Page 26 of 66 FirstFirst ... 1622232425262728293036 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by fiestakias13 View Post
    ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι σημερα βγαινει στο ευρωπαικο store to demo???ακομα τιποτα μεχρι τωρα....
    Εχει ανέβει στο Ελληνικό, απλά ονομάζεται final demo
    και όχι demo 2 όπως ονομάζεται στο αμερικάνικο store.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

τερμα τα τσιτοσουτ τις μπαρτσα και τερμα ο messi που τους περνουσε ολους πλεον θελει την σωστη πασα απο τον μαγο iniesta...αυτο ειναι προ μαγκες!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

99 ronaldo 98 mesi. asxoliasto?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

που είναι ο pds;

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το κανονικό επίπεδο σε διπλό ( pvp) είναι πολύ κακό κ αν μείνει έτσι τότε στο online θα πέσει τρελή τσαντίλα επίσης κάποιοι παίχτες είναι φαντομαδες ή εγώ δεν παίζω καλή άμυνα ( σε κορυφαίο επίπεδο)

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

τοσο καλο ειναι παιδια?
    το κατεβαζω τωρα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by djpar View Post
    που είναι ο pds;
    Εδω.Γιατι?
    .

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

επαιξα εναν αγωνα σε 3D
    γενικα ειχε ωραιο βαθος αλλα ρε γαμω δεν ηταν καθολου smouth σε καθε πασα η μπαλα κανει σπασιματα...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Οντως πολυ κακο framerate στο 3d ενω η εικονα ειναι πεντακαθαρη και θα βοηθουσε παρα πολυ το βαθος που εχει αλλα νομιζω δεν ειναι playable,Καλυτερα κανονικα.Τα replays ειναι εντυπωσιακα στο θρι ντι.

Οι εντυπωσεις παντως απο το παιχνιδι ειναι πολυ καλες.ΕΛπιζω να μην πειραξουν τπτ αλλο και ας το κυκλοφορησουν και ολα καλα θα πανε!Μακραν το καλυτερο Pro σε αυτη τη γενια και ακομα και εμενα μεχει ενθουσιασει που ταχω βαρεθει ολα λολ
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by the master View Post
    επαιξα εναν αγωνα σε 3D
    γενικα ειχε ωραιο βαθος αλλα ρε γαμω δεν ηταν καθολου smouth σε καθε πασα η μπαλα κανει σπασιματα...
    Δυστυχως οπως σωστα λες ενω εχει βαθος,χανει σε frame rate.Δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει ειδικη καμερα για αυτο.Μονο σε αυτη παιζει καπως καλα.
    .

παιδια σε τι ταχυτητα παιζεται εσεις???στο 0 δεν ειναι πολυ αργο η ειναι η ιδεα μου??

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by fiestakias13 View Post
    παιδια σε τι ταχυτητα παιζεται εσεις???στο 0 δεν ειναι πολυ αργο η ειναι η ιδεα μου??
    -2
    .

PSN ID
    georgios78

το κανονικό επίπεδο σε διπλό ( pvp) είναι πολύ κακό κ αν μείνει έτσι τότε στο online θα πέσει τρελή τσαντίλα επίσης κάποιοι παίχτες είναι φαντομαδες ή εγώ δεν παίζω καλή άμυνα ( σε κορυφαίο επίπεδο)
    to oti online exi kanoniko epipedo to exis diavasi puthena egira, telika? ego pezo panta terma diskolia pvp. online den exo paratirisi treles diafores

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

100 φορες στο εχω πει πηγαινε φτιαξε ενα room σε εναν server και βαλε ranked match εκει αμεσως σε κλειδωνει στο κανονικο επιπεδο θα μου απαντησεις οτι στο quick match δεν λεει και θα σου απαντησω οτι ακριβως τα ιδια settings υπαρχουνς και στο quick match μιας και ακριβος τα ιδια λαθοι κανουν και πιστεψε με καταλαβαινεις την διαφορα top player με κανονικο.

Εγω ενα θα πω,η προπονηση τα σπαει ειδικα το κλειδωμα ή οπως αλλιως το λεει με το sobrero το σωστο κατεβασμα κτλ

Ξανακανω την ερωτηση για να την δει ο PDS κυριος,ρε παιδια ειναι λαθος μου οι καποιοι παιχτες βλ. c.ronaldo,ronney κτλ δεν σταματανε...το παρατηρησα κυριως στην real vs barca που ο c.ronaldo περνανε τον daniel alves χαλαρα...

