουμ).Και εκει θα γινει συζητηση αν χρειαστει.
    ΞΕΧΝΑ τα στρατοπαιδα ,το ps3forums ειναι φορουμ oχι Μοναδα.
    Δεν θα βγαλουμε καινουριους κανονες για αυτο το thread.Αν μπορω να βαλω το sonic cycle στο thread του sonic θα μπορω να βαλω το pro cycle(την παραπανω εικονα)εδω.-

ΥΓ.Εντωμεταξυ την εικονα την εφτιαξε προ φαν σε thread του προ και δεν ακουστηκε κιχ.Ισα ισα συμφωνησαν.Αλλα εδω ειναι διαφορετικα...Ελευθερωστε και καμια σκοπια..
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 20:09.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

για σου ρε στρατηγε του forum
    λοιπον ναι εκανα edit να φτιαξω τα spoiler γιατι εβαλα και αρκετα αλλα δεν πατησα στο fifa thread τωρα αν εσυ το ειχες μεταφερει και εγω παραλληλα εκανα edit αλλο αυτο,επισης το βιντεο το εσβησα γιατι εσυ γουσταρεις να γινεται πανικος στο pro thread με φιφακιδες εγω ομως αρχηγε επειδη δεν το γουσταρω δεν αρχιζω να την λεω στους fifa fans οκ?
    Τωρα για στρατοπαιδα και αλλα τετοια...τπ αστο εισαι ο μονος που μιλας για το φιφα εδω

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Τωρα για στρατοπαιδα και αλλα τετοια...τπ αστο εισαι ο μονος που μιλας για το φιφα εδω
    λολ,κανεις πλακα ετσι?Το πρωτο ποστ για το fifa που ξεκινησε ολος αυτος ο τσακωμος δεν ηταν δικο σου?
    Κανε μας την χαρη ρε Παρη.

Quote Originally Posted by djpar
    επισης το βιντεο το εσβησα γιατι εσυ γουσταρεις να γινεται πανικος στο pro thread με φιφακιδες εγω ομως αρχηγε επειδη δεν το γουσταρω δεν αρχιζω να την λεω στους fifa fans οκ?
    Καταρχην ''την λες'' ηδη με πολυ χειροτερο τροπο στους fifa fans,καθως κρυβεσαι πισω απο το παρον thread και δεν πας να κανεις το ποστ εκει που πρεπει να το κανεις.
    Ετσι προκαλειται ο πανικος που ...δεν θες.

Για το spoiler,δεκτο.Μπορει να εγινε και ετσι,εγω εγραψα αυτο που ειδα.
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 21:06.
    .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Μην προσβαλλεις τη νοημοσυνη μου. Ακομα και τα βλητα γνωριζουν οτι:
    τσακωμος σε thread --> μεγαλυτερη συμμετοχη --> νεα μελη --> μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα του forum --> πιο πολλα κερδη απο διαφημισεις ειτε μεσω συμβολαιων ειτε μεσω κλικ σε διαφημισεις.
    Το εαν τα κερδη μπαινουν ή οχι στην τσεπη σου δεν με απασχολει.
    ακομα και τα βλητα ομως εχουν περιορισμενη υπομονη, σε ειχα προειδοποιησει και στο παρελθον οταν ειχες την εμμονη οτι "τα παιρνουμε" απο ελληνικα μαγαζια για να τα προωθουμε, βλεπω συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα (μαλλον κρινεις εξ ιδιων) και να εκτοξευεις κατηγοριες χωρις την παραμικρη οχι μονο αποδειξη, ουτε καν ενδειξη, αντε λοιπον για κανενα ban-ακι τωρα που ειναι και καλοκαιρι, να cool-αρεις λιγο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παμε παλι γιατι το εγραψα πριν κολλησε το forum και τσαμπα εγραφα.
    Λοιπον εγω καλα ποσταρα εδω μιας και ειδα κατι για το pro και απλα την ειπα στο fifa με spoiler κιολας για να μην κανει μπαμ εσυ το πηρες και το εκανες να το δουν ολοι.
    Λες επισης οτι δεν πρεπει να μιλαω για το φιφα εδω μιας και ειναι λαθος thread και κρυβομαι δεν στεκει ομως μιας και μου λες να μην μιλαω για τα βαζελια αν δεν ειναι καποιος βαζελος μπροστα να το ακουσει...ΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ?

τπ εγω θα ξαναποσταρω για το φιφα εδω(θα πικαρω) και θα το βαλω σε 3 spoiler οπως το βιντεακι για να μην το δεις για να το δουν αυτοι που πρεπει και να γελασουμε.
    Το ντεμο το δοκιμασες αν δεν σου αρεσει τοτε δεν εχω κατι αλλο να πω

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Λοιπον Παρη για να τελειωνουμε.
    Spoiler!

Τωρα για το demo,εφοσον ειναι η ιδια μηχανη πιστευεις οτι θα μου αρεσε?
    Παλι εχει τα ιδια προβληματα.Ειναι εμφανης ομως η βελτιωση σε καποιους τομεις.
    Εχει καποιες ωραιες κινησουλες και δειχνουν να το προσπαθουν οσο μπορουν με αυτη την μηχανη.Θαυματα δεν μπορουν να κανουν ομως.

Ενα θετικο ειναι το full manual στις πασες που ειναι αρκετα καλο.Τα γκολ παρατηρησα ομως οτι μπαινουν πολυ ευκολα.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο προ δεν μπορουν να εχουν ωραιο φωτισμο στα βραδυνα παιχνιδια ενω εχουν πολυ καλο σε αυτα τις μερας(το αντιθετο ακριβως συμβαινει με το fifa).
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 22:19.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To δοκιμασα κι εγω, δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω αναλυσεις μιας και το φετινο δεν το επαιξα παρα πολυ (μου εσπασε τα νευρα το top player) και δεν μπορω να συγκρινω οποτε πιθανως να το αδικησω.
    Αυτο που επαιξα μου αρεσε παντως, απ' οτι ειδα εχει και ενα επιπλεον επιπεδο δυσκολιας πανω απο το top player? Επαιξα κι ενα παιχνιδακι σε αυτο...
    Last edited by hakoo; 25-07-2012 at 22:23.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Slay View Post
    ακομα και τα βλητα ομως εχουν περιορισμενη υπομονη, σε ειχα προειδοποιησει και στο παρελθον οταν ειχες την εμμονη οτι "τα παιρνουμε" απο ελληνικα μαγαζια για να τα προωθουμε, βλεπω συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα (μαλλον κρινεις εξ ιδιων) και να εκτοξευεις κατηγοριες χωρις την παραμικρη οχι μονο αποδειξη, ουτε καν ενδειξη, αντε λοιπον για κανενα ban-ακι τωρα που ειναι και καλοκαιρι, να cool-αρεις λιγο.
    foul tu pediu ala itan logo agnias. makari na ta perne kapios. tha erixne xrima ke sti veltiosi tu site

pantos slay ta active threads ke ta active members den ine pola. kalo ine na stirizume tus mods ala mexri enos simiu. se auti tin kuventa itan telios foul o pds ekane oti pernuse apo to xeri tu na ektraxinthi i sizitisi

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Αν εχεις να γραψεις κατι αρνητικο για το fifa μπορεις να το γραψεις στο thread του fifa.Γι αυτο υπαρχει το thread.Οχι μονο για τα θετικα.Κανεις δεν θα σου πει τιποτα.Και αυτο ειναι το σωστο.
    edo gelasa poli
    Last edited by georgios; 26-07-2012 at 00:15.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Αρκετά καλο το demo του PES 2013

(+)
    -Αρκετά καλό pace του παιχνιδιου
    -Πολυ καλο το σύστημα με την τριπλα και εύκολο να το μάθεις
    -ωραία προσθήκη το manual pass και shoot μπορει να δημιουργήσει πολλές φάσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν μέχρι τώρα
    -βελτιωμένο animation

