Page 15 of 66 FirstFirst ... 51112131415161718192565 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα δεν θελετε να ποσταρουμε βιντεο οπου παιχτες στο fifa απο τον ασβεστη βαζουν γκολ με το κακο ποδι...και στην τελικη δεν ειναι και το νημα τετοιο αρα φιφακιδες δρομο αφηστε μας στην βλακεια που λεγεται προ!
    PDS τα γραφικα του pes2012 ειναι λες και βλεπω PSX...τοσο χαλια αστα να παν.
    Επισης πιστεψε με ξερω αρκετα πραγματα στο θεμα των γραφικων και οτι δεν ξερω ρωταω εναν φιλο στην Αγγλια που σπουδαζει σε αυτο το αντικειμενο ακομα και για σκιασεις αν θελεις μιλαμε για να μην ξεφυγουμε ομως οπως σου ειπα αν δεν μου ποσταρεις των αριθμο των πολυγωνων γενικα και ειδικα στα προσωπα οτι και να λες εδω μεσα στο βροντο παει,επισης ολο για το φιφα μιλας εδω μιλα και για το προ λιγο!

ΥΓ. Οσοι παιζουν φιφα για μενα μου θυμιζουν τα ατομα που πανε για μπανιο στον αλιμο και επειδη εχει καμερες του ΣΤΑΡ και τρελο κοσμο λενε οτι τα σπαει,καλα καλα λεω κανετε μπανιο στις αποχετευσεις της αθηνας που ποτε δεν προκειται να πατησω το ποδι μου εκει και λετε οτι ειναι και καθαρα!

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Γιατι δεν ανοίγετε ενα νεο thread Fifa vs Pro και να μιλατε εκει για τις διαφορες των παιχνιδιων και ποιο ειναι καλυτερο απο το αλλο που υστερεί το ενα σε σχεση με το άλλο,ποια κοινωνικη ομαδα παιζει FIFA ποια παιζει PRO,αφου συνεχίζετε αυτή την κοντρα με την πρώτη ευκαιρία ;και σαυτο το thread να μιλανε μονο για το καινουργιο PRO που βγήκε και το demo;

Αν και για να ανοιξει καινουργιο thread νομίζω θα πρεπει να ξεπεραστεί ένα μεγαλο εμποδιο ….θα το ονομασουμε FIFA vs PRO ή PRO vs FIFA;

Φιλικά παντα αλλα νομίζω ότι χάνετε την ουσια με αυτό που κάνετε και λέτε και υπερβολές

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Στην μακρινη καμερα γινεται ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα με τα γραφικα γενικοτερα.Για τα προσωπα εχεις δικιο,αλλα και γραφικα του pes για ps2 απο μακρια ειναι μια χαρα στα προσωπα(γιατι δεν φαινονται),αν αυτο σε ικανοποιει.
    exis kolisi sta prosopa. pu opos simfonume to apotelesma ine amfilegomeno. i gameplay kamera metrai.

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Λοιπον....στο FIFA παίζει πολυ σημαντικό ρόλο το πόδι που θα σουτάρει κάποιος γιατι αν και μπορει ανάλογα την περίσταση να σουτάρει κάποιος και με τα δυο πόδια οταν σουτάρει με το "καλό" πόδι έχει πολυ μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας όπως άλλωστε γίνεται και στην πραγματικότητα.
    pistepse me exo peksi arketa fifa oste na to exo diapistosi auto. aloste to exun paradexti ke arketoi (antikimenikoi) fans tu fifa. to pio emfanes provlima pano se auto ine oti asxeta me ti thesi pu ise bori na xrisimopiisi opio podi na ne. diladi, bori na xrisimopiisi to aristero enas deksiopodaros parolo pu i thesi tu shoot itan gia deksi. an den to xis di pote auto i exis peksi ke esi ligo i meroliptis

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    Γιατι δεν ανοίγετε ενα νεο thread Fifa vs Pro και να μιλατε εκει για τις διαφορες των παιχνιδιων και ποιο ειναι καλυτερο απο το αλλο που υστερεί το ενα σε σχεση με το άλλο,ποια κοινωνικη ομαδα παιζει FIFA ποια παιζει PRO,αφου συνεχίζετε αυτή την κοντρα με την πρώτη ευκαιρία ;και σαυτο το thread να μιλανε μονο για το καινουργιο PRO που βγήκε και το demo;
    giati apla oi fans tu fifa thelun na benun sto thread tu pro epidi oso ke na pulai to fifa ta thread tu den exun kinisi ke endiaferon
    Last edited by georgios; 01-08-2012 at 11:11.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εγω απο τα παιχνιδια που επαιξα μαλλον παω για αγορα του Pro.Το 12 το πουλησα γτ δεν μαρεσε στην τοπ δυσκολια, ηταν πολυ στημενο, λες και ηταν η παραγκα του μπαρμπα Θωμα οποτε το ειχα γυρισει στο pro 11. Το 13 τα σπαει πραγματικα, εχει κατι θεματακια-bugs που πρεπει να φτιαχτουν μεχρι το επομενο demo.Αυτο ομως που μαρεσε ηταν οτι το random που ειχε το 12 εχει εξαφανιστει και κανεις αυτο ακριβως που γουσταρεις στο γηπεδο.Καλο ηταν να μας εβαζαν και εναν εκφωνητη ρε γμτ να ειχαμε ολοκληρωμενη αποψη για την ατμοσφαιρα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

pistepse me exo peksi arketa fifa oste na to exo diapistosi auto. aloste to exun paradexti ke arketoi (antikimenikoi) fans tu fifa. to pio emfanes provlima pano se auto ine oti asxeta me ti thesi pu ise bori na xrisimopiisi opio podi na ne. diladi, bori na xrisimopiisi to aristero enas deksiopodaros parolo pu i thesi tu shoot itan gia deksi. an den to xis di pote auto i exis peksi ke esi ligo i meroliptis
    Αυτο το προβλημα υπηρχε στο φιφα 10,στο 11 ειχε μειωθει αλλα ηταν ακομα εκει,στο 12 ηταν ανυπαρκτο,κρινοντας απο αυτα που λες πανε λιγα χρονια που επαιξες φιφα τελευταια φορα...

giati apla oi fans tu fifa thelun na benun sto thread tu pro epidi oso ke na pulai to fifa ta thread tu den exun kinisi ke endiaferon
    Pro evolution soccer 12 thread : 1.680 post
    Fifa 12 thread : 2.300 post

georgios μας εχεις αποδειξει απιρες φορες οτι εισαι master στις ανακρηβειες και στα ποστ εντυπωσιασμου χωρις ουσια.
    Last edited by SacHpe; 01-08-2012 at 13:31.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

να βγει vs thread γιατι? αφου δεν θα πηγαινουνε εκει κολλημενοι με το προ σαν και εμενα και ετσι παλι εδω θα ερχονται οι φιφακιδες(κρυφοι εραστες του προ κτλ...χαχαχα)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    καλα δεν θελετε να ποσταρουμε βιντεο οπου παιχτες στο fifa απο τον ασβεστη βαζουν γκολ με το κακο ποδι...και στην τελικη δεν ειναι και το νημα τετοιο αρα φιφακιδες δρομο αφηστε μας στην βλακεια που λεγεται προ!
    PDS τα γραφικα του pes2012 ειναι λες και βλεπω PSX...τοσο χαλια αστα να παν.
    Αυτό θέλω να το δώ.....πιστεύω ότι ξέρετε λίγο μπάλα για να καταλάβετε ότι ακόμα και σε πρωτάθλημα 4ης κατηγορίας μπορει παίχτης να σκοράρει και με το κακό του πόδι αλλα και παιχταραδες σκοράρουν και με τα δυο με μεγαλύτερο ποσοστό να γίνει με το καλό τους πόδι.
    Το pro φέτος είναι παρα πολυ καλο για να μειώνετε το FIFA για να το αναδειξετε....απλα δεν αξίζει τον κόπο εκτως βέβαια αν είστε ανήλικα οποτε καταλαβαίνω απόλυτα την συμπεριφορά σας.
    Επίσης φέτος πολυ πιθανό να πάρω το pro άρα μπορω να συνεχίσω να postάρω εδώ ή μου το απαγορεύει κάποιος.....αν ναι ευχαριστω πολύ

Quote Originally Posted by georgios View Post
    Το έχεις παίξει τόσο πολυ που ούτε που ήξερες ότι έχει ποσοστό επιτυχίας πασας και σουτ για κάθε πόδι και κατα τα αλλα βγάζεις και συμπεράσματα (αντικειμενικά και ουσιώδη πάνω απ΄ολα)..........
    Δεν χρειάζεται κάτι άλλο απο εμένα ignore απο εδώ και πέρα

Η πλάκα είναι ότι μου αρέσει παρα πολυ το φετινό προ απο τα πρωιμα στάδια του και έχει στοιχεία που θα ζήλευαν κάθε ποδοσφαιράκι αλλα το κώλυμα του ότι πρέπει να ρίξω λάσπη στο FIFA για να πω σε εμένα και σε κανα δυο ακόμα άρρωστους(γιατι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υγειής gamers που θα παίξουν ποδοσφαιρακια που η ποιότητα θα ανταποκρίνεται στα γούστα τους και όχι γιατι έπαιζαν μια ζωή pro ή FIFA) πόσο μαματο είναι το pro δεν το κατάλαβα ποτέ

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Αν αφησουμε λιγο στην ακρη τα τελευταια ποστ και ας δουμε πως αρχισε παλι η κοντρα,θα καταληξουμε παλι στο ιδιο συμπερασμα.

Γραψαμε 9 θετικα και 1 αρνητικο(που ειχε να κανει με τα γραφικα).Οι γνωστοι αγνωστοι εκαναν και παλι το thread χαλια επειδη δεν μπορουν να δεχτουν το 1 αρνητικο.
    Δεν πειραζει.Εδω θα ειμαστε να λεμε την αποψη μας.

@djpar.Οταν μου λες οτι θες link/αρθρο για να σου αποδειξω οτι εχουν λιγοτερα πολυγωνα τα προσωπα στο pes,οχι δεν γνωριζεις απο γραφικα.Sorry αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
    Και οχι δεν ειπα οτι το pes εχει γραφικα psx,εσυ το ειπες.Tα γραφικα και ιδιαιτερα το IQ χανει αρκετα στο pes και υπαρχει δικαιολογια για αυτο,γιατι κραταει παραπανω frames απο το fifa.Αυτο και μονο αποδεικνυει και δικαιολογει παραλληλα τα χειροτερα γραφικα(IQ) του PES.

Προσωπικα σκεφτομαι να δωσω χρηματα για πρωτη φορα σε pes σε αυτη τη γενια,γιατι νομιζω οτι το αξιζουν.Μετα το δευτερο demo θα εχω την τελικη εικονα για το τι θα κανω.
    Αυτο βεβαια δεν προκειται να με αποτρεψει απο το να το κραξω αν χρειαστει.
    Last edited by PDS; 01-08-2012 at 13:40.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

απαγορευεται να ποσταρεις εδω ακομα και αν αγορασεις το pes 13....xaxa
    Εγω το κραζω αλλα το παιζω κιολας με παρεα,απλα ξερω που πασχει το ενα και που το αλλο τωρα ο PDS μπορει να λεει οτι θελει για πολυγωνα κτλ ε και εκει αρχιζει το αλλο posting αυτο του να μην βγαζεις ακρη και σε αυτο σημμετεχω και εγω μονο και μονο για να καταλαβουν ολοι οτι αν αρχιζεις συζητηση που δεν βγαζει ακρη καλυτερα να την κοβεις.

Περα απο την πλακα πιστεψε με αν ποτε μιλησουμε απο κοντα με τον PDS θα καταλαβει πολυ καλα τι του λεω, επισης και με τον γιωργο πλακωνομαστε για το προ αλλα μεσω τηλεφωνου βγαζουμε ακρη τωρα αν καποιοι μας λενε φανατικους οκ χαιρομαι απλα!.

Φετος το προ φαινεται οτι θα κανει το μεγαλυτερο βημα,κριμα που τοσα χρονια δεν εκανε τοσο μεγαλα αλματα και ειχε και αρκετα λαθοι αν ομως και το φιφα δεν εκανε τετοια αλματα τωρα δεν θα μαλωναμε καν,το φιφα μεσα σε 2 χρονια εκανε απιστευτα μεγαλα αλματα και ετσι ο κοσμος γυρισε σε αυτο το κλασσικο EA brand που ηξερε μακαρι και το NBA LIVE να ξαναβγει για να τελειωνει η πιπιλα του NBA 2K που το εχει ξεφτυλισει πλεον ως αρχοντας! Φετος διαγωνισμος καρφωματων κτλ θα ειναι σε DLC ελεος

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Μα εγω ειπα κατι που ισχυει για τα πολυγωνα και δικαιολογειται απολυτα απο τα περισσοτερα frames του Pes.Το fifa στην καμερα πισω απο τον παιχτη πεφτει κατω απο 30 frames.Ενω το pes κραταει σχεδον 60.Eιναι λογικο λοιπον να εχει χειροτερα γραφικα σε IQ.

Τωρα για το οτι επιστρεψαμε στο EA brand δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Προπσωπικα εβγαζα σπυρακια μονο που εβλεπα το κουτι του fifa μεχρι το 2007,γιατι ημουν φανατικος fan του pes.Αυτο δεν με απετρεψε απο το να δω με καθαρο μυαλο ποιος κοροιδευει και ποιος δουλευει,αλλα και το τελικο αποτελεσμα.
    Σημερα που βλεπω δουλεια απο την Κοναμι το λεω.Aν στην νεα γενια ειναι καλυτερο το pes θα παιζω pes.Αν ειναι το fifa θα παιζω fifa.

Η Βασικοτατη διαφορα μας ειναι εγω θελω να δω προοδο στα ποδοσφαιρακια γιατι αγαπαω το ποδοσφαιρο και οχι το fifa ή το pro.
    .

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Πάντως το pro φέτος φαίνεται να έχει κάνει ένα μεγάλο κατόρθωμα....ενώ fifίζει παρα πολυ έχει καταφέρει να έχει πάλι τον αέρα των παλιών καλών pro

Last edited by nickolas82; 01-08-2012 at 14:11.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Το animation με τν μπαλα στα ποδια εχει στρωσει αρκετα.Πιο ομαλη η κινηση και της μπαλας και των παικτων, αυτο κανει τη διαφορα φετος.Κανεις αλλαγη παιχνιδιου και η μπαλα παει με τη σωστη ταχυτητα και στου δινει την αισθηση ποσο μακρια θα παει, κατι που στο 12 δεν με ικανοποιουσε.Επισης στο μεγιστο επιπεδο δυσκολιας δεν χανεις φτηνα την μπαλα και επισης δεν δειχνει να σπρωχνει το ηλεκτρονικο τον αντιπαλο.Εχεις την αισθηση οτι με σωστο ποδοσφαιρο θα παιξεις στα ισια τη CPU.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω εχω πωρωθει με την ρεαλιστικη αδρανεια των παιχτων.Δεν γαντζωνουν την μπαλα οπως στο fifa,αλλα χανονται για λιγα δευτερολεπτα κτλ.

Επισης οι αλλαγες,οι πασες ειναι οντως στην σωστη ταχυτητα.Θα ηθελα βεβαια και πιο γρηγορο passing game με τη μια ορισμενες φορες.
    .

PSN ID
    georgios78

Arrow

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Αυτο το προβλημα υπηρχε στο φιφα 10,στο 11 ειχε μειωθει αλλα ηταν ακομα εκει,στο 12 ηταν ανυπαρκτο,κρινοντας απο αυτα που λες πανε λιγα χρονια που επαιξες φιφα τελευταια φορα...
    sto 11 itan emfanes. iparxi ke sto 12, arketa spania vevea. ala i algorithmos den ine pliris akoma.
    Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Pro evolution soccer 12 thread : 1.680 post
    Fifa 12 thread : 2.300 post
    Pro evolution soccer 13 thread : 293 post
    Fifa 13 thread : 60 post

katalaveno oti to 13 exi katsi idi vari. ala gia auta milame. sorry

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post

Το έχεις παίξει τόσο πολυ που ούτε που ήξερες ότι έχει ποσοστό επιτυχίας πασας και σουτ για κάθε πόδι και κατα τα αλλα βγάζεις και συμπεράσματα
    kala ta statistika, ala ksexasan oti oi deksiopodaroi sutarun sixna me to deksi. leptomeria gia auto ton super simulator
    Last edited by georgios; 01-08-2012 at 15:35.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Για την ιστορία, τα 181 είναι από τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο PDS

(Χωρίς να συζητήσουμε καν για το περιεχόμενο των ποστ...)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Fifa 13 thread : 60 post

katalaveno oti to 13 exi katsi idi vari. ala gia auta milame. sorry

Στου pes εχουμε DEMO ,στο αλλο οχι.
    Στου pes εχουμε περισσοτερα news,gameplay videos στο αλλο οχι.
    Στου pes εχουμε τσακωμους(σχεδον ολα τα ποστς του thread) γιατι δεν δεχεστε τα αρνητικα για pes,στο αλλο οχι.

Πως να μην ειναι περισσοτερα τα ποστ στο thread.Μονο το demo θα ηταν αρκετο.

Σε βαθος χρονου θα φανει,αλλα και παλι το thread του pes παντα εχει περισσοτερο ''ξυλο'' παραδοσιακα.
    .

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

λοιπον επαιξα λιγο παραπανω και εχω να πω καποια αρνητικα

πολυ κακη τεχνητη νοημοσυνη των αντιπαλων
    πολυ κακη διατησια (δινει που ευκολα κιτρινη ενω σε ενα καθαρο τακλιν εδωσε φαουλ!)
    τα σουτ ειναι οντως πολυ γρηγορα
    το ανιματιον αν και βελτιωμενο παραμενει ρομποτικο
    αισθανομαι ακομα οτι ειμαι περιορισμενος ως προς της επιλογες που μπορω να κανω στον αγωνα σε αντιθεση με το φιφα

μπορει ολα αυτα να βελτιωθουν στο δευτερο ντεμο, κατα τα αλλα διασκεδασα

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by the master View Post
    λοιπον επαιξα λιγο παραπανω και εχω να πω καποια αρνητικα

πολυ κακη τεχνητη νοημοσυνη των αντιπαλων
    πολυ κακη διατησια (δινει που ευκολα κιτρινη ενω σε ενα καθαρο τακλιν εδωσε φαουλ!)
    τα σουτ ειναι οντως πολυ γρηγορα
    το ανιματιον αν και βελτιωμενο παραμενει ρομποτικο
    αισθανομαι ακομα οτι ειμαι περιορισμενος ως προς της επιλογες που μπορω να κανω στον αγωνα σε αντιθεση με το φιφα

μπορει ολα αυτα να βελτιωθουν στο δευτερο ντεμο, κατα τα αλλα διασκεδασα
    Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλή η τεχνητή νοημοσύνη του αντιπάλου και σίγουρα πολυ καλύτερη απο του FIFA μέχρι τώρα.
    Για την διαιτησία συμφωνώ πως κάπου κάπου κάνει τραγικά λάθη
    Το σουτ ενω μερικές φορές φεύγει δυνατά και πορωτικά τις περισσότερες φορές και κυρίως οταν γίνεται απο ατομική ευκαιρία παει αδύναμα και όπως ναναι κάτι που λίγο μου ξινίζει.
    Το animation αν και παραμένει αρκετά κατώτερο του FIFA παρόλα αυτα είναι τεράστιο βήμα εξέλιξης του pro.
    Το αίσθημα περιορισμού του τι μπορείς να κανεις μειώνεται παρα πολυ στο full manual αν και πάλι γενικά η ανάπτυξη του παιχνιδιού του pro είναι χειρότερη από του FIFA χωρίς αυτο να σημαίνει πως είναι κακή....αντιθέτως είναι παρα πολυ καλή ειδικά με την ρεαλιστική αίσθηση της αδράνειας των παικτών που συμβάλει στην όλη ανάπτυξη αλλα εκει που υπερτερεί το pro έναντι του fifa είναι στην ποικιλία σκοραρισματος και φάσεων στις εστίες

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    1. Στου pes εχουμε DEMO ,στο αλλο οχι.
    2. Στου pes εχουμε περισσοτερα news,gameplay videos στο αλλο οχι.
    3. Στου pes εχουμε τσακωμους(σχεδον ολα τα ποστς του thread) γιατι δεν δεχεστε τα αρνητικα για pes,στο αλλο οχι.
    exi simasia o logos? to apotelesma metrai

ala akoma ke eki na ta balosis. gia na dume ti baloses omos, aparithmontas ta
    1. to pes fetos ine ena vima brosta stin anaptiksi
    2. to pes fetos ine ena vima brosta ke stin proothisi
    3. se auto ise stathera berdemenos. arnitika na mas pun osoi den ine fanboys. osoi imaste "fanboys" to pro den exume vitsio na benume na grafume oti mas katevi sto thread tu fifa

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

κοιτα να δεις γελιο θα παω να φτιαξω vs thread και επειδη δεν θα μπαινει κανεις θα ερχεται παλι εδω ο PDS να λεει για τα αρνητικα του pro...

Bookmarks

Bookmarks