PSN ID
    georgios78

parola auta, ego diafora den vlepo me ti diskolia otan pezo pvp. isos den ime poli paratiritikos

ektos autu otan pezis pvp xirizese arketa pragmata, opote den se epireazi to AI

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

οταν εσκασα την αλλη φορα και φαγατε 3 γκολακια στο 1ο ντεμο κ μετα γυρισα και ειπα ναι ρε ξεχασα αφησα το κανονικο επιπεδο δεν μιλησες που στα προηγουμενα ερχοταν με το ζορι 1-0.
    Εχτες real vs barca με τους παιχτες μεσα κανονικα ειχε διαφορα το παιχνιδι απο 1-0 σε 3-0.Οι αμυνες δεν δουλευουν τελεια και το τερμα το ιδιο,ειδικα τα τερματα ειναι σαπια στο κανονικο επιπεδο χειροτερα απο περσυ
    Last edited by djpar; 30-08-2012 at 11:38.

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

αν και αγοραζω χρονια το fifa μονο, φετος θα το τιμησω τo pro. η αληθεια ειναι με χαλασαν λιγακι η αποτομες κινησεις των παιχτων πχ στην αλλαγη πορειας σε σχεση με το fifa, αλλα γενικα σε κανονικη διαρκεια αγωνα (κριμα που περιμεναμε 10 λεπτο αγωνα και τελικα το αφησαν στα 5 στο demo) μπορεις να κανεις το παιχνιδι που 8ες...
    πολυ καλοι οι τερματοφυλακες, οι συγκρουσεις των παιχτων πολλα επιπεδα πιο πανω απο την οποιαδηποτε impact engine του φιφα.
    τωρα στις λεπτομερειες ασημαντες για τους περισσοτερους... θα ηθελα καλυτερο ηχο στα συν8ηματα του κοσμου και λιγακι πιο τεντωμενα τα διχτυα..
    Γενικα παντως το βρισκω πολυ κοντα στο αληθινο ποδοσφαιρο
    οι αντιδρασεις των ποδοσφαιριστων σε διαμαρτυριες και πανηγυρισμους πολυ καλη.. και το βασικο που μ'αρεσε ειναι οτι αυτοι που βρισκονται εκτος φασης μπορουν απλα να περπατανε κατι που με εκνευριζε στο φιφα που απλως εκαναν κατι σαν τρεξιμο με παυση...
    θα δω και το demo του φιφα και εδω ειμαστε...

PSN ID
    georgios78

οταν εσκασα την αλλη φορα και φαγατε 3 γκολακια στο 1ο ντεμο κ μετα γυρισα και ειπα ναι ρε ξεχασα αφησα το κανονικο επιπεδο δεν μιλησες που στα προηγουμενα ερχοταν με το ζορι 1-0.
    Εχτες real vs barca με τους παιχτες μεσα κανονικα ειχε διαφορα το παιχνιδι απο 1-0 σε 3-0.Οι αμυνες δεν δουλευουν τελεια και το τερμα το ιδιο,ειδικα τα τερματα ειναι σαπια στο κανονικο επιπεδο χειροτερα απο περσυ
    eksakoluthi na ine mia theoria omos. pithanon na iparxun diafores. ala pies ke se ti vathmo ine agnosto an den exume episimi pigi

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ξανακανω την ερωτηση για να την δει ο PDS κυριος,ρε παιδια ειναι λαθος μου οι καποιοι παιχτες βλ. c.ronaldo,ronney κτλ δεν σταματανε...το παρατηρησα κυριως στην real vs barca που ο c.ronaldo περνανε τον daniel alves χαλαρα...
    Αν εννοεις οτι ειναι πιο καλοι απο οτι πρεπει,δεν το νομιζω.Μου φανηκαν οκ σε δυνατοτητες,οπως πρεπει.

Προς το παρον ειμαι σε φαση ''οκ μου αρεσει,οχι δεν μου αρεσει''.Δεν εχω βγαλει ακρη ακομα.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    -2
    -2?????ταχυτητα δηλαδη επιπεδου superleague κανονικα ε????

Bookmarks

Bookmarks