(-)
    -δεν μου άρεσαν καθόλου τα σουτ...παρα πολυ αψυχα. Μόνο σε απευθείας βολε είδα καλο σουτ
    -απαράδεκτος ήχος και ατμόσφαιρα
    -το first touch μετα απο πάσα δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση
    -το ότι μπορει κάποιος να μάθει εύκολα το σύστημα με τις τριπλες μου δημιουργεί την ανησυχία πως μπορει να έχουμε φαινόμενα που καλοί παιχτες δεν θα κοβοντε με τίποτα αλλα ελπίζω αυτο με τα σωστά σύστηματα να αποφεύγεται
    -η κίνηση των παικτών ενω είναι αρκετά βελτιωμένη πάλι κάτι με χαλάει

Μόλις ασχοληθώ και άλλο ίσως ανακαλύψω και αλλα +και - αλλά μέχρι τώρα βλέπω πολυ βελτίωση

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Μετα απο 4-5 παιχνιδια του Demo.

Στα συν :
    *Βελτιωμενα animation που ειναι η ΜΕΓΑΛΗ πληγη του PES τα τελευταια χρονια(αν και σε καποιες συγκεκριμενες κινησεις θα μπορουσαν να βελτιωθουν κι αλλο).
    *Αρκετα smooth gameplay.
    *Manual pass & shoot,αν και θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου βελακι.

Στα πλην :
    *Οταν τρεχουν οι παικτες μου δινεται η εντυπωση οτι κινουνται πολυ αργα σε σχεση με το μεγεθος του γηπεδου.
    *Σε μια κινηση overlap το back μου κινηθηκε εξω απο την γραμμη του πλαγιου για καποιο λογο.
    *Στα τετ-α-τετ ο αντιπαλος σχεδον παντα τριπλαρει τον τερματοφυλακα και πλασαρει σε κενη εστια.
    *Τελος μπαινουν πολυ ευκολα τα τετ-α-τετ,οσες φορες βγηκα τετ-α-τετ σκοραρα,οπως επισης και ο αντιπαλος.

Κλεινοντας να πω οτι ειναι αρκετα βελτιωμενο,ανετα playable σε αντιθεση με το PES 2012 που προσωπικα ΔΕΝ μπορουσα να παιξω ουτε για λιγο κυριως λογο των πολυ ασχημων animation.Φετος ισως για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια αν εχω χρηματα ισως να αγορασω και το προ μαζι με το φιφα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by georgios View Post
    foul tu pediu ala itan logo agnias. makari na ta perne kapios. tha erixne xrima ke sti veltiosi tu site

pantos slay ta active threads ke ta active members den ine pola. kalo ine na stirizume tus mods ala mexri enos simiu. se auti tin kuventa itan telios foul o pds ekane oti pernuse apo to xeri tu na ektraxinthi i sizitisi
    Mην βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος, ο λογος της τιμωριας δεν ειναι η αψιμαχια, ουτε βεβαια επειδη η αψιμαχια εγινε με moderator, αλλα επειδη εκτοξευονται κατηγοριες για δηθεν οικονομικα κινητρα πισω απο τις πραξεις μας. Ο Συγκεκριμενος ειχε προειδοποιειθει πριν απο μηνες οταν τοτε μας κατηγορουσε ολους τους mods οτι τα παιρναμε δηθεν απο ελληνικα μαγαζια που πουλαν παιχνιδια.

Βεβαια το θεμα αν το καλοσκεφτεις ειναι για γελια, απο την στιγμη που ειχε τεθει παλιοτερα θεμα απο αρκετα μελη να κανουν δωρεα στο site και ειχα αρνηθει, αλλα δυστηχως αυτο δεν ειναι δυνατον να το γνωριζουν ολοι , ειδικα τα νεα μελη, και εγω δεν μπορω να αφηνω να πλανονται τετοιες υπονοιες.

Υ.Γ. Επειδη βγηκαμε off topic ομως, εαν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα να το κανουμε εδω

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

PDS
    Spoiler!

περα απο αυτο εσυ το εκανες μεγαλο ζητημα ενω ηταν μια πλακιτσα οπως κανουμε γαυροι και βαζελοι τοσα χρονια ουτε ποτε πλακωθηκα με κανεναν ουτε τιποτα αυτο εκανα και εδω αλλα τπ αφησε το.

Οσο για την ιδια μηχανη κτλ τι να πω αν δεν σου αρεσει αυτο το προ που φιφιζει αρκετα δεν μπορω να πω κατι αλλο,επισης σιγουρα θα βγει 2ο ντεμο με βελτιωσεις και σιγουρα το τελικο προιον θα ειναι καμια σχεση οπως περσυ.
    Στο τελος του ντεμο λεει και για το νεο στουντιο στην αγγλια

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@georgios
    Spoiler!

@djpar
    Spoiler!

Quote Originally Posted by djpar
    Οσο για την ιδια μηχανη κτλ τι να πω αν δεν σου αρεσει αυτο το προ που φιφιζει αρκετα δεν μπορω να πω κατι αλλο,επισης σιγουρα θα βγει 2ο ντεμο με βελτιωσεις και σιγουρα το τελικο προιον θα ειναι καμια σχεση οπως περσυ.
    Στο τελος του ντεμο λεει και για το νεο στουντιο στην αγγλια
    djpar μακαρι να γινει καλο το προ για να καταλαβεις οτι δεν εχω κανενα τετοιο κολλημα.Δεν ακολουθω πιστα ΚΑΝΕΝΑ ποδοσφαιρακι.
    Απο κει και περα δεν απογοητευτηκα απο το demo καθολου και αυτο γιατι δεν περιμενα και πολλα λογο μηχανης.Απο το περσινο και μετα που εχουν προσθεσει καποια στοιχεια που βελτιωνουν πραγματα που δεν αντεχα,το βλεπω πιο θετικα.Αλλα ειναι πολυ μακρια ακομα απο το να με πεισει και να γινει το βασικο ποδοσφαιρακι μου.
    Last edited by PDS; 26-07-2012 at 15:21.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

PDS
    Spoiler!

το προ απο το ντεμο ειδα πολυ καλο animation χωρις τα ευτραπελα της engine του φιφα ξερετε τι εννοω,ωραια στοπαρισματα,θελει να μαθεις την αμυνα και πλεον να μην πατας συνεχεια Χ κατι τετοιο εχει το φιφα 2 χρονια νομιζω τωρα...ενταξει ο ενας αντιγραφει τον αλλον καλο ειναι αυτο κακο δεν ειναι απλα το προ για μενα ειναι πιο πορωτικο στο πως παιζεται η μπαλα ενω το φιφα ειναι ακριβος οπως παιζεται η μπαλα κατι που με χαλαει μιας και αν ηθελα να δω αγωνα 90 λεπτα θα τον εβλεπα,εγω θελω σε 10 λεπτα να κανω οτι σε 90 ο αγωνας και το προ το καταφερνει για μενα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

PDS
    Spoiler!

το προ απο το ντεμο ειδα πολυ καλο animation χωρις τα ευτραπελα της engine του φιφα ξερετε τι εννοω,ωραια στοπαρισματα,θελει να μαθεις την αμυνα και πλεον να μην πατας συνεχεια Χ κατι τετοιο εχει το φιφα 2 χρονια νομιζω τωρα...ενταξει ο ενας αντιγραφει τον αλλον καλο ειναι αυτο κακο δεν ειναι απλα το προ για μενα ειναι πιο πορωτικο στο πως παιζεται η μπαλα ενω το φιφα ειναι ακριβος οπως παιζεται η μπαλα κατι που με χαλαει μιας και αν ηθελα να δω αγωνα 90 λεπτα θα τον εβλεπα,εγω θελω σε 10 λεπτα να κανω οτι σε 90 ο αγωνας και το προ το καταφερνει για μενα.
    Spoiler!

Στο προ εχουν προσθεσει καποια animations και αυτο ειναι κατι που μου αρεσει και το κανει ανεκτο πλεον.Αλλα η βασικη κινηση του παιχτη ειναι η ιδια και αυτο λογικα θα αλλαξει μονο με αλλαγη της μηχανης.
    Καποια στοιχεια μου αρεσουν και ειναι καλυτερα απο τον ανταγωνισμο.

Καταρχην,χωρος γηπεδου,σωστη σωματοδωμη,ΑΙ του αντιπαλου(που ειναι πολυ ανωτερη απο του fifa για μενα),φωτισμος την μερα κτλ
    .

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση,μου άρεσε περισσότερο από πέρυσι και νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί και άλλο.Μόλις το γύρισα όλα στο manual το ματς έγινε πιο ευχάριστο.
    Τα μόνα που θα ήθελα να βελτιωθούν είναι αυτή η αγαλματοποίηση στην υποδοχή από ψηλή μπαλιά να εξαφανιστεί όπως και κάποιες αμυντικές αδράνειες που τις εκμεταλλεύεται ο υπολογιστής για να κάνει φάσεις

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Πολυ εντυπωσιακο το demo, ειδικο το PES Full - Control με το manual passing εγραψε και βοηθησε να μπουν πολλα αριστουργηματικα γκολ.

Στα +

+ Γραφικα, ακομα και στο demo, παρα πολυ καλα
    + μεγαλη βελτιωση στα animations
    + οι ''ρομποτικες κινησεις'' εχουν εξαλιφθει
    + ΤΑ ΣΟΥΤ . ευτηχως ειναι ΠΟΛΥ βελτιωμενα. Αλλιως θα ηταν απογοητευση. στο 2012 τα σουτ τα βρηκα χλιαρα, ομως τωρα ειναι πολυ πιο ''δυνατα'' σου δινουν την παλια, καλη αισθηση.
    + first touch control, εκπληκτικο νεο feature
    + PES Full - Controll

- οι διαιτητες. Δεν γινεται ρε φιλε να περναω τον τερματοφυλακα, να μου παιρνει τα ποδια, ενω ειμαι σε κενη εστια και να ναι μεν δεινει το πεναλντι αλλα ουτε μια καρτα, εστω κιτρινη (λολ)
    - οι σεντρες. ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρεις κεφαλια, εκτος αν εχεις κανα γομαρι των 2 μετρων στην μικρη περιοχη
    Last edited by messi10; 26-07-2012 at 15:49.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Παιδια μην το ψαχνετε. Ειναι ενα pes2012.5 και τιποτα παραπανω. Τραγικα τα βασικα animation και παλι που κανουν ατσουμπαλο και να φαινεται σε ραγες το παιχνιδι και απαραδεκτη η επιλογη να μπει το full manual σε πασες και σεντρες στην σκανδαλη. Πας να κανεις 1-2 με manual πασα και μπερδευεις τα δακτυλα σου. Αντιγραφουν πληρως το φιφα και με κακο τροπο δυστυχως. Και παλι ειναι σκαλες πισω ακομα και απο το φιφα12! Φανταστειτε και το fifa13 που ερχεται. Δεν συγκρινονται παιδια...

Moderator odytsak's Avatar

Πολύ καλό το demo το οποίο είναι εξελληνισμένο
    κάτι που σημαίνει πως εξελληνισμένη θα είναι και φέτος η τελική έκδοση.

Μια χαρά θα περάσουμε και φέτος τον χειμώνα.

Εξάλλου ως γνωστόν, ο πολύ ρεαλισμός στα video games βλάπτει σοβαρά την διασκέδαση.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Φυσικα και γελασες γιατι σου φαινεται αδιανοητο οτι μπορει να γινει πολιτισμενη συζητηση.Ειναι εξω απο την φυση σου,εξω απο εσενα
    gelasa giati ida ti egine otan anaferthika se arnitika. ke malista sigekrimena pragmata. oxi ena ksero "pro apo ti nea genia". min krinis eks idion ta alotria
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Page 10 of 66 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks