Page 4 of 66 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    messi ναι το animation του pro εχει διαφορα με το fifa που παιζεις! αν ησουν fan του προ ομως θα γουσταρες
    Ενταξει, καπου εκει σταματαω να διαβαζω. Δεν εχει νοημα... χαχα

Εχω κανει πανω απο 100 posts στο thread του pes 12 και μου λες οτι παιζω fifa... ok, ναι ρε συ ειμαι φανατικος fifa. σου λεω για το φιφα 12 εχω παρει 360 για να εχω κι εκει το φιφα 10, 11, 12... το σπιτι μου εξαλλου τα λεει ολα, ειναι βαμμενο στα χρωματα του φιφα. α, και μου εχουν κανει προταση απο την ea να βοηθησω στο marketing τμημα του παιχνιδιου, δεν βλεπεις το παραπανω ποστ μου ηταν για να κανω τους φανς του προ να το ''γυρισουν'' σε φιφα.

Υ.Γ. Περα απο την πλακα, οσοι με ξερουν, ξερουν και ποιανου παιχνιδιου fan ειμαι.
    Last edited by messi10; 09-06-2012 at 13:19.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

έχεις δει την διαφήμιση που λέει " τι δεν καταλλλλαβαίνεις" λέω ότι για να μην σου αρέσει σημαίνει ότι συνηθισες το animation του FIFA κ πλέον του προ σου κακοφαίνεται αλλιώς δεν δικαιολογείται να μην γουσταρες αυτά τα 2 βίντεο.

όσο για την απάντηση σου σε παρακαλώ πήγαινε δες ποιος άνοιξε θέμα φέτος για το FIFA 13 κ ποιος ποστάρει νέα οπότε τα βρίσκει ακόμα κ για το support του kinect που το θεωρώ αρκετά γαμάτο

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

πώς να συνιθησω το animation του φιφα ρε φιλε, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΦΙΦΑ. Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ φιφα στο PS3, τωρα αν δεν με πιστευεις δικο σου θεμα...

PES 9, PES 10, PES 11, PES 12 oλα τα εχω καθε Χρονια, και επεζα απο παλιοτερα στο ps2 pes 4, pes 5, pes 6. Και μετα μου λες ειμαι φαν του φιφα, χωρις καν να με ξερεις δλδ εγω τι θες να σου πω;

επίσης άλλο μου ''κακοφανηκε'' που λες αλλο ''δεν με ενθουσιασε'' που ειπα.. δεν με ενθουσιασε = περιμενω περισσοτερες βελτιωσεις απο την νεα εκδοση γιατι μετα το PES 2012 εχω μεγαλυτερες προσδοκιες. Το animation εχει υποστει βελτιωση, αν μη τι αλλο αλλα θελω κι αλλες βελτιωσεις. Πώς αλλιως να το πω;

τελος, που κολλαει το οτι εχεις ανοιξεις το τοπικ του φιφα και ανεβαζεις νεα με αυτο που σου απαντησα; σε ειπα fanboy του προ και δεν το καταλαβα;

Απλα, next time, μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εχεις δικοιο αλλα σε θυμαμαι στο fifa 12 thread που μιλαγες για φιφα και λεω αυτος αλλαξε αρα λογικο ειναι να βλεπει το animation του προ και να λεει ειναι για τα μπαζα,αυτο επαθα και εγω οταν νοικιασα το fifa 12 οχι 1 αλλα 2 φορες. Υπαρχουν και αλλα αν διαβασες καλα στο τι θα φτιαξουν απλα δεν βγαζουν τα βιντεο τωρα ολα μαζι,τα βαζουν σταδιακα μεχρι να βγει η πιο beta εκδοση και να δουμε τι θα λεει.

Οσο για το thread του fifa το ειπα για να καταλαβεις οτι εγω ναι μεν υποστηριζω οσο παει το προ αλλα βλεπω ολα τα νεα και παντα δοκιμαζω κατι πριν το κραξω
    Last edited by djpar; 09-06-2012 at 18:17.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

νομιζω ο μεσσι προ παιζει οχι φιφα...

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by the master View Post
    νομιζω ο μεσσι προ παιζει οχι φιφα...
    Θα ήταν σκάνδαλο αυτό.

Είναι στο εξώφυλλο του φετινού FIFA.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

to video tis sinenteuksis me elinikous ipotitlus
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=rgQ3OxWBe5M"]PES 2013 1Ξ· ΣυνΞ*ντΡυξη Ξ±Ο€ΟŒ το Ξ΄Ξ·ΞΌΞΉΞΏΟ…ΟΞ³ΟŒ - YouTube[/ame]

ke to kimeno apo tin antiprosopia sta elinika

Νέες πληροφορίες και συνέντευξη από το
    lead developer Kei Masuda σε αυτό το νέο βίντεο για το PES 2013.

H
    ουσία του ποδοσφαίρου είναι ο τρόπος που ο παίκτης αλληλεπιδρά με τη μπάλα, την ελέγχει και τη μετακινεί, όπως λέει και ο Jon Murphy, ο αρχηγός της ομάδας PES Ευρώπης για την Konami. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μία συλλογή από παίκτες με βαθμούς από το ένα ως το δέκα, αποτελείται από ανθρώπους που ο καθένας κινείται και παίζει διαφορετικά και αντιδρά με διαφορετικό τρόπο σε κάθε φάση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές των παικτών, η
    PES Team φρόντισε μέσω του συστήματος PES FullControl να δώσει αξία σε πολλά διαφορετικά στυλ παιξίματος ώστε να μην είναι αναγκασμένος ο παίκτης να παίξει με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να κερδίσει. Παράλληλα μέσω του συστήματος Player ID μπόρεσε να μιμηθεί τέλεια την κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση δεκάδων κορυφαίων παικτών, τις ιδιαιτερότητές, τις αδυναμίες και τις ικανότητές τους. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού η κίνηση των παικτών αυτών είναι ιδιαίτερα οικεία. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες που χρησιμοποιούν το σύστημα Player ID είναι 50 και αυξάνονται. Σύντομα θα μπορέσουμε να δούμε σε βίντεο τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του συστήματος αυτού.

Το
    PES FullControl δίνει την πλήρη ελευθερία κινήσεων στον παίκτη και εισαγάγει δυναμικό σύστημα πρώτης επαφής στο οποίο οι παίκτες αποφασίζουν πώς θα υποδεχτούν και θα πρωτοκινήσουν τη μπάλα. Και αυτό φυσικά μαζί με την επιλογή για πλήρως manual πάσα και σουτ. Τα κοντινά κοντρόλ και οι κοντινές ντρίπλες έχουν επίσης βελτιωθεί και η ταχύτητα του παιχνιδιού έχει πέσει σε επίπεδα που να επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες, σε συνάρτηση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιώντας το R2 μπορεί πλέον ο παίκτης να έχει πρόσβαση σε πολλά νέα στυλ κοντινού κοντρόλ και πίεσης ή προστασίας της μπάλας καθώς οι συμπαίκτες καλύπτουν τα κενά με τα δικά τους σπριντ.

Αυτό το επίπεδο ελέγχου επιτρέπει τελείως
    manual ένα-δύο, ένα πανέμορφο και ισορροπημένο σύστημα άμυνας όπου το R2 και το κουμπί του τάκλιν χρησιμεύουν στο να προκαλείς τον επιτιθέμενο με απευθείας άμεσο τζαρτζάρισμα, ενώ παράλληλα οι τερματοφύλακες του PES 2013 αποτελούν πλέον το μεγάλο πλεονέκτημα του game με τα νέα animations τους και τη νέα Τεχνητή Νοημοσύνη που τους βοηθά να διαβάζουν τη φάση και να προλαβαίνουν τον κίνδυνο. Η νέα τεχνητή νοημοσύνη διαμορφώνεται περαιτέρω από το σύστημα Player ID που σιγουρεύει ότι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου φέρονται ακριβώς όπως στην πραγματικότητα, από τις κινήσεις και τις αποφάσεις τους μέχρι και τους πανηγυρισμούς τους με πιστότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Με τους παίκτες να παίρνουν ατομικές αποφάσεις, το
    ProActive AI εξασφαλίζει μία διαρκή και σωστή ροή σε όλο το ματς. Οι ρουτίνες της νέας Τεχνητής Νοημοσύνης φέρνουν ισορροπία σε όλο τον αγωνιστικό χώρο και οι ανισορροπίες των προηγούμενων PES έχουν εξαφανιστεί. Για παράδειγμα οι ομάδες αντιδρούν καλύτερα ακόμα και υπό πίεση από ανώτερο αντίπαλο, ενώ φροντίζουν να διατηρούν σωστή αμυντική γραμμή. Αντιδρούν γρηγορότερα στην απώλεια κατοχής και κάνουν πλήρη χρήση των νέων συστημάτων άμυνας και τάκλιν.

Το
    PES 2013 είναι ένα game με απίστευτο βάθος και πολλά από τα στοιχεία του έχουν ενισχυθεί για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές.

· Προπόνηση Δεξιοτήτων: Οι προπονήσεις είναι ένα δημοφιλές μέρος της σειράς PES και είναι απαραίτητες για να φτάσει κανείς στον απόλυτο έλεγχο. Μία σειρά από οδηγούς θα βοηθήσουν τον παίκτη να κατακτήσει και τα πιο περίπλοκα σημεία του PES όπως οι γρήγορες πάσες και το manual σουτ. Επίσης θα βοηθήσουν τον παίκτη να μάθει να χειρίζεται καλύτερα τους συμπαίκτες του που δεν έχουν τη μπάλα καθώς και τις δύσκολες κινήσεις που απαιτούνται για να αποφύγεις τους νέους τερματοφύλακες.

· Football Life: Το Football Life είναι ένας όρος που καλύπτει όλα τα δημοφιλή modes όπως το Master League, το Become a Legend και το Master League Online. Το καθένα από αυτά τα Modes έχει υποστεί σοβαρές αλλαγές και προσθήκες, με τρόπους ενδυνάμωσης της ομάδας όπως π.χ. η πρόσληψη ειδικών προπονητών που δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες των ομάδων, ενώ οι μεταγραφές είναι πιο καθαρές και οι λόγοι που μπορεί μία μεταγραφή να καθυστερεί κοινοποιούνται πλέον αμέσως στον παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται και αυτοί εγγυήσεις σε κάποια βασικά σημεία και φέρουν αντιρρήσεις όταν π.χ. τους προτείνεται θέση σε ομάδα στην οποία η θέση που παίζουν είναι υπερκαλυμμένη. Αντίστοιχα στο Become a Legend ο παίκτης λαμβάνει άμεσες πληροφορίες και συμβουλές για το τι πρέπει να βελτιώσει για να γίνει βασικός, κλπ.

· Online: Το Master League Online θα φέρει και αυτό πολλές βελτιώσεις, ανάμεσά τους και το νέο σύστημα «Κατάταξη Ανταγωνιστών» που φέρνει παίκτες παρόμοιου επιπέδου αντιμέτωπους. Παράλληλα οι online κοινότητες είναι πλέον οργανωμένες και ο πλανήτης έχει χωριστεί σε 240 πόλεις η κάθε μία εκ των οποίων δείχνει ποιοι παίκτες είναι online. Μέσα από αυτές μπορούν να οργανωθούν πρωταθλήματα και προκλήσεις και να αναρτηθούν μηνύματα. Ο συγχρονισμός με το myPES του Facebook θα είναι πιο λεπτομερής. Οι αναφορές των αγόνων θα περιέχουν ποσοστά επιτυχίας στις πάσες, κατοχή κλπ. και κάθε παίκτης θα βλέπει τους top scorers του και τους τρόπους που σκοράρουν. Αυτά όλα θα μπορούν να αναρτηθούν στο Wall του καθενός.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα στο
    PES 2013, αλλά στον πυρήνα του είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι με εξαιρετική ροή, σύμφωνα με τον Jon Murphy. Η προσθήκη του PES FullControl, ProActive AI και Player ID ανεβάζουν τον πήχη και δίνουν τεράστια ώθηση στη σειρά. Αυτή είναι μια μοναδική εποχή για όλους τους φαν του Pro Evolution Soccer.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το online φαινεται οτι το δουλεψαν αρκετα ΑΛΛΑ εχω να πω ενα μεγαλο προβλημα,παω να παιξω με καποιον γιατι οταν παει αυτος να παιξει με barca εγω δεν μπορω να βγω? και στην τελικη στο fifa μπορεις (αν δεν κανω λαθος) στα πρωτα λεπτα να βγεις και να μην μετρησει ηττα εδω γιατι δεν γινεται γιατι το παιχνιδι αν κολλαει θα φανει στα πρωτα λεπτα.

Αυτο το πραγμα το ζητησαν αρκετοι σε ολα τα social networks αλλα βλεπω οτι δεν ακουστηκαμε κ παλι...δυστηχως

PSN ID
    georgios78

pu to kseris oti den ekustikame re? ides to 13? pali berdevis ta thread mu fenete

ektos autu, auto den mas polisimferi emas giati den tha theli na peksi kanis mazi mas. panta tha exume xalia sindesi elada

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

με την μπαρτσελονα τουλαχιστον κατι μπορουν να κανουν,και δεν θα το κανουν γιατι το ζηταμε 2 χρονια τωρα οσο για το κοκκινο σημα ειναι οτι πιο spam εχω δει μιας και δοκιμασα fifa και παντα ειχα πρασινο σημα,επισης στο προ που παντα εχω κοκκινο σημα το 90% των παιχνιδιων παιζω μια χαρα

επισης spamαρω και εγω αλλα οταν σου ελεγα οτι δεν θα βγει euro dlc μου ελεγες ακομα νωρις ειναι...για να ξερεις επειδη προσπαθησα να κανω τις αλλαγες μονος μου,ακομα και σε μεγαλες ομαδες καποιοι παιχτες δεν υπαρχουν αρα δεν αξιζει καν η αλλαγη
    Last edited by djpar; 13-06-2012 at 12:54.

PSN ID
    georgios78

edo den ftiaxtikan oi metagrafes sto fifa pu tis plirosan ki olas. ti sizitas

pali gia themata tu 12 milas

Quote Originally Posted by georgios View Post
    pu to kseris oti den ekustikame re? ides to 13? pali berdevis ta thread mu fenete

ektos autu, auto den mas polisimferi emas giati den tha theli na peksi kanis mazi mas. panta tha exume xalia sindesi elada
    Επαιζα Pro 10 χρόνια.. Στο online δεν έβλεπα φως στο τούνελ.. Tρελο lag...
    Απο πέρσι παίζω fifa και lag δεν έχω ποτέ.. Με την ίδια σύνδεση..

Και εντάξει, 10 mbps δεν την λες τόσο χάλια σύνδεση

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παμε παλι τα ιδια,τα 10 mbps δεν λενε κατι το ping εχει να κανει και το dmz ειναι επισης πολυ καλο feature των modem/router μας τωρα στα του online το προ 2012 δεν εχει lag στα 9/10 παιχνιδια οπως και το φιφα που επαιξα λιγα ματς βεβαια οπως και στο προ ετσι και στο φιφα ακους τα αντιστοιχα πχ στο φιφα οτι ενω δεν εχει lag πεφτει χωρις λογο η συνδεση.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Διαβαζοντας το κειμενο καταλαβα δυο πραγματα που πλεον γινονται πιο χτυπητα:

1ον. Η κοναμι καθε χρονο αντι να ασχοληθει με το προιον της καθεται και ασχολειται με το τι κανει το φιφα. Φετος τους κατηγορουν για αντιγραφη.

2ον. Φαινεται πλεον πως εχει γινει εμμονη στη κοναμι να ξεπερασει το φιφα και την εα.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    Διαβαζοντας το κειμενο καταλαβα δυο πραγματα που πλεον γινονται πιο χτυπητα:

1ον. Η κοναμι καθε χρονο αντι να ασχοληθει με το προιον της καθεται και ασχολειται με το τι κανει το φιφα. Φετος τους κατηγορουν για αντιγραφη.

2ον. Φαινεται πλεον πως εχει γινει εμμονη στη κοναμι να ξεπερασει το φιφα και την εα.
    λολ τι πιο λογικο απο αυτο; τι να θελει να περασει; το nba live; αυτο τον σκοπο ειχε και η EA πριν το 2008...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    georgios78

^^^

LOL afu to pedi su lei "to katalave"

greek fifa league power...

edit:
    pantos ego xerome poli pu to fifa pai toso kala se polisis. anagazi tin konami na kani poles veltiosis kathe xrono. apotelesma, to 12 ke to 13 na plisiasun optika to fifa ke exontas tin poli kali esthisi tu goal pu panta exi to pro na vlepume pleon poli entiposiakus agones

ena me provlimatizi. i strofi pu exi kani i EA se poli poliploka controls ke manual xirismus fenete na akoluthite ke apo to pro (eutixos pros to paron den exi gini toso xalia). gia olus emas pu lionume ine orea auta. i pio casual parea mas omos tha apomakrinthi.

exo tsakothi poles fores gia auto me ton mithrandir. epimeno omos oti se ena eureos diadedomeno game opos ta soccers prepi me liga ke apla kubia na boris na kanis pola. gia enan casual ta 4 kubia ke ta 2 pano triggers ine idi para pola
    Last edited by georgios; 17-06-2012 at 12:30.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    exo tsakothi poles fores gia auto me ton mithrandir. epimeno omos oti se ena eureos diadedomeno game opos ta soccers prepi me liga ke apla kubia na boris na kanis pola. gia enan casual ta 4 kubia ke ta 2 pano triggers ine idi para pola
    Για μενα δεν υπαρχει ''πρεπει'',γιατι δεν με απασχολει αν μπορουν να παιξουν ολοι fifa ή οχι.Το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα.
    Εμενα μου αρεσει να εχει ψαγμενο και δυσκολο χειρισμο(για αυτο και στο fifa ειναι ολα στο manual),σε αλλους αρεσει ο απλος χειρισμος.
    Γουστα ειναι αυτα.
    .

PSN ID
    georgios78

to topothetis diaforetika. den me pianis. den ine ti xirismos mu aresi. ine me pius mu aresi na pezo

ta soccers elaban panta otan mazevotan se ena saloni mia parea ke pezan 2ades i protathlimatakia. kali ora xthes me to euro. oti eprepe

kapioi endiaferonte na liosun monoi tus online ke mono. poso na euxaristithis ke poso na liosis me agnostus antipalus. iparxun ala pexnidia gia auti tin dulia. as min ginomaste antikinonikoi me ola ta games

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Mα δεν ειναι ολοι casuals στα ποδοσφαιρακια.Απο τα εκατομμυρια που αγοραζουν fifa,ολο και καποιον θα βρεις για να παιξεις στην παρεα σου διπλο.Τα καλυτερα παιχνιδια τα εχω κανει στο σπιτι με παιδια που παιζουν manual στο fifa.

Απο την αλλη οκ,αν υπαρχουν νεα ατομα σε ποδοσφαιρακια τους βαζεις assisted και εσυ στο manual,οποτε δυσκολευει αρκετα και για σενα το παιχνιδι και γινεται πιο ευκολο για αυτους.

Τεσπα ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα του thread που ειναι το προ.
    Για μενα οταν ξανακανει στροφη προς τον ρεαλισμο(τουλαχιστον σε καποια βασικα πραγματα) η σειρα θα ξανα αρχισω να ασχολουμαι.
    Μακαρι να ασχολουνται στην Κοναμι πολυ με το Next-gen pes σε αυτη την φαση.Εξαλλου δεν υπαρχει λογος(για την κοναμι) για μεγαλες αλλαγες τωρα,αφου το παιχνιδι εχει μια σταθερη βαση πωλησεων καθε χρονο,οσο κι αν ανεβαινει το fifa.Οποτε ας δωσουν ολες τους τις δυναμεις για τα νεα pes.
    .

Page 4 of 66 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks